Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#251 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by corolla02 »

bio vani bilo dobro wrote:corolla puca tipicne americke patike (marke)
hajd se sad lijepo vrtati nazad i prelistaj moje postove!
ko je Postavljao patike typa Converse, Nike ili Vans (a sva su Americka imena)!?

od Americkih samo New Balance i Japanskih Asics, Puma takodjer, Adidas(nekad bio king, nije vise pretekli ga drugi) ili Reebok meni licno bezze...
Momentalno imam Nike neke patike koje sam uzeo cisto eto da ih probam, kontam ja se samo zaneco, inace Nike nisam nosio i nesjecam se odkad mozda 20 pa i vise godina

Ali ove su mi best (marka)

Image
banovan

#252 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by banovan »

ultragotivni wrote:Image
Dobre,dobre
Mrs.Zurbrigen

#253 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Mrs.Zurbrigen »

Image

Image

Image

Image

Image
drugi red, desne...

Image
nisu ove boje, al su najbolje tene koje sam ikada nosila! :thumbup:

i naravno
Image
u raznim varijantama...
ljubav_aha

#254 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by ljubav_aha »

corolla02 wrote:
bio vani bilo dobro wrote:corolla puca tipicne americke patike (marke)
hajd se sad lijepo vrtati nazad i prelistaj moje postove!
ko je Postavljao patike typa Converse, Nike ili Vans (a sva su Americka imena)!?

od Americkih samo New Balance i Japanskih Asics, Puma takodjer, Adidas(nekad bio king, nije vise pretekli ga drugi) ili Reebok meni licno bezze...
Momentalno imam Nike neke patike koje sam uzeo cisto eto da ih probam, kontam ja se samo zaneco, inace Nike nisam nosio i nesjecam se odkad mozda 20 pa i vise godina

Ali ove su mi best (marka)

Image
corolla02,ovo su ,kako rece Globus,tene sa skolski uzrast,sto vidis tako impresivno na njima
Globus

#255 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Globus »

Image
Stigle maloprije .. kako mocno izgledaju live :D nikad nisam patike da su veca sminka od ovih nosao :D malo su uske al doce sebi :D sa tamnim hlacama izgledam u njima isto oni modni kriticari :oops: :lol:
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!

#256 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by corolla02 »

@globus; eto mozemo sad razbaciti jednu na male golove :wink:
corolla02

#257 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by corolla02 »

]
corolla02,ovo su ,kako rece Globus,tene sa skolski uzrast,sto vidis tako impresivno na njima
zato kad ih nosis znas da su sminka :) , a niko drugi ne zna da ustvari to i jesu :wink:

NB je kao "bury treasure" :!:
Globus

#258 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Globus »

corolla02 wrote:@globus; eto mozemo sad razbaciti jednu na male golove :wink:
lopte u ovom ? :D :oops: reci da se salis ? :D
statix

#259 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by statix »

Image
drugi red, desne...
Drug, ako se ne varam ovo su asix. Ove iz drugog reda su extra, ako neko zna ima li i gdje ovakvih u Sarajevu nek napise informaciju? Odlicne su
Better Man

#260 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Better Man »

Loulou wrote:
kiki-miki wrote:Ovaj oblik samo bijela bež kombinacija.

Image
Eee...ove su odlična svakodnevna varijanta... Imala sam jako slične prije nekoliko godina i baš sam ih se nanosala.
Gdje ih ima kupiti?

ove na slicu su Diesel i mislim da se ovaj model više ne proizvodi! Imao sam takve iste samo smedje i platnene.
corolla02

#261 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by corolla02 »

Globus wrote:
:D hajd de onda Sandokana da igramo :-D

PS
pa nisi ih valjda kupio da samo da ih gledas, pa ostariti/poderati ce se i tako i tako :)pa i auto je da se vozi a ne da stoji u garazi
clav

#262 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by clav »

Globus wrote:Image
Stigle maloprije .. kako mocno izgledaju live :D nikad nisam patike da su veca sminka od ovih nosao :D malo su uske al doce sebi :D sa tamnim hlacama izgledam u njima isto oni modni kriticari :oops: :lol:
gdje si nabavio i how much?
red387

#263 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by red387 »

corolla02 wrote:
Globus wrote:
:D hajd de onda Sandokana da igramo :-D

PS
pa nisi ih valjda kupio da samo da ih gledas, pa ostariti/poderati ce se i tako i tako :)pa i auto je da se vozi a ne da stoji u garazi
Pa ovo su tene za izlazak, za šetnju, a ne za fizičko :D
Globus

#264 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Globus »

clav wrote:
gdje si nabavio i how much?
90 KM me izasle sa dostavom odnosno 40 funti snizene sa 80.. kitbag.com stigle za 3 dana .. ali mislim da imaju jos samo manji brojevi ...manji od 45 :D

@corolla02 .. eto reko ti je red .. to su za izlaska i tako toga .. ja ne izlazim vani da igram lopte i tako to :D a za termina imam druge patike ..
Globus

#266 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Globus »

mido_Hz wrote:Image

Image

ako se uopste viidi slika,ne znam da postavim hahahaa
Evo jos je dan cicak fan :D :oops:
mido_Hz

#267 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by mido_Hz »

Globus wrote:
mido_Hz wrote:Image

Image

ako se uopste viidi slika,ne znam da postavim hahahaa
Evo jos je dan cicak fan :D :oops:

eee hvala ti brate sto si postavio,je ne znam da me ubijes....ma najjace cicak hahahahahah
2407

#268 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by 2407 »

statix wrote:
Image
drugi red, desne...
Drug, ako se ne varam ovo su asix. Ove iz drugog reda su extra, ako neko zna ima li i gdje ovakvih u Sarajevu nek napise informaciju? Odlicne su
Ovo su Asics Tiger. Drugi red desne, iste ima moj jaran ali ih je on kupio prije 4-5god. Ako neko zna gdje se ima dobar izbor Asics tena neka nam kaze, molilm.
Pozdrav
black

#269 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by black »

Globus wrote: 90 KM me izasle sa dostavom odnosno 40 funti snizene sa 80.. kitbag.com stigle za 3 dana .. ali mislim da imaju jos samo manji brojevi ...manji od 45 :D

@corolla02 .. eto reko ti je red .. to su za izlaska i tako toga .. ja ne izlazim vani da igram lopte i tako to :D a za termina imam druge patike ..
iako nisam ljubitelj shminka tena, te su fine, jednostavne su...i mislim da si pravo jeftino prosao, ja mislim da bi kod nas bile sigurno za 50km skuplje
Globus

#270 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Globus »

Nema kod nas ovakvih uopste tako da ne mogu uporedit cijene .. ovdje imaju samo ferrari ..a odlicne su malo sam ih razgazio ..nedo allah da mi neko stane na njih lomim noge :oops: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#271 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by mrtva kokoš »

Image
ovo su trece tenisice iz moje kolekcije :D
shalla

#272 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by shalla »

Svaka ti čast kad se usudiš kupiti tene/cipele na slijepo tj samo na osnovu slike bez da si ih prije probao... Ja sam se u svojih tridesetak godina života i nakupuvao i nanosao razne obuće i hvala Bogu nikad nisam imao slučaj da mi tena ili cipela nabije žuljeve, rane ili da je jednostavno neudobna ali svaki put sam obuću prije kupovine i probao...Ne znam jbg, naslušao sam se toliko slučajeva da raja nosa ožiljke ili žuljeve samo zato jer im se tena/cipela svidjela a nisu toliko vodili računa o udobnosti iste...
Globus

#273 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Globus »

Vjeruj i ja slusam o tome stalno .. a nisam nikada imao zuljeve zbog obuce ..ove kad sam tek obuko bile su uske malo a duzina dobra .. sad su se vec malo razvukle i odlicne su .. i vjerovatno cu i nastavit i u buduce ovako uzimat i obucu i odjecu .. jeftinije izadje obuca koja je ovdje skuplja .. a i moze se uzeti ono sto ovdje nema..a ja volim da imam ono sto nemaju svi .. ili niko ..tako da ovo preko interneta je za mene odlicno sumnjam da ce pola grada naruciti ... :oops: Postoji rizik naravno za broj .. ali uvijek se moze narucit za broj vece radi osiguranja a nece propast sto su vece ..
Gospoda Ministarka

#274 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:34, edited 1 time in total.
Generain

#275 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Generain »

Globus kako mozes da zivis sa rizikom da kad ti neko stane na tene da ode sve u helač ? :mrgreen:
Post Reply