Skyfox wrote:kako ovo ide... mi placamo mjesecno upravitelju od toga se finansira ciscenje zgrade, stubisno svjetlo, struja liftova i zamjeni pokoja sijalica... ali u ratu je granata udarila u krov i sad je kisa toliko podlokala da samo sto se citav plafon u haostoru ne urusi! Ko to treba platiti??? Covijek koji kod nas glumi kucepazitelja nije pri sebi pa nista od njega... Koga zvati za info?
Mi smo isto imali probleme s krovom, poceo da prokisnjava, prosli mjesec popravili, nismo mijenjali komplet krov, nego samo dio koji je pravio probleme, grede, opsave oko prozora i dimnjaka. To smo mi platiti s racuna, ovog zajednickog, imali smo dovoljno sredstava da i to platimo, a ruku na srce, nije nesto ni bilo skupo. Sljedece, ako je to problem od rata, odes u MZ, pa u opcinu, trazite donaciju ili bar sufinasiranje, jer prema mojim informacijama, ako je stata ratna onda je to opcina duzna napraviti tj. popraviti. Vas kucepazitelj je lijen i nije ga briga za stanare niti za zgradu, mislim da cete morati sami da se angazujete i zavrsite taj posao. Ako imate dobrog upravitelja, mozete i s njima razgovarati, mislim da Vam oni mogu pomoci i oko donacije ili bar neke vrste kredita ili bilo cega drugog jer je i njima u interesu da voda ne dodje do zadnjeg sprata. A ako je upravitelj los, onda neka Vam Bog pomogne. Ako imate jos nekih pitanja slobodno pitajte, mislim da Vam mogu pomoci jer sam sve to prosla i to koliko se sjecam s neke druge teme komsije smo pa samo samim tim i na istoj opcini. Sretno i lijep pozdrav