"...You take your skinny girl
Feel like I'm gonna die
'Cause a real woman
Needs a real man here's why
You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more..."
Da čujem.... kakve sad komentare imate?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
drekalica28 wrote:![]()
"...You take your skinny girl
Feel like I'm gonna die
'Cause a real woman
Needs a real man here's why
You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more..."
Da čujem.... kakve sad komentare imate?

Pik moja drugasanabe wrote:Vala jesu, pa nek prica ko shta hoce
vala je prava ljepotica .. ne znam kojem muskarcu se ona ne bi svidjelaStrpljiva wrote: Pik moja druga
Nešto mi ova treća smrknutasanabe wrote:Meni se prva djasvi![]()
shalim se, druga je prelijepa, a treca je HOT![]()
U odnosu na drugu. Ozbiljno stajemosanabe wrote:u odnosu na shta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tanja je![]()
haj dosta zachatavanja, ionako pretjerujem s tim oviJEh dana![]()
![]()

Eh, pa je li sve krupnije djevojke imaju njeno lice i njenu njegovanu kozu, kosu, lice ... savrsen make up? Ja rijetko poznajem ijednu krupniju djevojku koja ima atribute kao ove djevojke sa slika, to su obicno djevojke koje ne vode racuna o svom izgledu u totalu, il' pokusavaju da imitiraju mrsavice oblaceci odjecu za 7 brojeva manju, sto na njima djeluje krajnje neukusno i ja bih rekla vulgarno. Te krupnije djevojke ili zene su one koje su se zapustile u braku, koje mozda imaju neki zdrastveni problem, koje svakako imaju problem u ishrani, i svaka od njih zeli da smrsa.SsTtEeLlAa wrote:vala je prava ljepotica .. ne znam kojem muskarcu se ona ne bi svidjelaStrpljiva wrote: Pik moja druga
nemaju, to je istina ... ali mi ovdje ne govorimo o extremno debelim osobama, one su neka sasvim druga prica.... igrom slucaja postavljene su ove fotografije, pa smo bezveze prokomentarisali .. .sve sto je previse ne valja .... apsolutno se ne slazem s tvojom konstatacijom da osobe koje imaju par kg viska ne vode racuna o sebi ... recimo ja imam par kg viska i jednostavno mi se svidja tako i ne zelim da smrsam ... ja sebi ne bih izgledala lijepo, kad bi mi virila rebra i kosti ... oblacim se pristojno, dotjerana sam, i vodim racuna da imam dobar make up i apsolutno nije istina da su krupnije djevojke zapustene i da ne vode racuna o sebi .... ima ih, al ima i mrsavica koje su cak i gore .... mislim da je najbitnije kako se ko osjeca u svojoj kozi, ugoditi svima nikad necemo a i ne trudim se previse oko toga ... kome se svidjam i ko me voli volit ce me i sa mojim kilama, a kome to smeta ne treba mi nikako .. kontas draga justice-cjustice_c wrote:Eh, pa je li sve krupnije djevojke imaju njeno lice i njenu njegovanu kozu, kosu, lice ... savrsen make up? Ja rijetko poznajem ijednu krupniju djevojku koja ima atribute kao ove djevojke sa slika, to su obicno djevojke koje ne vode racuna o svom izgledu u totalu
Ljubicasta27 wrote:Ev sve nesto citam i ne mogu vjerovati...ajd ok sta muski vole, to na stranu, ali ne mogu vjerovati da neka zena voli da nosi visak kilograma svjesno..mozete me sad napadati i ne znam sta ali mislim da je to tjesenje same sebe, ne bih htjela da se neko uvrijedi i sl ali cisto sumnjam da neko voli da izgleda malo deblje....![]()
Ne moras biti ni anoreksican, ali mozes biti vitak i bez viska kg...za mene je visak kg = debljina i tacka, posebno kod mladjih djevojaka...dosta toga zavisi i od gradje ali recimo ja sam visoka 1.74 i nosim S velicinu ili 36 broj i nisam anoreksicna uopste...
Nije to moj ideal, samo nisam sklona debljanju, nekad zimi znam nabacit 2-3 kg viska i ne stoji mi...ali u zadnje vrijeme nemam bas problem s tim, sve sto obucem stoji ko salivenoSsTtEeLlAa wrote:Ljubicasta27 wrote:Ev sve nesto citam i ne mogu vjerovati...ajd ok sta muski vole, to na stranu, ali ne mogu vjerovati da neka zena voli da nosi visak kilograma svjesno..mozete me sad napadati i ne znam sta ali mislim da je to tjesenje same sebe, ne bih htjela da se neko uvrijedi i sl ali cisto sumnjam da neko voli da izgleda malo deblje....![]()
Ne moras biti ni anoreksican, ali mozes biti vitak i bez viska kg...za mene je visak kg = debljina i tacka, posebno kod mladjih djevojaka...dosta toga zavisi i od gradje ali recimo ja sam visoka 1.74 i nosim S velicinu ili 36 broj i nisam anoreksicna uopste...
volim, pa se ti cudi koliko hoces .. ako kazem da imam par kg viska ne govorim da ih imam 30 vise ... uostalom, ne tezimo svi tom tvom idealu da sa 174 nosimo broj 36 .. vidis, meni je bas to bezveze
statix wrote: Sreca pa ja volim punije...