Ubistvo u Zenici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
petunija

#251 Re: Ubistvo u Zenici

Post by petunija »

amrica wrote:Ocito nikad niko od vas nije imao kontakta sa osobama koje imaju dijagnoze psihickih poremecaja. Dzaba pisati.

:run:
Ko kaže? :?
Očito imamo kontakt i to svaki dan!
Aphex_

#252 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Aphex_ »

smoki_choko wrote:aftermath udesa i stravicnog ubistva

nadam se da se ne krse kakva pravila s ovim videom. ne bih da me se banuje bez razloga
ako krse slobodno brisite ili mogu i ja.
Boze sacuvaj... Kako je mogla samo to uraditi, nikad mi nece biti jasno... :idea:
Manijakus

#253 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Manijakus »

Ma vjerovatno je nakon udarca samo cuvala nogu na gasu a volan pustila :D jer je od mjesta udarca vidi se isla samo pravo ..meni je krivo i nije jasno odakle joj sreca da prodje izmedju onih znakova i stubova a da se ne zapuca ..da se zapucala ne bi ni od nje nista ostalo
julisiz es grant

#254 Re: Ubistvo u Zenici

Post by julisiz es grant »

Volio bih vidjeti ko bi to mene branio da se napijem, sjednem u auto koje nije moje, bez vozačke!
...znači već u startu tri prekršaja. A ono poslije ne treba ni navoditi...to je krivično djelo.
julisiz es grant

#255 Re: Ubistvo u Zenici

Uglavnom, krasotica je dobila mjesec pritvora, uobičajeno dok se optužnica ne podigne. Sudac za prethodno saslušanje razloge vidi u brutalnosti djela koje je "uznemirilo javnost" i u tome da, kao dvojna državljanka, ne bi zapalila u Švicu.
amrica

#256 Re: Ubistvo u Zenici

Post by amrica »

avaz

kome se ne da citati, zenska nikad prije nije imala saobracajku u Zenici ....

http://www.nis-press.com/nis/private/in ... N=60927067
minjonja

#257 Re: Ubistvo u Zenici

Post by minjonja »

onda je vjerovatno samo dodala komentar ispod slike iz aprila.

al cuj dvojno drzavljanstvo :( pa zar ne mozemo sa svicarskom da se dogovorimo da je preuzmu jer kod nas nema institucije za nju. JA NECU DA JE ONA NA SLOBODI!!!
amrica

#258 Re: Ubistvo u Zenici

Post by amrica »

minjonja wrote:onda je vjerovatno samo dodala komentar ispod slike iz aprila.

al cuj dvojno drzavljanstvo :( pa zar ne mozemo sa svicarskom da se dogovorimo da je preuzmu jer kod nas nema institucije za nju. JA NECU DA JE ONA NA SLOBODI!!!

Onda je vjerovatno samo dodala taj komentar iz zatvora u Zenici :roll:

Da li Svica dopusta dvojno drzavljanstvo sa bh?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#259 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Truba »

ma dajte to na FB ne uzimajte za ozbiljno
moš svašta napisati
možda je bila napaljena na film/knjigu sudar pa se hvalisala
minjonja

#260 Re: Ubistvo u Zenici

Post by minjonja »

zar su je u pritvor poslali odmah nakon udesa?
julisiz es grant

#261 Re: Ubistvo u Zenici

minjonja wrote:zar su je u pritvor poslali odmah nakon udesa?
Pa naravno.
Obično se neposredno nakon privođenja osumnjičenog, ako sudija u istražnom postupku utvrdi da postoje elementi krivičnog djela, odredi pritvor u roku od mjesec dana, do kada tužilac mora podići optužnicu, ili se optužba može odbaciti, ili se pritvor može produžiti, sve zavisi od slučaja do slučaja.
minjonja

#262 Re: Ubistvo u Zenici

Post by minjonja »

amrice, mozes li kopirati tekst ovamo jer ne mogu otvoriti clanak. trazi od mene da se registrujem.
amrica

#263 Re: Ubistvo u Zenici

Post by amrica »

minjonja wrote:amrice, mozes li kopirati tekst ovamo jer ne mogu otvoriti clanak. trazi od mene da se registrujem.

Bih ja vrlo rado, ali ne znam kako, vjerovatno je zasticen, a ima previse da prepisujem :sad:

Mislila sam da se moze otvoriti.

Pise da bh dozvolu nikad nije imala, postoji mogucnost da je imala svicarsku, sad to ispituje Interpol, potrajace...
Sigurno nikad prije nije bila ucesnik saobracajne nesrece u Zenici, kaze policija.
Nedavno se vratili iz svice.
Psihicki problemi su tajna u istrazi....

To je srz teksta.

Poginuli jadni covjek je identificiran na osnovu otisaka prstiju jer ga niko nije trazio... :sad:
Obuca9

#264 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Obuca9 »

amrica wrote:avaz

kome se ne da citati, zenska nikad prije nije imala saobracajku u Zenici ....

http://www.nis-press.com/nis/private/in ... N=60927067
Ma duša draga slatka, treba je pustiti na slobodu, pa nije ona ništa kriva. Eto vidiš, nikad nije imala udes prije, ovo joj se slucajno omaklo, neće više.

Ne znam samo odakle nalazite insipiraciju da kazete ikakvu riječ podrške za nju i da stanete na njenu stranu, pa taman da je luda 100%. :x :x
amrica

#265 Re: Ubistvo u Zenici

Post by amrica »

Ja nisam rekla da je treba pustiti. Ako je luda, neka ide u ludnicu, ako nije, onda u zatvor. Samo, po svemu sudeci, prije da je luda.
Ocito je sve sto je napisala na fb izmisljotina, ukljucujuci i tu nesrecu u aprilu....
vozač

#266 Re: Ubistvo u Zenici

Post by vozač »

pa sve ih i treba poslati u švicu, gore će ih barem pozatvarati, a uz to zabraniti im ulazak u BiH, trajno
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#267 Re: Ubistvo u Zenici

Post by hrasno38 »

Ova budala je jedino zasluzila smrtnu kaznu koje na zalost kod nas nema. U 500 metara je prekrsila sve moguce saobracajne propise i na kraju ubila covjeka i pobjegla, srecom ne daleko. Ogranicenje 40 ona vozila preko 100, puna linija ona preticala kolonu, crveno svjetlo na semaforu ona prosla kroz crveno, prije toga direktno jadnog covjeka udarila na biciklu i ubila ga na mjestu. Kretenusa je tacno isla da nekoga ubije.
Murat Sabanovic

#268 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Murat Sabanovic »

hrasno38 wrote:Ova budala je jedino zasluzila smrtnu kaznu koje na zalost kod nas nema. U 500 metara je prekrsila sve moguce saobracajne propise i na kraju ubila covjeka i pobjegla, srecom ne daleko. Ogranicenje 40 ona vozila preko 100, puna linija ona preticala kolonu, crveno svjetlo na semaforu ona prosla kroz crveno, prije toga direktno jadnog covjeka udarila na biciklu i ubila ga na mjestu. Kretenusa je tacno isla da nekoga ubije.
jos uz to pobjegla....nije jedina,ovakvih kao sto je ona ,puna je bosna.vozi se bez vozacke,pjano,drogirano. svi iz ove kategorije su potencijalne ubice.kako ih se rijesiti??? smrtnom kaznom,prije nego sto pocine zlocin???
kurty

#269 Re: Ubistvo u Zenici

Post by kurty »

Da kojim slucajem nije bilo ove snimke, mogu zamisliti da bi ovaj slucaj prosao kao i mnogi do tada...

Bog sam zna, kakvi je do sada situacija ove vrste bile
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#270 Re: Ubistvo u Zenici

Post by stetoskop »

Ovaj snimak je baš jeziv i zastrašujuci. Ali isto i ovi komentari su jezivi i zastrašujuci. Sve sam do sada mislio kako smo mi merhametli narod i kako mi nikada nebi uradili on što su cetnici. Znate kako ceto pocne klati? Prvo mu puštaju jezive snimke mucenja i klanja muslimana, ali mu kazu obrnuto da to muslimani ubijaju srbe, pa onda on tako bijesan ide u pokolj. Ipak bude i neki koji to opet nikada nebi uradili. Na ovom forumu vidim takve ljude, potencijalne koljace da im je neko vladao poput mladica i karadzica, sigurno bi u ratu klali, kao što sad u miru zagovaraju smrtnu kaznu i mucenje.
Meni licno je neshvatljivo da razumna osoba može zagovarati smrt i mucenje, jednostavno mi nije taj program u glavi instaliran.

U par postova vidim kako neki pocinju da ova djevojka nije luda, samo ce se na to vaditi, pa na kraju završi post okrivljivajuci one što su tako ludoj osobi dozvolili da vozi. Ili je luda ili nije luda, ne može na pocetku posta biti da nije luda, a na kraju da jeste. Valjda su pisani pod uticajem zastrašujuceg snimka.

Ocito je da ova djevojka išla na to da i sebe usmrti, jer stotinke su bile da se izvukla. Možda da je izbjegla ovu nesrecu, sigurno bi negdje zaplatila glavom, ali možda i sa još više žrtava.
U koliko je ova djevojka duševni bolesnik, najmanje je kriva u svemu ovome, krive su sve okolnosti oko nje. Takva osoba nije smjela doci do auta, niti bilo cega sto prestavlja opasnost da bi mogla nekoga povrijediti. Ako je proglase umno bolesnom, treba joj pružiti lijecenje, ali mora neko odgovarati za žrtvu, ili roditelji ili ljekari, ili bilo ko. Žrtva se mora odrobijati, ako imalo ima pravde, bez obzira što je ova strpana u ludnicu.

Molite boga da je proglase ludom, jer u protivnom ce odrobijati svoje, pa opet za volan.
Znam slican slucaj gdje je lik pokupio dvoje djece na biciklu, jedno je na licu mjesta mrtvo, a drugo je trajni invalid. Ovaj vozac ne znam jel i godinu dana odrobijao. Pa da i uvedu tu vašu smrtnu kaznu, ovakve opet nebi cekala.
Trebamo zagovarati pravdu, koje skroz malo ima u ovoj našoj državi, a ne zagovarati smrt.
astrid

#271 Re: Ubistvo u Zenici

Post by astrid »

Snimak udesa ali iz drugog ugla....Mislim da nije ovdje postavljen.(ako jest,brisem)

Obrisala već ukinuti video....Na ovom snimku se najbolje vdjela nesreća.Prvi snimak "nije ništa"..ovo je više nego jezivo!
Last edited by astrid on 06/09/2010 20:46, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#272 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Truba »

skinut video
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#273 Re: Ubistvo u Zenici

Post by ladyblue18 »

komi wrote:skinut video
Ma skida youtube svaki video tog sadrzaja.
metal_rules_cura

#274 Re: Ubistvo u Zenici

Post by metal_rules_cura »

Ovo se sve dešava ni zbog čeg drugog do zbog toga jer se svakom daje vozačka, nekima se progleda kroz prste za prekršaje ako su babini sinovi, druge se kažnjava, zakon nije jednak za sve tako da ovi koji dođu iz dijaspore znaju da se mogu ponašati kako žele. Ionako je sama činjenica sjedanja za volan potencijala opasnost, kamoli pod ovakvim okolnostima.
Cholina_Lokica

#275 Re: Ubistvo u Zenici

Post by Cholina_Lokica »

eh kad bi se prilikom vadjenja ljekarskog za vozacku stvarno radio psiho-test, a ne onako odokativnom metodom :roll:
Locked