ALTA Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BiH-x

#251 Re: ALTA Centar

Post by BiH-x »

Image

Image

Image

Image

Image
sarajevsko_pivo

#252 Re: ALTA Centar

Post by sarajevsko_pivo »

karanana wrote:ja jos vidim da im ovo pise:

Informacije za posjetioce

Triland Development s ponosom najavljuje svečano otvaranje Alta Shopping Center-a 2. aprila 2010. godine u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Alta nudi sasvim novo iskustvo kupovine uz bogatu ponudu raznovrsnih prodavnica, restorana, kafea i drugih zanimljivih sadržaja.

U kombinaciji sa dinamičnim eksterijerom i inovativno dizajniranim interijerom Alta Shopping Center obuhvata ukupnu površinu od 24.000 m2. Sa 200 parking mjesta u podzemnoj garaži i prilazom sa 6 različitih gradskih prevoza, pruža posjetiocima brz i jednostavan pristup osvježavajućoj ponudi novih doživljaja.

Triland želi srdačnu dobrodošlicu u Altu svim onima koji žele osjetiti novo iskustvo kupovine, okusa ili jednostavno radi užitka, Alta Shopping Center je mjesto...where it all comes together.
mislim, ne bi me zacudilo da bude kasnilo, ali za sada su dezinformacije ipak jos uvijek dezinformacije jer po njima to se jos uvijek otvara 2.4.2010.
Mozda su zaboravili taj dio skinuti:)

Sam vidis da ima dosta posla, nije bio ni jedan konkurs na posao.ba za neku trgovinu(osim Mercator), onda nisu objavili spisak firmi koji su kupili prostur u Alti.

BTW: U Bijeljini se otvara NewYorker.
Pacificgirl

#253 Re: ALTA Centar

Post by Pacificgirl »

Imaju cijeli mart za konkurse i objavljivanje imena firmi, nije to ni za BBI išlo ranije...A na facebooku su imali nagradnu igru, dijele ulaznice za otvorenje 02.aprila.
zonbirile

#254 Re: ALTA Centar

Post by zonbirile »

Pacificgirl wrote:Imaju cijeli mart za konkurse i objavljivanje imena firmi, nije to ni za BBI išlo ranije...A na facebooku su imali nagradnu igru, dijele ulaznice za otvorenje 02.aprila.
----------------------------------
hoće li biti pive,čevapa,ringišpil,marike na karike
sarajevsko_pivo

#255 Re: ALTA Centar

Pacificgirl wrote:Imaju cijeli mart za konkurse i objavljivanje imena firmi, nije to ni za BBI išlo ranije...A na facebooku su imali nagradnu igru, dijele ulaznice za otvorenje 02.aprila.
Cuj konkurt tek u Martu, kako ce ljudi uciti kako da rade svoj posao, nece 7 dana pred otvorenje centra.
krusty

#256 Re: ALTA Centar

Post by krusty »

i ja cisto sumnjam da ce se otvoriti jer unutra skoro nista nije uradjeno osim pokretnih stepenica i onih instalacija osnovnih...

cisto sumnjam da za 2 mjeseca mogu sve preostalo uraditi, cak i da danas pocnu ...
zecko_kupuz

#257 Re: ALTA Centar

Post by zecko_kupuz »

Sada tek pravo (ali ono baš praaaavoo) vidim koliko su Unitic-ovi neboderi i ALTA nekompatibilni. :roll:
Pacificgirl

#258 Re: ALTA Centar

Post by Pacificgirl »

sarajevsko_pivo wrote:
Cuj konkurt tek u Martu, kako ce ljudi uciti kako da rade svoj posao, nece 7 dana pred otvorenje centra.
Bez uvrede svima koji se time bave, ali šta to prodavačice imaju naučiti dok se radnje ne otvore...? :-)
StupskaBitanga

#259 Re: ALTA Centar

Post by StupskaBitanga »

Alta se otvara u augustu
100% tačno
izvor poznati brand koji je odustao od najma
Skyfox

#260 Re: ALTA Centar

Post by Skyfox »

StupskaBitanga wrote:Alta se otvara u augustu
100% tačno
izvor poznati brand koji je odustao od najma
nemogu da ne budem ironican - koje godine?

Bas mi se nimalo ne uklapa u okolinu ovaj TC, grozno rijesenje...
sarajevsko_pivo

#261 Re: ALTA Centar

Prija ce se otvoriti Importanne nego Alta.

U Importanni ce biti Konzum.
karanana

#262 Re: ALTA Centar

Post by karanana »

prave su americke demokrate. neko na njihovom facebook sajtu postavio pitanje jeli istina da otvaranje kasni i pitao da se nabroji par prodavnica koje ce biti tu, a danas odem i vidim ne da nisu odgovorili nego su i izbrisali to pitanje. nece nista od ovog biti. ocigledno je da ne mogu da nadju klijente pa zato prolongiraju zavrsetak radova. ma karine, nije njih dzaba colliers odjebo. a vjerovatno su ovi iz colliersa i vidjeli da ovdje i nema neke perspektive i da nece ni biti previse zainteresovanih investitora za otvaranje novih brendova i radnji.
StupskaBitanga

#263 Re: ALTA Centar

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:prave su americke demokrate. neko na njihovom facebook sajtu postavio pitanje jeli istina da otvaranje kasni i pitao da se nabroji par prodavnica koje ce biti tu, a danas odem i vidim ne da nisu odgovorili nego su i izbrisali to pitanje. nece nista od ovog biti. ocigledno je da ne mogu da nadju klijente pa zato prolongiraju zavrsetak radova. ma karine, nije njih dzaba colliers odjebo. a vjerovatno su ovi iz colliersa i vidjeli da ovdje i nema neke perspektive i da nece ni biti previse zainteresovanih investitora za otvaranje novih brendova i radnji.
Karanana tako je bilo sa ovim brendom
Vidjeli su da je Alta neozzbiljna jer je stvarno previše da 3x odgađaju otvorenje i vidjeli su da u tom centru nema perspektive.

Isto tako je bilo sa WOG(Hayatovim centrom u Vogošći). Iznajmili prostor i vidjeli koja je to katastrofa i da tamo nema živog roba a kamol kakve prodavnice (osim Mercatora i Planike) vidjelinema perspektivu i odustali i neće otvoriti.
Također su mi rekli da onaj u Vrtovima Riverine se neće ni otvoriti jer je u nekom sporu tako da to piši propalo a i tamo su zakupili i danas dan stokji ime tog brenda na web site
alica.k

#264 Re: ALTA Centar

Post by alica.k »

znaci dm.

merkator u wog-u lijepo radi. kazem to jer svaki put kad odem pun supermarket ljudi, a na kasama red.
zonbirile

#265 Re: ALTA Centar

Post by zonbirile »

tako je kada se patrioti napne,a on misli srce.
StupskaBitanga

#266 Re: ALTA Centar

Post by StupskaBitanga »

alica.k wrote:znaci dm.

merkator u wog-u lijepo radi. kazem to jer svaki put kad odem pun supermarket ljudi, a na kasama red.
da ali samo supermarket
osnovu nekog tržnog centra ne čini supermarket već i ostali sadržaji što ruku na srce hayat još uvijek nema jer baš wog cafe, lutriju apoteku ne možemo zvati sadržajem
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#267 Re: ALTA Centar

Post by Truba »

karanana wrote:prave su americke demokrate. neko na njihovom facebook sajtu postavio pitanje jeli istina da otvaranje kasni i pitao da se nabroji par prodavnica koje ce biti tu, a danas odem i vidim ne da nisu odgovorili nego su i izbrisali to pitanje. nece nista od ovog biti. ocigledno je da ne mogu da nadju klijente pa zato prolongiraju zavrsetak radova. ma karine, nije njih dzaba colliers odjebo. a vjerovatno su ovi iz colliersa i vidjeli da ovdje i nema neke perspektive i da nece ni biti previse zainteresovanih investitora za otvaranje novih brendova i radnji.
ja ne znam šta ti ljudi misle brišući pitanja i komentare
kao da tvoj komentar koči otvaranje ili šteti već odgođenom otvaranju :lol: koji debili
BSn

#268 Re: ALTA Centar

Post by BSn »

komi wrote:
ja ne znam šta ti ljudi misle brišući pitanja i komentare
kao da tvoj komentar koči otvaranje ili šteti već odgođenom otvaranju :lol: koji debili

Jah, al' ako odgovore, onda ce se znati da kasne. :D
Ako ne odgovore, mozda niko nece skontati da su probili rok - kontaju da smo mi na to oguglali, jer se ovdje nista ne pravi u roku.
karanana

#269 Re: ALTA Centar

Post by karanana »

ali ne znam kako ce im pomoci prikrivanje i ne govorenje o tome. zar nije bolje odmah izaci i reci da se kasni a ne organizovati neke nagradne igre za dobijanje nekakvih VIP ulaznica za svecano otvaranje 2. aprila?
zonbirile

#270 Re: ALTA Centar

Post by zonbirile »

samo budale su morale napraviti ruglo,pa skontati da mu tu nije mjesto.
StupskaBitanga

#271 Re: ALTA Centar

Post by StupskaBitanga »

poslao im ja mail i dobio ovo
We're sorry. There's a problem with the e-mail address(es) you're trying
to send to. Please verify the address(es) and try again. If you continue
to have problems, please contact Customer Support at (480) 624-2500.

<[email protected]>:
child status 100...The e-mail message could not be delivered because the user's mailfolder is full.
fashion

#272 Re: ALTA Centar

Post by fashion »

StupskaBitanga wrote:poslao im ja mail i dobio ovo

<[email protected]>:
child status 100...The e-mail message could not be delivered because the user's mailfolder is full.
pa kad si pametan i posalo na pogresnu adresu,pa logicno je da ce ti proslijediti error. vise srece drugi put.

I za sve radoznale bice to jedan pravo dobar Šoping centar, a brendove koje cete imati priliku vidjeti necete vise vidjati samo po ZG-u i BG-u. Pozdravljam sve koji su strpljivi i iscekuju otvaranje Alte, a svima ostalima porucujem da posmatraju stvari iz druge perspektive. Za dobre stvari treba vremena.
karanana

#273 Re: ALTA Centar

Post by karanana »

znaci ipak kasnite sa otvaranjem? exkluzivne vijesti samo na sa-x forumu!
kada je novi dan D?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#274 Re: ALTA Centar

Post by Truba »

Alta Shopping Center status is being tracked, the owners of facebook have confirmed they will send $1 to the rescue fund for the Haiti earthquake disaster for everytime this is cut and paste as a status. You only have to leave it for a minimum of 1 hour. Lets all do our bit to help

:lol: :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#275 Re: ALTA Centar

Post by StupskaBitanga »

fashion wrote:
StupskaBitanga wrote:poslao im ja mail i dobio ovo

<[email protected]>:
pa kad si pametan i posalo na pogresnu adresu,pa logicno je da ce ti proslijediti error. vise srece drugi put.

I za sve radoznale bice to jedan pravo dobar Šoping centar, a brendove koje cete imati priliku vidjeti necete vise vidjati samo po ZG-u i BG-u. Pozdravljam sve koji su strpljivi i iscekuju otvaranje Alte, a svima ostalima porucujem da posmatraju stvari iz druge perspektive. Za dobre stvari treba vremena.

Fashion gosspodine iz Alte
Poslao sam mail na
[email protected]
ovaj mail stoji na www.alta.ba
tačnije na http://alta.ba/?jezik=bos&x=27
tako da koliko ste vi neozbiljna firma govori i ova činjenica da istinu tretirate kao laž
a to da za dobre stvari treba vremena ćemo povjerovati jedino ako dovedete McD
Post Reply