Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neutral wrote:
Nesto mi googlanje danas ne ide...
pa jel mi mogu poznavaoci ovog parfema reci na sta on "vonja"
Hvala
E, ... lipa moja, .... ... Kompozicija ovog parfema izrazava, odaje miris istocnog/egzoticnog cvijeca, sa izbalansiranim lux aromama.
A 30 ml ovog parfema "vonja" na 35,90 Eura. Ako te voli, ... nije skupo, ..
Lace wrote:
sto me lazno quotiras...rekoh NA ne U...
umjesto sto ovo radis bolje ti je da mi kupis neki parfemcic...onaj sto ne kupih...hugo boss intense i spakujes i posaljes
Hajde bogati, ... na ili u, .... vazno je da je pri ruci, ...
Hugo boss intense, ... uteftereno, ... stize uskoro, ...
obrati paznju za koga je...treba da pise woman
E nek si mi rekla, ...
Sta sam ja toga u zivotu nakupovao, ...
Neke sam poslije toga i prosnifao, ... .... a neke su rekle samo: "Hvala !", .... izgleda da su njih snifali neki drugi.
neutral wrote:
Hvala
E, ... lipa moja, .... ... Kompozicija ovog parfema izrazava, odaje miris istocnog/egzoticnog cvijeca, sa izbalansiranim lux aromama.
ama znam za Emporio SHE vec sest godina ga korisitim.... i najbolje mi vonja ovaj od 100 ml
nego me interesuje JEAN PAUL GAULTIER - CLASSIQUE ne cjena ...nego na sta on mirise... ili cu morati da glumim i da kazem ...jaaaaaoooo bas mi se svidja
Jean Paul Gaultier Classique by Jean Paul Gaultier (1993)
Celebrating its tenth birthday in 2003, "Classique" is a floral oriental housed in a bottle of feminine form. The classic but non-conformist scent was inspired by memories of childhood.
In addition to the above, the parfum contains notes of Daffodil
Jean Paul Gaultier Classique Fragrance Notes
Top Notes
Rose, Star Aniseed, Orange, Mandarin, Pear Liqueur ,
danas wrote:i ja se -- poslije godina i godina istih parfema -- nedavno spotakoh na nesto novo... sad sam sludjena
jao mene je oborilo s nogu kako koriste one trakice umjesto papira u robnim kucama da promovisu parfem pa njih koristim da oznacim dokle sam dosla pri citanju knjige tako da mi i soba i tasna na to mirisu
meni je taj na Xmas listi zajedno za Kenzovim Amour mada sam juce ponjusila Alfred Sungov Jewel, koji mi takodje nije los
Lace wrote:jel skup hugo boss intense...ako jeste...ne moras mi dokazivati da me volis
Odgovor ti je u gornjem postu, .... zavisi ko ce ga snifati, ...
i nemoj da uzmes onaj sa sljokicama jer se vrlo brzo nesto zaglavi i vise se ne rasprsuje lijepo nego ruzno kaplje ... a sljokice ne izlaze
jeste...znaci nikako shimmer...vec obicni intense jedina razlika su te sljokice koje nemaju nikakv svrhu
a sto se tice snifanja...pa poenta je da me osnifa svako kome budem stajala blizu a ako bude dovoljno hrabar pitat ce koje je mirisalce i htjet ce posnifat bolje
neutral wrote:
Hvala
ama znam za Emporio SHE vec sest godina ga korisitim.... i najbolje mi vonja ovaj od 100 ml
nego me interesuje JEAN PAUL GAULTIER - CLASSIQUE ne cjena ...nego na sta on mirise... ili cu morati da glumim i da kazem ...jaaaaaoooo bas mi se svidja
to je miris koji imam pa dobrih 10 godina hehehe zaliha se uvijek obnavlja....slatkast je...i za ljeto ne preporucujem mada za ljeto imaju light verziju...ali djaba ti je opisivanje moras ga probati na ruci da vidis je li pashe tvojoj kozi ili ne
pape wrote:Jean Paul Gaultier Classique by Jean Paul Gaultier (1993)
Celebrating its tenth birthday in 2003, "Classique" is a floral oriental housed in a bottle of feminine form. The classic but non-conformist scent was inspired by memories of childhood.
Top Notes Rose, Star Aniseed, Orange, Mandarin, Pear Liqueur ,
pape wrote:Jean Paul Gaultier Classique by Jean Paul Gaultier (1993)
Top Notes Rose, Star Aniseed, Orange, Mandarin, Pear Liqueur ,
nista od ovog boldiranog nije dominantno....miris je fino uklopljen od gore navedenih sastojaka...ali ako ne volis sladje, srednje jake parfeme, onda ti ovaj nece biti po volji
neutral wrote:
Hvala
Meni je isfuran vise za one koji nemaju ideja sta kupiti pa kupe ono sto svi kupuju
neutral wrote:
Hvala
Meni je isfuran vise za one koji nemaju ideja sta kupiti pa kupe ono sto svi kupuju
ma ja ga volim imati u zalihama isto kao i Jean Paul Gaultier, Kenzov Flower, i Gucci RUSH ili RUSH II ono kad ne znas sta ces od sebe i sve ti cudno mirishe, za ove znam da ce me oraspoloziti a ako oni ne frceraju uvijek je tu COCO