mogu li ja sta da izjavim za ovaj dnevnik
narucujem preko neta zadnjih 4 godine, na desetine posiljki, doduse sve iz USA, nemam iskustva sa drugima. Ali ja bih krenuo sa kraja to jest iz BiH. Da li mi neko moze reci, da li se kvalitet patika kupljen u Sport Life i kupljenih u NY u USA moze porediti. Ja imam u praksi ljudi, a i na netu, da sam dalabu sto sve placam dok u BiH stigne. Pa ljudi, kod nas ba nema nikakvih standarda, pa ako ste bili u Turskoj vidjeli ste da su tamo po 5KM majice, ovdje od nas kostaju 50 KM.
Namjerno spominjem ove nase, jer sam kod njih kupio Nike torbu, koja bi je pukla po savu, prilikom prvog putovanja, a platio sam je vise, nego sto bi iz USA stigla.
Sa amazona uglavnom narucujem, osim knjiga, uzimao sam i odjecu i obucu i satove, neznam, kako neko navodi da se te stvari ne isporucuju. Evo bas cekam, jedne cipele, pratio sam posiljku do izlaska iz NY, USA, neznam samo da li radi tracking u BiH preko BHP i sl, ako neko zna.... Sto se tice kvaliteta iz USA, ja sam prezadovoljan, a cijene su ok, sto neko rece, ovdje ih nema, a i kad stignu bice preskupo, a da ne govorim o porijeklu i kvalitetu.
Ah da, samo jednom sam platio carinu i nikad vise, bio sam ubjeden za ovaj sat da ce mi naplatiti jer je prelazio 200 KM, kad ono stize mi DHL na kucna vrata u roku od 4 dana iz USA, ni marke nisam ovdje platio