Miješanje IZ u politiku

Locked
GOLFER

#251 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by GOLFER »

znaci dzamije nisu evropske, i nije im mjesto tu... pa dobro odmah reci da znam sa kim razovaram pa ja :-D ovako je lakse.

E pa navikni se jer dzamije iz ovog dijela evrope ne idu nigdje, evo 92 su pokusali da ih istjeraju iz evrope najbrutalnijim nacinom i GENOCIDOM i ne uspjese, danas ih ima jos vise i to tebi smeta, i bit ce ih jos vise ako Bog da, i to u sred evrope, naviknite se... vidis cak ni ratom ni pokoljima ni rusenjima do temelja ni protjerivanjima nisu se PRTJERALE iz evrope, u kojoj kazes da im nije mjesto...
libero95

#252 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by libero95 »

Krimosi danasnjice - hodze, popovi i fratri.
Zla polusestra

#253 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zla polusestra »

Islam nije u prirodi evropskog čovjeka, jednostavno u Evropi mu nije mjesto.

Image
HAVANA

#254 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by HAVANA »

Zla polusestra wrote:Islam nije u prirodi evropskog čovjeka, jednostavno u Evropi mu nije mjesto.

Image

:shock: Vidi sad ove budale :-)
jarancuga

#255 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by jarancuga »

Zla polusestra wrote:Islam nije u prirodi evropskog čovjeka, jednostavno u Evropi mu nije mjesto.

Image

et jok, tebi je... :run:
Co0l

#256 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Co0l »

Image
http://www.google.ba/images?hl=bs&q=alh ... CB8QsAQwAA

http://hr.wikipedia.org/wiki/Alhambra
Zla polusestra

#257 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zla polusestra »

Ma samo se vi tješite :roll: . Kad - tad doći će do obračuna Evrope i Islama.
Co0l

#258 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Co0l »

Zla polusestra wrote:Ma samo se vi tješite :roll: . Kad - tad doći će do obračuna Evrope i Islama.
Sto bi neocetnici rekli gayevima-cekamo vas :D :D
Zla polusestra

#259 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zla polusestra »

Co0l wrote:
Zla polusestra wrote:Ma samo se vi tješite :roll: . Kad - tad doći će do obračuna Evrope i Islama.
Evropa već dugo čeka i trpi.
avicena

#260 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by avicena »

Marlon Brando wrote:
Vecina ovih dzamija su novijeg datuma gradnje i posljedica su velikog priliva imigranata u evropske zemlje. Medjutim imigranti opcenito (dakle ne samo muslimani, da ne bih bio pogresno shvacen) u velikoj vecini slucajeva ne postizu integraciju u drustvo. Vecina ih nastavlja zivjeti na nacin koji je nespojiv s evropskim vrijednostima. Vidjao sam "geta" po Austriji i Njemackoj u kojoj zive ljudi koji usprkos boravku od 30 i vise godina, ne govore njemacki jezik, praktikuju svoje "plemenske" obicaje.....da ne duljim dalje pricu, sustina i ono sto zelim reci je, da je ljudima u Evropi vec pun kufer tih i takvih pojava, a to za posljedicu ima rast desnice. Vidis sta se desava, Svicarci zabranili minarete (takve zabrane postoje i u Austriji), Francuzi masovno deportuju Rome, itd. itd.. Evropa je krenula putem kojem je cilj onemogucavanje daljeg sirenja neevropskih tendencija. Mislim da i gradnja dzamija spada u tu kategoriju.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,59 ... 2-xml-mrss

eto vidi sta pise o misljenju gradjana o navodima ove knjige i bit ce ti jasno da je islamizacija Evrope nesto na sta ogromna vecina njenih zitelja ne gleda nimalo blagonaklono.
Čitam te i kontam kakva bi to morala biti neoreconquista da bi Evropu 'očistila' od preko 50 miliona muslimana. Geta i četvrti imaš i po Americi i ne smetaju joj da bude svjetski lider. To je samo opravdanje za nečije niske namjere jer ljudi svašta vole da pričaju kao recimo ovaj...
- Mislim da će Srbija, nažalost, na kraju morati da prihvati realnost nezavisnog Kosova, a da će SAD prepustiti EU rešavanje preostalih problema u bivšoj SFRJ. Nadam se da će EU razmisliti o brojnim mjerama, pa i o prilagođavanju granica, kako u pogledu Kosova, tako i ostatka Srbije. To prilagođavanje podrazumijeva i Bosnu i Hercegovinu, jer bi Srbe moglo da zadovolji kada bi Srbija gubitak Kosova nadomjestila objedinjavanjem sa Republikom Srpskom. To ne bi bilo idealno rješenje, ali je to mnogo bolje od trenutne politike SAD i EU, koja izgleda kao da svi na prostoru bivše Jugoslavije imaju pravo na secesiju, osim Srba. Jedino Srbi ne mogu da se otcijepe od bilo kog entiteta, ma koliko on bio vještački i nefunkcionalan, što je svakako slučaj sa BiH - rekao je Carpenter.

http://www.** No links **.ba/mediji/srbiji_za_kosovo_dati_rs
...a znamo da su samo šuplje priče izlobiranih ovakvih ili onakvih.

Jedino da Evropa povuče sve one potpisane rezolucije i konvencije pa da napravi još neviđeni progon i poruši sve ove džamije, a ima ih koje su građene još od 19 stoljeća pa nadalje i da li bi, ako ne ona, a onda cijeli svijet joj poslije toga dao prefiks rasističke i fašističke i koliko bi to potrajalo i kako bi se završilo. Misliš da bi zemlje Islamske konferencije kojih ima 57 u UN-u to šutke posmatrale. Još se vode ratovi na Bliskom istoku zbog nafte, ne sigurno zbog žutog pustinjskog pijeska.

Puno za rušiti u samo tri evropske zemlje. Morali bi sami sebe bombardovati.

List of mosques in France

List of mosques in Great Britain

List of mosques in Germany
Last edited by avicena on 28/08/2010 11:46, edited 1 time in total.
Co0l

#261 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Co0l »

Zla polusestra wrote:
Co0l wrote:
Evropa već dugo čeka i trpi.
Pas koji laje ne grize :-D
Zlata M.

#262 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zlata M. »

HAVANA wrote:

:shock: Vidi sad ove budale :-)
:lol: :lol: :lol:
nurko

#263 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by nurko »

ovima koji zazivaju nove progone i istrebljenja ja kao musliman mogu samo reći BUJRUM
pa kom opanci kom obojci ne mogu više da se natežem sa fašistima i trošim živce na majmune
Zla polusestra

#264 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zla polusestra »

Samo se vi smijte, smiju se oni koji su neupućeni u stvarno stanje stvari :roll:
Multi-kulti :roll: zajednice su osuđene na propast. Uvijek jedna grupa želi da dominira.
Jedino da Evropa povuče sve one potpisane rezolucije i konvencije pa da napravi još neviđeni progon i poruši sve ove džamije, a ima ih koje su građene još od 19 stoljeća pa nadalje i da li bi, ako ne ona, a onda cijeli svijet joj poslije toga dao prefiks rasističke i fašističke i koliko bi to potrajalo i kako bi se završilo
I šta je loše u tome? Svako treba da zna, gdje mu je mjesto. 8-) Evropa je uvijek bila bijela. ;-)
avicena

#265 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by avicena »

Zla polusestra wrote: I šta je loše u tome? Svako treba da zna, gdje mu je mjesto. 8-) Evropa je uvijek bila bijela. ;-)
Nije ni malo korisno ovo čitati. Dokazala historija. :wink:

Mein Kampf by Adolf Hitler
jarancuga

#266 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by jarancuga »

Zla polusestra wrote:Samo se vi smijte, smiju se oni koji su neupućeni u stvarno stanje stvari :roll:
Multi-kulti :roll: zajednice su osuđene na propast. Uvijek jedna grupa želi da dominira.
Jedino da Evropa povuče sve one potpisane rezolucije i konvencije pa da napravi još neviđeni progon i poruši sve ove džamije, a ima ih koje su građene još od 19 stoljeća pa nadalje i da li bi, ako ne ona, a onda cijeli svijet joj poslije toga dao prefiks rasističke i fašističke i koliko bi to potrajalo i kako bi se završilo
I šta je loše u tome? Svako treba da zna, gdje mu je mjesto. 8-) Evropa je uvijek bila bijela. ;-)

pogledaj malo mortalitet i natalitet evropskih zemalja i sve ce ti biti jasno...
a za islam se ne brini, Allah dz.s je taj koji to regulise i cuva...sto prije to shvatis, manje ces trositi apaurina... :dance:
Zla polusestra

#267 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zla polusestra »

Ljudi bi prije svega trebali biti rasno osviješteni, a ne vjerski.
Sve je u krvi ;-) .
Cyber-harambashica

#268 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Cyber-harambashica »

ne znam dal cu da promashim temu...
meni "smetaju" i dzamije i crkve ako su u velikom broju. Sta ce mi na svakom koraku?

Za taj novac moze da se izgrade bolnice i bolnice....
jarancuga

#269 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by jarancuga »

Zla polusestra wrote:Ljudi bi prije svega trebali biti rasno osviješteni, a ne vjerski.
Sve je u krvi ;-) .

mi smo ljudske rase, a vi?
vidis, u tome je razlika, islam ne dijeli ljude po rasi, boji koze itd...
by the way, sta ces sa evropljanima koji se vracaju u islam, ljudi bijeli a muslimani, autohtoni stanovnici i drzavljani svoji zemalja...
avicena

#270 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by avicena »

Cyber-harambashica wrote:ne znam dal cu da promashim temu...
meni "smetaju" i dzamije i crkve ako su u velikom broju. Sta ce mi na svakom koraku?

Vjernici grade džamije jer im trebaju, a grade i bolnice jer im trebaju. A de ti još koju bolnicu ako misliš da ti treba.
Cyber-harambashica

#271 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Cyber-harambashica »

avicena wrote:

Vjernici grade džamije jer im trebaju, a grade i bolnice jer im trebaju. A de ti još koju bolnicu ako misliš da ti treba.
koja glupost, SORRY...
necu da pominjem sad drzavu i objekat...ali koliko se para investiralo a neonatolosko odeljenje propada..ma daj....
Zla polusestra

#272 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by Zla polusestra »

jarancuga wrote:
Zla polusestra wrote:Ljudi bi prije svega trebali biti rasno osviješteni, a ne vjerski.
Sve je u krvi ;-) .

by the way, sta ces sa evropljanima koji se vracaju u islam, ljudi bijeli a muslimani, autohtoni stanovnici i drzavljani svoji zemalja...
Nema šta Islam da dijeli ili ne dijeli. Priroda je to podijelila.

A evropljani se ne vraćaju na Islam, nego prelaze na Islam. Ne mogu se vraćati, kad nisu nikad ni bili Muslimani.
Postat će nekad svjesni svoje zablude....
avicena

#273 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by avicena »

Cyber-harambashica wrote:
avicena wrote:

koja glupost, SORRY...
necu da pominjem sad drzavu i objekat...ali koliko se para investiralo a neonatolosko odeljenje propada..ma daj....
Čiji je to posao? Ja pitam od početka ove teme i nisam dobio odgovor. Meni kao vjerniku se od mojih mjesečnih primanja uzme dobar dio za zdravstvo iako ja doktora vidim od sistematskog do sistematskog. Treba li IZ da se bavi gradnjom bolnica i fabrika?
avicena

#274 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by avicena »

Zla polusestra wrote: Postat će nekad svjesni svoje zablude....
...ili ti svoje. :mrgreen:
jarancuga

#275 Re: Miješanje IZ u politiku

Post by jarancuga »

Zla polusestra wrote:
jarancuga wrote:
Sve je u krvi ;-) .

Nema šta Islam da dijeli ili ne dijeli. Priroda je to podijelila.

A evropljani se ne vraćaju na Islam, nego prelaze na Islam. Ne mogu se vraćati, kad nisu nikad ni bili Muslimani.
Postat će nekad svjesni svoje zablude....

greska, vracaju se u islam, jer su svi ljudi rodjeni kao muslimani...
naravno da su postali svoje zablude, zato se vracaju u islam...ok, teska tema za tebe, ulazimo u teologiju, sorry...
Locked