Ima, ovdje:
http://www.sarajevo-x.com/showtime/ljep ... 01222033#6
Moderators: _BataZiv_0809, anex

uljepsao si mi dan,hvala tisheikh wrote:pricajte sta zelite
I da ima 15 godina,da je suhveli moje znanje pa cak i da sam glup
Sad bi slauf rekao aleeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali vi znate to bolje od mene(mislim na vozace Renault,Opela,fiat, etc.) koliko vasa auta vrijede![]()
Koliko ste ih platili,za koliko ce otici![]()
Slobodno nastavite vase ublehe da prosipate na forumu![]()
Ja cu sada otici po kutiju cigara i ako zelim do samoposluge mogu naci musteriju za svoje auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve je to plitko za PassataDoradO wrote:ono nesta ispod insignie, volvo i lexus, su meni odvratni, ma cak su mi ruzniji od linea-e
ostali su bas dobri
sheikh wrote:Hahahaahahaha
Sigurno je Renault osmislio TDI
moje javno izvinjenje
Zato Laguna stara tri godine kosta kao Golf star petnaest godina
Renault is renaulthahaaahaahhaah

Ma ne prvi, drugi...Bakir1 wrote:sigurno ces misliti i da si zeni prvi
Prvi poslije Nihadadrndalo wrote:Ma ne prvi, drugi...Bakir1 wrote:sigurno ces misliti i da si zeni prvi

samo pre napuhanoBlobi wrote:
Insignia?

sheikh wrote:jebo majku koji si ti debil
fakat me sad naljuti
Pa kretenu glupi jesil ti Steve Jobs pa da zaradjujes milijarde ????
Debilu ja se borim u zivotu da sebi kupim dobro vozilo,Passata,golfa,alfu,opela nebitno
Ti meni stavljas neke slike formule itd
Sta ja sad tebi trebam staviti sliku Craftera?
Touarega mozda
Evo ti jedan besplatan savjet![]()
Idi u susjednu sobu,stavi obje ruke na zidi onda udaraj glavom,kada bude malo krvi,to ti je znak da jos jace udaras
pa se onda vrati

pa sta je passat nego E klassahelp_desk wrote:Saab 9-5 ne pripada ovoj klasi. To je klasa iznad, E, 5, A6.
E stvarno odlicno izgeda, ko' nov . Ja mislio ti dobio nekog Trendline-a kad ono citav Comfortline i to dobar. Daj me upoznaj sa tim jaranom da i ja nesto zamjenim . Samo u Mazde blue tooth prikljucak factory , nema da dodaju neke sparavice i gluposti . Haj nek je sa srecom.Blobi wrote:To je bluetooth telefon. Ukljucis bluetooth na mobitelu, podesis konekciju jednom u autu, ukljucis "auto connect", i cim udjes u auto prepozna mobitel i spoji se.. I onda mozes primati pozive, zvati koga hoces, cak ti i imenik iskopira u neku internu memoriju. Dobra stvar, samo sto izgledas malo blesavo kad si sam u autu, k'o da pricas sam sa sobomKarabaja wrote:Blobi, odlično ti auto izgleda.
Kakve su ti ovo tipke iznad radia?...
To sam imao u prethodniku takodjer, odlicna stvar, samo sto model iz 2006 nije radio sa SonyEricssonima i iPhone-om vec samo sa Nokijom (koliko sam upratio). Sad evo radi i iPhone i SonyEricsson.
Mislim da je to srednja klasa sa C, 3, A4.corolla02 wrote:pa sta je passat nego E klassahelp_desk wrote:Saab 9-5 ne pripada ovoj klasi. To je klasa iznad, E, 5, A6.
Koju VW nemahelp_desk wrote:Mislim da je to srednja klasa sa C, 3, A4.
E, 9-5 su gornja srednja klasa.
Nije sto je tvoj, jel' de...?help_desk wrote:Mondeo 2.0 TDCi Titanium - najbolji je, ima ga moj stari![]()
Vjeruj da je moj prethodnik ocuvaniji unutra. Kod mene na rukohvatima uopste nema tragova "upotrebe", tj. onih tragova izlizanosti i ofucanosti. Nebitno, i ovo je fabricki prikljucak. Moze se preklopit da se ne vidi, kao Head-up display u novim Audijima (A6, A7, A8).whow wrote:E stvarno odlicno izgeda, ko' nov . Ja mislio ti dobio nekog Trendline-a kad ono citav Comfortline i to dobar. Daj me upoznaj sa tim jaranom da i ja nesto zamjenim . Samo u Mazde blue tooth prikljucak factory , nema da dodaju neke sparavice i gluposti . Haj nek je sa srecom.Blobi wrote:To je bluetooth telefon. Ukljucis bluetooth na mobitelu, podesis konekciju jednom u autu, ukljucis "auto connect", i cim udjes u auto prepozna mobitel i spoji se.. I onda mozes primati pozive, zvati koga hoces, cak ti i imenik iskopira u neku internu memoriju. Dobra stvar, samo sto izgledas malo blesavo kad si sam u autu, k'o da pricas sam sa sobomKarabaja wrote:Blobi, odlično ti auto izgleda.
Kakve su ti ovo tipke iznad radia?...
To sam imao u prethodniku takodjer, odlicna stvar, samo sto model iz 2006 nije radio sa SonyEricssonima i iPhone-om vec samo sa Nokijom (koliko sam upratio). Sad evo radi i iPhone i SonyEricsson.

C 3 i A4 su kompaktni sedani, ali izrazeni u premium sa mnogo $$$help_desk wrote:Mislim da je to srednja klasa sa C, 3, A4.corolla02 wrote:pa sta je passat nego E klassahelp_desk wrote:Saab 9-5 ne pripada ovoj klasi. To je klasa iznad, E, 5, A6.
E, 9-5 su gornja srednja klasa.