Ko kaže?amrica wrote:Ocito nikad niko od vas nije imao kontakta sa osobama koje imaju dijagnoze psihickih poremecaja. Dzaba pisati.
Očito imamo kontakt i to svaki dan!
Ko kaže?amrica wrote:Ocito nikad niko od vas nije imao kontakta sa osobama koje imaju dijagnoze psihickih poremecaja. Dzaba pisati.
Boze sacuvaj... Kako je mogla samo to uraditi, nikad mi nece biti jasno...smoki_choko wrote:aftermath udesa i stravicnog ubistva
nadam se da se ne krse kakva pravila s ovim videom. ne bih da me se banuje bez razloga
ako krse slobodno brisite ili mogu i ja.
minjonja wrote:onda je vjerovatno samo dodala komentar ispod slike iz aprila.
al cuj dvojno drzavljanstvopa zar ne mozemo sa svicarskom da se dogovorimo da je preuzmu jer kod nas nema institucije za nju. JA NECU DA JE ONA NA SLOBODI!!!
Pa naravno.minjonja wrote:zar su je u pritvor poslali odmah nakon udesa?
minjonja wrote:amrice, mozes li kopirati tekst ovamo jer ne mogu otvoriti clanak. trazi od mene da se registrujem.
Ma duša draga slatka, treba je pustiti na slobodu, pa nije ona ništa kriva. Eto vidiš, nikad nije imala udes prije, ovo joj se slucajno omaklo, neće više.amrica wrote:avaz
kome se ne da citati, zenska nikad prije nije imala saobracajku u Zenici ....
http://www.nis-press.com/nis/private/in ... N=60927067
jos uz to pobjegla....nije jedina,ovakvih kao sto je ona ,puna je bosna.vozi se bez vozacke,pjano,drogirano. svi iz ove kategorije su potencijalne ubice.kako ih se rijesiti??? smrtnom kaznom,prije nego sto pocine zlocin???hrasno38 wrote:Ova budala je jedino zasluzila smrtnu kaznu koje na zalost kod nas nema. U 500 metara je prekrsila sve moguce saobracajne propise i na kraju ubila covjeka i pobjegla, srecom ne daleko. Ogranicenje 40 ona vozila preko 100, puna linija ona preticala kolonu, crveno svjetlo na semaforu ona prosla kroz crveno, prije toga direktno jadnog covjeka udarila na biciklu i ubila ga na mjestu. Kretenusa je tacno isla da nekoga ubije.
Ma skida youtube svaki video tog sadrzaja.komi wrote:skinut video