KotromanichII wrote:smijesna je tvoja izjava, i vidi se da nisi upucen

evo da ti slikovito objasnim, upravo tako rasiriti ce se , explodirati i postati bijeli patuljak, znaci smotati i izgubiti sjaj
Hahah eto kako sam te lagano navukao da pokazes svoje ne znanje i ne upucenost, sto bi rekao "sam si sebi podapeo".

Ne znanje si pokazao kad si rekao da ce se nakon eksplozije (navuko sam te a?) sunce pretvoriti u patuljka (smotuljak nikakve veze nema sa tim), hehe, nakon eksplozije bilo koje zvijezde (i nase sunce je zvijezda) nastaje neutronska zvijezda, a u najgorem slucaju crna rupa. Eh kad sam te fino presaltao da te uputim sta je patuljak (ponovo naglasiti smotuljak nikakve veze nema), nase sunce nakon sto dodje do tacke crvenog giganta nece eksplodirati nego ce lagano ispustati i gubiti energiju jer za eksploziju nema dovoljno veliku masu nakon cega ce ce pretvoriti u patuljka, a taj patuljak je samo zargonski receno pa ljudi misle to je nesto sitno, a ustvari ce biti velicine nase planete zemlje, bit ce veoma vreo sto znaci da ce sijati i nece izgubiti sjaj kao sto je navedeno. Ta vrelina povezano sa sastavom patuljka ce dovesti do karbonske detonacije koja ce proizvesti supernovu i patuljka pretvoriti u svemirsku prasinu.
Slika patuljka Sirius A uslikana Hubble teleskopom (ne svijetli ma jok

)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _photo.jpg
kad se to desilo da obuca progovori i proslosti, kad se to desilo da ljudski likovi postanu zivotinjski, kad su se to arapski siromasi takmicli u izgradnji visokih gradjevina ??? kad su to arapi ostavili kamile i konje kao prevozna sredstva pa sad dolaze na drugim prevoznim sredstvim do pred vrata dzamije (autima) Nikad, to je sve sad se desilo zadnjih 100 godina
Ako pogledas malo u Afriku i drugim egzoticnim mjestima vidjet ces da su se uvijek furali na zivotinje, busili dijelove tijela, sibali kozu nebi li dobila oblik gustera, tetovirali po citavom tijelu itd. Danas se arapi takmice u izgradnji visokih gradjevina, a nekad su se takmicili po broju kamila itd sve je to isto kao i prije samo je sredstvo drugo, prevozna moderna sredstva su dio razvoja covjecanstva i sluze da pomognu ljudima jer kamile ne mogu izdrzati ono sto auto moze, ako je tebi to dio predznaka smaka svijeta onda se vidi koliko si samo zabljudjen do granice nenormalnosti.
tako da kad ustane na sudnjem danu ucnit ce mu se kao da je bio dio dana pod zemljom.
Niko nikada nije se vratio u zivot iz potpune smrti pa da nam potvrdi da je to tako, pa na osnovu te cinjenice moze se jednostavno zakljuciti da bilo kakve tvrdnje o tome sta se desi nakon smrti su obicne ljudske izmisljotine, price ,bajke.
melek smrti dodje, nek ti Allah odgovori, dzennet, nagradu dobiti, allaha da ih vrati nazad
Kao i sa proslom tvrdnjom, koristis se u diskusiji sa izjavama i pojmovima koje nemaju postojanja nego su samo crna slova na papiru, napisane rukom covjeka, izmisljene iz njegove glave i ne moze se razviti ozbiljna diskusija sa takvim sugovornikom koji nema dokaze za nesto cime se korsiti u diskusiji sto ga automatski iskljucuje u njegovom cilju, a to je da dokazivanje necega postojanog koristeci se izmisljenim dokazima i tvrdnjama.
Kao sto sam i rekao nema smisla dalje raspravljati se sa sugovornikom koji za svoj materijal nema postojanih dokaza to jeste koristi se izmisljenim vjerskim tvrdnjama, tako da zavrsavam sa ovom diskusijom jer dosadi ponekad ukazivati nekome hiljadu puta razumno jasne cinjenice, a on isto toliko puta ponavlja svoju gresku. Nastavi ti sa svojim uvjerenjima i time sto radis na forumu, pozdrav.