Belgija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
libertyBiH

Post by libertyBiH »

Milenkovic,Bajic,Papac-------->marsh iz repke izdajice roda svoga......
SD-6

Post by SD-6 »

ja sam malo siri izvjestaj podnio na onoj drugoj temi(uzivo prenos)...page 8
bosniaque

Post by bosniaque »

bipsich wrote:Papac drka s loptom u kaznenom. Pu jebem mu mater,. 2:1. Joj da je Hasan na toj strani

ebo te hasan *ickica da ga nema veceg, sve same *ickice na terenu...smradovi su imali podrsku publike mozda ni brazil nebi imo takvu podrsku a sta su pruzili...vukli se ko tetke po terenu....na kraju je barabrez doso blizu publike barem pa se pozdravio i jos par ostalih a ostala bagra se povukle u rupe mamu im izdajnicku sve ista bagra...i sta ce onaj smrad vise tu sto ih voda po medjugorju na pripreme neka ide u 3 PM....

ko nije bio nema pojma koja je atmosfera bila tamo prije i za vrijeme tekme od strane BH navijaca, pa da smo birali medju publikom ekipu bolje bi odigrali nego ovi smradovi... :x
rei

Post by rei »

bosniaque wrote:
bipsich wrote:Papac drka s loptom u kaznenom. Pu jebem mu mater,. 2:1. Joj da je Hasan na toj strani

ebo te hasan *ickica da ga nema veceg, sve same *ickice na terenu...smradovi su imali podrsku publike mozda ni brazil nebi imo takvu podrsku a sta su pruzili...vukli se ko tetke po terenu....na kraju je barabrez doso blizu publike barem pa se pozdravio i jos par ostalih a ostala bagra se povukle u rupe mamu im izdajnicku sve ista bagra...i sta ce onaj smrad vise tu sto ih voda po medjugorju na pripreme neka ide u 3 PM....

ko nije bio nema pojma koja je atmosfera bila tamo prije i za vrijeme tekme od strane BH navijaca, pa da smo birali medju publikom ekipu bolje bi odigrali nego ovi smradovi... :x
bas su bili ko tetkice :x
bosniaque

Post by bosniaque »

ma to je sramota stadion ori a oni se vuku....ma nemas pojma sta da kazes ostanes jednostavno bez rijeci....steta sto nismo polupali sav stadion pa nek nogometni savez plati svakako bezze trose pare niki rezultata nema...sve smjeniti nove mlade igrace dovesti koji ce barem moci da trce ako nista da se bore za tu reprezentaciju!!! :x
Stari

Post by Stari »

Eh pa lipi moji domestic-navijaci ...za koji dan imat cete priliku pokazati na Kosevu protiv Litve kako se navija za (tro)nacionalni drzavni tim ...nemojte zakazati ...dodjite u onolikom broju u kolikom smo mi dijasporasi stigli na Hejsel sinoc (i dobili cetiri komada po guzi ...al nije bitno to)...i bit ce u redu... Igraci nek brinu za igru, mi/vi, navijaci treba da brinemo za navijanje...i bice dobro. Poraz nije lako podnijeti to vec znaju i ptice na granama, pogotovo ako je covjek proveo u prosjeku 15-20 sahata za volanom ili sjedeci po autobusima i vozovima da bi vidio ono sinoc i to na licu mjesta....ali sve ce to bit u redu ako vi odradite svoj dio posla dolje u seher-Sarajevu u srijedu navecer. Nasi momci bi tom pobjedom napravili puno vise nego sto mnogi pretpostavljaju. Zaboravite ono sinoc sto prije i okrenite se srijedi.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Evo ludi svi i puni para da daju cenera/15/20 KM da bi gledali Baljića i ostale kako se vuku po terenu...

Dobro je ako bude i 3000 na Koševu...
bipsich

Post by bipsich »

Evo konacno opet sam jutros pregledao ovaj jad i cemer opet.
Hasagic- nas najbolji pojedinac. Imamo odlicnog golmana. Ima melanholican pogled, sta ce jadan dojadilo biti na vjetrometini bez odbrane.
Bajic- mars u pm. Taj covjek je zalutao na teren. Nek igra na zagrijavanju za koride
Spahic- Covjek se nije vidio inace mislim da je perspektivan
PApac- nikada ga nisma volio, spor, ne zna s loptom. Frizurica i trcanje kao da igra na srednjoskolskom turniru da ga vide trebe.
Milenkovic- Covjek jest spor i drvosjeca, ali se borio. Nije on kriv sto ne zna.
Grlic- Solida, nema nista u glavi ali moze trcati sto nam treba.
BArbarez- NAjveci patriota, ali od toga se ne zivi. Najbljede izdanje do sada. I on vise ne uklizava nego seta i svada se sa sudijama.
Bajramovic- Sem gola nista, ali to je dovoljno.
Beslija- Covjek se uvijek zali. Ali jedini ima brzinu u ovoj repki. Prolazna ocjena.
Baljic- Jedini koji nesto zna sa loptom, na zalost ne moze trcati, a i godine su pritisle.
Bolic- Komedija na svoj nacin uvijek pada i trazi penal. Hvala ti za sve ali vrijeme je da odes.
SLiskovic- Neki ce mi zamjeriti ali ja mislim da taj covjek ne voli nasu zemlju. Ne mozes ti voditi hajduk i dovoditi nekakve lijeve igrace. VOlio bih da sto prije ode.
Konacno, Salihamidzic ubjedljivo najveca p..,, od svih. Svojoj zemlji nece da pomogne kada je najteze. Odjebaus za sva vremena.
Imamo mi jos takvih tipa Vahe i Osima koji se hvale kao veliki Bosanci, a nikada, ama bas NIKADA nisu ucinili nista za svoju zemlju.
Eto, o tome toliko, ostaje nada da ce neki talenat konacno se pojaviti rade u skijanju ili kosarci nego u fuzbalu.
mr.deeds

Post by mr.deeds »

Stari wrote:Eh pa lipi moji domestic-navijaci ...za koji dan imat cete priliku pokazati na Kosevu protiv Litve kako se navija za (tro)nacionalni drzavni tim ...nemojte zakazati ...dodjite u onolikom broju u kolikom smo mi dijasporasi stigli na Hejsel sinoc (i dobili cetiri komada po guzi ...al nije bitno to)...i bit ce u redu... Igraci nek brinu za igru, mi/vi, navijaci treba da brinemo za navijanje...i bice dobro. Poraz nije lako podnijeti to vec znaju i ptice na granama, pogotovo ako je covjek proveo u prosjeku 15-20 sahata za volanom ili sjedeci po autobusima i vozovima da bi vidio ono sinoc i to na licu mjesta....ali sve ce to bit u redu ako vi odradite svoj dio posla dolje u seher-Sarajevu u srijedu navecer. Nasi momci bi tom pobjedom napravili puno vise nego sto mnogi pretpostavljaju. Zaboravite ono sinoc sto prije i okrenite se srijedi.
e pa stari ti mozda imas para za bacanje ali ja nemam...mozda imas i zivaca ali ja vjeruj mi vise nemam....vise NE!!!ja da dajem 15 KM lopovu munibu i ostaloj kompaniji...e pa necu...njih bi i zanemario samo da nam igraci nisu lesevi...a i baka je prva liga...zove igrace koji ne igraju u svojim klubovima...ma krasno...postali smo merhamet reprezentacija,pomazemo igracima da zaigraju u svojim klubovima ili mozda da neki transfer naprave...
da smo mi izgubili od neke reprezentacije,ili da smo se borili ko lavovi pa izgubili...rekao bi Boze moj,neda se i aplauz bi im dao...ali ovako..... :x
ja takvima nedam pare,pogotovo pare koje krvavo zaradjujem...
Stari

Post by Stari »

Analiza fudbalske vjestine je nezahvalna stvar jer ista nije exagtna nauka pa je vecina stvari u stvari odraz subjektivnog dozivljavanja situacije. Nije bitno jel gornja analiza nesto s cim bih se slozio ili ne ...al ruku na srce nijedna reprezentacija se usrecila zamjenom selektora 2-3 dana pred utakmicu (slijedeca se igra u srijedu) ali ali ....Ako imaju jos ikog za odbranu (to valjda nikom vise nije tajna da je to oduvijek bio losiji dio ekipe) nek ga postavljaju umjesto onog Papca i Bajica (recimo ...iaklo nije idealno rjesenje al kombinacija konjic -music bi eventualno mogla biti alternativa). A golmanu svaka cast ...bude li tako nastavio braniti...iznervirace Litvance u srijedu. A o onima koji bi radije da u svemu ovome ne ucestvuju (treneri, igraci, navijaci) pa boze moj to je u skladu sa osnovnim nacelima demokratije...i medjunarodne kovnencije o ljudskim pravima. Ko hoce u redu je ...ko nece ..pa s obzirom na okolnosti u redu je i to....al onaj koji smeta ... e to nije u redu.
mr.deeds

Post by mr.deeds »

imamo mi bolje igrace...samo sto takvi nisu levati pa da daju pare da bi igrali...slucaj elvira rahimica od kojeg je munib trazio pare da bi igrao...

ja se nebi sad nekim naukama gadjao i osnovnim nacelima ovdje...to mi ne treba...ja kao navijac koji je na 95 % domacih utakmica otisao ,koji se znao zaduziti 20KM da bi ih gledao imam pravo biti ljut i ogorcen...dok u nogometni savez ne udju ljudi koji zasluzuju ja necu pratiti tu reprezentaciju..ja znam da to njih nije sekunde briga ali meni ce dobro doci....

svaka cast barbarezu,hasagicu(ni kriv ni duzan primi 4 komada) bajramovicu i navijacima...ostalo nije ni 0

Repka BiH - od mene odjebaus do daljneg
:x
bosniaque

Post by bosniaque »

Stari wrote:Eh pa lipi moji domestic-navijaci ...za koji dan imat cete priliku pokazati na Kosevu protiv Litve kako se navija za (tro)nacionalni drzavni tim ...nemojte zakazati ...dodjite u onolikom broju u kolikom smo mi dijasporasi stigli na Hejsel sinoc (i dobili cetiri komada po guzi ...al nije bitno to)...i bit ce u redu... Igraci nek brinu za igru, mi/vi, navijaci treba da brinemo za navijanje...i bice dobro. Poraz nije lako podnijeti to vec znaju i ptice na granama, pogotovo ako je covjek proveo u prosjeku 15-20 sahata za volanom ili sjedeci po autobusima i vozovima da bi vidio ono sinoc i to na licu mjesta....ali sve ce to bit u redu ako vi odradite svoj dio posla dolje u seher-Sarajevu u srijedu navecer. Nasi momci bi tom pobjedom napravili puno vise nego sto mnogi pretpostavljaju. Zaboravite ono sinoc sto prije i okrenite se srijedi.

ma nek idu svi u PM sta imam gledati leshinare kako se vuku po terenu! :x
ma_zdraoooo

Post by ma_zdraoooo »

Majku li vam vazda jebem, citav dan se osjecam ko govno zbog vaseg debakla. Ne pobijedite li Litvaniju u Sarajevu, grobove vam treba iskopati na stadionu. Picke.

P.S. Hasane seljacino, jebala ti cijela Jablanica mater
ovejaraS

Post by ovejaraS »

moze li mi neko objasniti kakve veze imaju navijaci na utakmici???

igraci igraju fudbal, a to sto vi vristite odozgo ko babe, nikome ne pomaze.

fudbal je igra inteligencijom i nogom a petarde i vriska nemaju apsolutno nikakvog uticaja na rezultat.

jednostavno uvijek pobijedi pametniji i spretniji, a ko je lud neka placa i puni racune onima sto vam se smiju iza ledja.

garantujem da kad na kosevu protiv litvanije nebi bilo ni jednog navijaca, rezultat na kraju utakmice bi bio potpuno isti kao i kad bi vas bilo 9.000.000.000.000, jer bitna je IGRA a ne deranje, glupani glupi...
ma_zdraoooo

Post by ma_zdraoooo »

Baka, evo ti rijesenje za odbranu

:lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Posudjeno sa foruma hordi zla :)
ovejaraS

Post by ovejaraS »

i mi hocemo u EU :lol: :lol: :lol:
winetou

Post by winetou »

, jer bitna je IGRA a ne deranje, glupani glupi.
Pa da, u pravu si.

Inače u srijedu će Litvanija prijatno iznenaditi i dokrajčiti ono što je Belgija načela 8-)
Stari

Post by Stari »

ovejaraS wrote:moze li mi neko objasniti kakve veze imaju navijaci na utakmici???

fudbal je igra inteligencijom i nogom a petarde i vriska nemaju apsolutno nikakvog uticaja na rezultat.

jednostavno uvijek pobijedi pametniji i spretniji, a ko je lud neka placa i puni racune onima sto vam se smiju iza ledja.

garantujem da kad na kosevu protiv litvanije nebi bilo ni jednog navijaca, rezultat na kraju utakmice bi bio potpuno isti kao i kad bi vas bilo 9.000.000.000.000, jer bitna je IGRA a ne deranje, glupani glupi...
Dobro sad...ebm-liga ...ne moze svak ni biti tako ostrouman, bistar i pametan ko ti .... neko mora biti i glupan koji urla i psuje majku sudiji i takvima kao ti. U medjuvremenu zbavi sebi kakvu enciklopediju ili odi na fifa.com ili uefa.com pa se malo uputi u sve ovo o cemu pokusavas diskutovati.
ovejaraS

Post by ovejaraS »

stari, stari, ti ces mene da ucis :lol:

upravo sam maloprije objasnio: ta tvoja fifa, uefa, enciklopedija, kurci, palci... to su oni koji uzimaju pinku od budala i smiju im se iza djale i svojom propagandom podpaljuju mlade da se ofiraju, glupiraju i unazadjuju. apsolutno nikakvog uticaja nema citava galaksija povika kad igraci NE ZNAJU lopte.
bosniaque

Post by bosniaque »

ovejaraS wrote:moze li mi neko objasniti kakve veze imaju navijaci na utakmici???

hajvanu ljudi su cak iz chicaga new yorka dosli da vide dobru tekmu a ne lesheve sto se vuku po terenu, gore smo budale sto smo isli u opste, u srijedu ih treba izvizdati sve!!!
Stari

Post by Stari »

ovejaraS wrote:stari, stari, ti ces mene da ucis :lol:

upravo sam maloprije objasnio: ta tvoja fifa, uefa, enciklopedija, kurci, palci... to su oni koji uzimaju pinku od budala i smiju im se iza djale i svojom propagandom podpaljuju mlade da se ofiraju, glupiraju i unazadjuju. apsolutno nikakvog uticaja nema citava galaksija povika kad igraci NE ZNAJU lopte.
Cuj ....e pa hvala ti na komplimentu za ono :D mladi :D ...gdje cula i ne cula ....eto zauzvrat cu se ja obavezati da vise ne psujem bas tako grdo ...jel u redu ?

@winetou:

Pa da, u pravu si.

Inače u srijedu će Litvanija prijatno iznenaditi i dokrajčiti ono što je Belgija načela

More bit bidne :D more bit ne bidne :D a sto se ti s time zamaras tamo u Finskoj? :D Deder knjigu u sake i spremaj ispite... :D :D (i nauci taj MatLab) :D :D ...a najijanje ostavi nama ...sa 4 osnovne .
winetou

Post by winetou »

A na osnovu čega su svi ti silni navijači mislili da će vidjeti dobru tekmu :?
Poredeći jučerašnje izdanje BH reprezentacije sa skorašnjim utakmicama protiv Srbije, Španije i Danske ja nisam primjetio veliku razliku. Istina u tim utakmicama imali smo nekoliko napada i igra je ličila na nešto prije svega zahvaljujući Musiću koji jedini može potrčati, a i jedini je koji izgleda kao fudbaler :D .
Onako uopšteno reprezentacija meni uvijek izgleda jednako nesigurno, odbrana je uvijek šuplja, sreća pa su protivnici bili slabi u realizaciji :D
ovejaraS

Post by ovejaraS »

bosniaque wrote:

hajvanu ljudi su cak iz chicaga new yorka dosli da vide dobru tekmu a ne lesheve sto se vuku po terenu, gore smo budale sto smo isli u opste, u srijedu ih treba izvizdati sve!!!
e nek si prizno da si budala, hvala ti na iskrenosti. moj ti je savjet da se opametis i prestanes biti budaletina. niposto nemoj ici na utakmiceE. pa nije 15. vijek da vristis po poljani ko divljak. imas (valjda) TV, kupi kolu, koka nek ti masira ledja, i uzivaj. a rezultat ce biti potpuno isti kao i da si tamo bio. za ove sto su iz amerike dosli na utakmicu, hm..., nemam komentar :-)
Last edited by ovejaraS on 27/03/2005 16:45, edited 1 time in total.
winetou

Post by winetou »

Stari kako je bilo u Belgiji, jesi li sreo Bechu?
Stari

Post by Stari »

ovejaraS wrote:
bosniaque wrote:

e nek si prizno da si budala, hvala ti na iskrenosti. moj ti je savjet da se opametis i prestanes biti budaletina. niposto nemoj ici na utakmiceE. pa nije 15. vijek da vristis po poljani ko divljak. imas (valjda) TV, kupi kolu, koka nek ti koka masira ledja, i uzivaj. a rezultat ce biti potpuno isti kao i da si tamo bio. za ove sto su iz amerike dosli na utakmicu, hm..., nemam komentar :-)
Rece intelektualac :D
Post Reply