Jeli se negdje taj film moze naci na nettu?Neelix wrote:citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec
Hvala unaprijed.
Jeli se negdje taj film moze naci na nettu?Neelix wrote:citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec
Znaci sutra cemo se upoznati, i ja dolazimratata wrote:Ja sam tacno u 12 sati tamo mirno i dostojanstveno, a za druge me nije briga, necu da i ovo prodje bez bar jednog glasa PROTIVa ima li fakat kakvo okupljanje ispred ambasade i u koliko sati...
Juce Jurisic,danas Ganic , sutra ti, a onda svi
Znaci u 12 SATI ISPRED SRPSKE AMBASADE!!!ratata wrote:Ja sam tacno u 12 sati tamo mirno i dostojanstveno, a za druge me nije briga, necu da i ovo prodje bez bar jednog glasa PROTIVa ima li fakat kakvo okupljanje ispred ambasade i u koliko sati...
ne vjerujem druze, veceras je tv premijera bila. ali bice uskoro garantSargan wrote:Jeli se negdje taj film moze naci na nettu?Neelix wrote:citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec
Hvala unaprijed.
MUNAFIK wrote:Znaci u 12 SATI ISPRED SRPSKE AMBASADE!!!ratata wrote:Ja sam tacno u 12 sati tamo mirno i dostojanstveno, a za druge me nije briga, necu da i ovo prodje bez bar jednog glasa PROTIVa ima li fakat kakvo okupljanje ispred ambasade i u koliko sati...
E moze li se ovo kako objaviti na portali Sa-x?
Trebalo se sjetiti i organizirati ovakva protestna okupljanja ispred zgrade Predsjedništva BiH, prije nego ispred Ambasada.MUNAFIK wrote:Znaci u 12 SATI ISPRED SRPSKE AMBASADE!!!ratata wrote:Ja sam tacno u 12 sati tamo mirno i dostojanstveno, a za druge me nije briga, necu da i ovo prodje bez bar jednog glasa PROTIVa ima li fakat kakvo okupljanje ispred ambasade i u koliko sati...
Ako završi u Beogradu onda se nova igra priprema na ovim prostorima..kost_u_grlu wrote:Optuznica je podignuta pre godinu dana, ona je javna...
Verovatno je Ganic putovao od tad po mnogim zemljama gde deluje interpol, i nisu ga hapsili.
Treba se zapitati zasto bas Englezi hapse Ganica, neuverljivo je da oni bas toliko postuju proceduru, poznata je njihova proracunata politika, ne bi sebi dozvolili ovakvu "slucajnost", pa da posle objavljuju vest kao znacajnu na BBC-u, da su zeleli da ga puste, ili samo ispostuju proceduru pre pustanja, ova vest bi proletela ispod radara.
Vest o prvobitnom hapsenju po poternici interpola je bila aktuelna jos pre par dana, uz komentar da su ga pustili, mislio sam da je to situacija kao sa albanskim rukovodiocima, ali ova vest ipak zvuci ozbiljnije, mesec dana u istraznom zatvoru ne zvuci mi na usputno hapsenje.
Ako zavrsi u Beogradu ugasio je, to ce jos vise podgrejati netrpeljivost izmedju Beograda i Sarajeva, i ne mirise na dobro.
iPod wrote:Pozdrav svima iz daleke Azije,
Evo citam ove vijesti prvo na Sa-X pa onda i ovdje na forumu, i nemogu nikako, a da se ne otmem utisku da jednostavno svijet zeli da izjednaci krivicu dzelata i zrtve. Kao sto je jedan user rekao, ne treba ovdje pozivati na nasilje i odmazdu, ili prepucavati se na stranackoj osnovi, treba dostojanstveno izaci na mirne proteste i reci i susjednoj Srbiji, i EU i svijetu, zivi smo, tu smo. Mislim da se ovdje radi na direktno udaru na drzavno pravi integritet Bosne i Hercegovine, i potajno se pitam sta se to nama dogadja, svaka cast i Harisu i Zeljki, ali mislim da su se i svi drugi trebali oglasiti, jer bojim se, da se ne dogodi drugi Ilija Jurisic, i da na kraju budemo samo njemi posmatraci.
Inace, iskoristio bih priliku i svima cestitao svim Bosancima i Hercegovcima , Dan nezavisnosti i punoljetstvo, ove kakva je takva je, ali je nasa, Bosne i Hercegovine.
2007, emisija Pošteno BHT...pogledati njegovu retoriku, gost je bio i Jovan D...njemu svaka čast. Konkretno gore navedenu izjavu ne mogu konkretno dokazati putem interneta, ostaje moja riječ.Maraschino wrote:
bar sada kada ti je internet pod rukom nije tesko dokazati kada i gdje je ovo izjavio (u sto sumnjam)...
Osim par izjava Tadica o dobrosusedstvu nije nikad ucinila nista na poboljsanju odnosa sa Sarajevom.zagazaga wrote:Kad je BGD učinio nešto bar da prikrije netrpeljivost?kost_u_grlu wrote:
Ako zavrsi u Beogradu ugasio je, to ce jos vise podgrejati netrpeljivost izmedju Beograda i Sarajeva, i ne mirise na dobro.
Trebalo se sjetiti i organizirati ovakva protestna okupljanja ispred zgrade Predsjedništva BiH, prije nego ispred Ambasada.[/quote]ratata wrote:Znaci u 12 SATI ISPRED SRPSKE AMBASADE!!!hrasno38 wrote:Ja sam tacno u 12 sati tamo mirno i dostojanstveno, a za druge me nije briga, necu da i ovo prodje bez bar jednog glasa PROTIV
nece Vam uspjeti da ponovo skrenete paznju sa najblaze receno bahatog i bezobraznog odnosa Srbije prema drzavljanima Bosne i Hercegovine, jedino mjesto za miran protest je SRBIJANSKA AMBASADA U 12U sridu!!!!!! I ne samo ispred predsjednistva. Onako iskreno Grujica Spasojevic, ambasador Srbije je zadnja adresa na svijetu kojoj bi se trebalo nesto spocitavati i vkati ispred prozora. Na kraju krajeva Ganica je uhapsio London a ne Beograd. Beograd je to samo trazio a ovi su mogli reci, odjebite.
Indolentnost nase drzave je debelo vec osjetio Jurisic a izgleda da nece biti zadnji zato bara sto mene tice najveci krivac je nasa vlastita drzava i vi nehljebovici sto je vode i to je jedina adresa za proteste.
jel to navijash za ChelseaBosanski_kralj wrote:Et London je kriv što poštuje svoje zakone.![]()
Ako već imaju potpisan nekakav sporazum ili ugovor sa Srbijom(?), dužnost sudova u VB je da postupaju po tom sporazumu.
Ne postoji ugovor sa Srbijom, ovo sto je citirao lik koji je torpedovan u Banovice je zesca besmislica, ugovor iz 1901 sa kraljevinom Srbijom vredi koliko i racun za kupljene orbit zvake.Bosanski_kralj wrote:Et London je kriv što poštuje svoje zakone.![]()
Ako već imaju potpisan nekakav sporazum ili ugovor sa Srbijom(?), dužnost sudova u VB je da postupaju po tom sporazumu.