Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
afannedim

#251 Re: Federalna televizija

Post by afannedim »

:sax:
afannedim

#252 Re: Federalna televizija

Post by afannedim »

Karanana kako da postavim jednu sliku kao sto si ti.
ivannn

#253 Re: Federalna televizija

Post by ivannn »

Image
BSn

#254 Re: Federalna televizija

Post by BSn »

Da su promijenili font, ili npr. samo stavili malo "f" i gurnuli logo u lijevi cosak (a ne k'o sad - ni tam ni vam), ovo bi sve mnogo bolje izgledalo. Ovako i TV Alfa ima oku ugodniji logo od njih. Nek' ga makar gurnu tamo u cosak, da ne strsi ovako. Neko je mlatn'o lovu za nista.

P.S. Volim sto smo brigu dogurali do loga FTV-a i toga gdje ko pere zlatne kasike. :D
karanana

#255 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

afannedim wrote:Karanana kako da postavim jednu sliku kao sto si ti.
mora da bude negdje na internetu. ne mozes je direktno postaviti iz tvog kompa, nego je moras negdje uploadovati na internet prvo.
Richard Peti

#256 Re: Federalna televizija

Post by Richard Peti »

ivannn wrote:Image
:thumbup:

hvala
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#257 Re: Federalna televizija

Post by Pera Trta »

Evo Elma nam se javlja uživo sa Bjelašnice...
...nadam se da su vukovi noćas gladni :D
kurty

#258 Re: Federalna televizija

Post by kurty »

Pera Trta wrote:Evo Elma nam se javlja uživo sa Bjelašnice...
kakav hvalospjev....
ima eho u slusalicama, ali njoj to nije frka :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#259 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

javljanje ODRON
na početku umjesto Darjan napisali DARAJAN
ugl loše lopše
zlatiborka

#260 Re: Federalna televizija

Post by zlatiborka »

kurty wrote:
Pera Trta wrote:Evo Elma nam se javlja uživo sa Bjelašnice...
kakav hvalospjev....
ima eho u slusalicama, ali njoj to nije frka :lol: :lol: :lol:
Ako, ako....

Sinocna epizoda "Odgovorite ljudima" mi se cini pristojnija. Izgleda da se Elma popravlja, ne prekida goste po X puta pa ljudi mogu normalno reci sto misle. Isto tako manje mase rukama i beci oci, znaci trudi se, sto iskreno pozdravljam!

Valjda je nasa kritika doprla do njenih usiju.....

Vlado Maric je takodje bolji, nije vise tako nesiguran i smotan, a male govorne greskice mu ne zamjeram, ta nije Ciceron....

:dance:
Co0l

#261 Re: Federalna televizija

Post by Co0l »

zlatiborka wrote: Ako, ako....

Sinocna epizoda "Odgovorite ljudima" mi se cini pristojnija. Izgleda da se Elma popravlja, ne prekida goste po X puta pa ljudi mogu normalno reci sto misle. Isto tako manje mase rukama i beci oci, znaci trudi se, sto iskreno pozdravljam!

Valjda je nasa kritika doprla do njenih usiju.....

Vlado Maric je takodje bolji, nije vise tako nesiguran i smotan, a male govorne greskice mu ne zamjeram, ta nije Ciceron....

:dance:
Ma samo Vladi ne treba davat da ponovo vodi 'Odgovorite ljudima' ili neku slicnu emisiju jer je bio i gori od Elme dok je to vodio,cisto se svadjo sa gostima koji mu mogu ocevi bit.Bar zbog godina bi ih trebo malo vise postovati ako ni zbog cega drugog,mene cesto stid bilo gledat one njegove ispade dok je vodio tu emisiju.Elma je bila krenula njegovim stopama,jedna emisija u kojoj se ko malo popravila nije dovoljno da kazemo da se skroz promjenila,za to ipak treba vise vremena.Ali vidjecemo,bar je krenula u pravom smjeru.
mummy2008

#262 Re: Federalna televizija

Post by mummy2008 »

Ko je ne zna skupo bi je platio :x
Sinoc se onom kosarkasu (Vladi Divcu) obraca sa "ti" sto je po meni vrlo ne ukusno i nekulturno u takvoj emisiji, ma koliko ga privatno poznavala i sto mozda njemu ne smeta, al' eto Elma je to moze joj se :roll: :lol: :mrgreen:
StupskaBitanga

#263 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

maske su pale
Oa strana iz Slobodne Bosne daje odgovore na sva pitanja oko FTV i kriminalnih radnji u sivom domu
Image
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#264 Re: Federalna televizija

Post by Pera Trta »

mummy2008 wrote:Ko je ne zna skupo bi je platio :x
Sinoc se onom kosarkasu (Vladi Divcu) obraca sa "ti" sto je po meni vrlo ne ukusno i nekulturno u takvoj emisiji, ma koliko ga privatno poznavala i sto mozda njemu ne smeta, al' eto Elma je to moze joj se :roll: :lol: :mrgreen:
To je manir njenog bivšeg šefa Senada H, dok su oboje radili na mahalskoj televiziji Hayat. Uvijek me je iritiralo što se svakom gostu, bez obzira o kome se radilo, obraća sa "ti" i nešto se nazor intimizira. Pediju Ešdaunu govori "ti" i "Pedi", a čovjek lord :roll:
convict

#265 Re: Federalna televizija

Post by convict »

'ta će Pedi, veći je Senad "fejs" od njega. :roll:
luckylaka

#266 Re: Federalna televizija

Post by luckylaka »

Pera Trta wrote:
mummy2008 wrote:Ko je ne zna skupo bi je platio :x
To je manir njenog bivšeg šefa Senada H, dok su oboje radili na mahalskoj televiziji Hayat. Uvijek me je iritiralo što se svakom gostu, bez obzira o kome se radilo, obraća sa "ti" i nešto se nazor intimizira. Pediju Ešdaunu govori "ti" i "Pedi", a čovjek lord :roll:
Upravo suprotno jer je Senad svakog gosta oslovljavao sa VI da bi nakon toga pitao da predju na ti.Naravno ,,ljudine,,poput Pediya i Montgomeriya treba oslovljavati sa necim nizim od ti.
ins

#267 Re: Federalna televizija

Post by ins »

Sinoc u Dnevniku 3 izvjesni Vlado Maric je mrtav-hladan direktora Bosna-S koji se nalazi u sred Libije ubjedjivao da "nema prave" informacije i da situacija uopste nije mirna kako on to govri, jer nas Vlado iz studija B ili C na Alipasinom to bolje zna! I to ne jedanput, pa da kazemo da mu se omaklo, vec barem 4-5 puta. Kakvi su to kreteni, a p.m.... :roll: :roll: :roll:

Imali ko da moze zaustaviti one spodobe na FTV u ovakvom "uredjivanju" programa? :run:
Co0l

#268 Re: Federalna televizija

Post by Co0l »

ins wrote:Sinoc u Dnevniku 3 izvjesni Vlado Maric je mrtav-hladan direktora Bosna-S koji se nalazi u sred Libije ubjedjivao da "nema prave" informacije i da situacija uopste nije mirna kako on to govri, jer nas Vlado iz studija B ili C na Alipasinom to bolje zna! I to ne jedanput, pa da kazemo da mu se omaklo, vec barem 4-5 puta. Kakvi su to kreteni, a p.m.... :roll: :roll: :roll:

Imali ko da moze zaustaviti one spodobe na FTV u ovakvom "uredjivanju" programa? :run:
Jel bar na tecnom hrvatskom jeziku ubjedjivo covjeka da on iz studija bolje zna sta se desava neg neko na mjestu dogadjaja?Ako je bio tecni hrvatski i nije zvucao izvjestaceno ko inace ja mu oprastam sve :lol: :lol:
I jos neko ima obraza tvrdit da ne postoji javni emiter na hrvatskom jeziku :lol:
Pera Trta

#269 Re: Federalna televizija

Post by Pera Trta »

Njihov ignorantski odnos prema nazivima mjesta u Srbiji, susjednoj zemlji i dojučerašnjem dijelu zajedničke države , stvarno je ogavan.
Upravo sad ide prilog o "namagnetisanom" dječaku iz Vlasotinaca, u Srbiji, a ispod piše "Vlastinac-Srbija".
Da se radi o nekom selu na Tibetu, još bih i razumio, ovako to ne mogu objasniti ničim do "boli-me-kurac" stavom.
Co0l

#270 Re: Federalna televizija

Post by Co0l »

Pera Trta wrote:Njihov ignorantski odnos prema nazivima mjesta u Srbiji, susjednoj zemlji i dojučerašnjem dijelu zajedničke države , stvarno je ogavan.
Upravo sad ide prilog o "namagnetisanom" dječaku iz Vlasotinaca, u Srbiji, a ispod piše "Vlastinac-Srbija".
Da se radi o nekom selu na Tibetu, još bih i razumio, ovako to ne mogu objasniti ničim do "boli-me-kurac" stavom.
A dobro sad,ne pretjeruj :) Ne znas ni ti nazive svih sela iz svog komsiluka a da ocekujes da neko zna kako se koje selo u Srbiji zove :)
StupskaBitanga

#271 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Javljanje A. Djak i E. Delic (TV1) sa iste lokacije je različito kao nebo i zemlja
Emina svaka čast :thumbup:

Ova sa FTV katastrofa
Pera Trta

#272 Re: Federalna televizija

Post by Pera Trta »

Co0l wrote:
Pera Trta wrote:Njihov ignorantski odnos prema nazivima mjesta u Srbiji, susjednoj zemlji i dojučerašnjem dijelu zajedničke države , stvarno je ogavan.
A dobro sad,ne pretjeruj :) Ne znas ni ti nazive svih sela iz svog komsiluka a da ocekujes da neko zna kako se koje selo u Srbiji zove :)
A kako znam za Vlasotince, eee? :)
Oni MORAJU znati, oni su informativni centar!
Misliš da bi fulili naziv nekog mjesta u Hrvatskoj? Malo morgen.
Co0l

#273 Re: Federalna televizija

Post by Co0l »

Pera Trta wrote:
Co0l wrote:
A kako znam za Vlasotince, eee? :)
Oni MORAJU znati, oni su informativni centar!
Misliš da bi fulili naziv nekog mjesta u Hrvatskoj? Malo morgen.
Nisu bolan,ukinut je informativni program na FTV :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#274 Re: Federalna televizija

Post by plain vanilla »

pa 'ta ce informativni program FTV-u kad imamo news TV
super_zena

#275 Re: Federalna televizija

Post by super_zena »

ako nista, pojavom TV1 ovi na FTV-u su se poceli kupati.... :-)
Locked