otprve sve i to bez stele
Ne znam dje kud kad i sta se sad polaze, sudeci po online onijem testovima sad, ne bih ja ni crveni kartun fasovo, vec odma ustrojili bi me

imao sam navodno dva netocna odgovora iz testova, pa me sutnuse na usmeni, kad sam trazio da mi kazu dje sam i sta sam pogresno odgovorio, rece mi glavni milicionar u komisiji " bjezi ba mali ne seri, pun mi qrc vaske pametnih
Elem, u ta doba tadaske sam polag'o kod taxi doma u Hrasnom dje bjese polazna za gra'sku, na Butmiru na poligonu parking i br'ske stosove, a nocnu odradio u po bjela dana, pitali me kaka ti je ovo sipka, pokazujuci na jednu od polugica na volanu tadasnjek ficeka
bilo je stela i tadaske, ali... u mojoj grupi je bilo nas 18, 16 hi je palo, ja i neka cura sto naske je sve s visoka gledala smo polozili, ja kak me mala prostrijelila okama kad joj rekoh, cestitam koljegice na dobrom vozanju
P.S. Koliko vas se sjeca svog instruktora? Moj je imao gadan obicaj da udara u koljeno pri svakoj gresci, a posto mi je rahmetli amidza rek'o da se ne zajebajem s instruktorom jer cu inace imati posla sa njim, bio sam miran ko bubica i moro brze apsorbirati ko BORG svo znanje, jbg tako manje bolilo