sta je sa Energoinvestom?? Jeli to drzavnma firma??DaysleepeR wrote:bermiin wrote:Haris Silajdjic je osoba koja je dovela najvise stranih investitora u BiH...osoba koja je ugvorila posao za nase firme po Arapskim zemljama u vrijednosti od 500mil km...konfučije wrote:Ne sviđa mi se njegova pretjerana bliskost sa reisom ali smatram da se radi o vrlo sposobnom čovjeku. Koliko god da vas podsvjesno iritira taj njegov crnogorski background, lik je nešto napravio u ovom gradu. A čime s eto lagumdžija, Tihić, Silajdžić i Izetbegović mogu pohvaliti? Ljudi, nema vama Bosancima napretka bez ljudi sa vana, koji se nisu kretali isključivo oa čaršije do M.dvoraa, već su vidjeli kako stvari i u svijetu funkcionišu. Fahro, ne obaziri se na ova burekdžije i čevapdžije, samo naprijed kao i do sada!
e sad sto ga jedni mrze zbog unutrasnje politike,to je druga stvar...al ovo mu se deff ne moze osporiti
nemaš ti pojma moj prijatelju
prvo je Hare uzep lovu od firmi kako bi im ne u arapskim zemljama našao posao nego isključivo u Libiji, pa je onda uzeo i procenat od vrijednosti ugovorenih poslova.
sve te firme su privatne koje prijavljuju gro svojih radnika na minimalac, tako da je taj novac otisao u dzepove Harisa i privatnika koji ga podmazuju parama, putovanjima i ostalim gotivama
dakle nista od tih navodnih 500 mil. nije otislo drzavnim firmama, niti je ista od tih ugovorenih poslova za opste dobro
katastrofa je Hare i ovako i onako...
a tebe zalim jer si neinformisan
a ti se malo bolje informisi,nemoj puno citati Avaz??
a ja sam za razliku od tebe informisan direktno iz stranke...moj najbolji prijatelj je u SBiH...