majstor koji meni već 10ak godina (svake druge godine) moluje , samo za preporučiti
Mario 061/260-596
Bas 'nako. Stan od 56 m2, uradili sa pripremama za manje od 6 sati (računajući i dvije malo duze pauze). Spojeve plafona i zid u jednoj sobi sfušerili, malo mi p.ojebali parket dok su pomjerali ormar (jer sam im ostalo sve sam pripremio prije njhovog dolaska).mavcs wrote: Mogu preporuciti ovog covjeka, moler. Vrlo pedandan, uredan, kvalitetan i korektan.
Jasmin 061 244 325
062/21 29 94 Senaddufa wrote:Dragi forumasi, trebam dobrog majstora za parket da brusi vec postojeci parket, postavi lajsne i lakira sve skupa pa ako iko ima da mi preporuci parketara bio bih vam zahvalan.
Amir, 061 269 983dufa wrote:Dragi forumasi, trebam dobrog majstora za parket da brusi vec postojeci parket, postavi lajsne i lakira sve skupa pa ako iko ima da mi preporuci parketara bio bih vam zahvalan.
Hvala mayab, zvao sam Senada ali je bio na putu a meni se zurilo tako da sam nasao nekog koji je vec odradio.mayab wrote:062/21 29 94 Senaddufa wrote:Dragi forumasi, trebam dobrog majstora za parket da brusi vec postojeci parket, postavi lajsne i lakira sve skupa pa ako iko ima da mi preporuci parketara bio bih vam zahvalan.
Admir_1984 wrote:Amir, 061 269 983dufa wrote:Dragi forumasi, trebam dobrog majstora za parket da brusi vec postojeci parket, postavi lajsne i lakira sve skupa pa ako iko ima da mi preporuci parketara bio bih vam zahvalan.
nikom se masine ne kvare?rookfash wrote:Prelistah temu, al ne vidjeh nigdje...treba mi majstor za MAŠINU ZA SUĐE, pa ako ko ima da preporuci? gledah i po novinama ne nadjoh ni jednog, za veš mašine ima kolko hoces, cak su mi neki i dolazili, ko biva ako zna masinu za ves znace i za sudje, al nista od tog nije bilo. hvala unaprijed.
Obrati se General servisu ili Aspera na Grbavici. Masina za sudje je poprilicno jednostavna, ima plovak, par releja i programator. Ovo zadnje se najcesce kvari.rookfash wrote:nikom se masine ne kvare?rookfash wrote:Prelistah temu, al ne vidjeh nigdje...treba mi majstor za MAŠINU ZA SUĐE, pa ako ko ima da preporuci? gledah i po novinama ne nadjoh ni jednog, za veš mašine ima kolko hoces, cak su mi neki i dolazili, ko biva ako zna masinu za ves znace i za sudje, al nista od tog nije bilo. hvala unaprijed.

BlueBlood wrote:Trosjed je od eko koze, na ova oznacena 3 mjesta je ispucala eko koza, sta mi je najbolje da uradim?
neko??Skin wrote:Keramičar?
Baš baš baš hitno
popravit cu ti jaIrm@ wrote:neko??Skin wrote:Keramičar?
Baš baš baš hitno
meni treba za sitni popravak?
Dževadopsado wrote:argentaria wrote:Nema ga boljeg i nagodnijeg.Ima jos jednog pajdu.![]()
Majstor-vodoinstalater DŽEVAD 061/350-767
Slucajno zovnuh Dzevada na osnovu ove preporuke.
Samo rijeci hvale za majstora Dzevada - mlad, brz , odgovoran , pedantan ma ne znam sta da vise kazem, nakon svih izrada ovo je pravo osvjezenje.
Dosao na adresu u dogovrenom vremenu, zavrsio u dogovorenom roku, sam kupio materijal ( I do mi racun za isti).
Argentaria - Hvala
A naravno i hvala majstoru DZEVADU 061 350 767
ma mogu ti ja sve popraviti samo me nazoviIrm@ wrote:eh imate li nekog dobrog stolara tacnije za izmjene u kuhinji i ugradbene elemente??
hvala