Kup BiH 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#251 Re: Kup BiH 2010/2011
7 utakmica nisu gola primili a veceras im mi pospremimo 3 komada. rutinski 
- BSn
#252 Re: Kup BiH 2010/2011
Realno, Zeljo nadigrao Borca u svakom segmentu, sto me je i iznenadilo, jer je Borac najkvalitetniji sastav, a vjerovatno i najbogatiji klub trenutno u PL.
Sudija dosta lak na pistaljci, al' i s njim i bez njega, gosti nisu posteno zaprijetili, niti su imali fazu u kojoj se moze reci da su krenuli ocito u ofanzivu.
Sudija dosta lak na pistaljci, al' i s njim i bez njega, gosti nisu posteno zaprijetili, niti su imali fazu u kojoj se moze reci da su krenuli ocito u ofanzivu.
- stochar
#253 Re: Kup BiH 2010/2011
ma to Nijaz sredio. rek'o da ce dat' Dodiku da otcijepi RS u zamjenu za ovu tekmu...
p.s. ko ne konta, nek' pogleda u rijecniku pod I - ironija
p.s. ko ne konta, nek' pogleda u rijecniku pod I - ironija
- Distortion
#254 Re: Kup BiH 2010/2011
Opet ofirno suđenje na Grbavici
pa zašto sad moramo da gledamo i na tvu onakvo suđenje?
Teško će bilo koja ekipa uzeti bod na ovom stadionu jer je iritantno igrat kad ti onako sude. Na stranu losa igra Borca koji je zalosno odigro ovu tekmu...
Čelik očekivano dobro igrao na strani, i neočekivano pobjedio. Abdulah Ibrakovic vec dize igru u nebesa
Sudjenje u Lukavici gore nego sto smo imali na Grbavici...jos se rimuje 
Teško će bilo koja ekipa uzeti bod na ovom stadionu jer je iritantno igrat kad ti onako sude. Na stranu losa igra Borca koji je zalosno odigro ovu tekmu...
Čelik očekivano dobro igrao na strani, i neočekivano pobjedio. Abdulah Ibrakovic vec dize igru u nebesa
-
cpt.picard
#255 Re: Kup BiH 2010/2011
Ove pitare opasno puca paranoja
Savjetujem jednu turu kod Tarabija u Zetri. Ako vas on ne izlijeci... 
Borac zdr'o! Deranje guzova u svakom pogledu.
- smoki_choko
#256 Re: Kup BiH 2010/2011
i robijase takodjecpt.picard wrote:Ove pitare opasno puca paranojaSavjetujem jednu turu kod Tarabija u Zetri. Ako vas on ne izlijeci...
-
Omerovim_Koracima
#257 Re: Kup BiH 2010/2011
u sudijskom najvise 
-
LSD
#258 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika 
-
cpt.picard
#259 Re: Kup BiH 2010/2011
Drago mi je da su vec nasli utjehu..LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika
- cappy_tempo
#260 Re: Kup BiH 2010/2011
nadji snimak kompletne utakmice sa bhta pa samo slusaj komentatora sto govori,sam covjek se imbreti koliko sudija faulova svira.eto posto vode oni tu neku statisku sam komentator rece da je 15 nidje veze faulova svirano,a ja kad god sam pogledo bht faul za zelju u 30m je bio.mozda ga niste ni sredili ali ne pricajte da je sudio kako treba,kakvo je onda tek sudjenje kad se sudija sredi...LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika
-
samo_ovaj_put
#261 Re: Kup BiH 2010/2011
ti prekrsaji oko 16 su ocekivani i ponavljaju se iz kola u kolo u korist komsijacappy_tempo wrote:nadji snimak kompletne utakmice sa bhta pa samo slusaj komentatora sto govori,sam covjek se imbreti koliko sudija faulova svira.eto posto vode oni tu neku statisku sam komentator rece da je 15 nidje veze faulova svirano,a ja kad god sam pogledo bht faul za zelju u 30m je bio.mozda ga niste ni sredili ali ne pricajte da je sudio kako treba,kakvo je onda tek sudjenje kad se sudija sredi...LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika
sreca pa na derbiju pravdu dijeli pravi sudija koji nece nasjedati na glumu igraca zeljeznicara
sretni su ako prime manje od 3 u nedjelju
-
salle_eh1986
#262 Re: Kup BiH 2010/2011
samo_ovaj_put wrote:ti prekrsaji oko 16 su ocekivani i ponavljaju se iz kola u kolo u korist komsija
sreca pa na derbiju pravdu dijeli pravi sudija koji nece nasjedati na glumu igraca zeljeznicara
sretni su ako prime manje od 3 u nedjelju
dosta od mene, za ovaj komentar...
- Mikado
#263 Re: Kup BiH 2010/2011
Čelik u Lukavici bolji od Slavije
Ibraković: Pokazali smo moć
Piše: M. Dautbegović
Srijeda, 20.10.10. 16:55.
Čelik je ostvario odličan rezultat danas u Lukavici, gdje su zenički fudbaleri savladali domaću Slaviju sa minimalnih 1:0, te tako osigurali plasman u četvrtfinale Kupa BiH.
Nakon prvog susreta na Bilinom Polju, koji je završio bez pobjednika 1:1, Čelik je uspio kapitalizirati bolju igru i doći do zaslužene pobjede i plasmana među osam najboljih ekipa u Kupu Bosne i Hercegovine.
"Pokazali smo moć. Možda smo u ovom trenutku i najmoćniji tim u Bosni i Hercegovini kada je riječ o igri. U prvom smo poluvremenu bili nadmoćniji protivnik i to smo uspjeli iskoristiti. U drugom dijelu Slavija je dugim loptama donekle razbila našu igru, stvorila nekoliko prilika, ali nisu uspjeli postići gol", kaže za SportSport.ba trener Zeničana Abdulah Ibraković.
"Igra nam sazrijeva i na dobrom smo putu. Potrebno je još malo da poradimo na snazi i očekujem da u nastavku sezone budemo što je moguće bolji", dodao je Ibraković.
ss.ba
Last edited by Mikado on 20/10/2010 20:26, edited 1 time in total.
-
cpt.picard
#264 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma sta rececappy_tempo wrote:nadji snimak kompletne utakmice sa bhta pa samo slusaj komentatora sto govori,sam covjek se imbreti koliko sudija faulova svira.eto posto vode oni tu neku statisku sam komentator rece da je 15 nidje veze faulova svirano,a ja kad god sam pogledo bht faul za zelju u 30m je bio.mozda ga niste ni sredili ali ne pricajte da je sudio kako treba,kakvo je onda tek sudjenje kad se sudija sredi...LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika
Ma sta ste se prepali, necemo vam nista.
-
Omerovim_Koracima
#265 Re: Kup BiH 2010/2011
Kad god je gusto oni zavrse dominkovica
klasika
-
LSD
#266 Re: Kup BiH 2010/2011
Kad se vec pozivas na statistiku, onda ona kaže da je omjer udaraca po golu bio 17-2 u korist domacina...to je bilo na grafici na kraju utakmice, rekoše mi oni koji su gledali utakmicu na TV-u.cappy_tempo wrote:nadji snimak kompletne utakmice sa bhta pa samo slusaj komentatora sto govori,sam covjek se imbreti koliko sudija faulova svira.eto posto vode oni tu neku statisku sam komentator rece da je 15 nidje veze faulova svirano,a ja kad god sam pogledo bht faul za zelju u 30m je bio.mozda ga niste ni sredili ali ne pricajte da je sudio kako treba,kakvo je onda tek sudjenje kad se sudija sredi...LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#267 Re: Kup BiH 2010/2011
Mikado wrote:Čelik u Lukavici bolji od Slavije
Ibraković: Pokazali smo moć
Piše: M. Dautbegović
Srijeda, 20.10.10. 16:55.
Čelik je ostvario odličan rezultat danas u Lukavici, gdje su zenički fudbaleri savladali domaću Slaviju sa minimalnih 1:0, te tako osigurali plasman u četvrtfinale Kupa BiH.
Nakon prvog susreta na Bilinom Polju, koji je završio bez pobjednika 1:1, Čelik je uspio kapitalizirati bolju igru i doći do zaslužene pobjede i plasmana među osam najboljih ekipa u Kupu Bosne i Hercegovine.
"Pokazali smo moć. Možda smo u ovom trenutku i najmoćniji tim u Bosni i Hercegovini kada je riječ o igri. U prvom smo poluvremenu bili nadmoćniji protivnik i to smo uspjeli iskoristiti. U drugom dijelu Slavija je dugim loptama donekle razbila našu igru, stvorila nekoliko prilika, ali nisu uspjeli postići gol", kaže za SportSport.ba trener Zeničana Abdulah Ibraković.
"Igra nam sazrijeva i na dobrom smo putu. Potrebno je još malo da poradimo na snazi i očekujem da u nastavku sezone budemo što je moguće bolji", dodao je Ibraković.
ss.baNema dalje!
- Mikado
#268 Re: Kup BiH 2010/2011
Da imamo Nogometni/fudbalski savez kako treba, Bešlija bi morao dobit minimalno dvije utakmice suspenzije zbog onog udaranja igraca Borca bez lopte u prvom poluvremenu
- Lakat Jebić
#269 Re: Kup BiH 2010/2011
ja sam bio prisiljen da gldam kuci, pa bih da kazem da je na kraju omjer faulova bio +1 za borac (24:23, 25:24 ne znam sad tacno, nije ni bitno)LSD wrote:Kad se vec pozivas na statistiku, onda ona kaže da je omjer udaraca po golu bio 17-2 u korist domacina...to je bilo na grafici na kraju utakmice, rekoše mi oni koji su gledali utakmicu na TV-u.cappy_tempo wrote:nadji snimak kompletne utakmice sa bhta pa samo slusaj komentatora sto govori,sam covjek se imbreti koliko sudija faulova svira.eto posto vode oni tu neku statisku sam komentator rece da je 15 nidje veze faulova svirano,a ja kad god sam pogledo bht faul za zelju u 30m je bio.mozda ga niste ni sredili ali ne pricajte da je sudio kako treba,kakvo je onda tek sudjenje kad se sudija sredi...LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasika
- cappy_tempo
#270 Re: Kup BiH 2010/2011
klizav teren? pa teren je 20 puta gori bio u subotu na tekmi Sarajevo - Travnik pa nije bilo ovoliko faulova? kako ces objasniti zuti karton svraki,a onaj iz borca crveni,dobro jest njemu drugi zuti al nije ni dotako igraca zelje onaj na podu se valja kao da ga je zoljom pogodio,dok svraka fisnu frajera i dobije zuti? svaka cast na pobjedi, borac ovu tekmu los pravo,centra nisu presli kako treba ali nemojte pricati da je sudija fino sudio kad nije.cpt.picard wrote:Ma sta rececappy_tempo wrote:nadji snimak kompletne utakmice sa bhta pa samo slusaj komentatora sto govori,sam covjek se imbreti koliko sudija faulova svira.eto posto vode oni tu neku statisku sam komentator rece da je 15 nidje veze faulova svirano,a ja kad god sam pogledo bht faul za zelju u 30m je bio.mozda ga niste ni sredili ali ne pricajte da je sudio kako treba,kakvo je onda tek sudjenje kad se sudija sredi...LSD wrote:Ma Nijaz opet kupio sudiju...ništa novo, klasikaOni strucni i objektivni komentatori sa BHT?? Mokar i klizav teren, normalno da je bilo milion faulova. Ja sam gledao utakmicu sa Zapadne tribine, ako je ono navlacenje za Zelju
Sudija nije ni u jednom trenutku utjecao na igru. To sto Borac nije napravio sanse kako treba za 90 minuta..
Ma sta ste se prepali, necemo vam nista.
znam ja da bht fuj od tv-a ali jebote nije frajer toliko lud pa da ne vidi tolike faulove.kad je Zeljo poveo onda je smirio malo sa sviranjem.ne kazem da je sve vama svirao,svirao je i za borac al sto je previse previse je.
-
elSaik
#271 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma nije ba, čini ti se. Kad pitar kaže da nije faul onda nije, a to što svaki drugi sudija koji njima sudi domaće poslije par dana bude suspendovan, nikom ništa.Lakat Jebić wrote: ja sam bio prisiljen da gldam kuci, pa bih da kazem da je na kraju omjer faulova bio +1 za borac (24:23, 25:24 ne znam sad tacno, nije ni bitno)
Borac, dobra ekipa. Imaju i glavu i rep. Nisu bez razloga osvojili onoliko bodova u gostima. Uz malo sportske sreće mogli su samo 2:0 izgubiti.
-
LSD
#272 Re: Kup BiH 2010/2011
Pa dobro ,Nijaz je opet sredio suđenje ...pa šta sad
...tako je -kako je...ništa novo, šta se sad cudite kad se znalo da ce sudija ofirno šiljiti za nas...ima se love, može nam se i šta sad...kukajte eto i dalje.
-
salle_eh1986
#273 Re: Kup BiH 2010/2011
i to što kažešLSD wrote:Pa dobro ,Nijaz je opet sredio suđenje ...pa šta sad...tako je -kako je...ništa novo, šta se sad cudite kad se znalo da ce sudija ofirno šiljiti za nas...ima se love, može nam se i šta sad...kukajte eto i dalje.
ja sam znao za to sređivanje pa sam stigao i odigrati na Želju na kladionici, fina kvota 1.60
tako je mogao i svako ko je bio upoznat sa ovim
- cappy_tempo
#274 Re: Kup BiH 2010/2011
vi ste pokazali svoju snagu u evropi,sve je vidjeno sve je jasno. a posto pricate za nijaza onda nemojte nista za nas govoriti kako stelimo sudije.sta je problem kad mozete vi mozemo i mi,ha ja
- Lakat Jebić
#275 Re: Kup BiH 2010/2011
cappy_tempo wrote:
klizav teren? pa teren je 20 puta gori bio u subotu na tekmi Sarajevo - Travnik pa nije bilo ovoliko faulova? kako ces objasniti zuti karton svraki,a onaj iz borca crveni,dobro jest njemu drugi zuti al nije ni dotako igraca zelje onaj na podu se valja kao da ga je zoljom pogodio,dok svraka fisnu frajera i dobije zuti? svaka cast na pobjedi, borac ovu tekmu los pravo,centra nisu presli kako treba ali nemojte pricati da je sudija fino sudio kad nije.
znam ja da bht fuj od tv-a ali jebote nije frajer toliko lud pa da ne vidi tolike faulove.kad je Zeljo poveo onda je smirio malo sa sviranjem.ne kazem da je sve vama svirao,svirao je i za borac al sto je previse previse je.