Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ajant wrote:
P.S. Vidim govorite da je Walt otrovao malog...mislio sam da su u bolnici rekli da ono što mu se desilo nema veze sa ricinom, ili sam ja nešto propustio ?
SPOILER ALEEERT BITCHES!
Sta si ti gledao? Pa na krovu kada su Walt i Jesse pricali zajedno i rukovali se, Jesse je spomenuo da se radi o biljci kojom je otrovan mali(kao da je mali jeo njene plodove jer su slatki) "Lily of the Valley". Zadnja scena, prikazuju upravu tu biljku, a tamo par epizoda ispred kada Walt vrti onaj pistolj u dvoristu i bukvalno ceka da dodju po njega, pistolj se okrene i bude uperen u tu biljku. U kadru su Walt i biljka, a ostalo mozete skontati iz ovog klipa:
Ajant wrote:
P.S. Vidim govorite da je Walt otrovao malog...mislio sam da su u bolnici rekli da ono što mu se desilo nema veze sa ricinom, ili sam ja nešto propustio ?
SPOILER ALEEERT BITCHES!
Sta si ti gledao? Pa na krovu kada su Walt i Jesse pricali zajedno i rukovali se, Jesse je spomenuo da se radi o biljci kojom je otrovan mali(kao da je mali jeo njene plodove jer su slatki) "Lily of the Valley". Zadnja scena, prikazuju upravu tu biljku, a tamo par epizoda ispred kada Walt vrti onaj pistolj u dvoristu i bukvalno ceka da dodju po njega, pistolj se okrene i bude uperen u tu biljku. U kadru su Walt i biljka, a ostalo mozete skontati iz ovog klipa:
Vidim da spominjete moguci obracun izmedju njih dvojice zbog malog, ali nisam primijetio da se rijesilo i ono oko prve Pinkmanove trebe koja se predozirala, a Walt joj je mogao (bar pokusati) pomoci jer je bio u sobi... cini mi se da je u onoj epizodi s muhom htio da mu to prizna, ali zaspao je ili nesto tako, uglavnom Pinkman ne zna da je ovaj bio tad u sobi... ja mu ne bi halalio
Zato sto je napeto od pocetka do kraja.
Zato sto nevjerovatno prikazuje kako zivot moze otic u qrac zbog jedne odluke, kako tvoj tako i tvoje porodice i prijatelja.
O tehnickim detaljima ne bih jer se ne razumijem al opet smatram da je snimanje nevidjeno i neponovljivo.
Zato sto je najbolja serija u zadnjih 10 godina.
(House, oprosti!)
Not My Idea wrote:Zato sto je napeto od pocetka do kraja.
Zato sto nevjerovatno prikazuje kako zivot moze otic u qrac zbog jedne odluke, kako tvoj tako i tvoje porodice i prijatelja.
O tehnickim detaljima ne bih jer se ne razumijem al opet smatram da je snimanje nevidjeno i neponovljivo.
Zato sto je najbolja serija u zadnjih 10 godina.
(House, oprosti!)
Bolje od Housea, moram onda poet gledat! House bi bio definitivno serija decenije da nisu usrali u zadnjim sezonama, odlican pocetak, ali kasnije razbuzise seriju do balcaka...
Zaista serija svih serija,poslje ovakve gromade (koju sam by the way u cugu spucao za 10 tak dana i ostao u crnjaku sto sam sve pregledao) tesko ce biti naci zamjenu u vidu neke druge serije jer vjerujem da ce to biti spustanje ljestvice u odnosu na breaking bad. Preporuke svima Walter i Jesie vas sigurno nece razocarati
On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad was renewed for a fifth and final season consisting of 16 episodes. The episodes are expected to be filmed together but may be split into two seasons, with the final scheduling decision to be made at a later date. Anna Gunn stated while attending the 18th Screen Actors Guild Awards that production on the first eight episodes would begin in January 2012, with production on the final eight episodes beginning in winter 2013, and that the season will be split into two mini-seasons.
On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad was renewed for a fifth and final season consisting of 16 episodes. The episodes are expected to be filmed together but may be split into two seasons, with the final scheduling decision to be made at a later date. Anna Gunn stated while attending the 18th Screen Actors Guild Awards that production on the first eight episodes would begin in January 2012, with production on the final eight episodes beginning in winter 2013, and that the season will be split into two mini-seasons.
potrajat ce ovo
a ja idiotA požurio pa za par dana sve 4 pregledo kontam sad ce sin i petu donjet--kad šipak
potrajat ce ovo
a ja idiotA požurio pa za par dana sve 4 pregledo kontam sad ce sin i petu donjet--kad šipak
postoje dvije vrste ljudi: oni koji gotive Breaking Bad i oni koji ovu seriju nisu gledali ...
peta sezona vjerovatno pocinje u julu, kao i prethodna... do tada...