Control panel wrote:jao kako si ti dosadan, pa kad znas ve o tome sto ne napises nego samo suplju prosipas. prvo nije jos ta TV kupljena, drugo donesena je odluka da se krene u taj posao a imaju procedure koje uslovljavaju jedna drugu, ako jedna ne bude ispunjena nema TV. znaci jos se nikakve pare nisu dale.Neelix wrote:niko ovdje ne govori o betmenovoj odgovornosti za nesto sto se desilo 200 kilometara od podrucja nad kojim ima nadleznosti. govorimo o 10 puta goroj sigurnosnoj situaciji u odnosu na doba kad je na tom mjestu bila ona ciju ste smjenu trazili, zbog te situacije, i cinjenice da podrzavate ovog metuzalema samo zato sto je iz iste partije kao vi. KRADJA 2 miliona km iz ogranicenog gradskog budzeta isto tako "nema veze"...vazno je da je on iz sdp-a. koji slijepciispranog mozga
drugo nije ti tacna ni cifra, mogao si reci 3,4,5,6,7 miliona, bice to mnogo manje,
trece slazem se da u ovoj krizi za koju nije SDP kriv nija bas pametan potez.
4to u krizi se kupuju dobre a jeftino stvari.
5to ni ja nisam sretan sto nije mladji covjek na tom mjestu, ali sta omladina radi kada su izbori i dali su clanovi neki starbnaka. ne oni imaju super izgovore, nemam za koga svi ste isti i bla, bla bla, a onda mlate suplju pricu poslije toka do novi izbora i onda opet ostanu kuci.
6. uhvatio si se za pare koje tek trebaju (mozda) da se daju za tu TV. nije bitno jeli 1 i 2 miliona. ne vama je bitno jer to SDP trosi nase pare. a de molim te reci nam moralisto ko je kriv sto F BiH je u manjku milijardu i 200 miliona. garant SDP.
ma vama niko ne odgovara, da ste vi koji slucajem na tim pozicijama mislim da bi ste sami sebe napadali i smjenjivali![]()
eto brate sve sto vam ne odgovara skupite se pa trazite smjene. majke mi kao da ce svijet propasti sto nece biti alija gradonacelnik. nece nit sa njim pocinje niti sa njim zavrsava.
nema dalje,kraj rasprave
ne mogu nista napisat od smijeha
i btw. odkud sad da je Behmen obicni fikus koji nema nikakvih nadleznosti , a njegova predhodnica bila svemoguca i sveodgovorna,svenadlezna?
LICEMJERI!