Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- belafonte
#251 Re: Chelsea FC
Dobar je Nemanja, hladan ko spricer, jak na nogama, samo jos da poradi na okretnosti i bice ko lutka 
- belafonte
#252 Re: Chelsea FC
Hoće li taj Ramires, pa da i Chelsea dovede neko pojačanje...
Eno Carlo prizno da se pregovara al jos nista nije definitivno...
Eno Carlo prizno da se pregovara al jos nista nije definitivno...
- Quaresma
#253 Re: Chelsea FC
Ancelotti je izjavio da nisu spremni za ovu sezonuratata wrote:Ko dovede onog Nemanju Matica da Bog sacuva, kakva je ono igra, sta je ono Ancelotiju nije dobro nikakoQuaresma wrote:utakmica katastrofa, boriniju treba jos dobrih utakmica
ne vjerujem za Begovica u Chelsea, istina je da nam treba dobar golman, Hilario k´o da nikad nije branio, voli bih Neuera vidit u Chelseaju.
- sinus
#254 Re: Chelsea FC
To je samo da se zavara protivnikQuaresma wrote:Ancelotti je izjavio da nisu spremni za ovu sezonuratata wrote:Ko dovede onog Nemanju Matica da Bog sacuva, kakva je ono igra, sta je ono Ancelotiju nije dobro nikakoQuaresma wrote:utakmica katastrofa, boriniju treba jos dobrih utakmica
ne vjerujem za Begovica u Chelsea, istina je da nam treba dobar golman, Hilario k´o da nikad nije branio, voli bih Neuera vidit u Chelseaju.
- Quaresma
#255 Re: Chelsea FC
ne, izgleda da je upravu, vidi se po igri, al mozda se to popravit protiv uniteda
volio bih da kakuta zaigra prvu postavu
------------Turnbull---------------
--Ivanovic--Terry--Carvalho(Bruma)--A.Cole
---------------------Essien------------------
---Kakuta-----------Lampard-----------Malouda--
-------------Drogba-------Anelka-------------- mada bi i Sturridge mogao igrati iz utakmice u u takmicu sve je bolji
C´MON YOU BLUES
volio bih da kakuta zaigra prvu postavu
------------Turnbull---------------
--Ivanovic--Terry--Carvalho(Bruma)--A.Cole
---------------------Essien------------------
---Kakuta-----------Lampard-----------Malouda--
-------------Drogba-------Anelka-------------- mada bi i Sturridge mogao igrati iz utakmice u u takmicu sve je bolji
C´MON YOU BLUES
-
emirchata
#256 Re: Chelsea FC
rupa na golu,rupa na golu.. 
i btw ne igra drogba ,kao ni cech..
i btw ne igra drogba ,kao ni cech..
-
emirchata
#257 Re: Chelsea FC
smije vam se mali chicharito

- Manijakus
#258 Re: Chelsea FC
Sturidge najbolji ... Begovica moraju dovest 
- cyprus
#259 Re: Chelsea FC
Bojim se da je Chelsea tanak ove godine
. DaBogda ijedan trofej bude 
-
emirchata
#260 Re: Chelsea FC
ja se bojim da chelski ni za 20ak godina nece stici broj titula sheffield wednesdaya
boli to... :cry
oosp stigli su..mislio sam da wednesday ima 6 titula,ali mi se omaklo
hajde dobro je..isto ko i s. wednesday..to je taj rang 
oosp stigli su..mislio sam da wednesday ima 6 titula,ali mi se omaklo
- sinus
#261 Re: Chelsea FC
To je samo prolazna kriza, ništa strašno. Dok se oporave ključni igrači vidjećeš kada zaigraju kako treba.cyprus wrote:Bojim se da je Chelsea tanak ove godine. DaBogda ijedan trofej bude
- cyprus
#262 Re: Chelsea FC
Ne boli to, nego kad te deru ovakvi mediokriteti i klocevi od igrača kakve ima Man Utdemirchata wrote:ja se bojim da chelski ni za 20ak godina nece stici broj titula sheffield wednesdayaboli to... :cry
- cyprus
#263 Re: Chelsea FC
Sumnjam. Chelseaju je potrebno nekoliko jačih transfera, koji su ovo ljeto nažalost izostali... Ova ekipa čiji je kostur na okupu 5-6 godina polako starisinus wrote:To je samo prolazna kriza, ništa strašno. Dok se oporave ključni igrači vidjećeš kada zaigraju kako treba.cyprus wrote:Bojim se da je Chelsea tanak ove godine. DaBogda ijedan trofej bude
- Quaresma
#264 Re: Chelsea FC
Golman, Odbrana, Sredina, Napad
moramo naci pojacanje dok jos traje prelazni rok, ili ovako vise se ne moze, 4 utakmice uzastopno izgubili, kad je Chelsea zadnji put izgubio 4 puta zaredom. ovo me zabrinjava, tesko cemo i do prva 4 mjesta
moramo naci pojacanje dok jos traje prelazni rok, ili ovako vise se ne moze, 4 utakmice uzastopno izgubili, kad je Chelsea zadnji put izgubio 4 puta zaredom. ovo me zabrinjava, tesko cemo i do prva 4 mjesta
- belafonte
#265 Re: Chelsea FC
Šta vam je ljudi, ispade Chelsea gori od Blackpool-a
To je opet ekipa koja će se boriti za titulu, nijanse su odlučivale juče, opet su ManU i Chelsea podjednake kvalitete kao i prošle godine, samo što će ove godine konkurencija biti jos gora po njih, Arsenal je tu kao glavni kandidat za titulu, Man City... tako da ćemo mi još slabosti vidjeti od Chelsea.
Mora se malo ulagati u akademiju, davati tim igračima šansu, nek osvojimo LP ove godine, puna šaka brade, liga je ionako pravi Survivor, ko preživi pričaće
To je opet ekipa koja će se boriti za titulu, nijanse su odlučivale juče, opet su ManU i Chelsea podjednake kvalitete kao i prošle godine, samo što će ove godine konkurencija biti jos gora po njih, Arsenal je tu kao glavni kandidat za titulu, Man City... tako da ćemo mi još slabosti vidjeti od Chelsea.
Mora se malo ulagati u akademiju, davati tim igračima šansu, nek osvojimo LP ove godine, puna šaka brade, liga je ionako pravi Survivor, ko preživi pričaće
- Manijakus
#266 Re: Chelsea FC
Ja kazem da vam golman mora doci jer koliko znam nema Cecha do nove godine ...i jedno zvucno pojacanje veliki igrac na sredini ili u napad ..Sturidge u prvu i mozda nesto i bude ...medju prvih 5 ce bit al valja osvojit .. ove godine ce konkurencija bit jaca nego ikad
-
emirchata
#267 Re: Chelsea FC
ja stvarno ne volim chelsea ni na slici,kako kazu u najavi na sport klubu " imperija alexa fergusona protiv tvorevine romana abramovicha ",ali kazem da je sturridge strasan igrac
njega u prvu i novi golman i bice borba za ligu prvaka sigurno..ovako bez golmana i sturridgea u prvoj prognoziram 5-6 mjesto i ligu evrope 
- belafonte
#268 Re: Chelsea FC
Hahhaha, najdrazi su mi ovi objektivni navijaci, znaci ti i ManU-u predvidjas Europa ligu 
-
emirchata
#269 Re: Chelsea FC
belafonte wrote:Hahhaha, najdrazi su mi ovi objektivni navijaci, znaci ti i ManU-u predvidjas Europa ligu
ne
navijaci?ti ides na utakmice chelskog? smiri dozivljaj,mi smo samo simpatizeri
- cyprus
#270 Re: Chelsea FC
Za Manchester je jasno da su parmaci, ne može se Chelsea s njima uspoređivat ako želi na nove trofeje. Uvjeren sam da je City ove sezone jači od Uniteda i 99% sam siguran da će biti ispred njih, možda čak i osvoje prvenstvo. Chelsea bi trebo i dogodine u CL, ali mislim da je odbrana titule poprilično daleko...belafonte wrote:Šta vam je ljudi, ispade Chelsea gori od Blackpool-a![]()
- ultima_palabra
#271 Re: Chelsea FC
City ako bude 4. neka se nogama u guzicu udaraju od sreće 
- ja.neron
#272 Re: Chelsea FC
evo već 10 godina MAN UTD ima kloceve u ekipi i vazda neko ima bolji tim ali činjenice su da je za ovih 10 godina MAN UTD osvojio 6 titula EPL pa vi i dalje pričajte svakakve nebuloze, a što se tiče utakmice chelsea je već stara ekipa kojoj je već ponestalo motiva borbe za osvajanje lige prvaka i umor ih stiže tako da bi na kraju prvenstva mogli zauzeti treće mjesto
- Trasimaco
#273 Re: Chelsea FC
cyprus wrote:Ne boli to, nego kad te deru ovakvi mediokriteti i klocevi od igrača kakve ima Man Utd
Mislim da bi ti ipak neke stvari trebao znati malo bolje.
-
emirchata
#274 Re: Chelsea FC
trasimaco pricas sa covjekom koji nikada nije gledao fabianskog,vec je samo slusao price o njemuTrasimaco wrote:cyprus wrote:Ne boli to, nego kad te deru ovakvi mediokriteti i klocevi od igrača kakve ima Man Utd![]()
![]()
![]()
Mislim da bi ti ipak neke stvari trebao znati malo bolje.
- Trasimaco
#275 Re: Chelsea FC
Ma dobar je on, zato me je malo i iznenadila ovako glupa izjava. Podsjeca me na ovu logiku Scousera.emirchata wrote:trasimaco pricas sa covjekom koji nikada nije gledao fabianskog,vec je samo slusao price o njemupa nije bobi robson ocam'
Strahota.So we bought ourselves the easiest draw...
... but Bayern are going to destroy us
We're a one-man team...
... but Rooney is overrated
Fergie is a vastly overrated drunk Scot...
... but when he retires we're fucked
We were a one-man team...
... but Ronaldo was also overrated
The only reason we're ahead of them is because we spend so much money...
... but we spend it only on average players