ja bi predlozio santosima, nek pitaju mogu li odma uzet gitaru, i da bjeze
RAT BENDOVA - OBN
Moderator: anex
- andolC
#251 Re: RAT BENDOVA - OBN
rat bendova se polako pretvara u sranje.

-
Gotovac
#252 Re: RAT BENDOVA - OBN
Naravno da prze nista nisam rekao povodom ...toga vec sam htio ukazati na to ...da je netko rekao da su ovi prestari ...pa ja sam rekao onda ovi su premladi...al izgleda da na ovom show-u najbolje sviraju najmladji i najstariji hehehhe
Svakako SB su odlicni s obzirom na godine ... no kad pogledas sa muzicke strane po meni to nije toliko koliko se uzdiglo ...arnzmanski,vokalno,sviracki sve pjesme koje su svirali su jednostavne ...no isto tako s obzirom da ih je 3 to je stvarno za nepovjerovati kako zvuci od strane 3 momka ...super
Svakako SB su odlicni s obzirom na godine ... no kad pogledas sa muzicke strane po meni to nije toliko koliko se uzdiglo ...arnzmanski,vokalno,sviracki sve pjesme koje su svirali su jednostavne ...no isto tako s obzirom da ih je 3 to je stvarno za nepovjerovati kako zvuci od strane 3 momka ...super
-
lolo_lolo
#253 Re: RAT BENDOVA - OBN
nastupaju u slogi u petakJBT wrote:Gotovac, jarane, Santos B. piche svirke uveliko i najtrazeniji su od svih ovih bendova. Cim im cujes prva dva akorda vec si na nogama.
Za mene su Santosi i Scripta dva najjaca benda. Koje bih mogao bez problema uzivo pogledati i odslusati.
- andolC
#254 Re: RAT BENDOVA - OBN
pa nebi bas rekao da je jednostavno svirati hendrix-a, i srv-a...Gotovac wrote: Svakako SB su odlicni s obzirom na godine ... no kad pogledas sa muzicke strane po meni to nije toliko koliko se uzdiglo ...arnzmanski,vokalno,sviracki sve pjesme koje su svirali su jednostavne ...no isto tako s obzirom da ih je 3 to je stvarno za nepovjerovati kako zvuci od strane 3 momka ...super
jedino on, i gitarista scripte sviraju sa SAFTOM, i to su po meni kandidati za osvajanje glavne nagrade - gitare.
- JBT
#255 Re: RAT BENDOVA - OBN
hahahaha...e, ovaj sam izraz trazio citav zivot jer mi je falio u objasnjenju kad zelim opisati nekoga ko svira .....sa SAFTOM.....Bravo, AndolC, zahvaljujem. 
- andolC
#256 Re: RAT BENDOVA - OBN
inkarnacija
- Arven
#258 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ne radi se Munafik o bezobrazluku ili o kukavicluku.MUNAFIK wrote: A iskreno arven meni je glupo i pomalo bezobrazno odbijati takmicenje... vidis oba benda su se prijavila na ovo takmicenje i oni bi se trebali ponasati kao profesionalci. Ja razumijem da su se oni svi sprijateljili, nasli se ko ljudi itd... i oni jesu sinoc priredili super svirku i svaka cast ali nije fer ni posteno i pomalo je bezobrazno odbijati svirati u barazu jedni protiv drugih... bezveze mi je to sve, pa najlakse je tako kao oni sinoc ali ne ide to u zivotu! koliko god se oni gotivili i sprijateljili oni su na takmicenju i kada budu svirali jedni protiv drugih trebaju da sviraju i da daju sve od sebe to je valjda svrha svega?A ovo jeste ispalo dobro ali je i kukavicki!
Da se o tome radi, ne bi ni dosli na ovo takmicenje. Radi se o tome da su momci vec kasno popodne znali (eto naveliko se pricalo) da ova dva benda idu u baraz, a da pre toga ni jedan ni drugi bend nije odsvirao niti jedan ton! Pa ako oni mogu tako ocigledno da odrede ko ide u baraz, bez da cuju ista od svirke (ziri jos nije ni bio u Slozi), zasto onda bendovi ne mogu da odbiju dvoboj i da se lepo oproste od takmicenja? Eto, ispostavilo se da oba benda idu dalje....i super!
Na kraju krajeva ovaj Rat Bendova nije pitanje zivota i smrti! Po meni svih 5 bendova su zasluzeno tu gde su i vec su svi manje vise dokazali da znaju svirati i da dosta dobro rade to sto rade!
-
somethings
#259 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ubacivanje one nake Lane je bilo dno dna. WTF je bilo ono sa rozim majicama??? Šta, nekakva provokacija maloumna? Ono ne da nije bilo smiješno, bilo je krajnje otužno. Pametnije komentare dobacuju papci na ulici kad vide rokera.
Koliko su mi sad draži Fadil i Dario.
Santos Brothers, kao i svaki put, najbolji.
-
MUNAFIK
#260 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ako je situacija takva kako si ti rekao da su znali da niko ne ispada onda je sve uredu i svaka im cast na odsviranom.Gotovac wrote: evo ovako da ti odgovorim na ovaj post....
Bendovi su prije show-a znali da nitko ne napusta emisiju ovaj put ... to ti je prva informacija da ti malo rascisti um (ako si primjetio cim su prozvali ova dva benda oni su bili na bini i spremni , nije bilo nikakve spontanosti) zato su ova dva benda vjerovatno se dogovorila da urade ono sto im se radi i da naprave sebi zabavu ...i to nije nimalo kukavicki ...jer ako si bolje poslusao kad je onaj momak prisao mikrofonu i lijepo je rekao ... drago nam je da smo bili ovdje i imali priliku svirati na ovom showu ...a sad nas mozete izbaciti (misli se na oba benda) sto znaci da je ljudima bilo skroz glupo svirati jer su znali da nitko ne ispada ....stoga ovo je odlican odabir za oba benda i svaka cast ....
E sad sto se tice SCRIPTE ....posto kazes da su oni tezgarosi ... to vjerovatno kazes zato sto dobro sviraju i mogu da sve sviraju i zbog toga su tezgarosi...posto sam imao priliku da upoznam momke ovdje u Sarajevu ... ti momci svi imaju svoj posao i nisu uopste tezgarosi ...pa da ono sviraju za 50 km ljudima to nije vazno vec sviraju zato sto vole muziku koju sviraju ... i znam da su mi momci rekli da imaju dosta pjesam stoga ocekujemo iduce sedmice opet njihove pjesme ....stobom se jedino slazem da ova pjesam nije nesto ...al nije ni losija od ostalih pjesama koje su svirali drugi bendovi ...svaka je pjesma imala nesto svoje kao i njihova... meni iskerno nije nesto posebna pjesma od NM ,SB,Sabbatke ...jedino su mi se svidjele pjesme LL i Scripte...iako kad bih LL promjenio pjevaca to bilo onda dobro ...a isto tako kao sto ti kazes da su oni malo stariji ...tako ja kazem da su SB premladi da bih trebali pobjediti ...a usput citao sam u nekim novinama izjavu SCRIPTE i rekli su ljudi da njima nije uopste do pobjede sto jos vise pokazuje zabavu .... u jos jednom se slazem sa tobom da nisu mozda morali onako odgovoriti ziriju iz razloga sto po meni oni jesu u pravu ali nece im ici u korist da se kace zirijem...al kad pogledam sve ostale emisije ZELE je uvijek njih nesto napadao ...dok je drugima govorio vi ste najbolji i ostalo njih je uvijek kritikovao za neke skroz glupe i ne logicne stvari ...
Sto se tice Sabbatke momci su okej ...vidi se da imaju znanja i htjenja ...al mislim da od ovih bendova sto su ostali da trebaju ispasti ili oni ili SB (iz razloga sto su stvarno premladi da bih nesto ovom pobjedom uradili ...bolje da pobjedi LL,NM ili Scripta jer su oni spremni proizvodi ...a ova djeca moraju jos uvijek odraditi osnovnu i srednju skolu da bih poceli nesto drugo da rade .. =
Eto pozdrav
A ovo oko SB vidis nisam ni gledao iz tog ugla... Ja zaista ne gledam ovo takmicenje kao neki RAT gdje cu biti na strani jednih a druge pljuvati... meni su svi odlicni i razlika je u uksima s tim da i ako nisam neki fan muzike koju skripta svira moram reci da oni jesu puno puta odsvirali mozda i najbolje te veceri ali autorski se nisu pokazali tako dobro...
Pa eto ovaj gore rece da se znalo da svi prolaze sto mjenja stvar...Arven wrote:Ne radi se Munafik o bezobrazluku ili o kukavicluku.MUNAFIK wrote: A iskreno arven meni je glupo i pomalo bezobrazno odbijati takmicenje... vidis oba benda su se prijavila na ovo takmicenje i oni bi se trebali ponasati kao profesionalci. Ja razumijem da su se oni svi sprijateljili, nasli se ko ljudi itd... i oni jesu sinoc priredili super svirku i svaka cast ali nije fer ni posteno i pomalo je bezobrazno odbijati svirati u barazu jedni protiv drugih... bezveze mi je to sve, pa najlakse je tako kao oni sinoc ali ne ide to u zivotu! koliko god se oni gotivili i sprijateljili oni su na takmicenju i kada budu svirali jedni protiv drugih trebaju da sviraju i da daju sve od sebe to je valjda svrha svega?A ovo jeste ispalo dobro ali je i kukavicki!
Da se o tome radi, ne bi ni dosli na ovo takmicenje. Radi se o tome da su momci vec kasno popodne znali (eto naveliko se pricalo) da ova dva benda idu u baraz, a da pre toga ni jedan ni drugi bend nije odsvirao niti jedan ton! Pa ako oni mogu tako ocigledno da odrede ko ide u baraz, bez da cuju ista od svirke (ziri jos nije ni bio u Slozi), zasto onda bendovi ne mogu da odbiju dvoboj i da se lepo oproste od takmicenja? Eto, ispostavilo se da oba benda idu dalje....i super!
Na kraju krajeva ovaj Rat Bendova nije pitanje zivota i smrti! Po meni svih 5 bendova su zasluzeno tu gde su i vec su svi manje vise dokazali da znaju svirati i da dosta dobro rade to sto rade!
Ali glupa mi je ova prica da su ovi bendovi znali da oni idu u baraz pa ostalo ih je 5 s tim da niko nece reci da SB idu u baraz tako da vala nije nimalo tesko pogoditi ko ce ici... mislim ono koja god dva benda da kazes imas velke sanse da pogodis...
A kukavicki jeste jer se odbijaju boriti bezveze je to... sta to neko pukne pricu eto ja cu ispasti od moguca 4 i sad ja ispadnem i kazem eto vidite ovo je namjesteno
Mislim meni je fakat svijedno neka pobjedi ko god, al neke stvari je ruzno raditi...
- softly
#261 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ja moram jos malo o ovoj...kako se zove...Lani.
Ako je problem sto je ziri bio paran broj i dovodio do pat situacija, predlazem da ga svedu na troje, tj. da maknu Vinka i ovu...kako se zove...
Ako je problem sto je ziri bio paran broj i dovodio do pat situacija, predlazem da ga svedu na troje, tj. da maknu Vinka i ovu...kako se zove...
-
doktor78
#262 Re: RAT BENDOVA - OBN
Vezano za Fadila i Daria, moram priznati da su mi na pocetku isli na zivce, ali kako koja emisija prolazi , sve su mi drazi, znaju me zasmijati. Ona obrada "Zubarke" u prosloj emisiji mi je bila bas super, i kad dodjose oni iz LL, a oni ce njima "Sta vi hocete?"somethings wrote:Ubacivanje one nake Lane je bilo dno dna. WTF je bilo ono sa rozim majicama??? Šta, nekakva provokacija maloumna? Ono ne da nije bilo smiješno, bilo je krajnje otužno. Pametnije komentare dobacuju papci na ulici kad vide rokera.Koliko su mi sad draži Fadil i Dario.
-
glup do bola
#263 Re: RAT BENDOVA - OBN
Vezano za diskusiju izmedju MUNAFIKA i ARVEN
Meni to nije kukavicki. To je bilo skroz COOL! Ak saznas prije no sto ces svirat da si za out, sto se dalje folirat i kao nesto se borit. Ak se zna tko ce pobijedit, sve je dalje samo zezanje. Da je bilo rijeci da svi idu dalje, ne bi li i Scripta i Sabbatka mogli iskoristit priliku i otprasit jos po neku pjesmicu?
Meni to nije kukavicki. To je bilo skroz COOL! Ak saznas prije no sto ces svirat da si za out, sto se dalje folirat i kao nesto se borit. Ak se zna tko ce pobijedit, sve je dalje samo zezanje. Da je bilo rijeci da svi idu dalje, ne bi li i Scripta i Sabbatka mogli iskoristit priliku i otprasit jos po neku pjesmicu?
- janje_
#264 Re: RAT BENDOVA - OBN
kako vec rekoh, od pocetka gledam rat bendova i pravo mi je dobra emisija.. na pocetku sam jos mogo trpit sta valjaju zele, sejo i vinko (za njega mi nikako nije jasno po kojem osnovu je on u ziriju - jel clan zirija ili infiltrirani voditelj u ziriju ili wtf..) a kad su dosli gobac i ova "kako se ono zvase... Lana", ziri mi je bas sega ziva.. uglavnom, navijem sebi rat bendova i slusam 2 sata dobre glazbe.. kad ziri ocjenjuje, ponasam se ko da su reklame na obn, odem pisat, odem po pivu, provjerim sta mi kcerkica radi, itd..
sve u svemu, dobra zabava za nedjeljno vece..
- 11sumirp
#265 Re: RAT BENDOVA - OBN
janje_ wrote:kako vec rekoh, od pocetka gledam rat bendova i pravo mi je dobra emisija.. na pocetku sam jos mogo trpit sta valjaju zele, sejo i vinko (za njega mi nikako nije jasno po kojem osnovu je on u ziriju - jel clan zirija ili infiltrirani voditelj u ziriju ili wtf..) a kad su dosli gobac i ova "kako se ono zvase... Lana", ziri mi je bas sega ziva.. uglavnom, navijem sebi rat bendova i slusam 2 sata dobre glazbe.. kad ziri ocjenjuje, ponasam se ko da su reklame na obn, odem pisat, odem po pivu, provjerim sta mi kcerkica radi, itd..
Otkud vinko u ratu bendova?Pa recimo da mu se svidjela ona sejina Guzonjin sin
A i Lana mi je bas onako po mjeri za covjeka
- Vragolan
#266 Re: RAT BENDOVA - OBN
negdej sam napisao, cekam trenutak kada ce se ona dvojica homoseksualaca pojaviti (emerik i kuhar), pa da ekipa bude kompletna11sumirp wrote:janje_ wrote:kako vec rekoh, od pocetka gledam rat bendova i pravo mi je dobra emisija.. na pocetku sam jos mogo trpit sta valjaju zele, sejo i vinko (za njega mi nikako nije jasno po kojem osnovu je on u ziriju - jel clan zirija ili infiltrirani voditelj u ziriju ili wtf..) a kad su dosli gobac i ova "kako se ono zvase... Lana", ziri mi je bas sega ziva.. uglavnom, navijem sebi rat bendova i slusam 2 sata dobre glazbe.. kad ziri ocjenjuje, ponasam se ko da su reklame na obn, odem pisat, odem po pivu, provjerim sta mi kcerkica radi, itd..
Otkud vinko u ratu bendova?Pa recimo da mu se svidjela ona sejina Guzonjin sin![]()
![]()
A i Lana mi je bas onako po mjeri za covjeka,taman poslje nje predjem na Hustler TV
p.s. zaboravih i onu lopatu rosuljas
-
MUNAFIK
#267 Re: RAT BENDOVA - OBN
Boze sacuvajVragolan wrote:
negdej sam napisao, cekam trenutak kada ce se ona dvojica homoseksualaca pojaviti (emerik i kuhar), pa da ekipa bude kompletna
p.s. zaboravih i onu lopatu rosuljas
I ja ocekujem da se isti pojave, a sad ce i nova godina mogu misit kakav ce kic i turbo folk napaviti... Vala kada bi one modo-kuharske pedercine dosle ocekujem da ih publika izvizdi za svaku rijec koju kazu... Vinko i ona dva debila su previse ne bi mogao podnjeti vise od toga... ova lana mi je vec ogadila...
-
MUNAFIK
#268 Re: RAT BENDOVA - OBN
Skripta je imala (po meni) najlosiju autorsku pjesmu, a pri tome su pokazali pomalo bezobrazluka i arogancije u raspravi sa zirijem... Ono kad ih hvale dobro je, a kad im kazu kritiku onda oni grizu a to je bas bezobrazno i glupo!!! I prema tome su se zasluzeno nasli u tom 'barazu' zato mi je suplja ta prica... Imam osjecaj da NJIH i ne smije niko ni kritikovati a kamo li izbaciti jer oni su zauzeli takav stav da MORAJU pobjediti i da ih MORAJU iz zirija uvjek hvaliti... treba biti stabilan i profesionalan i prije svega posten i prihvatiti kritiku kao i pohvalu, ali kod njih mogu samo pohvaleglup do bola wrote:Vezano za diskusiju izmedju MUNAFIKA i ARVEN
Ja se samo pitam sta ce biti ako skripta opet bude imala losu autorsku pjesmu, hoce li opet odbijati da ucestvuje u barazu?
- Vragolan
#269 Re: RAT BENDOVA - OBN
pa neka odbije, ili ako ih i izbace, mi cemo dva tri dana to tabiriti na raznim forumima, pljuvati po ziriju, a u sljedecu nedjelju bit ce puna sloga i mi prikovani za tv i uzivatiMUNAFIK wrote:Skripta je imala (po meni) najlosiju autorsku pjesmu, a pri tome su pokazali pomalo bezobrazluka i arogancije u raspravi sa zirijem... Ono kad ih hvale dobro je, a kad im kazu kritiku onda oni grizu a to je bas bezobrazno i glupo!!! I prema tome su se zasluzeno nasli u tom 'barazu' zato mi je suplja ta prica... Imam osjecaj da NJIH i ne smije niko ni kritikovati a kamo li izbaciti jer oni su zauzeli takav stav da MORAJU pobjediti i da ih MORAJU iz zirija uvjek hvaliti... treba biti stabilan i profesionalan i prije svega posten i prihvatiti kritiku kao i pohvalu, ali kod njih mogu samo pohvaleglup do bola wrote:Vezano za diskusiju izmedju MUNAFIKA i ARVEN
Meni to nije kukavicki. To je bilo skroz COOL! Ak saznas prije no sto ces svirat da si za out, sto se dalje folirat i kao nesto se borit. Ak se zna tko ce pobijedit, sve je dalje samo zezanje. Da je bilo rijeci da svi idu dalje, ne bi li i Scripta i Sabbatka mogli iskoristit priliku i otprasit jos po neku pjesmicu?'slava' udarila u glavu sta li.... il je to kraiski mentalitet
![]()
Ja se samo pitam sta ce biti ako skripta opet bude imala losu autorsku pjesmu, hoce li opet odbijati da ucestvuje u barazu?
life goes on
-
Gotovac
#270 Re: RAT BENDOVA - OBN
Necu stati u niciju obranu al cu se obratiti MUNAFIKU .....
Ovako tvoje je misljenje onakvo kakvo je .... moje je kontra tvog skroz ... po meni najbolje pjesme su imali LL i Scripta ...ostali su imali okej pjesme ...znaci nije mi bilo losih pjesama ... a sto se tice ovoga za Scriptu ...vidim da nepratis dovoljno show ... znaci od kako je krenuo Show... Scripta je dobivala dobre komentare od Seje i Gobca...nikad od Zele ...znalo se desiti da i on kaze dobar komentar al u sustini cijelo vrijeme on ih je gazio nekakvim svojim izjavama...tako da su oni dobili jos najmanje pozitivinih kritika od gops.Zele kojem su odgovorili ...a naravno ja mislim da bih i ja odgovorio gosp. Zeli koji je od svih autorskih pjesama te noci jedino komentarisao njihovu ... i sto mi je jos gluplje rekao je da je pjesma blijeda kopija tamo nekih drugih pjesam...al kad to cujem od covjeka ciji su najveci hitovi blijede kopije drugih pjesama onda mi je glupo ... ja vjerujem da sam ja bio na bini da bih rekao " MENI JE MARIJA MALO BLIJEDA " (marija - lady in black) mislim ako je imao takvo misljenje nije ga treba reci ... jer je bilo skroz bezzveze...a sada kome se svidja njihova autorska kome ne to nije vazno jer ljudi imaju razlicite ukuse ... tebi se ne svidja meni iskreno nije najbolja pjesma al nije losa uopste ... najlosija mi je pjesma definitivno bila od SABBATKE i Santos Brothersa
Ovako tvoje je misljenje onakvo kakvo je .... moje je kontra tvog skroz ... po meni najbolje pjesme su imali LL i Scripta ...ostali su imali okej pjesme ...znaci nije mi bilo losih pjesama ... a sto se tice ovoga za Scriptu ...vidim da nepratis dovoljno show ... znaci od kako je krenuo Show... Scripta je dobivala dobre komentare od Seje i Gobca...nikad od Zele ...znalo se desiti da i on kaze dobar komentar al u sustini cijelo vrijeme on ih je gazio nekakvim svojim izjavama...tako da su oni dobili jos najmanje pozitivinih kritika od gops.Zele kojem su odgovorili ...a naravno ja mislim da bih i ja odgovorio gosp. Zeli koji je od svih autorskih pjesama te noci jedino komentarisao njihovu ... i sto mi je jos gluplje rekao je da je pjesma blijeda kopija tamo nekih drugih pjesam...al kad to cujem od covjeka ciji su najveci hitovi blijede kopije drugih pjesama onda mi je glupo ... ja vjerujem da sam ja bio na bini da bih rekao " MENI JE MARIJA MALO BLIJEDA " (marija - lady in black) mislim ako je imao takvo misljenje nije ga treba reci ... jer je bilo skroz bezzveze...a sada kome se svidja njihova autorska kome ne to nije vazno jer ljudi imaju razlicite ukuse ... tebi se ne svidja meni iskreno nije najbolja pjesma al nije losa uopste ... najlosija mi je pjesma definitivno bila od SABBATKE i Santos Brothersa
-
MUNAFIK
#271 Re: RAT BENDOVA - OBN
da ne bi bilo zabune ja kada kazem da su imali najlosiju pjesmu ne znaci to da su oni imali LOSU, GROZNU pjesmu... nego da je najlosija (meni) od onih 5 koje su bile te veceri... Iskreno meni si svi bendovi dobri i drago mi je slusati, i ako navijam za LL oni se nisu uvjek proslavili, isto vazi i za druge bendove... Konkretno skripta jeste par puta definitivno bila najbolja kao bend cjelini ali to ne znaci da ne mogu nekada zabrljati stvar i ispasti... Ja pratim show i cuo sam puno puta da ih je zele pohvalio, u sustini zele se onda najvise trudi da nesto kaze dok gobac i sejo (a posebno sejo) onako MA VI STE MENI SUPER... i to je to...Gotovac wrote:Necu stati u niciju obranu al cu se obratiti MUNAFIKU .....
-
Hendrix
#272 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ma nek se nose i žiri i big mamma house i bekstejdžovi, ja kad vidim i čujem one malce Santose vrati mi se neka nada da će biti rocka i da nije mrtav. 
Jednostavno se vidi da sviraju iz duše i to se primjeti odmah, to je ono što fali većini bendova zato neki i uspiju a neki ne. Kad onaj malac opali po gitari to ide kao da mu je to najnormalnija stvar u životu, razvaljivati gitaru pred ljudima. Džaba većini bendova i perfektni gitaristi i vokali i šta ja znam kada ovi malci sa 2-3 rifa mogu zvučati jače od nekih izvikanih profesionalaca. A to je i suština rockenrolla, i Hendrix ( moj jaran hehe
) je svirao iz duše, pa bio to jedan ton ili 100 u sekundi isto je, taj ton pogađa tamo gdje treba. I još da kažem, treba imati muda pa svirati Hendrixa i SRV i još to odraditi kako treba da ne ispadne preseravanje, e zato im skidam kapu i gledao bih ih uživo prije nego neke robote tezgaroše sa milion svirki iza sebe i 20 godina iskustva. Koliko još djece danas sa 15-ak godina uopšte zna za Hendrixa, Stevie Raya ili ZZ Top?!?
Iskreno se nadam da će daleko dogurati, jer ovakav nastup i zvuk sa 16 godina rijetko ko ima u karijeri.
Jednostavno se vidi da sviraju iz duše i to se primjeti odmah, to je ono što fali većini bendova zato neki i uspiju a neki ne. Kad onaj malac opali po gitari to ide kao da mu je to najnormalnija stvar u životu, razvaljivati gitaru pred ljudima. Džaba većini bendova i perfektni gitaristi i vokali i šta ja znam kada ovi malci sa 2-3 rifa mogu zvučati jače od nekih izvikanih profesionalaca. A to je i suština rockenrolla, i Hendrix ( moj jaran hehe
Iskreno se nadam da će daleko dogurati, jer ovakav nastup i zvuk sa 16 godina rijetko ko ima u karijeri.
- Aqualung
#273 Re: RAT BENDOVA - OBN
MUNAFIK wrote:da ne bi bilo zabune ja kada kazem da su imali najlosiju pjesmu ne znaci to da su oni imali LOSU, GROZNU pjesmu... nego da je najlosija (meni) od onih 5 koje su bile te veceri... Iskreno meni si svi bendovi dobri i drago mi je slusati, i ako navijam za LL oni se nisu uvjek proslavili, isto vazi i za druge bendove... Konkretno skripta jeste par puta definitivno bila najbolja kao bend cjelini ali to ne znaci da ne mogu nekada zabrljati stvar i ispasti... Ja pratim show i cuo sam puno puta da ih je zele pohvalio, u sustini zele se onda najvise trudi da nesto kaze dok gobac i sejo (a posebno sejo) onako MA VI STE MENI SUPER... i to je to...Gotovac wrote:Necu stati u niciju obranu al cu se obratiti MUNAFIKU .....
Gluplji komentar odavno ja ne pocuh. Za Scriptu se ne moze reci da je los bend, oni RASTURAJU. Profesionalci kojima je mjesto na sceni, definitivno. Kakav crni LL, oni su M.udo Marjanovo. Sto kazu Fadil i Dario, pravi"rokerski" bend, poput "Ruza". Poslusajte bend Ruz i skontat cete. Jos kad Dzemu uvezes u sve to, da dva prsta u grlo stavis.
- Aqualung
#274 Re: RAT BENDOVA - OBN
Stari, zahrdjali, truli i pokvareni panjevi, koji samo interes gledaju. Gobac djeluje prosto ocajno sa onom vulgarnoscu i totalnim nesmislom za humor. Zele kad prica ko da iz p.icke struje rijeci.
S rokerom Dzemaludinom Laticem. 
-
MUNAFIK
#275 Re: RAT BENDOVA - OBN
Ja nisam ovdje da nekoga pljujem ni da se sa nekim svadjem a posebno ne da nekoga vrijedjam... Ja sam iznio svoje misljenje sa postovanjem prema svakom drugacijem misljenju, i postoji neka kultura dijaloga al ocito nisu svi upoznati sa tim... al hajde blago majci blago ocu....Aqualung wrote:MUNAFIK wrote:da ne bi bilo zabune ja kada kazem da su imali najlosiju pjesmu ne znaci to da su oni imali LOSU, GROZNU pjesmu... nego da je najlosija (meni) od onih 5 koje su bile te veceri... Iskreno meni si svi bendovi dobri i drago mi je slusati, i ako navijam za LL oni se nisu uvjek proslavili, isto vazi i za druge bendove... Konkretno skripta jeste par puta definitivno bila najbolja kao bend cjelini ali to ne znaci da ne mogu nekada zabrljati stvar i ispasti... Ja pratim show i cuo sam puno puta da ih je zele pohvalio, u sustini zele se onda najvise trudi da nesto kaze dok gobac i sejo (a posebno sejo) onako MA VI STE MENI SUPER... i to je to...Gotovac wrote:Necu stati u niciju obranu al cu se obratiti MUNAFIKU .....
Gluplji komentar odavno ja ne pocuh. Za Scriptu se ne moze reci da je los bend, oni RASTURAJU. Profesionalci kojima je mjesto na sceni, definitivno. Kakav crni LL, oni su M.udo Marjanovo. Sto kazu Fadil i Dario, pravi"rokerski" bend, poput "Ruza". Poslusajte bend Ruz i skontat cete. Jos kad Dzemu uvezes u sve to, da dva prsta u grlo stavis.
Moje misljenje o skripti i bendovima potpuno pozitivno al ocito da si ti neki kompleksas koji samo zeli da se svadja stoga VOZDRA...