Slike Vaših metalnih ljubimaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
anonimni clan

#251 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by anonimni clan »

respo wrote:nista manje ni djevojaka ne pada na njega :)
U pravu si za to! ;-)
Pa po mojoj slobodnoj procjeni,ovo auto vozaju 70% zene.Barem ovdje u Njemackoj........
respo

#252 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

anonimni clan wrote:
U pravu si za to! ;-)
Pa po mojoj slobodnoj procjeni,ovo auto vozaju 70% zene.Barem ovdje u Njemackoj........
moguce ali se meni svidja
prije njega sam imao obicni 206 sada 206cc
svidja mi se dizajn svidja mi se da je jedan od 3-4 nova auta koji su napravljeni 90-ih tako da cc samo nastavlja to i cabrio koji je popularizirao cc segment u svijetu
anonimni clan

#253 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by anonimni clan »

respo wrote:
anonimni clan wrote:
U pravu si za to! ;-)
moguce ali se meni svidja
prije njega sam imao obicni 206 sada 206cc
svidja mi se dizajn svidja mi se da je jedan od 3-4 nova auta koji su napravljeni 90-ih tako da cc samo nastavlja to i cabrio koji je popularizirao cc segment u svijetu
Znaci imas auto koje ti se svidja.........pa zar to nije super osjecaj?
Vozaj i uzivaj........ :thumbup:
respo

#254 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

extra osjecaj

imas auto koje si zelio i koje ti se svidja u svakom pogledu

da mi daju sada ferari vjeruj mi da bi ga u najmanju ruku prodao (bio bi glup kad bi ga odbio besplatno :D)
emko1234

#255 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by emko1234 »

respo*eo sad pricam s jednim momkom..ima 50 milja evrica viska pa konta da si uzme neki kabrio..i ja sam mu poucen tvojim iskustvom od srca preporucio 206cc..reko zene se toliko loze na njega da ovaj momak ne moze kroz grad proci ispod 40km/h..sve mu se cure bacaju po autu :lol: :lol: :lol:
joj ko da je pravoj zeni bitno sta vozis ako si ti pravi..pa stvarno kad pomislim da me vise ne mozete iznenadit vi opet nadjete nacin..congrats :D :D
respo

#256 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

provozaj malo neki cabrio pa ce ti se sve samo kazati :D
do tada vozaj karavane

ocito ne zivis u sarajevu koje je u godini 2009-oj
ili ne izlazis puno pa ti nije sve jasno skroz
maxell_sarajevo

#257 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by maxell_sarajevo »

To Bravicu nek si mu rekao. :D

Koliko si prodao onog crvenog lavica?
tataratira

#258 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by tataratira »

Samo ovaj Golf petica valja :D
johntra

#259 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by johntra »

nema dalje, oca mi :D
kraaaaaaaaaj....
emko1234

#260 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by emko1234 »

respo wrote:provozaj malo neki cabrio pa ce ti se sve samo kazati :D
do tada vozaj karavane

ocito ne zivis u sarajevu koje je u godini 2009-oj
ili ne izlazis puno pa ti nije sve jasno skroz
pa dragi respo,aj da ti vozis continental gt cabrio,il porsche neki,il 6 cabrio il neki od tih ekskluziva cabrioleta pa da ja kazem covjek je upravu..ljepe se cure na to..ja na ovu tvoju priprostu,da ne kazem seljacku konstatciju mogu samo da se nasmijem..a mogu i da se spustim na tvoj nivo pa da kazem koliko 206cc-a mogu da kupim za cijenu svog auta..dakle ti meni kazes da je tvoj pezo toliko neodoljiv i da ja koji zivim u centru grada ne znam kako raja reaguje kad vidi 206 cabrio..pa ti nisi ni smjesan vise ti si zalostan,likovi ko ti mogu cure da kupe na par mjesta u gradu..gdje izlaze takve koje se lijepe na rejserske stope i balvana za volanom..villa park,atila,kafici po prigradskim mjestima,recimo vogosca mada ima i par mjesta u centru gdje bi dobro prosao..mislim da bi takve cure kad ih vozis kuci znale cijenit diode u stopama jer im je oko vrhova gdje zive magla veliki dio godine.. :lol: :lol: al recimo i to da moja djevojka ne bi imala nista protiv karavana jer i ja i ona imamo psa pa ga nekad negdje povedemo..a ti koji si ocegledan primjer emancipovanog seljaka koji jos nije naucio pravila zivota u gradu pokusavas da se transformises u nesto sto nisi tako sto vozis auto koje ne odgovara tvojoj prirodi..nije sramota sto do prije par godina na prvi sastanak s curom izlazio u kombiju..i nemoj da ima kompleks od ljudi kosto sam ja,to stvarno bi zelio..puno srece i novih resjerskih stopa i neonki po auto zeli ti emko i njegov s line :D :D
respo

#261 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

centras nisam te prepoznao
tvoje misljenje o meni me uopste ne zanima ;)
onaj ko treba da zna kakav sam i ko mi je bitan zna
do tada ostali kao ti koji ima neki kompleks sto se tice djevjaka ostavljam da rijesis

nisam znao za sve to sto napisa
jeli to mozda sebe opisujes :)
P.S. na jednoj temi rece da nemas za hondu civic a kamoli za s line
ne zelim se spustati vise na tvoj nivo ovo je ipak tema predstavljanja ljubimaca
Last edited by respo on 14/09/2009 20:31, edited 2 times in total.
emko1234

#262 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by emko1234 »

mogao si iz konteksta da zakljucis da imam djevojku i da nemam razloga u tom slucaju da hodam i da fatam cure na auto.. :D :D ,imam par poznanika koje vozaju jurilice slicne tvojoj pa posto poznajem njihovu filozofiju i nacin zivljenja onda sam je poistovjetio s tvojom..jer je to taj profil..
a ja i ne mogu ufatit curu na auto,cim vide fabricke 17-ke, kromirani gril nece jbg,valjda su im drazi ti s neonkama i stopama sto iz aviona vidis..a kompleksi..hahahahahahha,eto sta imam da kazem...
neno23

#263 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by neno23 »

Kakav 206cc??? Na njega se cure lože??!! :? Ako imas bar 190cm probaj se voziti u njemu duze od 3h...Umrijet češ...A dobra ti preporuka za 206 i 50t € za te pare Clk cabrio...Kupiš auto i dobiš 5 ženki gratis... A od manjih pila slozi i na konfiguratoru nekom ili u photoshopu ak ne drukčije audi A3 cabrio crni s kromiranim ručicama vrata,retrovizorima i kromiranom prednjom maskom i ATP felgama s 5 ili 7 krakova s odsjajem i stakla 3M zatamljena...U taj žene ulaze i kad zena vozi još ako je interijer u bijeloj ili crvenoj kozi...A ne prelazis 50t €...
emko1234

#264 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by emko1234 »

neno23 wrote:Kakav 206cc??? Na njega se cure lože??!! :? Ako imas bar 190cm probaj se voziti u njemu duze od 3h...Umrijet češ...A dobra ti preporuka za 206 i 50t € za te pare Clk cabrio...Kupiš auto i dobiš 5 ženki gratis... A od manjih pila slozi i na konfiguratoru nekom ili u photoshopu ak ne drukčije audi A3 cabrio crni s kromiranim ručicama vrata,retrovizorima i kromiranom prednjom maskom i ATP felgama s 5 ili 7 krakova s odsjajem i stakla 3M zatamljena...U taj žene ulaze i kad zena vozi još ako je interijer u bijeloj ili crvenoj kozi...A ne prelazis 50t €...
ma neno to je respa zezam jer je on ubjedjen da cure svrsavaju kad vide 206 cabrio :lol: :lol: ,a za 50milja eura ima toliko izbora da ni sam ne znam odakle bi krenuo kad bih imao te pare na raspolaganju
respo

#265 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

neno23 wrote:Kakav 206cc??? Na njega se cure lože??!! :? Ako imas bar 190cm probaj se voziti u njemu duze od 3h...Umrijet češ...A dobra ti preporuka za 206 i 50t € za te pare Clk cabrio...Kupiš auto i dobiš 5 ženki gratis... A od manjih pila slozi i na konfiguratoru nekom ili u photoshopu ak ne drukčije audi A3 cabrio crni s kromiranim ručicama vrata,retrovizorima i kromiranom prednjom maskom i ATP felgama s 5 ili 7 krakova s odsjajem i stakla 3M zatamljena...U taj žene ulaze i kad zena vozi još ako je interijer u bijeloj ili crvenoj kozi...A ne prelazis 50t €...
ko ovdje predlaze 206 cc za 50milja €?
sinus

#266 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by sinus »

Meni je dosta bicikl s rorom i ženke se same otimaju da ih provozam na rori :dance: :thumbup:

haj ne začatavajte više :D
neno23

#267 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by neno23 »

Nisam rekao da netko predlaze 206 za 50t € ... Jednostavno zelim reći da s tih 50t € ne bih 206-icu gledao ni u retrovizoru a kamoli da bih ga stavio u uzi izbor...A te koje se lože na 206cc nikad se sigurno nisu vozile u nekom drugom koji nije marke zastava...
respo

#268 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

neno23 wrote:Nisam rekao da netko predlaze 206 za 50t € ... Jednostavno zelim reći da s tih 50t € ne bih 206-icu gledao ni u retrovizoru a kamoli da bih ga stavio u uzi izbor...A te koje se lože na 206cc nikad se sigurno nisu vozile u nekom drugom koji nije marke zastava...
o ukusima se ne raspravlja
emko1234

#269 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by emko1234 »

neno23 wrote:Nisam rekao da netko predlaze 206 za 50t € ... Jednostavno zelim reći da s tih 50t € ne bih 206-icu gledao ni u retrovizoru a kamoli da bih ga stavio u uzi izbor...A te koje se lože na 206cc nikad se sigurno nisu vozile u nekom drugom koji nije marke zastava...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ado-šampion

#270 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by ado-šampion »

Hahahaha, joj što me nasmijaste, ogladnio sam odmah, taman da se sehurim prije vakta. :-)

Čuj trebe se lože na 206 CC :? :shock:

Eh moram i ja onda jedan taj CC Ramiza mi, pošto fakat ne kontam, prilično zgodan momak, pametan, sa smislom za humor, a nemam curu... Mora da je do auta. E moji kraljevi... ne znam kako je u tim ostalim "boljim" mjestima, tipa Atile i sl., al znam da u Incognitu ni jedna od onih koje žičarom sliaze na Grbavicu te neće ni pogledat dok ne vrtiš ključevima od A6-ice barem. :-) :D

Al, ko zna, one kojim je 12-13 užitak im je sjest u bilo kakvo... al problem je što je meni 25. :-) :run:
Cholina_Lokica

#271 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by Cholina_Lokica »

a jel' ovo vi ozbiljno raspravljate na koje auto lete "trebe" :?
tataratira

#272 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by tataratira »

Možda ne padnu na Golf-a ali u Golfu ih je najviše palo...statistički :lol:
olensoner

#273 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by olensoner »

ja se jednom vracao kuci iz grada i tamo kod pekare mimoza u kosevskoj ulici, ide 206cc, otvoren krov, naravno lexus-style stopke 8-) na njemu, iza mene ide zenska zinula, ibreti se, govori drugoj ma ja vidis ima se moze sen ista labavo i tako to... tako da ako imate Peugeot 206cc sa cincu-lincu stopkama, necete imati problema na polju ljubavi :), bar ne u sarajevu ... nije da mi se svidja 206cc, kao sto nisam ljubitelj ni ostalih Peugeota, al' eto kazem ;-)
emko1234

#274 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by emko1234 »

hahahahahahha,ado* ozbiljna je prica i pazi molim te sta govoris da respo ne bi zapalio svoju 206-icu jer je covjek ubijedjen izgleda da mu je ona put do zenskih srca i(sad moram da budem vulgaran) rasirenih nogu :D :D :D ,dakle prema toj njegovoj filozofiji svi koji ne vozaju 206cc nemaju iskustva sa zenama,zive na brdu negdje i iskompleksirani su :lol: :lol:
dile*stvarno raspravljamo o tome :D
olensoner*koliko su godina imale tu cure/curice??ako se uspio vidjet..joj treba veranu predlozit novu reklamnu kampanju i logo za 206cc.. :D :D
respo

#275 Re: Slike Vaših metalnih ljubimaca

Post by respo »

ti emko stvarno pacijent
ja ti kazem loze se koliko godina imaju i koji su profil nevazno

to jeli ih ja hvatam na auto ili ne moj problem ne tvoj do tada setaj pse sa curom
Post Reply