Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i ti nisi mogao odoliti da ne komentarises ovu temu
cestitam na prvom postu , vazda ces pamtiti temu gdje si napravio prvi post i kod tebe je sticajem okolnosti "Vibrator" . . .
jos jednom cestitam na odlicnom odabiru
Dosla baba u sex shop da kupi vibrator.......i sad ona nabraja.....dajte mi onaj zuti....onaj zeleni...onaj crni......dajte mi i onaj crveni u cosku......kaze prodavacica.....gospodjo...taj crveni je aparat za gasenje pozara....
Eborg wrote:
Mi se ponudili i da testeramo i da kupujemo a ti ništa.
Mislim, ja bih te čak poštedio sramote i donio ti, eto, da se ne crveniš ali neću da još ispadnem manijakalni stalker.
ja jos uvijek navijam za tebe - molim da udje u zapisnik!
Ma džaba moja ti. Ovo nešto sve naopako, histerično, paranoično i šta sve ne. Nikad do sada nisam čarkao Hercegovku no kako se ova ne da, haman ću morati da malo bolje otvorim oči. Domaće je najbolje, mora se probati sa svih krajeva.
Eborg wrote:
Ma džaba moja ti. Ovo nešto sve naopako, histerično, paranoično i šta sve ne. Nikad do sada nisam čarkao Hercegovku no kako se ova ne da, haman ću morati da malo bolje otvorim oči. Domaće je najbolje, mora se probati sa svih krajeva.
ako misliš na mene ja nisam hercegovka ja sam sarajka
Eborg wrote:
ako misliš na mene ja nisam hercegovka ja sam sarajka
Ennnno, a ja odleti u offside od očekivanja. Ništa, morat ću haman da ti pošaljem taj vibrator poštom.