Mrsavice ili krupnije žene???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
drekalica28

#251 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by drekalica28 »

:D

"...You take your skinny girl
Feel like I'm gonna die
'Cause a real woman
Needs a real man here's why

You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more..."

Da čujem.... kakve sad komentare imate? :D
MUNAFIK

#252 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by MUNAFIK »

drekalica28 wrote::D

"...You take your skinny girl
Feel like I'm gonna die
'Cause a real woman
Needs a real man here's why

You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more..."

Da čujem.... kakve sad komentare imate? :D

jadni Mika svaka ga u zubima moze nositi :-)
JThomas

#253 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by JThomas »

pa možda se loži upravo na to :D

sto ljudi, sto ćudi :D
Zoya

#254 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Zoya »

:D
Zoya

#255 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Zoya »

Hahaha, treseee :lol: Lupis je po guzicu kad krenes na posao, i jos uvijek se trese kad se s' posla vratis :D To je pravo zensko :D
JThomas

#256 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by JThomas »

e, al' nije to zbog njene guzice, nego zbog njegovog radnog vremena.
Zoya

#257 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Zoya »

Pa ovo je san svakog drugog ako ne i svakog muskarca. Tanak struk, velika guza, velike grudi(doduse ne vidi se ovo zadnje na videu) :) Da cujemo Munafika...
Zoya

#258 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Zoya »

Mislis da su anoreksicarke, ili pak one koje naginju ka tome, zdrave?
Zoya

#259 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Zoya »

:lol: :lol: cuj nista meni ne kazes, sta to treba da znaci? :lol: :lol:
Ukucah na youtube big size woman i neke su me bez daha ostavile svojom ljepotom i kako lijepo nose svoje kilograme :)
Zoya

#260 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Zoya »

Evo, bas su lijepe:
Image

Image

Image
Strpljiva

#261 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Strpljiva »

sanabe wrote:Vala jesu :shock: , pa nek prica ko shta hoce :D
Pik moja druga :D
SsTtEeLlAa

#262 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by SsTtEeLlAa »

Strpljiva wrote: Pik moja druga :D
vala je prava ljepotica .. ne znam kojem muskarcu se ona ne bi svidjela :)
Strpljiva

#263 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Strpljiva »

sanabe wrote:Meni se prva djasvi :skoljka: :D

shalim se, druga je prelijepa, a treca je HOT :-) :D
Nešto mi ova treća smrknuta :x
Strpljiva

#264 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Strpljiva »

sanabe wrote:u odnosu na shta? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tanja je :D

haj dosta zachatavanja, ionako pretjerujem s tim oviJEh dana :lol: :lol: :lol:
U odnosu na drugu. Ozbiljno stajemo :)

Koliko imaš kila i koliko si visoka? 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#265 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ladyblue18 »

Ovdje na kojem god jeziku vam covjek kaze nesto jednostavno, poput "za chat imate BC" opet ce pola vas ludo da se pravi. :-)
sarajlija1965

#266 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by sarajlija1965 »

Cucke-Bucke su zakon!! :)
drekalica28

#267 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by drekalica28 »

Svi znamo ko je i kako izgleda Liv Tyler. :)
Well...upoznajte njenu sestru.........Miu Tyler....poznatu plus-size manekenku. :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ali kako JThomas reče......100 ljudi, 100 ćudi.
I jeste tako, nek svak gleda i uzima šta voli. :)
justice_c

#268 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by justice_c »

SsTtEeLlAa wrote:
Strpljiva wrote: Pik moja druga :D
vala je prava ljepotica .. ne znam kojem muskarcu se ona ne bi svidjela :)
Eh, pa je li sve krupnije djevojke imaju njeno lice i njenu njegovanu kozu, kosu, lice ... savrsen make up? Ja rijetko poznajem ijednu krupniju djevojku koja ima atribute kao ove djevojke sa slika, to su obicno djevojke koje ne vode racuna o svom izgledu u totalu, il' pokusavaju da imitiraju mrsavice oblaceci odjecu za 7 brojeva manju, sto na njima djeluje krajnje neukusno i ja bih rekla vulgarno. Te krupnije djevojke ili zene su one koje su se zapustile u braku, koje mozda imaju neki zdrastveni problem, koje svakako imaju problem u ishrani, i svaka od njih zeli da smrsa.

Svaka mlada obrazovana djevojka barem u nasem drustvu zeli da izgleda skladno i vodi racuna o svojoj ishrani i nacinu zivota, sto rezultira i lijepim skladanim filzickim izgledom. Rijetko cete medju tom grupom vidjet ogromne zapustene djevojke, jer mi mlade djevojke tezimo nekoj ravnotezi izmjedju naseg uma, duha i tijela. Nijdena od nas nece nabacit 30 kg vise da bi zadovoljila muski neukus.

Moja poenta je da ove ljepuskaste djevojke sa slika nisu tipicne debeljuce, nego su djevojke koje rade kao modeli. Isto tako sve mrsavice koje vidimo na naslovnicama nisu primjer svake mrsave zene. Fizicke karakteristike su nesto individulno, i nema odredjene kategorije koja ispunjava odredjene kriterije. I jos nesto gojaznost je definisana kao bolest u nasem drustvu, ogromne amerikanke koje zive na brzoj hrani su primjer toga, i kome je to jos idealan tip ljepote?
Last edited by justice_c on 13/05/2010 22:44, edited 3 times in total.
bez_ideje

#269 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by bez_ideje »

Ljudi mi govorimo o obicnim zenama ,ne o friziranim modelima ;-)
SsTtEeLlAa

#270 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by SsTtEeLlAa »

justice_c wrote:Eh, pa je li sve krupnije djevojke imaju njeno lice i njenu njegovanu kozu, kosu, lice ... savrsen make up? Ja rijetko poznajem ijednu krupniju djevojku koja ima atribute kao ove djevojke sa slika, to su obicno djevojke koje ne vode racuna o svom izgledu u totalu
nemaju, to je istina ... ali mi ovdje ne govorimo o extremno debelim osobama, one su neka sasvim druga prica.... igrom slucaja postavljene su ove fotografije, pa smo bezveze prokomentarisali .. .sve sto je previse ne valja .... apsolutno se ne slazem s tvojom konstatacijom da osobe koje imaju par kg viska ne vode racuna o sebi ... recimo ja imam par kg viska i jednostavno mi se svidja tako i ne zelim da smrsam ... ja sebi ne bih izgledala lijepo, kad bi mi virila rebra i kosti ... oblacim se pristojno, dotjerana sam, i vodim racuna da imam dobar make up i apsolutno nije istina da su krupnije djevojke zapustene i da ne vode racuna o sebi .... ima ih, al ima i mrsavica koje su cak i gore .... mislim da je najbitnije kako se ko osjeca u svojoj kozi, ugoditi svima nikad necemo a i ne trudim se previse oko toga ... kome se svidjam i ko me voli volit ce me i sa mojim kilama, a kome to smeta ne treba mi nikako .. kontas draga justice-c :D
Ljubicasta27

#271 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Ljubicasta27 »

Ev sve nesto citam i ne mogu vjerovati...ajd ok sta muski vole, to na stranu, ali ne mogu vjerovati da neka zena voli da nosi visak kilograma svjesno..mozete me sad napadati i ne znam sta ali mislim da je to tjesenje same sebe, ne bih htjela da se neko uvrijedi i sl ali cisto sumnjam da neko voli da izgleda malo deblje.... :)

Ne moras biti ni anoreksican, ali mozes biti vitak i bez viska kg...za mene je visak kg = debljina i tacka, posebno kod mladjih djevojaka...dosta toga zavisi i od gradje ali recimo ja sam visoka 1.74 i nosim S velicinu ili 36 broj i nisam anoreksicna uopste...
SsTtEeLlAa

#272 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by SsTtEeLlAa »

Ljubicasta27 wrote:Ev sve nesto citam i ne mogu vjerovati...ajd ok sta muski vole, to na stranu, ali ne mogu vjerovati da neka zena voli da nosi visak kilograma svjesno..mozete me sad napadati i ne znam sta ali mislim da je to tjesenje same sebe, ne bih htjela da se neko uvrijedi i sl ali cisto sumnjam da neko voli da izgleda malo deblje.... :)

Ne moras biti ni anoreksican, ali mozes biti vitak i bez viska kg...za mene je visak kg = debljina i tacka, posebno kod mladjih djevojaka...dosta toga zavisi i od gradje ali recimo ja sam visoka 1.74 i nosim S velicinu ili 36 broj i nisam anoreksicna uopste...

volim, pa se ti cudi koliko hoces .. ako kazem da imam par kg viska ne govorim da ih imam 30 vise ... uostalom, ne tezimo svi tom tvom idealu da sa 174 nosimo broj 36 .. vidis, meni je bas to bezveze :D
statix

#273 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by statix »

Ja sa svojom u zadnje vrijeme jedva izlazim na kraj, uzela maha... :oops: :D

Sreca pa ja volim punije... :lol:
Ljubicasta27

#274 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Ljubicasta27 »

SsTtEeLlAa wrote:
Ljubicasta27 wrote:Ev sve nesto citam i ne mogu vjerovati...ajd ok sta muski vole, to na stranu, ali ne mogu vjerovati da neka zena voli da nosi visak kilograma svjesno..mozete me sad napadati i ne znam sta ali mislim da je to tjesenje same sebe, ne bih htjela da se neko uvrijedi i sl ali cisto sumnjam da neko voli da izgleda malo deblje.... :)

volim, pa se ti cudi koliko hoces .. ako kazem da imam par kg viska ne govorim da ih imam 30 vise ... uostalom, ne tezimo svi tom tvom idealu da sa 174 nosimo broj 36 .. vidis, meni je bas to bezveze :D
Nije to moj ideal, samo nisam sklona debljanju, nekad zimi znam nabacit 2-3 kg viska i ne stoji mi...ali u zadnje vrijeme nemam bas problem s tim, sve sto obucem stoji ko saliveno :-D
SsTtEeLlAa

#275 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by SsTtEeLlAa »

statix wrote: Sreca pa ja volim punije... :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
Post Reply