U pravu si za to!respo wrote:nista manje ni djevojaka ne pada na njega
Pa po mojoj slobodnoj procjeni,ovo auto vozaju 70% zene.Barem ovdje u Njemackoj........
Moderators: _BataZiv_0809, anex
U pravu si za to!respo wrote:nista manje ni djevojaka ne pada na njega
moguce ali se meni svidjaanonimni clan wrote:U pravu si za to!respo wrote:nista manje ni djevojaka ne pada na njega![]()
Pa po mojoj slobodnoj procjeni,ovo auto vozaju 70% zene.Barem ovdje u Njemackoj........
Znaci imas auto koje ti se svidja.........pa zar to nije super osjecaj?respo wrote:moguce ali se meni svidjaanonimni clan wrote:U pravu si za to!respo wrote:nista manje ni djevojaka ne pada na njega![]()
prije njega sam imao obicni 206 sada 206cc
svidja mi se dizajn svidja mi se da je jedan od 3-4 nova auta koji su napravljeni 90-ih tako da cc samo nastavlja to i cabrio koji je popularizirao cc segment u svijetu
pa dragi respo,aj da ti vozis continental gt cabrio,il porsche neki,il 6 cabrio il neki od tih ekskluziva cabrioleta pa da ja kazem covjek je upravu..ljepe se cure na to..ja na ovu tvoju priprostu,da ne kazem seljacku konstatciju mogu samo da se nasmijem..a mogu i da se spustim na tvoj nivo pa da kazem koliko 206cc-a mogu da kupim za cijenu svog auta..dakle ti meni kazes da je tvoj pezo toliko neodoljiv i da ja koji zivim u centru grada ne znam kako raja reaguje kad vidi 206 cabrio..pa ti nisi ni smjesan vise ti si zalostan,likovi ko ti mogu cure da kupe na par mjesta u gradu..gdje izlaze takve koje se lijepe na rejserske stope i balvana za volanom..villa park,atila,kafici po prigradskim mjestima,recimo vogosca mada ima i par mjesta u centru gdje bi dobro prosao..mislim da bi takve cure kad ih vozis kuci znale cijenit diode u stopama jer im je oko vrhova gdje zive magla veliki dio godine..respo wrote:provozaj malo neki cabrio pa ce ti se sve samo kazati
do tada vozaj karavane
ocito ne zivis u sarajevu koje je u godini 2009-oj
ili ne izlazis puno pa ti nije sve jasno skroz
ma neno to je respa zezam jer je on ubjedjen da cure svrsavaju kad vide 206 cabrioneno23 wrote:Kakav 206cc??? Na njega se cure lože??!!Ako imas bar 190cm probaj se voziti u njemu duze od 3h...Umrijet češ...A dobra ti preporuka za 206 i 50t € za te pare Clk cabrio...Kupiš auto i dobiš 5 ženki gratis... A od manjih pila slozi i na konfiguratoru nekom ili u photoshopu ak ne drukčije audi A3 cabrio crni s kromiranim ručicama vrata,retrovizorima i kromiranom prednjom maskom i ATP felgama s 5 ili 7 krakova s odsjajem i stakla 3M zatamljena...U taj žene ulaze i kad zena vozi još ako je interijer u bijeloj ili crvenoj kozi...A ne prelazis 50t €...
ko ovdje predlaze 206 cc za 50milja €?neno23 wrote:Kakav 206cc??? Na njega se cure lože??!!Ako imas bar 190cm probaj se voziti u njemu duze od 3h...Umrijet češ...A dobra ti preporuka za 206 i 50t € za te pare Clk cabrio...Kupiš auto i dobiš 5 ženki gratis... A od manjih pila slozi i na konfiguratoru nekom ili u photoshopu ak ne drukčije audi A3 cabrio crni s kromiranim ručicama vrata,retrovizorima i kromiranom prednjom maskom i ATP felgama s 5 ili 7 krakova s odsjajem i stakla 3M zatamljena...U taj žene ulaze i kad zena vozi još ako je interijer u bijeloj ili crvenoj kozi...A ne prelazis 50t €...
o ukusima se ne raspravljaneno23 wrote:Nisam rekao da netko predlaze 206 za 50t € ... Jednostavno zelim reći da s tih 50t € ne bih 206-icu gledao ni u retrovizoru a kamoli da bih ga stavio u uzi izbor...A te koje se lože na 206cc nikad se sigurno nisu vozile u nekom drugom koji nije marke zastava...
neno23 wrote:Nisam rekao da netko predlaze 206 za 50t € ... Jednostavno zelim reći da s tih 50t € ne bih 206-icu gledao ni u retrovizoru a kamoli da bih ga stavio u uzi izbor...A te koje se lože na 206cc nikad se sigurno nisu vozile u nekom drugom koji nije marke zastava...