Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemam vala namjeru se sa tobom upuštati u besmislene rasprave. Ima pametnijih i ljepših stvari u životu. Neka
se administracija pozabavi onime što se pisalo na zadnjih par stranica i, ako ima zašto, neka reaguje.
dale cooper wrote: Nemam vala namjeru se sa tobom upuštati u besmislene rasprave. Ima pametnijih i ljepših stvari u životu. Neka
se administracija pozabavi onime što se pisalo na zadnjih par stranica i, ako ima zašto, neka reaguje.
Odoh gledati tekmu.
Pa da nisi imao namjeru ne bi pokretao besmislene optužbe na moj račun... Mislim komično je kako sve ovo u završnici želiš predstaviti nebitnim i slučajnim. A tvoja predhodna reakcija dokazuje upravo suprotno. Optužbe i neutemeljene klasifikacije.
Ugodno gledanje tekme!
Last edited by SaraFina on 08/05/2019 20:51, edited 1 time in total.
dale cooper wrote: Nemam vala namjeru se sa tobom upuštati u besmislene rasprave. Ima pametnijih i ljepših stvari u životu. Neka
Odoh gledati tekmu.
0:3
Popravljeno! C'mon čovječe, zar ne bi bilo sjajno Englesko finale?
Odoh gledati tekmu.
0:3
Popravljeno! C'mon čovječe, zar ne bi bilo sjajno Englesko finale?
Nein.
Uvijek navijam protiv Barce, Reala i pogotovo Tottenhama
pustopoljina wrote:Kakve veze ima sto mlada djevojka verbalno gazi? Ne prilici, mozda?
a “verbalno gazenje” je inace prilično i poželjno medju sugovornicima? ne moras odmah potezat artiljeriju...u ovom konkretnom slucaju je u pitanju mlada zenska osoba...ucinilo mi se da je cesto u slicnim situacijama...kao mnogo starijem, nekako bi bilo draže da se “fino igrate”...
često je potrebna određena vremenska distanca da se stvari poslože. posebno kod osoba koje su sklone ishitrenim reakcijama.
ja bih u ovakvoj situaciji predložila ženi jedan prisan i otvoren razgovor pa da se vidi šta i kako, ukoliko odbije, onda bez ikakvog insistiranja razvesti se i izmaknuti. vjerovatno će i ona kasnije imati potrebu za tim predlaganim razgovorom...pa ako još budeš zainteresovan, razgovarajte...
mislim da je u svakom slučaju lijepo na pristojan i razuman način završiti neko poglavlje u životu.
do tada živjeti sa spoznajom da je završeno i eto, sretno.....