Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obajveštavamo sve navijače iz BiH , kao i raju iz dijaspore da će tekmu iz Tirane moći pratiti na satelitu "EUTELSAT W2 16" nekodirano.
Naime, manje od sedmicu dana prije meča u Tirani, nijedna bh. televizijska kuća nije otkupila prava prenosa i neće prenositi predstojeći kvalifikacioni meč za Euro 2012, Albanija - BiH, koji je na programu 8. oktobra u Tirani.
Za pomenuti susret TV prava osigurale su Albanska i Kosovska (RTK Kosovo) državna televizija koju možemo nekodirano pratiti na satelitu "Eutelsat W2 16".
TV Kosovo je otkupio TV prava za 40.000 eura , a naše TV kuće bi trebale iskeširati najmanje 150.000 eura švicarskoj agenciji „SGM“ koja je od Fudbalskog saveza Albanije otkupila sponzorska i TV prava, ukoliko bi osigurali prijenos utakmice za stanovnike Bosne i Hercegovine.
LSD wrote:Kome ja placam pretplatu debilima koji nisu u stanju obezbjediti prenos nacionalne selekcije ali zato znaju obezbjediti partizan- arsenal
Baš tako. Što Belmin kretenko sad ne spaja mostove, hebo pleme svoje. Milione dobivaju svaki mjesec od pretplate, a kao skupo za prenos nacionalne selekcije dati 150.000 eura. Treba im sve po spisku
LSD wrote:Kome ja placam pretplatu debilima koji nisu u stanju obezbjediti prenos nacionalne selekcije ali zato znaju obezbjediti partizan- arsenal
Baš tako. Što Belmin kretenko sad ne spaja mostove, hebo pleme svoje. Milione dobivaju svaki mjesec od pretplate, a kao skupo za prenos nacionalne selekcije dati 150.000 eura. Treba im sve po spisku
Pa mi smo vece budale (mislim, citav ovaj narod) što ikako placamo pretplatu tim uhljupima.
Nesposobni debili koji su se uvalili preko stranackih i familijarnih veza ili po nacionalnom kljucu, pa sad uzeli fursata i zayebavaju citavu državu....cuj puno para pa ne dajete iz svog džepa, majku vam lopovsku
A za Evroviziju i slicna sranja -ima para, jelde
Ma nema tu price...dok god narod ne pocne bojkotovati ove televizije ,oni ce se ovako ponašati i raditi šta im je volja.
bht nudi 15000 eura za tekmu reprezentacije
pa nije modrica-olimpik majku im nesposobnu..dogovorite se sa ljudima za 50000, napravite reklame,dovedite sponzore bilo sta ali drzavna televizija ima duznost da obezbjedi prijenos utakmice!
Obajveštavamo sve navijače iz BiH , kao i raju iz dijaspore da će tekmu iz Tirane moći pratiti na satelitu "EUTELSAT W2 16" nekodirano.
Naime, manje od sedmicu dana prije meča u Tirani, nijedna bh. televizijska kuća nije otkupila prava prenosa i neće prenositi predstojeći kvalifikacioni meč za Euro 2012, Albanija - BiH, koji je na programu 8. oktobra u Tirani.
Za pomenuti susret TV prava osigurale su Albanska i Kosovska (RTK Kosovo) državna televizija koju možemo nekodirano pratiti na satelitu "Eutelsat W2 16".
TV Kosovo je otkupio TV prava za 40.000 eura , a naše TV kuće bi trebale iskeširati najmanje 150.000 eura švicarskoj agenciji „SGM“ koja je od Fudbalskog saveza Albanije otkupila sponzorska i TV prava, ukoliko bi osigurali prijenos utakmice za stanovnike Bosne i Hercegovine.
Hvala baltazar
Majku mu, sada cu morati platiti prevodioca da mogu gledati utakmicu
Par desetina hiljada?!? Pa oni prave budale od nas bogami. Toliko cijene sopstvenu reprezentaciju? Nije Belmin još svjestan kakav bi bijes javnosti ovakvim potezom mogao navući.
Bitno je ko nešto neko reče da su guzovi Belmina, Medine i ostalih cirkusanata vidjeli Peking na OI, tada nije bilo problema obezbijediti sredstva ili recimo kada se guzovi trebaju smjestiti u Istanbulu na EP u košarci
A čim imamo malo manje interesantno putovanje (Albanija) problem je obezbijediti sredstva
Nije bilo problem prenosti prošle kvalifikacije iz Španije npr. ali Španija je Španija, je l de Belmine
O zemljo otvori se.... Ko što bi rekao Pantić u Tesnoj Koži dok ne uzmemo govnjivu motku i ne protjeramo bandu ...
koliko je ovo sigurno da su oni otkupili prava i za satelit,da neće samo zemaljski emitovati?
Uoči kvalifikacionog duela između Albanije i Bosne i Hercegovine golman našeg protivnika Arjan Beqaj smatra da je ova utakmica jako važna za albanski nacionalni tim.
"Duel sa Bosnom i Hercegovinom za nas je od ogromnog značaja. Možda je ovo i utakmica koja će odrediti našu budućnost u kvalifikacijama. Pobjeda nad BiH bila bi velik poticaj za momčad pred utakmicu s Bjelorusijom", rekao je Beqaj za albanske medije i dodao:
"Ako pobijedimo BiH imat ćemo sedam bodova. Ne želim reći da bi se nakon eventualnog trijumfa već plasirali na Evropsko prvenstvo, no ako iz tri utakmice imate sedam bodova, onda se imate pravo nadati. Međutim, u fudbalu je sve moguće, svaka utakmica je novi test za igrače. Svaki od nas mora pokazati da zaslužuje nacionalni dres."
Golman albanskog nacionalnog tima osvrnuo se i na neigranje standardnog stopera Debatik Curryja.
"U posljednje vrijeme prati nas nesreća. Ostali smo bez trenera, ali i bez Curryja, no ne smijemo očajavati. Ponekad takve stvari mogu momčad i motivirati. Curry će nam nedostajati, ali mislim da smo mi momčad u pravom smislu riječi i siguran sam da će igrač koji ga bude mijenjao to dostojno uraditi. BiH je po meni najkvalitetnija u napadu, ali fudbal je kolektivna igra i uvjeren sam da ćemo znati zaustaviti bh. napadače", zaključio je Beqaj.
Uvijek je ista stvar uoci utakmice. Euforija a onda razocarenje :
"Možemo do pobjede!"
"Džeko: Ne razmišljam o Juventusu!"
"Ćiro vjeruje u zmajeve!"
"U ----- bez TV prijenosa?!?"
"Džeko: Ne, stvarno ne razmišljam o Juventusu"
"Sušić: Imam još par dilema oko sastava"
"Atmosfera u reprezentaciji nikad bolja!"
"Sušić: Idemo na pobjedu"
"Deen/Selma Bajrami/Ekrem Jevrić posjetio/la reprezentativce"
"Protivnik se strahuje Džeke/Misimovića/Pjanića"
"Sušić: Al' ruku na srce, bio bih zadovoljan i bodom"
"Safeta Nadarevića prate skauti Tottenhama!"
"Džeko jeo krompirušu pred utakmicu!"
"Ipak sa TV prijenosom u -----?!?"
"Katastrofa!"
"Sušić: Francuska/Njemačka/Luksemburg je za nas institucija i naravno da smo izgubili"
"Ima li smisla više igrati (na Koševu / na Bilinom polju / fudbal)?!?"
"Sušić: Nemam pojma zašto se je ovo desilo"
"Zašto Sušić nije pozvao mladog Bujruma Hadžimuratovića, zvijezdu Švedske treće lige?!?"
"Džeko više ne trči!"
"Blanc/Löw/Kuže: BiH ima perspektivu!"
"SAVEZ NAPOLJE!!!"
"U Julu prijateljska protiv reprezentacije P.M."
"Džeko/Spahić/Misimović: Ne treba nam euforija"