Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vjeruj!
#251 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Kako imate obraza kritikovati jednog Lippija?
Nije on od jucer trener i nije sa vama ovce cuvao?
Jednostavno Talijani nemaju kvalitet i cao.
- Comrad
#252 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Mozda ce tebi po tome ostati upamcen. Drugacije bi razmislj'o da je pozvo kojeg igraca Rome, jel de?Romanista 101% wrote:treba ih spakovati i spremiti nazad kuci nisu zasluzili dalje a najveci krivac je kloc nad klocovima - Lippi...neda mi se vise pisati o njegovim glupostima, on i onaj trener Francuza dva najveca levata medju trenerima, treba ih u sobu zatvoriti i 24 sata vuvuzele da im trube, dzaba njemu sve titule osvojene ali ce ostati najvise upamcen po najvecoj blamazi SP, bruka i sramota citave Italije!
Lippi samo naprijed, ostali mogu...

- Romanista 101%
#253 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Comrad wrote:Mozda ce tebi po tome ostati upamcen. Drugacije bi razmislj'o da je pozvo kojeg igraca Rome, jel de?Romanista 101% wrote:treba ih spakovati i spremiti nazad kuci nisu zasluzili dalje a najveci krivac je kloc nad klocovima - Lippi...neda mi se vise pisati o njegovim glupostima, on i onaj trener Francuza dva najveca levata medju trenerima, treba ih u sobu zatvoriti i 24 sata vuvuzele da im trube, dzaba njemu sve titule osvojene ali ce ostati najvise upamcen po najvecoj blamazi SP, bruka i sramota citave Italije!
Lippi samo naprijed, ostali mogu...
sreca u nesreci pa je samo jedan igrac iz Rome sudjelovao u ovoj danasnjoj blamazi a zna se iz kojeg kluba najvise igraca ima...pogledaj samo ko njemu igra u napadu
- OldSql
#254 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Cista je logika... Najvishe ima igraca Juventusa jeli tako, cini mi se rece komentator 6? A taj isti Juventus je jedna obicna KITA koja bi se borila za opstanak da je prvenstvo potrajalo jos jedno 5 kola, pa sta se onda moze ocekivati od reprezentacije zabara?
- fosil
#255 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Znalo se ovo, nece cizma na cizmu. 
- Djokej
#256 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Mene strah kad talijani lose krenu.. Kad god se provuku kroz grupe u stanju su da se provuku protiv svakoga..
- -Paja
#257 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Gdje je sad onaj pod imenom onih nekih brojeva nesto 2547 da mi malo prica o pet komada italijana i njihovoj efikasnoj igri
Ne mogu ove konobare i kuhare da pobjede 
- cyprus
#258 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Nije daleko od istine. Trenutni kvalitet italijanskog fudbala mislim da nikad nije bio niži. Još da nije one legije stranaca u Interu, bili bi još dublje i što se tiče klupskog calcia.Vjeruj! wrote:Kako imate obraza kritikovati jednog Lippija?
Hajmo realno, koga to Italija trenutno ima od igrača svjetskog kalibra?
- ultima_palabra
#259 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Chiellini i De Rossi, možda Pirlo ako se vrati na 50% prijašnje forme.cyprus wrote:Hajmo realno, koga to Italija trenutno ima od igrača svjetskog kalibra?
Ipak mislim da su Cassano, Miccoli i Balotelli (ako mu se istjeraju gluposti iz glave) bolji napadači od ovih koje je Lippi pozvao.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#260 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Bolji je i Toni od Jakvinte/Gilardinha/Pazinija zajednoultima_palabra wrote:Chiellini i De Rossi, možda Pirlo ako se vrati na 50% prijašnje forme.cyprus wrote:Hajmo realno, koga to Italija trenutno ima od igrača svjetskog kalibra?
Ipak mislim da su Cassano, Miccoli i Balotelli (ako mu se istjeraju gluposti iz glave) bolji napadači od ovih koje je Lippi pozvao.
- ultima_palabra
#261 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Toniju je trebalo oduzeti pasoš nakon Eura 2008 (prije svega zbog igre, a i zbog brkovaAdmir_1984 wrote:Bolji je i Toni od Jakvinte/Gilardinha/Pazinija zajednoultima_palabra wrote:Chiellini i De Rossi, možda Pirlo ako se vrati na 50% prijašnje forme.cyprus wrote:Hajmo realno, koga to Italija trenutno ima od igrača svjetskog kalibra?
- Better Man
#262 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Talijani mogu pakovati kofere za put kuci i to zasluzeno, jer nisu nista pokazali.
-
Ali_G
#263 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Ma i da se provuku u grupi u sta ne sumnjam, nemaju oni sta traziti. Fale im jedan dobar vezni uz Pirla i jedan napadac. Ja da sam im trener ja bih nakon grupa ako prodju sve ovo pretumbao.
- Obuca9
#264 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
SP 1990 - Ispali na penale u polufinalu
EP 1992 - nisu igrali
SP 1994 - Izgubili na penale u finalu
EP 1996 - Ispali u grupi
EP 2000 - Izgubili u produzecima u finalu
SP 2002 - Ispali u produzecima u osmini finala
EP 2004 - Ispali u grupi
SP 2006 - Prvaci
EP 2008 - Izgubili na penale u cetvrtfinalu
Zadjih 9 velikih takmičenja
Dakle žabari ili ispadaju u grupi ili na penale/produzetke (najčešće poslije 0:0
), trećeg nema. Uh pardon ima, ono o čemu španci, englezi i ostali mogu samo sanjati, postaju prvaci 
EP 1992 - nisu igrali
SP 1994 - Izgubili na penale u finalu
EP 1996 - Ispali u grupi
EP 2000 - Izgubili u produzecima u finalu
SP 2002 - Ispali u produzecima u osmini finala
EP 2004 - Ispali u grupi
SP 2006 - Prvaci
EP 2008 - Izgubili na penale u cetvrtfinalu
Zadjih 9 velikih takmičenja
Dakle žabari ili ispadaju u grupi ili na penale/produzetke (najčešće poslije 0:0
- 2407
#265 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Smije se engleskim uspjesima protiv Alzira-Paja wrote:Gdje je sad onaj pod imenom onih nekih brojeva nesto 2547 da mi malo prica o pet komada italijana i njihovoj efikasnoj igriNe mogu ove konobare i kuhare da pobjede
- Comrad
#266 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Bas ti je logikaOldSql wrote:Cista je logika... Najvishe ima igraca Juventusa jeli tako, cini mi se rece komentator 6? A taj isti Juventus je jedna obicna KITA koja bi se borila za opstanak da je prvenstvo potrajalo jos jedno 5 kola, pa sta se onda moze ocekivati od reprezentacije zabara?
Ako je jedna Njemacka izgubila, Spanija i to su dosli sa najjacim sastavima u posljednjih nekoliko godina, ne vidim stvarno sta se toliko nasladjujete nerijesenom ishodu Italije koja je dosla bez dosta vaznih i dobrih igraca.
-
elSaik
#267 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Njemačka i Španija su izgubile od sasvim dobrih europskih reprezentacija. Italija je izgubila od Novog Zelanda, jedine amaterske reprezentacije na SP.
- 2407
#268 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Jbg, i pilot pa pogrjesielSaik wrote:Njemačka i Španija su izgubile od sasvim dobrih europskih reprezentacija. Italija je izgubila od Novog Zelanda, jedine amaterske reprezentacije na SP.
-
elSaik
#269 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Moram se ispraviti, nije izgubila već igrala neriješeno, ali ne vjerujem da to mijenja baš mnogo. Doduše, u životu nikoga ne treba podcjenjivati pa tako ni Novi Zeland. Ko je kriv Italijanima što jesu.
- kiwi4u
#270 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
elSaik wrote:Moram se ispraviti, nije izgubila već igrala neriješeno, ali ne vjerujem da to mijenja baš mnogo. Doduše, u životu nikoga ne treba podcjenjivati pa tako ni Novi Zeland. Ko je kriv Italijanima što jesu.
nerijesen rezultat je najveci poraz Italije, zemlja koju su rekli da je samo vreca za punjenje golova, ipak su dokazali nikad ne podjecnjuj nikoga, lopta je orkugla...
Za Zeland je ovo najveci uspjeh i danasnja atmosfera na ulicama je kao da su uzli SP
Go All Whites
- kiwi4u
#271 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Vjeruj! wrote:Nemojte se ljutiti, samo kazem da Italija ima smijesnu selekciju i da ce biti osramoceni vec sutra.
najbolji komentar na ovom forumu
imas dres od NZ
al su se neki uzivili u zabare.....
Nema veze kakav ishd dalje bude NZ je vas je iznenadio sve..
Pozz
-
Vjeruj!
#272 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
kiwi4u wrote:
imas dres od NZna poklon.....
al su se neki uzivili u zabare.....
Nema veze kakav ishd dalje bude NZ je vas je iznenadio sve..
Pozz
Cool evo dresa.......
- ultima_palabra
#273 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
Ne vidim kako je Italija podcijenila NZ?
Naivno primljen gol + nedostatak kreativnosti + sjajan golman NZ= 1:1
- Obuca9
#274 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
+ nemoć Italije u napadu uzrokovana nedostatkom pravog napadača.ultima_palabra wrote:Ne vidim kako je Italija podcijenila NZ?
-
Risto Kuglarić
#275 Re: Grupa F (Italija, Paragvaj, Slovacka. N. Zeland)
joj jeste i vi šega, ko da u životu italiju niste gledali. Dobijaju slovačku 1:0 u 95' minuti, prolaze grupu, odatle pa do polufinala jal 1:0, jal 0:0 pa na penale, a dalje šta bog da...