Ne budi ludVolio bih se zaposliti i kao volonter samo da dobijem tu godinu dana neophodnog radnog iskustva da bi mogao i druge poslove ganjati.

Moderator: anex
Ne budi ludVolio bih se zaposliti i kao volonter samo da dobijem tu godinu dana neophodnog radnog iskustva da bi mogao i druge poslove ganjati.

ma cisto sumnjam da ce on ikome sef biti, ak se budu birali na osnovu kvaliteta...djes_ba wrote:@bullmastiff ili ti covjek nije dao da prepises nesto ili ti je ukrtao idejumozda si ti konto staviti oglas
![]()
![]()
![]()
drug opusti se nemas potrebe da se nerviras
niko nikad niciju nafaku nije uzeo tako da ......
ko zna kakvi su puteviu sudbine mozda je moguce da ces mu nekad biti sef
ili vise vjerovatno on tebi![]()
![]()
![]()
Ovo ti je jedan od najnezahvalnijih poslova koja mozes raditi, tj. da uvodis novi proizvod u bransi koja je vec ionako pretrpana raznim brendovima od kojih svaki trazi svoj dio na trzistu.za njega i slicne evo oglasa dobrog:
http://www.posao.ba/job.php?user=dfa3df ... obID=51588
ma ja kad kazem da bi radio besplatno radio bi u ovim revizorskim kucma deloitte i kpmg...Comrad wrote:@bullmastiff, pretjerujes maloKoliko sam shvatio, Kenana poznajes povrsno. Ne znam kako si otkrio da nije inteligentan. Jesi to imao uvid u njegove testove inteligencije ili sta? I nesto kontam, u prvi mah je i meni bilo ono koji qrac on hoce, idi radi za 500 KM. Ali skontajte, to ide na ruku samo feudalcima.
Zamislite kad bi sad svi rekli, necemo da radimo ispod milje i po, odhebite! A para ima, nije da nema. Samo se ne rasporedjuju kako treba. Ovako, svi se pognu, puste ruke dobiju lance i crnci za crkavicu. Eto kakvo je stanje u nasem drustvu da ce ljudi i radit besplatno. To je privatnicima kec na desetku, zna da ce uvijek biti budala koje ce moc handrit.
Tako, u neku ruku to i ima smisla ako ne zeli da radi ispod odredjene plate. Ali isto tako onda ne treba da kuka kako nema posla.
Jednom cu bacit' bombu na razgovoru za posao pa nek sve ode u sto pi...