Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Film je s kraja 90-tih, alien tematika, upecatljivo mi je ostalo plavo svjetlo, koje najavljuje kao dolazak vanzemaljaca, svaki put kad se pojavi oni dodju i scena kada nadju srucen svemirski brod negdje u nekoj pustinji, tu pronalaze i jednog aliena, nisu nesto poznati glumci i mislim cak da je low budget film, ali meni onako dobar horor bio, pa ako se ko sjeca naziva bio bih zahvalan, mislim da je nesto na fazon They, Others ili tako nesto, nisam siguran ali to mi se vrti po glavi.
davno sam ga gledo mozda je i super poznat pa se bojim da se necu osramotiti
radi se o momku koji ima neku bolest i nece da izadje iz sobe jedino pomozu odijela koje lici na svemirsko
kasnije oni njega nagovore i u skolu da ide a tamo on sjedi u nekoj kapsuli i tako uci
znam da je neki picvajz ispo kad je neki rumpalija ga izazvo da rade sklekove
alica.k wrote:mislim da nije nijedan od ta dva.
u filmu je zensku zazidao poremeceni muz koji je zlostavljao il vako nesto.
elem, ovaj pisac nadje sebi curu u tom novom gradu, i onda oni krenu istrazivati o tom slucaju i sve to...njegova ta cura nadje sliku zenske sto ga opsjeda i skonta da je jedini nacin da je unisti tako sto ce zapalit tu sliku, medjutim kad je zapali ovaj je vec zavrsio u jezeru il nes tako...
tacno znam i glumca i glumicu al ne mogu da se sjetim nijednog imena...
eh da, i stariji je film, mozda 90te...definitivno nije poslije 2000. snimljen.
stir of echoes je meni predobar film.
edit: sad me bas nervira sto ne mogu da se sjetim kako se zove film ni glumci.
Ova dva spomenuta filma sam gledala, ali ovaj sto trazim je stariji negdje pocetkom 90-tih mislim da je izasao...
To je taj film sto se spominje gore unapred...Nadam se da ces se sjetiti naziva...U svakom slucaju hvala Vam
Film je dosta star, možda čak i crno bijeli. Nisam siguran je li talijanski ili američki. U jednoj sceni žena opisuje svoje sexualno iskustvo sa dvojicom nepoznatih muškaraca na plaži. U filmu inače nema eksplicitnog seksa niti golotinje. Ovo je jedina erotska scena.
Did wrote:Film je dosta star, možda čak i crno bijeli. Nisam siguran je li talijanski ili američki. U jednoj sceni žena opisuje svoje sexualno iskustvo sa dvojicom nepoznatih muškaraca na plaži. U filmu inače nema eksplicitnog seksa niti golotinje. Ovo je jedina erotska scena.
Did wrote:Film je dosta star, možda čak i crno bijeli. Nisam siguran je li talijanski ili američki. U jednoj sceni žena opisuje svoje sexualno iskustvo sa dvojicom nepoznatih muškaraca na plaži. U filmu inače nema eksplicitnog seksa niti golotinje. Ovo je jedina erotska scena.
Hajd' da i ja probam... ovaj film sam gledao nekad u ratu i pokusavam da ga nadjem tek toliko da ga izbacim iz glave valjda je horor u pitanju, kao neka konobarica (na rolama bude na poslu) zavodi frajere ili sta vec i kasnije ih valjda ubija s nekim svojim haverom... (mislim da su ih kuhali, nisam siguran) cini mi se da je naziv na nasem bio 'Slagalica', ali ukucati sad slagalica na google dovodi do milion linkova vezanih za 'Saw', pa sam odustao od trazenja... imam osjecaj da je glup film, ali volio bih ga naci da vidim u cemu je fazon i zasto se bas njega sjecam nakon toliko godina
Horor .. gledao ga nekad iza rata na drzavnoj televiziji bio. Naziv je bio Ostrica sjekire. Radi se o nekom manijaku koji ubija ali samo kada pada kisa. Sjecam se scene, kao zena je sama u kuci i zvoni joj telefon on se javlja i govori da je u blizini i hoce da je ubije. Ona govori: zar ne ubijas samo kada pada kisa? On na to: pogledaj kroz prozor. Naravno vani je padala kisa
ovaj mi je ostao kao djetetu u sjecanju, vjerovatno je neki glupi horor, ali bih volio znati o kojem filmu se radi.
Pomoć. Ne mogu da se sjetim naziva filma koji sam gledao u Imperijalu nekad krajem 90tih. Radnja se desava na nekom jezeru okruženom šumom. Mislim da ima i nekih međeda u priči, te onaj avion što može da sleti u vodu-kanader.
Dobro, ne mogu da se sjetim ni radnje ni naziva.
DON_eARL wrote:Pomoć. Ne mogu da se sjetim naziva filma koji sam gledao u Imperijalu nekad krajem 90tih. Radnja se desava na nekom jezeru okruženom šumom. Mislim da ima i nekih međeda u priči, te onaj avion što može da sleti u vodu-kanader.
DON_eARL wrote:Pomoć. Ne mogu da se sjetim naziva filma koji sam gledao u Imperijalu nekad krajem 90tih. Radnja se desava na nekom jezeru okruženom šumom. Mislim da ima i nekih međeda u priči, te onaj avion što može da sleti u vodu-kanader.
Radnja se desava u "najludjoj noci" tj. za Novu godinu u Americi, krajem 90-tih, na ilegalnom trzistu se pojavio aparat, ukraden od FBI ili CIA, ne sjecam se...koji se skopca na mozak i koji snima pored video i audio, cak i emocije, ono STO OSJECA npr. zrtva (znaci strah, bol...) i nakon snimanja, neko drugi skopca taj aparat na svoj mozak i vidi, cuje i naravno osjeti sve te emocije. Film traje dugo, 2-3 sata. Gledao sam ga prije desetak godina na nekom nasem domacem kanalu.
sofer wrote:Radnja se desava u "najludjoj noci" tj. za Novu godinu u Americi, krajem 90-tih, na ilegalnom trzistu se pojavio aparat, ukraden od FBI ili CIA, ne sjecam se...koji se skopca na mozak i koji snima pored video i audio, cak i emocije, ono STO OSJECA npr. zrtva (znaci strah, bol...) i nakon snimanja, neko drugi skopca taj aparat na svoj mozak i vidi, cuje i naravno osjeti sve te emocije. Film traje dugo, 2-3 sata. Gledao sam ga prije desetak godina na nekom nasem domacem kanalu.