Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
do_tokija

#251 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

Cyrax wrote:
do_tokija wrote:Mesar zabarski dabogda mu se noga osusila, volio bi juve da izvucemo u osmini finala lige sampiona da potucemo te levate jednom za sva vremena!
Cist start na loptu bio ;-)
ljubomorni zabar je namjerno to uradio cist start aha ko onaj xabi alonsa nad fabreasom sudija nista ne svira ali nema veze sto je ovaj i loptu i igraca skrsio evo vidim mozda propusti ostatak sezone kakav hendikep molim boga da bar izvucemo juve da se krvavo osvetimo tim antitalentovanim mesarima sa desetkom u dvije utakmice!
flamethrower

#252 Re: Arsenal F.C.

Post by flamethrower »

Normalno da je ljubomoran, hem je ruzan, hem ne zna lopte igrati, hem ih Englezi
sramote na svakom koraku.
Vjerujem da je ovo bila direktiva, a i oni glupi Holandani idu igrati protiv kvazifudbalera.

Pazi sad ovo.
Zanimljivo da je trener Intera Jose Mourinho Sneijdera uoči odlaska u tabor svoje reprezentacije pozvao na oprez, savjetujući mu da se čuva grubih startova Juventusovih nogometaša.

- Mourinho mi je rekao da Italija ima puno Juventusovih igrača i da će me oni htjeti povrijediti. Rekao mi je da bih mogao biti metom nasilnih i grubih startova i da budem oprezan - rekao je Sneijder, čiji Inter nakon 12 odigranih kola u Seriji A ima pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Juventusom.

Znalo se!
Picka materina i prijateljska utakmica.
Nikakve koristi od tog.
Jos nam Dendy povrijeden.
Samo Eduardo ostao u spicu.
Nadam se da ce Walcott i Vela uskoro biti dobri pa da nastavimo sa omalovazavanjem protivnika.

Koliko sam se iznervirao, zaboravio sam pohvaliti malog Ramseya koji je glavna zvijezda Walesa, a jos
je tako mlad.Bravo momak!
do_tokija

#253 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

treba sad molit boga da onaj eduardo bude u formi prije ozlijede i da se vela i wallcot sto prije vrate inace smo najebali ali dobra stvar je sto imamo prevelik vezni red Arshavinu nije problem igrati napadaca covjek je sa druge planete!
flamethrower

#254 Re: Arsenal F.C.

Post by flamethrower »

----------------Almunia--------------------
Sagna----Gallas-----Veraelen-----Clichy(?)
--------------------Song-------------------
-----------Fabregas-------Diaby/Rosicky
Walcott/Nasri-------------------Arshavin/Vela
------------------Eduardo-------------------

Chiellini, you fucking cunt!

Najboljeg napadaca na svijetu povrijedi.

Past cu ispit kol'ko sam se nasikiro.
:(
stidljiv

#255 Re: Arsenal F.C.

Post by stidljiv »

Van Persie izgubljen do kraja sezone?
http://www.najsport.com/index.php/sport ... /3261.html
ja.neron

#256 Re: Arsenal F.C.

Post by ja.neron »

ma nemoj da plačeš i chelsea će idućih par sedmica igrati bez tri njima važna igrača lampard, drogba i bosingwa su povrijeđeni taman da ih MAN UTD stigne i prestigne u decembru :D

Image
do_tokija

#257 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

ja.neron wrote:ma nemoj da plačeš i chelsea će idućih par sedmica igrati bez tri njima važna igrača lampard, drogba i bosingwa su povrijeđeni taman da ih MAN UTD stigne i prestigne u decembru :D
manchester united nema nikakve sanse jer su jadan tim pun antitalenata i mesara i ono sto je valjalo je otislo ostao je samo simulator rooney! cak je i looserpool bez gerarda razvalio manure kojima samo sudci mogu pomoci...

i ne kradi arsenalove gifove! jesu ofirni prvo sa onom cetvoricom u kabrioletu a sad i ovo... :lol:
Cyrax

#258 Re: Arsenal F.C.

Post by Cyrax »

do_tokija wrote: ljubomorni zabar je namjerno to uradio cist start aha ko onaj xabi alonsa nad fabreasom sudija nista ne svira ali nema veze sto je ovaj i loptu i igraca skrsio evo vidim mozda propusti ostatak sezone kakav hendikep molim boga da bar izvucemo juve da se krvavo osvetimo tim antitalentovanim mesarima sa desetkom u dvije utakmice!
http://www.youtube.com/watch?v=haoGpaWM ... r_embedded# prestani malo gledati sa navijacke strane i budi realan
ja.neron

#259 Re: Arsenal F.C.

Post by ja.neron »

one gifove sa četvoricom u autu su vam ukrali barsini navijači ali ovaj gore iznad je original i nastao je kao produkt nemogućnosti donja dva kluba da osvoje trofeje pored MAN UTD
flamethrower

#260 Re: Arsenal F.C.

Post by flamethrower »

Cyrax wrote:
do_tokija wrote: ljubomorni zabar je namjerno to uradio cist start aha ko onaj xabi alonsa nad fabreasom sudija nista ne svira ali nema veze sto je ovaj i loptu i igraca skrsio evo vidim mozda propusti ostatak sezone kakav hendikep molim boga da bar izvucemo juve da se krvavo osvetimo tim antitalentovanim mesarima sa desetkom u dvije utakmice!
http://www.youtube.com/watch?v=haoGpaWM ... r_embedded# prestani malo gledati sa navijacke strane i budi realan
Hajde, Zabaru, magla sa ove uzvisene teme.
Vidis da ga je opalio po desnoj nozi, jebem li mu pleme nesposobno.
Samo zna udariti, mis.
Igras u Engleskoj protiv najboljih ekipa svijeta i niko te ne povrijedi i onda odes igrat
neku bezveznu prijateljsku utakmicu protiv neke kvazinacije i kompleksas ti sjebe sezonu.
Idiot!
Cyrax

#261 Re: Arsenal F.C.

Post by Cyrax »

flamethrower wrote: Hajde, Zabaru, magla sa ove uzvisene teme.
Vidis da ga je opalio po desnoj nozi, jebem li mu pleme nesposobno.
Samo zna udariti, mis.
Igras u Engleskoj protiv najboljih ekipa svijeta i niko te ne povrijedi i onda odes igrat
neku bezveznu prijateljsku utakmicu protiv neke kvazinacije i kompleksas ti sjebe sezonu.
Idiot!
Brzo ces biti banovan samo ti laj :-D .Da mi je drago sto se povrijedio nije ali arsenalovi igraci su uvijek lohotni bili.Eto jos ti video postavim ti opet svoje guslas udario ga po nozi e nije nego je izbio loptu.
belafonte

#262 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Ooo Persieeeeeeeeee majstoreee, oooooo evo i meni pravo krivoooo, ima nestooo u tom sto te neceeeeee...

Pa jbt, svake sezone neka povreda, frajer je sav staklen hebo sebe, mozda zbog toga sto je staklen ima onakve elegantne, vilenjske pokrete...

Persie se pri ovom faulu vise sam povrijedio nego sto ga je povrijedi Chielini, to je cinjenica definitivno.
Ooo drame, ojacaj malo Persie, za dobrobit fudbala :dance:
do_tokija

#263 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

ja.neron wrote:one gifove sa četvoricom u autu su vam ukrali barsini navijači ali ovaj gore iznad je original i nastao je kao produkt nemogućnosti donja dva kluba da osvoje trofeje pored MAN UTD
ja ga se sjecam jos iz onog vremena dok su engleskom harali invinciblesi! obicna kopija unitedovih kvazifanova

@syrax ocit je divljacki start chiellinija koji je isao na loptu ali sa namjerom da ozlijedi van persia!
Cyrax

#264 Re: Arsenal F.C.

Post by Cyrax »

do_tokija wrote:
ja.neron wrote:one gifove sa četvoricom u autu su vam ukrali barsini navijači ali ovaj gore iznad je original i nastao je kao produkt nemogućnosti donja dva kluba da osvoje trofeje pored MAN UTD
ja ga se sjecam jos iz onog vremena dok su engleskom harali invinciblesi! obicna kopija unitedovih kvazifanova

@syrax ocit je divljacki start chiellinija koji je isao na loptu ali sa namjerom da ozlijedi van persia!
Znaci isao na loptu ali da ozlijedi van Persia :? ,ajd dobro nek bude tako...
do_tokija

#265 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

naravno svasta se danas smatra startom na loptu covjeka slomis i udaris loptu i to je na loptu a nema veze sto si mu pokidao ligamente?
flamethrower

#266 Re: Arsenal F.C.

Post by flamethrower »

Nema veze, mada mi je neopisivo zao naseg RvP, kao sto kolega kaze, daj vamo Zabare da
ih unistimo.
Ovo je rat!
do_tokija

#267 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

flamethrower wrote:Nema veze, mada mi je neopisivo zao naseg RvP, kao sto kolega kaze, daj vamo Zabare da
ih unistimo.
Ovo je rat!
nadam se da ovo nece psihicki lose utjecati na ostale igrace arsenala sjetimo se samo poslije ozlijede eduarda kako su pali i ispustili vec osvojenu titulu
flamethrower

#268 Re: Arsenal F.C.

Post by flamethrower »

To je tacno.
Treba se nadati da ce se sad maksuz zaintaciti.
Ne znam je li nalaz potvrden, mozda nije toliko strasno kao sto se na prvu cini pa se mozda i vrati tamo do marta.
Treba sad razmisljati i da se onaj Marokanac Chamack dovede.
belafonte

#269 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Breakable Elijah aka Van Persie :skoljka:

Image
mrtva kokoš

#270 Re: Arsenal F.C.

Post by mrtva kokoš »

belafonte sta je ono nadal opo, nema ga pola jedva sam ga neki dan prepozno kad je igrao protiv djokovica...
da se nije poceo drogirati :-) :-) :D
belafonte

#271 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Oooo kraalju, i ja sam se sjebo kad sam ga vidio, pola ga nema, isto kao da ga je neko ispuho hahahhahh

Zlobnici kazu ne jede vise hemijsku hapu, al ja mislim da mu je doktor preporucio da skine mase zbog koljena ;-)
ultima_palabra

#272 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

RVP sam kaže da bi se mogao vratiti za 4-6 sedmica. Odlična vijest :thumbup:
do_tokija

#273 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

ultima_palabra wrote:RVP sam kaže da bi se mogao vratiti za 4-6 sedmica. Odlična vijest :thumbup:
sjajne vijesti znaci bice spreman za knock out fazu lige prvaka! jes nesreca ali bolje i to nego kraj sezone...
ultima_palabra

#274 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Arsenal mi je draga ekipa, ali neko bi im trebao reći da nije cilj igre imati što više tačnih pasova ili što veći posjed lopte, nego zabiti gol više od protivnika. Sunderland je odigrao odličnu tekmu, bez grešaka u odbrani.
Bez pravog vođe na sredini, Arsenalu je maksimum 3.mjesto. Šteta jer su nadarenija ekipa od Chelseaja i Uniteda.
Rauber

#275 Re: Arsenal F.C.

Post by Rauber »

Arsenal jos jednom pokazuje da je mala i gubitnicka ekipa. Ni ove sezone nece nista osvojiti.
Post Reply