Vasi Uslovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
todd_smith
#251 Re: Vasi Uslovi
evo sad nijedan ne pije 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#252 Re: Vasi Uslovi
Ja znam samo jedno musko koje ne pije, i to sam saznala prije mozda 2 mjeseca tek iako ga znam cijeli zivot.
Momak je vjernik ali nisam znala da je toliki, i kapa mu do poda od mene.
Ostalo vecina sto znam opet nisu neki alkoholicari, recimo tata popije pivu ponekad samo.
Ali ima i onih koji se ubijaju sto alkoholom, sto drogama redovno.
A sto se tice zenskinja ne poznajem nijednu koja ne pije.
Ja licno popijem ali rijetko mozda 2,3 puta godisnje casu,dvije vina. I mogu pivu onako malo probati, ali nisam ljubitelj.
Ali mi je licno odvratno vidjeti djevojke koje ne znaju gdje se nalaze koliko se naliju, i to tako redovno, a ne rade to zbog sebe, no hajde svakome njegovo.
Momak je vjernik ali nisam znala da je toliki, i kapa mu do poda od mene.
Ostalo vecina sto znam opet nisu neki alkoholicari, recimo tata popije pivu ponekad samo.
Ali ima i onih koji se ubijaju sto alkoholom, sto drogama redovno.
A sto se tice zenskinja ne poznajem nijednu koja ne pije.
Ja licno popijem ali rijetko mozda 2,3 puta godisnje casu,dvije vina. I mogu pivu onako malo probati, ali nisam ljubitelj.
Ali mi je licno odvratno vidjeti djevojke koje ne znaju gdje se nalaze koliko se naliju, i to tako redovno, a ne rade to zbog sebe, no hajde svakome njegovo.
-
todd_smith
#253 Re: Vasi Uslovi
nisam najveci vjernik, ali ne pijem, nikada nisam pio niti cu jer jednostavno ne vidim nikakav uzitak ili provod u tome...najgluplje mi kad osobe misle da im treba alkohol da bi se dobro proveli ili imali ugodno vece :/
- ladyblue18
#254 Re: Vasi Uslovi
Eh pa ne misle svi tako...ogroman dio ne misli.todd_smith wrote:nisam najveci vjernik, ali ne pijem, nikada nisam pio niti cu jer jednostavno ne vidim nikakav uzitak ili provod u tome...najgluplje mi kad osobe misle da im treba alkohol da bi se dobro proveli ili imali ugodno vece :/
-
todd_smith
#255 Re: Vasi Uslovi
nisam ni rekao da svi misle tako...ladyblue18 wrote:Eh pa ne misle svi tako...ogroman dio ne misli.todd_smith wrote:nisam najveci vjernik, ali ne pijem, nikada nisam pio niti cu jer jednostavno ne vidim nikakav uzitak ili provod u tome...najgluplje mi kad osobe misle da im treba alkohol da bi se dobro proveli ili imali ugodno vece :/
- bez_ideje
#256 Re: Vasi Uslovi
Ma kome nije odvratno vidjet bilo koga kad se nalije u javnosti.....nemoj piti kad ne znas,to se posebno odnosi na cure koje izadju jednom sedmicno i taj izlazak iskoriste da udare po zestokom,lafo one partijaneri neki,a nit znaju sebe,nit koliko podnose.......pa nije mi se jednom desilo da udjem u wc....tamo puzu po podu,povracaju....
Nikad ne pijem da se napijem...vec taman da se popravim fino
Doduse ja sam na alkohol navikla,kod kuce je normala uz rucak vino i pivo,zavisi sta se jede.....
Piva mi je ono,normala,
( ne pijem kafu nit pusim,mora nesto ) ,pokupimo se s faxa na pivu u bilo koje doba dana,vecina ljudi s kojim se vise druzim su pivopije tako da..........
Vino,posto mi treba flasa da me ufati,to praktikujem slobodnim danima,daleko od kafica i javnih mjesta
Al razumijem ja kad nekom nesto smeta.......meni npr.cigare smetaju i fkt ne b mogla biti sa osobom koja ce pusiti u mom prisustvu.....raja mi ne smetaju,samo nek okrenu pepeljare i dim u smjeru suprotnom od mene i svi sretni
Nikad ne pijem da se napijem...vec taman da se popravim fino
Doduse ja sam na alkohol navikla,kod kuce je normala uz rucak vino i pivo,zavisi sta se jede.....
Piva mi je ono,normala,
Vino,posto mi treba flasa da me ufati,to praktikujem slobodnim danima,daleko od kafica i javnih mjesta
Al razumijem ja kad nekom nesto smeta.......meni npr.cigare smetaju i fkt ne b mogla biti sa osobom koja ce pusiti u mom prisustvu.....raja mi ne smetaju,samo nek okrenu pepeljare i dim u smjeru suprotnom od mene i svi sretni
-
wileyX
#257 Re: Vasi Uslovi
Pa samo sam se slozio sa tvojim postom:) samo zaboravila si utakmica,rostilj...Gospoda Ministarka wrote:Nekontam wileyx
-
Gospoda Ministarka
#258 Re: Vasi Uslovi
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 13:39, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#259 Re: Vasi Uslovi
Ja od alkohola jedino pijem pivu i to samo navece kad izadjem na svirku. Pivu jos nikad nisma popio u stanu, ono bezze u toku dana, tad mi je odvratna
Isto tako na izletima nikad ne pijem pivu, pokvari mi uzitak cevapa i rostilja
Vino, rakija, loza, sljiva, vodka...... fujjjjjj
O odvratnosti cigara da i ne pricam, fuj na kvadrat

O odvratnosti cigara da i ne pricam, fuj na kvadrat
-
kecher II
#260 Re: Vasi Uslovi
ma kako ko voli tako se i ponasa, recimo npr moja gospodja i ja volimo i dzoju zapalit i popit i opet sve super i prije nego sto smo se upoznali i cugo sam a i ona je a ni dzoja nam nije bila strana, tako da nas ima svakavih, a recimo opet i to da ne pusim cigare a ona ponekad i zapali,
al' ima to ''nesto'' jel' ,sto su mnogi ovde spomenuli, sto nas je privuklu jedno drugom,
slazem se da ja ovakav ne bih prosao kod ovih sto ne vole alkohol ne vole cigarete ovo ono, ali, boga mi, ne bi ni one kod mene prosle takve s tim nekim zahtjevima, de ovo, de ono, elokventan, ambiciozan, iz fine porodice, vss, i blablabla,
i ambiciozan sam, i radim, iz radnicke BH poradice, upis'o fax tam vam mrsko mi bilo napustim, nadjem poso i super mi,
te sa nekim zahtjevima a i muski isto, sacekajte jos koju godinu da se jos razvije genetski inzinjering pa napravite listu zelja vama dragih osobina pa posaljite nekom geneticaru da vam ih naprave.
al' ima to ''nesto'' jel' ,sto su mnogi ovde spomenuli, sto nas je privuklu jedno drugom,
slazem se da ja ovakav ne bih prosao kod ovih sto ne vole alkohol ne vole cigarete ovo ono, ali, boga mi, ne bi ni one kod mene prosle takve s tim nekim zahtjevima, de ovo, de ono, elokventan, ambiciozan, iz fine porodice, vss, i blablabla,
i ambiciozan sam, i radim, iz radnicke BH poradice, upis'o fax tam vam mrsko mi bilo napustim, nadjem poso i super mi,
te sa nekim zahtjevima a i muski isto, sacekajte jos koju godinu da se jos razvije genetski inzinjering pa napravite listu zelja vama dragih osobina pa posaljite nekom geneticaru da vam ih naprave.
- Cholina_Lokica
#261 Re: Vasi Uslovi
bez_ideje wrote:Sad se sama sebi smijem.![]()
![]()
sinoc momak nes kafu,ja veliko toceno
![]()
![]()
![]()
imala sam slicnih situacija
- Loulou
#262 Re: Vasi Uslovi
kecher II wrote:te sa nekim zahtjevima a i muski isto, sacekajte jos koju godinu da se jos razvije genetski inzinjering pa napravite listu zelja vama dragih osobina pa posaljite nekom geneticaru da vam ih naprave.
- ladyblue18
#263 Re: Vasi Uslovi
Aj kako to fulih.Loulou wrote:kecher II wrote:te sa nekim zahtjevima a i muski isto, sacekajte jos koju godinu da se jos razvije genetski inzinjering pa napravite listu zelja vama dragih osobina pa posaljite nekom geneticaru da vam ih naprave.![]()
- bez_ideje
#264 Re: Vasi Uslovi
Smijem se kladit,da bi najcesci zahtjev sa zenske strane bio....daj da je crn,al sa plavim ocima

-
todd_smith
#265 Re: Vasi Uslovi
pa et` nalete kod kakvog geneticara ...bez_ideje wrote:Smijem se kladit,da bi najcesci zahtjev sa zenske strane bio....daj da je crn,al sa plavim ocima![]()
![]()
- Gile Šampion
#266 Re: Vasi Uslovi
Evo me crn sam,sa plavim očima...i ne pijem alkohol...cigare takođe ne konzumiram,nisam pederast(pošto pederi se obično furaju na crn ten i plave oči),nemam silikonske usne...samo imam silikonski...hmm...produžetak,u slučaju da nešto drugo zataji
Ali eto...zauzet sam
Ali eto...zauzet sam
- ladyblue18
#267 Re: Vasi Uslovi
Steta.Gile Šampion wrote:Evo me crn sam,sa plavim očima...i ne pijem alkohol...cigare takođe ne konzumiram,nisam pederast(pošto pederi se obično furaju na crn ten i plave oči),nemam silikonske usne...samo imam silikonski...hmm...produžetak,u slučaju da nešto drugo zataji![]()
![]()
![]()
Ali eto...zauzet sam
- Troll_Happens
#268 Re: Vasi Uslovi
Gospoda Ministarka wrote:Ako bas mora...todd_smith wrote:ili ledenci cajGospoda Ministarka wrote:Nevolim kad muskarac pije a jos manje volim kad nepije nikako. Znaci odredena granica...simpa mi je ljeto, more, sunce a on pije pivo
@ladyblue potpuno si u pravu... ja vise znam muskaraca koji su antialkoholicari nego zena... zapravo neznam ni jednu zenu
isto se moze reci za pusacice... vise je cura koje znam i gotovo je svaka sa cigarom... a masu frajera koji su nepusaci... pa se sve okrece.. a ovde neki zive u zabludi...
lafo one fine ne piju ne puse. itd.. i onda sam se probudio
- Admir_1984
#269 Re: Vasi Uslovi
Iako ne pushe, ne piju to ne mora znaciti da su neshto ok osobe. Cak sto vishe takvih upoznajem sve mi se vishe gade ta lafo nevinascad...
Ono lafo one samo fine na osnovu toga, a u biti nula od insana
-
todd_smith
#270 Re: Vasi Uslovi
potpuno se slazem...ali radije bih prisao takvoj osobi[tj. koja ne pije/pusi] na prvi pogled nego onoj koja pije/pusi...Admir_1984 wrote:Iako ne pushe, ne piju to ne mora znaciti da su neshto ok osobe. Cak sto vishe takvih upoznajem sve mi se vishe gade ta lafo nevinascad...
- Troll_Happens
#271 Re: Vasi Uslovi
todd_smith wrote:potpuno se slazem...ali radije bih prisao takvoj osobi[tj. koja ne pije/pusi] na prvi pogled nego onoj koja pije/pusi...Admir_1984 wrote:Iako ne pushe, ne piju to ne mora znaciti da su neshto ok osobe. Cak sto vishe takvih upoznajem sve mi se vishe gade ta lafo nevinascad...
potpisujem
- Admir_1984
#272 Re: Vasi Uslovi
Tako nekako i jatodd_smith wrote:potpuno se slazem...ali radije bih prisao takvoj osobi[tj. koja ne pije/pusi] na prvi pogled nego onoj koja pije/pusi...Admir_1984 wrote:Iako ne pushe, ne piju to ne mora znaciti da su neshto ok osobe. Cak sto vishe takvih upoznajem sve mi se vishe gade ta lafo nevinascad...
- Cholina_Lokica
#273 Re: Vasi Uslovi
ajoj jeste vi ljudi komplikovani 
-
todd_smith
#274 Re: Vasi Uslovi
ajd eto neka ste vi zmije jednostavneDile wrote:ajoj jeste vi ljudi komplikovani
- Cholina_Lokica
#275 Re: Vasi Uslovi
normalno da jesmo