decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
adda_sa

#251 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by adda_sa »

zbunjena_ wrote:imam problem i molila bih vas da mi pomoognete...stvarno neznam sta cu vise
prijatelji imaju razlicita misljenja oko toga..i puno misli da ga treba ostaviti ali odredeni ljudi misle da mu trebam oprostiti
dakle ovako ..
skratit cu stvar..

prije par mjeseci...ja sam otisla na put od 2 tjedna..
i on i ja smo se u tih 2 tjedna culi preko interneta, preko sms poruka itd. i sve je bilo idealno....a kada sam se vratila kolegica mi je rekla da je bio sa jednom curom koja nije iz naseg mjesta nego je bila samo neko vrijeme...
ja sam to saznala i nasla se sa njim..i on je meni rekao da to nije istina..da me voli i da mi to nikad ne bi napravio..i ja sam zanemrarila sve..nakon sto sam se vidjela sa ostalim drustvom ...nekolicina je rekla da me prevario..i da su ga vidjeli sa drugom...s tom nekom uvoznom koju je upoznao tada jer ona nije iz naseg mjesta
i jos da je u to vrijeme govorio kako on nema veze samnom..da smo mi prekinuli...
ja sam ga opet pitala jel to istina..on je i dalje tvrdio da nije i da svi ljudi tamo lazu kako bi nas razdvojili...
taj put mu nisam vjerovala...i govorila sam mu da mi kaze sta je bilo..i on je idalje govorio da to nije istina,opet mu nisam vjerovala i medu nama nista nije bilo kao prije....i nakon mjesec dana..sam mu rekla da mii napokon kaze sta je bilo u tih dva tjedna..i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
ja sam mu rekla da ga volim i ja ali da ja nisam budala i da moram razmislit da li cu ostati s njim u vezi ili ce to biti zauvijek gotovo...

trebam li mu oprostiti ili ne ?

pleeeasee heeelp
de saberi se ba,,,,kakav oprost ...ccc
Neena

#252 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Neena »

"Vodite računa. Kad nekome nešto praštate, vi mislite da je to samo za ono što je bilo, a on računa i na ono što će tek biti."
vazi

#253 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by vazi »

@zbunjena, zavisi sve koliko ga volis :razz: tj koliko se volite...

oprostiti je divno, ali kazu ko te jednom prevari, sram ga bilo. ko te dva put prevari - sram te bilo :)

samo, svi ti koji su ti prenijeli tu vijest, bas i nisu morali ;-)

ja sam uvijek svoj svojoj raji govorila: i ako ga vidite "na djelu" ne dolazite mi s mustulukom! ja se zbog toga (avanture, da se razumijemo) necu razvoditi i bolje mi je da ne znam, neznanje me ne obavezuje 8-)

a ako je situVacija takva da izmedju nas ne ide, pa saznat cu to i sama na neki nacin, sigurno manje bolan od "vidjeli smo ti ga tu i tu s tom i tom" :x
Cholina_Lokica

#254 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Cholina_Lokica »

Static-X wrote:
Dile wrote:vec rekoh negdje... oprostila bih... cim mu odsjecem ponos i napravim mu privjesak od njega da ga nosa na lancicu
eh tad nece ti vrijediti taj oprost, jer on vise nece valjati ni tebi :D
ni ne treba da mi valja vise :D
adda_sa

#255 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by adda_sa »

HZArnel wrote:evo ja cu da ti dam jedan savjet,ostavi ga podhitno...ako nisi jos ,ne vracaj mu se...jer ce ti biti lakse,nadji seb kakvog tipa emotivca i uzivaces,znam jednu djevojku koja je to uradila...i za tim nakon njega je luda,sve bi uradila za njega...a i ti ces znati cientii vise sta imas ...al netrazi kasanovu,nego tipa iz fine porodice,koji je jako emotivan...zavoleces ga obecajem...osvete nikakve nedolaze u obzir,pokazaces da ti je stalo do njega...on ce te muciti ,progoniti dok se nepomirite,otices na put,opet ista prica...NIKAKO OSVETA,ostavi ga,nadji seb momka koji ce da brine za tebe,te podrzaje,voli i voljeces ga sigurno,obecajem ;-)
zasto ne osveta????
jutarnji

#256 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by jutarnji »

adda_sa wrote:zasto ne osveta????
adda_sa wrote:de saberi se ba,,,,kakav oprost ...ccc
Dile wrote:vec rekoh negdje... oprostila bih... cim mu odsjecem ponos i napravim mu privjesak od njega da ga nosa na lancicu
Dile wrote:ni ne treba da mi valja vise
Bok`te mazo, pa budi musko i metni ga tatrane.... :lol:
lAzRichakl

#257 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by lAzRichakl »

Prvo se malo igraj s njim, dovedi ga do ludila iiiiii ostavi ga :)
inspektorica javert

#258 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by inspektorica javert »

cuj oprostiti?? to mazohizam u modi ovih dana? :? bjezi curo draga od takvog,dok jos nije kasno.. :run:
detroit-mercy

#259 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by detroit-mercy »

Just ask yourself, "what would Jesus do". :mrgreen:
CherryLips

#260 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by CherryLips »

Nisam za oprastanje,moze moliti jedino Onog Gore za oprost...niti oprastam niti zaboravljam,takve sam sorte.
Jednom zglajzo,zglajzace opet.
A sve i da nekako predjem preko toga (hipoteticki govoreci),mislim da bi mi to stajalo negdje u malom mozgu i nabijala bi mu to na nos cim se ukaze prilika i krene bilo kakvo raspravljanje,zato....ciao amore...
Ljuska_u_BaklaFi

#261 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sve mu oprosti nek' mozhe da ponovi jer.... Kad te sjebu time sto te j...pa bace u kofer za ordenje slicno...
Kad ti plate time sto te blate,i zamijene lahko uz rijeci:''Nista licno''. Doci ces tada do zakljucaka prostih,
da samo si...kurva, Bog nek prosti... :x
inspektorica javert

#262 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by inspektorica javert »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Sve mu oprosti nek' mozhe da ponovi jer.... Kad te sjebu time sto te j...pa bace u kofer za ordenje slicno...
Kad ti plate time sto te blate,i zamijene lahko uz rijeci:''Nista licno''. Doci ces tada do zakljucaka prostih,
hear,hear :thumbup:
adda_sa

#263 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by adda_sa »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Sve mu oprosti nek' mozhe da ponovi jer.... Kad te sjebu time sto te j...pa bace u kofer za ordenje slicno...
odavno nisam vidjela nesta bolje receno.... :thumbup:
adda_sa

#264 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by adda_sa »

jutarnji wrote:
adda_sa wrote:zasto ne osveta????
adda_sa wrote:de saberi se ba,,,,kakav oprost ...ccc
Dile wrote:ni ne treba da mi valja vise
Bok`te mazo, pa budi musko i metni ga tatrane.... :lol:
i`m not a dude :D
vaca

#265 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by vaca »

hmm...mene je jedan (da znam :D )jednom (ili više puta, nebitno :D ) davno prevario. po nesreći moja prva velika ljubav, zamalo muž :-)
kako sam saznala? jednostavno sam znala, nanjušila, osjeti se to...a onda potražila i dokaze...
šta sam uradila? kad sam bila 100% sigurna, iskrala se iz stana i iz tog grada i pobjegla..bukvalno sam se sakrila da me ne može pronaći i ubjediti da se vratim...dok se nisam dozvala od šoka i sabrala... :razz:
eto 'malo' propatila :D i posle bila 'ko nova' a on i dalje, posle oho-ho godina radi iste stvari drugim ženama...

sa druge strane, imam prijatelje koji su duuugo u vezi i uskoro i u braku, i oboje su imali izlete... malo je reći.... a imaju vezu koja je kvalitetna i jaka kao malo koja koju znam....

ne znam, što sam starija, mjenja se i moj stav prema prevari....mislim da bih neke oprostila, neke ne, nekome bih oprostila nekome ne...tako mi se čini, al hajde znaj ne primjenilo se :D ne bih više ni za sebe stavila ruku u vatru, kamoli za nekog drugog...

čudan je život...
adda_sa

#266 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by adda_sa »

hajdemo ovako....
u slucaju da ne oprostis, kako se osvetiti??
:D
Ljubicasta27

#267 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Ljubicasta27 »

Mogla bih preci jedino u slucaju da nisam slijepo zaljubljena u tu osobu pa mi i nije bitno, ne pogadja me toliko...ali bi zato krv svoju ispisao dok god smo skupa, na svaki nacin :)

U vezi u kojoj dajem dosta ili sve od sebe i bas da mi je stalo da se tako nesto desi, ne bi ga na mapi bilo vise 8)

Laz je laz...svi imaju svoje razloge kad predju nekome preko takve stvari, ljubav je najrjedji razlog tu...
Trasimaco

#268 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Trasimaco »

Aman Boze... :lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#269 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Cholina_Lokica »

Trasimaco wrote:
Aman Boze... :lol: :lol: :lol:
:roll: :mrgreen:
sofist

#270 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by sofist »

vaca wrote:hmm...mene je jedan (da znam :D )jednom (ili više puta, nebitno :D ) davno prevario. po nesreći moja prva velika ljubav, zamalo muž :-)
kako sam saznala? jednostavno sam znala, nanjušila, osjeti se to...a onda potražila i dokaze...
šta sam uradila? kad sam bila 100% sigurna, iskrala se iz stana i iz tog grada i pobjegla..bukvalno sam se sakrila da me ne može pronaći i ubjediti da se vratim...dok se nisam dozvala od šoka i sabrala... :razz:
eto 'malo' propatila :D i posle bila 'ko nova' a on i dalje, posle oho-ho godina radi iste stvari drugim ženama...

sa druge strane, imam prijatelje koji su duuugo u vezi i uskoro i u braku, i oboje su imali izlete... malo je reći.... a imaju vezu koja je kvalitetna i jaka kao malo koja koju znam....

ne znam, što sam starija, mjenja se i moj stav prema prevari....mislim da bih neke oprostila, neke ne, nekome bih oprostila nekome ne...tako mi se čini, al hajde znaj ne primjenilo se :D ne bih više ni za sebe stavila ruku u vatru, kamoli za nekog drugog...

čudan je život...
Od kad sam sebe uhvatio u prevari vise nikome ne vjerujem, jel to? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#271 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Truba »

ja ne znam jesu li mene varale bivse i bolje je da ne saznam lakše je
medjutim kada se klupko odmota i kada razmislim o nekim stvarima...potezima pojavama

sve je moguće :? :cry:
Ljuska_u_BaklaFi

#272 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Nemoj mi kazat' da ches sad da patish, jer nisi kad je trebalo :? :roll:
spreca

#273 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by spreca »

Uj vidi Dile ko berbo odmah ga odzerasila :D neka nije to lose ispade ko da je dvaput osunecen :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#274 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Truba »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Nemoj mi kazat' da ches sad da patish, jer nisi kad je trebalo :? :roll:
neću :mrgreen: nego nisam nikad razmišljao o tim aspektima veza :mrgreen:
kakve koristi sada da patim :lol:
kmirsad

#275 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

Lopova čini ukazana prilika... :-D :D
Post Reply