MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#251 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Pitam se da li je ispostovana procedura za otvaranje novog radnog mjesta i zaposljavanja najboljeg kandidata 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#252 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Ipak je radost bila kratkog daha

- Bosanski_kralj
#253 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Prvi put čujem da takvo nešto postoji.
- and
#254 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
hoće li mu kancelarija biti u zenici?Edin H. wrote:Od 1. januara 2010. do okončanja postupka Munib Ušanović će obavljati funkciju sekretara za reprezentovanje nogometa u NSBiH, navodi se u saopćenju.
- Edin H.
#255 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Evo sada ce Ciro govoriti na BHRT 
- Point.
#256 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Predstavnici FSRS su rekli da sljedeci selektor ne smije biti onaj ko je ucestvovao u akciji Kodro i Prijatelji......Koji klocevi, zar njihov primarni cilj ne bi trebao biti kako doci do JAR da gledaju svoje orlove. Mars u qurac stoko....
- Edin H.
#257 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Je li ovo sada pocetak kampanje protiv BarbarezaPoint. wrote:Predstavnici FSRS su rekli da sljedeci selektor ne smije biti onaj ko je ucestvovao u akciji Kodro i Prijatelji......Koji klocevi, zar njihov primarni cilj ne bi trebao biti kako doci do JAR da gledaju svoje orlove. Mars u qurac stoko....
- Dammme
#258 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Dok sam otkucao ovih desetak karaktera ili su me preduhitrili ili mi je bio skinut post. Nema veze bitno je da je smrad nogiran.and wrote:ko?baković?Dammme wrote:IZGLEDA DA JE NOGIRAN!
-
BaileyS
#259 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Ima u Savezu i drugih clanova sem tih iz manjeg entiteta. Sad je pitanje koliko imaju volje da se bore za reprezentaciju i njene interese. Na kraju krajeva FSRS je dobio mjesto U21 selekotra, postavili su debila Tulica i niko ne dovodi u pitanje taj izbor zbog mira u kuci. Sta se sad oni imaju petljati u izbor selektora A selekcije.Edin H. wrote:Je li ovo sada pocetak kampanje protiv BarbarezaPoint. wrote:Predstavnici FSRS su rekli da sljedeci selektor ne smije biti onaj ko je ucestvovao u akciji Kodro i Prijatelji......Koji klocevi, zar njihov primarni cilj ne bi trebao biti kako doci do JAR da gledaju svoje orlove. Mars u qurac stoko....
- bijelo_dugme
#260 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Znaci samo funkciji promjenili ime, neda uefa i sud BIH da Munja bude generalni sekretar i govna izmisle novo ime, "sekterar reprezentacija" i djubre nastavlja.
Mater im jebem svima, proklete izdajice, fuj, vise mi se gadi Usanovic od Karadzica, Milosevica i Dodika. Svihu treba objesiti, od Pecikoze do Muniba
Mater im jebem svima, proklete izdajice, fuj, vise mi se gadi Usanovic od Karadzica, Milosevica i Dodika. Svihu treba objesiti, od Pecikoze do Muniba
- karanana
#261 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
blago nama kad nas on reprezentuje. ne zna krezo ni bosanski pricati a on bi nekog da reprezentuje. i mene interesuju kvalifikacije za tu izmisljenu poziciju, strani jezici i tako to.
nema nam spasa, nastavljamo da tonemo.
nema nam spasa, nastavljamo da tonemo.
- Dammme
#262 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Pitanje za gospodina Edina, novinara portala Sa-x? Može li se postaviti radosna vijest koju su ljudi čekali godinama, prije nego što je vi postavite? Ja sam svoj post "izgleda da je nogiran", postavio dok još nije bio nijedan post koji je govorio o radosnoj vijesti da je munib nogiran. Zadnji post koji je bio prije mog je bio post forumaša @kakavdanakneiskustvu: "razumio i primio k znanju". Nebitno što sam to bio ja, nego brate recite da se ne postavljaju informacije, dok ih ne objavi Sa-x portal ili to uvstite u pravila foruma.
- van Basten
#263 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Muniba su sklonili sa mjesta generalnog sekretara jer je UEFA pitala - šta ćete sa Munibom. Vidjećemo jeli ona zadovoljna premještanjem pedofila na izmišljeno radno mjesto. Ne čudim se što ga nisu skroz nogirali, ipak je munja deceniju u savezu uključen u sve bitne aferime i sigurno puno zna... moćda je prijetio da će u žalbenom postupku propjevati malo ili sl, pa ga ostaviše na oku.
- Edin H.
#264 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Ako si mislio na mene, na krivom si tragu, jer sam ja prvi prenio vijest i na sarajevo-x-u i na BHF forumuDammme wrote:Pitanje za gospodina Edina, novinara portala Sa-x? Može li se postaviti radosna vijest koju su ljudi čekali godinama, prije nego što je vi postavite? Ja sam svoj post "izgleda da je nogiran", postavio dok još nije bio nijedan post koji je govorio o radosnoj vijesti da je munib nogiran. Zadnji post koji je bio prije mog je bio post forumaša @kakavdanakneiskustvu: "razumio i primio k znanju". Nebitno što sam to bio ja, nego brate recite da se ne postavljaju informacije, dok ih ne objavi Sa-x portal ili to uvstite u pravila foruma.
Brz sam kao munja (Usanovic)
- bijelo_dugme
#265 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Pedofil?van Basten wrote:Muniba su sklonili sa mjesta generalnog sekretara jer je UEFA pitala - šta ćete sa Munibom. Vidjećemo jeli ona zadovoljna premještanjem pedofila na izmišljeno radno mjesto. Ne čudim se što ga nisu skroz nogirali, ipak je munja deceniju u savezu uključen u sve bitne aferime i sigurno puno zna... moćda je prijetio da će u žalbenom postupku propjevati malo ili sl, pa ga ostaviše na oku.
-
lolo_lolo
#266 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
nova munibova fukcija je ustvari funkcija direktora svih reprezentacija,koju je prije obavljao ahmet pasalic
đaba vam radovanje
đaba vam radovanje
- drmadzija
#267 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Zenicka slasticarna Evropa. Ljeto 2007 ja mislim. Bili su i svjedoci, al dzaba.bijelo_dugme wrote:Pedofil?
- and
#268 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
mislim da ima potpisan ugovor s nekim klubom na 5 godina.možda i odelolo_lolo wrote:nova munibova fukcija je ustvari funkcija direktora svih reprezentacija,koju je prije obavljao ahmet pasalic
đaba vam radovanje
Last edited by and on 12/12/2009 23:33, edited 1 time in total.
- Dammme
#269 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Mislio sam na novinara Sa-x portala, a ne na bilo kojeg forumaša. Ako si ti taj novinar, onda mislim na tebe.Edin H. wrote:Ako si mislio na mene, na krivom si tragu, jer sam ja prvi prenio vijest i na sarajevo-x-u i na BHF forumuDammme wrote:Pitanje za gospodina Edina, novinara portala Sa-x? Može li se postaviti radosna vijest koju su ljudi čekali godinama, prije nego što je vi postavite? Ja sam svoj post "izgleda da je nogiran", postavio dok još nije bio nijedan post koji je govorio o radosnoj vijesti da je munib nogiran. Zadnji post koji je bio prije mog je bio post forumaša @kakavdanakneiskustvu: "razumio i primio k znanju". Nebitno što sam to bio ja, nego brate recite da se ne postavljaju informacije, dok ih ne objavi Sa-x portal ili to uvstite u pravila foruma.![]()
Brz sam kao munja (Usanovic)
Ja sam tu vijest postavio između pola 7 i 20 do 7 i vidio svojim očima da je bila prva objavljena. Odmah ispod posta @kakavdanakneiskustvu: "razumio i primio k znanju". Dobio sam informaciju direktno iz vučije jazbine i ne bih je objavljivao kako je sad postavljeno čak sat kasnije. Valjda bih prvo pročitao tuđe(pa samim tim i tvoj) postove. Poslao sam pp moderatoru, pa če mi valjda i odgovoriti. Nije bitno ko je prvi postavio, pogotovo za ovakvu vijest. Bitan je postupak koji je urađen u tom slučaju.
- and
#270 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
@Dammme,
izvini onda na provokaciji
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#271 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
tjooooooooooo cuj ti naziva nove funkcije
Oni se bas zajebaju sa nama
Pocecu ih jos i simpatisati
Samo me interesuje jel' gdje objavljen konkurs za to novo radno mjesto koje je popunio
Munib.
Ne trebali se prvo kakav konkur objaviti,u nekim novinama,sluzbenim ili sta vec...tjoooo likova

Oni se bas zajebaju sa nama
Pocecu ih jos i simpatisati
Samo me interesuje jel' gdje objavljen konkurs za to novo radno mjesto koje je popunio
Ne trebali se prvo kakav konkur objaviti,u nekim novinama,sluzbenim ili sta vec...tjoooo likova
- Dammme
#272 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
No problem! Stvarno izgleda debilno, sa vremenom i redoslijedom kad je prikazana.and wrote:@Dammme,
-
protiv saveza
#273 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
UPRAVO SAM SAZNAO DA JE RIJEŠENA KRIŽALJKA KADROVA U SAVEZU. BOŠNJACIMA OSTAJE PREDSJEDNIK SAVEZA-PENZIONER IZ ZENICE ČOLAKOVIĆ, SRBI ĆE IMENOVATI GEN.SEKRETARA UMJESTO MUNIBA, A HRVATI SELEKTORA A REPREZENTACIJE
-
protiv saveza
#274 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Samo da jos prokomentarisem vezano za konkurs za postavljenja u savezu, jer vidim mnogi ne znaju da je savez po zakonu udruženje građana. Nažalost oni ne moraju objavljivati nikakve konkurse, i mogu bez problema stavljati bilo koga na bilo koju funkciju, i izmišljati funkcije kakve hoce u svome udruzenju građana. Tako kaze zakon. Oni su po zakonu udruzenje istog ranga kao udruzenje ribara starog grada, ili udruzenje penzionera ilidže. Tako da nikada niste vidjeli konkurs za prijem u radni odnos u udruženju penzionera neke opštine.
-
callmethebreeeze
#275 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
i ja bi volio da me optuze i osude, pa mozda napravim veliki korak u karijeri.