UEFA fudbalski centar Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Herr Flick

#251 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Herr Flick »

andr0id wrote:Nece do naredne godine. Tj pripreme pred sp. Nece da napustaju sarajevo trenutno. Tako avaz pise...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Pa sta su onda koji klinac pravili,svašta :lol: :lol: :lol:
shake69

#252 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by shake69 »

andr0id wrote:Nece do naredne godine. Tj pripreme pred sp. Nece da napustaju sarajevo trenutno. Tako avaz pise...

Vidi to, sad nece ni do naredne godine doci i trenirati u Trening centar!? E, hebiga sad! :(
veliki_ah

#253 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by veliki_ah »

Morate znati da se ovo ne pravi samo za A selekciju, jer savez ima jos 13 selekcija (ja mislim, nisam siguran).
Desetine hiljada se do sada placalo raznim hotelima za pripreme i okupljanja. Koliko znam dogovor je da ce za sada centar koristiti svi osim A selekcije koji ce kvalifikacije zavrsiti na Ilidzi.
Mnogo je razloga, a jedan od njih je da pape ne zeli mijenjati.. Iz istog razloga predzadnju tekmu sa luksemburgom(il lihtenstajnom, nikad ne znam) necemo igrati na kosevu pred 30.000 ljudi nego na BP, da se ne remete mir i navike reprezentativaca. Jedan od mogucih (ponavljam mogucih, nisam nigdje citao) razloga jeste i da je hotel u ilidzi dogovoren za citave kvalifikacije (12 utakmica) i da se zbog toga dobio odredjeni rabat u cijeni..
Od narednih kvalifikacija centar ce koristiti i A reprezentativci.
Eborg

#254 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

Pa hoće li makar U-21 reprezentacija svoje pripreme obaviti tu, ionako igraju u Zenici protiv Austrije?
shake69

#255 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by shake69 »

veliki_ah wrote:Morate znati da se ovo ne pravi samo za A selekciju, jer savez ima jos 13 selekcija (ja mislim, nisam siguran).
Desetine hiljada se do sada placalo raznim hotelima za pripreme i okupljanja. Koliko znam dogovor je da ce za sada centar koristiti svi osim A selekcije koji ce kvalifikacije zavrsiti na Ilidzi.
Mnogo je razloga, a jedan od njih je da pape ne zeli mijenjati.. Iz istog razloga predzadnju tekmu sa luksemburgom(il lihtenstajnom, nikad ne znam) necemo igrati na kosevu pred 30.000 ljudi nego na BP, da se ne remete mir i navike reprezentativaca. Jedan od mogucih (ponavljam mogucih, nisam nigdje citao) razloga jeste i da je hotel u ilidzi dogovoren za citave kvalifikacije (12 utakmica) i da se zbog toga dobio odredjeni rabat u cijeni..
Ne sumnjam da je u pitanju mozda povoljni ugovor pojedinaca s Budnjom jer Centar je u decembru prosle godine trebao imati tehnicki prijem i ne znam odakle logika da se ulazi u dugorocne poslove s hotelom na Ilidzi kad u Zenici pravimo velike ustede na svakom okupljanju!? Toliko sportskih portala a niko da malo procacka o tome!?
Last edited by shake69 on 02/09/2013 12:48, edited 2 times in total.
samo_ti

#256 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by samo_ti »

Ma tekma protiv Lihtenstajna, nasi su gore :thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#257 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by JoseMujica »

nek su ga više otvorili :thumbup: a sada treba ići na etapnu rekonstrukciju i proširenej Bilinog polja i što se tiče infrastrukture imamo sve što nam treba glede reprezentativnih selekcija
veliki_ah

#258 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by veliki_ah »

shake69 wrote:
veliki_ah wrote:Morate znati da se ovo ne pravi samo za A selekciju, jer savez ima jos 13 selekcija (ja mislim, nisam siguran).
Ne sumnjam da je u pitanju mozda povoljni ugovor pojedinaca s Budnjom jer Centar je u decembru prosle godine trebao imati tehnicki prijem i ne znam odakle logika da se ulazi u dugorocne poslove s hotelom na Ilidzi kad u Zenici pravimo velike ustede na svakom okupljanju!? Toliko sportskih portala a niko da malo procacka o tome!?
Ja sam to naveo samo kao opciju.
Mada je najrealnije ovo da Pape ne zeli da se predje, da se ne remete reprezentativci u finisu kvalifikacija..

Za U-21 ne znam.. Mada bih volio da budu tu, da Vlado moze i Čelikove treninge nadgledati i pratiti..
Co0l

#259 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Co0l »

Da kompletiramo sliku ;)

Image
Djubre_

#260 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Djubre_ »

The end...

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/michel- ... ntar-nsbih

I promjeni ovaj naziv teme. Trening centar NS/BIH

kamen spoticanja

#261 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by kamen spoticanja »

Co0l wrote:Da kompletiramo sliku ;)

Image
Supak Huso Smajlovic :D
Djubre_

#262 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Djubre_ »

Rondo 1 Rondo 2 Rondo 3 i Rondo 4

Dosta je huso, napast ce nas bosanci i hercegovci :lol:

KPNCTNJAH

#263 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by KPNCTNJAH »

Co0l wrote:Da kompletiramo sliku ;)

Image
Mogao si staviti sliku pravog Bilinog.
DaysleepeR

#264 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by DaysleepeR »

umjesto da mu daju ime koje se ubilo za marketing tipa "Zmajevo gnijezdo", ono se zove "Kamberovića ravan". Što ti je seljačka država.
shake69

#265 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by shake69 »

DaysleepeR wrote:umjesto da mu daju ime koje se ubilo za marketing tipa "Zmajevo gnijezdo", ono se zove "Kamberovića ravan". Što ti je seljačka država.
Odakle ti to? Novinari su ga vec nazvali "Zmajevo gnijezdo", i mislim da je prihvatljivo vecini navijaca. I tako ce ostati!
PeppermintSA

#266 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

nek i predsjedništvo prebace u Zenicu :roll:
Eborg

#267 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

Pa Kamberovića ravan je valjda zvanični naziv tog toponima, nigdje nisam vidio da se zove centar tako. Uostalom, zar to nije Crkvičko brdo?
samo_ti

#268 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by samo_ti »

Ovo je vikendica od Zmajevog gnijezda :D
Pravo je 500 m nize.

Inace, kako glupi nazivi; zmajevi, dijamanti, zmajeva gnijezda i td.
Allasellamet :-) :D
PeppermintSA

#269 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

JoseMujica wrote:nek su ga više otvorili :thumbup: a sada treba ići na etapnu rekonstrukciju i proširenej Bilinog polja i što se tiče infrastrukture imamo sve što nam treba glede reprezentativnih selekcija

jašta :-)

pametnije je uložiti milion u Grbavicu i sazidati je sa svih strana, odnosno zaokružiti tribinama kao što je sjeverna i eto bomba stadiona za reprezentaciju (nisam štrumf, već pitar). Stadion bi mogao primati najmanje 25 hiljada gledalaca, akustičnost bi bila bolja nego na BP i stadion bi objektivno bio ljepši.

Pri tom, ''zmajevo gnijezdo'' :roll: su trebali sagraditi negdje van grada - najidealnije bi bilo na Butmiru: aerodrom odmah tu, tako da igrači mogu ravno sa aviona u mirnoću kampa, nema papaka koji će trubiti i pjevati pod pendžerima kao što će biti u Zenici, a 20min si od grada. Otkupiš zemljište Bubamare i već imaš terene - samo uložiš u totalnu renovaciju, dogradnju i eto.

eh, šta bi bilo kad bi bilo :roll:
Partijaner

#270 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Partijaner »

Ajde bolan pomiri se da je sagradjeno u Zenici i da je gotovo vise sa centrom, kako vam ne dojadi vazda jedna te ista prica jbt. :roll:
Co0l

#271 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Co0l »

PeppermintSA wrote:
JoseMujica wrote:nek su ga više otvorili :thumbup: a sada treba ići na etapnu rekonstrukciju i proširenej Bilinog polja i što se tiče infrastrukture imamo sve što nam treba glede reprezentativnih selekcija

jašta :-)

pametnije je uložiti milion u Grbavicu i sazidati je sa svih strana, odnosno zaokružiti tribinama kao što je sjeverna i eto bomba stadiona za reprezentaciju (nisam štrumf, već pitar). Stadion bi mogao primati najmanje 25 hiljada gledalaca, akustičnost bi bila bolja nego na BP i stadion bi objektivno bio ljepši.

Pri tom, ''zmajevo gnijezdo'' :roll: su trebali sagraditi negdje van grada - najidealnije bi bilo na Butmiru: aerodrom odmah tu, tako da igrači mogu ravno sa aviona u mirnoću kampa, nema papaka koji će trubiti i pjevati pod pendžerima kao što će biti u Zenici, a 20min si od grada. Otkupiš zemljište Bubamare i već imaš terene - samo uložiš u totalnu renovaciju, dogradnju i eto.

eh, šta bi bilo kad bi bilo :roll:
Pa ko kome brani da ulozi ne milion nego 20 miliona u Grbavicu ili Kosevo ako hoce?
Da,mirnoca pored aerodroma dok im avioni slijecu i uzlijecu iznad glava :)
kamen spoticanja

#272 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by kamen spoticanja »

PeppermintSA wrote:nek i predsjedništvo prebace u Zenicu :roll:
Nek ti beskorisni ostanu kod vas...taman je mjera :zzzz: :D
doff

#273 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by doff »

Jel ti vuna? :lol: Znam da te jede al jbga, što se prije pomiriš, lakše će ti bit, vjeruj. Niko ne brani općini Novo Sarajevo da uloži pare u grbavicu, al nemojte ba prosit skoro 20 godina poslije rata, sramota je više. :kiss:
PeppermintSA

#274 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by PeppermintSA »

doff wrote:
Jel ti vuna? :lol: Znam da te jede al jbga, što se prije pomiriš, lakše će ti bit, vjeruj. Niko ne brani općini Novo Sarajevo da uloži pare u grbavicu, al nemojte ba prosit skoro 20 godina poslije rata, sramota je više. :kiss:

a ko je to renovirao BP? :roll:
doff

#275 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by doff »

PeppermintSA wrote:a ko je to renovirao BP? :roll:
Vrlo dobro znaš da je Općina Zenica a ne UEFA nit vi iz Sarajeva
Post Reply