ERONET

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
LTE

#251 Re: ERONET

Post by LTE »

Samo za pretplatu.
LoliPop..xĐ

#252 Re: ERONET

Post by LoliPop..xĐ »

Ejj ljudovi... trebam par informacija...

Imao sam 63 broj prije tri-cetiri godine...Karticu sam prestao dounjavati i broj je trenutno iskljucen, a zelio bih ga aktivirati...

Zanima me kako to mogu uciniti....

Hvala!!!
ek0

#253 Re: ERONET

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 14:21, edited 1 time in total.
febo_acm

#254 Re: ERONET

Post by febo_acm »

Mislim da LTE zna :D
escobar__

#255 Re: ERONET

Post by escobar__ »

LoliPop..xĐ wrote:Ejj ljudovi... trebam par informacija...

Imao sam 63 broj prije tri-cetiri godine...Karticu sam prestao dounjavati i broj je trenutno iskljucen, a zelio bih ga aktivirati...

Zanima me kako to mogu uciniti....

Hvala!!!
Da ne bi dobijao pet različitih informacija od pet različitih forumaša moj ti je savjet da pokupiš Upute za upotrebu (tamo su ti podaci o broju) i pravac ERONET Centar, pa se tamo raspitaš. Ako i mogne morat ćeš platiti određenu naknadu za ponovnu aktivaciju broja.
Xhamy

#256 Re: ERONET

Post by Xhamy »

escobar__ wrote:Da ne bi dobijao pet različitih informacija od pet različitih forumaša moj ti je savjet da pokupiš Upute za upotrebu (tamo su ti podaci o broju) i pravac ERONET Centar, pa se tamo raspitaš. Ako i mogne morat ćeš platiti određenu naknadu za ponovnu aktivaciju broja.
Uz duzno postovanje, pricas gluposti. Nedavno sam reaktivirao karticu nakon 2 godine pauze i dovoljno je bilo da ih nazovem sa tog HEJ broja i da ih zamolim da ga aktiviraju.

Nisu oni papci poput BHTelecoma.
LTE

#257 Re: ERONET

Post by LTE »

AMD wrote:Mislim da LTE zna :D
Ne zna LTE.... :roll: Ali ja isto čekam i rekli mi da bi trebao doći za mjesec. Valjda je problem što nema zastupnik HTC-a za BiH(?).
escobar__

#258 Re: ERONET

Post by escobar__ »

Xhamy wrote:
escobar__ wrote:Da ne bi dobijao pet različitih informacija od pet različitih forumaša moj ti je savjet da pokupiš Upute za upotrebu (tamo su ti podaci o broju) i pravac ERONET Centar, pa se tamo raspitaš. Ako i mogne morat ćeš platiti određenu naknadu za ponovnu aktivaciju broja.
Uz duzno postovanje, pricas gluposti. Nedavno sam reaktivirao karticu nakon 2 godine pauze i dovoljno je bilo da ih nazovem sa tog HEJ broja i da ih zamolim da ga aktiviraju.

Nisu oni papci poput BHTelecoma.
FYI, BH Mobile ne naplaćuje reaktivaciju broja. ;)
Šizika

#259 Re: ERONET

Post by Šizika »

meni sad naplaćuju sve poruke a tarifa mi je smsajmo

lopovi
escobar__

#260 Re: ERONET

Post by escobar__ »

Naatasha wrote:meni sad naplaćuju sve poruke a tarifa mi je smsajmo

lopovi
Meni sve funkcioniše bez problema. Naplaćuju svaki drugi SMS.
escobar__

#261 Re: ERONET

Post by escobar__ »

Jao, uveli su mogućnost dopune prepaid računa od 2 KM, a dopuna vrijedi cijelih 7 dana. :lol: Znači danas dopuniš, već nakon tri dana ti se javlja umiljati glasić koji te smara o isteku računa. Da ne govorim o bonus umiljatom glasiću što smara ispod 0,50 KM.

Mobilni operater broj jedan su definitivno! U maltretiranju i tjeranju korisnika. :mrgreen:
escobar__

#262 Re: ERONET

Post by escobar__ »

Imaju dobru akciju do decembra mjeseca (za one koji koriste besplatne minute). Naime, kupiš Start paket (košta 5 KM sa 1 KM na računu) i bitno je aktivirati ga do decembra mjeseca. Svi koji aktiviraju do decembra će ubuduće imati besplatno aktiviranje 1000 minuta prema jednom broju (naplaćivat će se samo uspostava poziva, ne i 6 KM za aktivaciju).
black_noke

#263 Re: ERONET

Post by black_noke »

escobar__ wrote:Imaju dobru akciju do decembra mjeseca (za one koji koriste besplatne minute). Naime, kupiš Start paket (košta 5 KM sa 1 KM na računu) i bitno je aktivirati ga do decembra mjeseca. Svi koji aktiviraju do decembra će ubuduće imati besplatno aktiviranje 1000 minuta prema jednom broju (naplaćivat će se samo uspostava poziva, ne i 6 KM za aktivaciju).
ima li ista za nas stare korisnike koji koristimo to 1000 minuta? deru sa onih 6 km i 6 kf po pozivu, i jos kradu one minute:S
escobar__

#264 Re: ERONET

Post by escobar__ »

black_noke wrote:
escobar__ wrote:Imaju dobru akciju do decembra mjeseca (za one koji koriste besplatne minute). Naime, kupiš Start paket (košta 5 KM sa 1 KM na računu) i bitno je aktivirati ga do decembra mjeseca. Svi koji aktiviraju do decembra će ubuduće imati besplatno aktiviranje 1000 minuta prema jednom broju (naplaćivat će se samo uspostava poziva, ne i 6 KM za aktivaciju).
ima li ista za nas stare korisnike koji koristimo to 1000 minuta? deru sa onih 6 km i 6 kf po pozivu, i jos kradu one minute:S
Naravno da nema. :mrgreen: Ali ako broj koristiš samo zbog tih minuta onda je bolje kupiti novi Start paket, pa ubuduće ne plaćati aktivaciju.
black_noke

#265 Re: ERONET

Post by black_noke »

escobar__ wrote:
black_noke wrote:
Naravno da nema. :mrgreen: Ali ako broj koristiš samo zbog tih minuta onda je bolje kupiti novi Start paket, pa ubuduće ne plaćati aktivaciju.
a koliko dugo traje to da se ne placa mjesecno 6 km? koristim ja ovaj broj inace, ali bih uzeo taj novi samo za te minute a na ovom bi uzeo neku drugu tarifu, deru me i za poruke i za pozive bas:S
escobar__

#266 Re: ERONET

Post by escobar__ »

Ne znam prijatelju, ja ti mogu reći ono što mi je danas kazala uposlenica ERONET centra, a to je da će besplatna aktivacija trajati uvijek. Da li je to tačno ili njena patka, to ti zaista ne bih znao reći.
black_noke

#267 Re: ERONET

Post by black_noke »

escobar__ wrote:Ne znam prijatelju, ja ti mogu reći ono što mi je danas kazala uposlenica ERONET centra, a to je da će besplatna aktivacija trajati uvijek. Da li je to tačno ili njena patka, to ti zaista ne bih znao reći.
pa onda nisu normalni uopste. ne stavljaju korisnike u isti rang, jedni ce placati, drugi nece:S nidje veze...a i nisam navikao na nista bolje od njih...
escobar__

#268 Re: ERONET

Post by escobar__ »

black_noke wrote:
escobar__ wrote:Ne znam prijatelju, ja ti mogu reći ono što mi je danas kazala uposlenica ERONET centra, a to je da će besplatna aktivacija trajati uvijek. Da li je to tačno ili njena patka, to ti zaista ne bih znao reći.
pa onda nisu normalni uopste. ne stavljaju korisnike u isti rang, jedni ce placati, drugi nece:S nidje veze...a i nisam navikao na nista bolje od njih...
Tako je to uvijek bilo. BH Mobile broj imam od 2000. godine, ERONET-ov od 2004. godine, i da li sam ikada od njih dobio makar 10 SMS poruka? Jesam, al' u hopicama. :-)
frndo

#269 Re: ERONET

Post by frndo »

I ja sam kupio dva broja bili nedavno u AZRI.Ali nikako da aktiviram te besplatne minute.Teški su ko siemens mobiteli.
Može li mi neko jednostavno to pojasniti,jer ona teta na govornom aparatu što nabraja,ja je ništa ne kontam.
semmy

#270 Re: ERONET

Post by semmy »

black_noke wrote:
a sta ti ploacas 6 km..ne kontam...
ja sam na pretplati godinama, imam 40km pretplatu i iskoristim sve u razgovor i 1000min sa super brojem za koji mi neuzimaju nikakvih 6pf za uspostavu poziva a pogotovo ne tih 6km koje ti spominjes
escobar__

#271 Re: ERONET

Post by escobar__ »

frndo wrote:I ja sam kupio dva broja bili nedavno u AZRI.Ali nikako da aktiviram te besplatne minute.Teški su ko siemens mobiteli.
Može li mi neko jednostavno to pojasniti,jer ona teta na govornom aparatu što nabraja,ja je ništa ne kontam.
Pozovi Službu za korisnike na broj 063 3801, te odaberi opciju 2 (ili 3, nisam siguran), za pomoć pri aktiviranju !hej Ti broja.
best10

#272 Re: ERONET

Post by best10 »

Imas na ovoj istoj temi samo na stranici broj 7 slikovito napisano kako aktivirati hej super broj dakle ista tema samo broj STRANICE 7
marketleader

#273 Re: ERONET

Post by marketleader »

A druze jeli ovo samo vazi za one koji kupe novu karticu za 5KM...dobiju 1000KM mjesecno dzabane ili i za nas stare?
Ja imam od prije jos i svaki mjesec prvenstveno je koristim samo radi tih 1000KM, platim 6KM ono i 6kf uspostava poziva.
escobar__

#274 Re: ERONET

Post by escobar__ »

Vrijedi za korisnike koji Start paket aktiviraju do 31. decembra, dakle za nove korisnike. Pročitaj više o tome na Web stranici ERONETa.
best10

#275 Re: ERONET

Post by best10 »

1000 minuta je džaba! Izaberi omiljeni broj i razgovaraj besplatno!

U periodu promocije, od 01.10. do 31.12.2010.godine, svi novi prepaid korisnici koji kupe posebno obilježen !hej START paket i uspostave prvi poziv do 31.12.2010. kao početnu tarifu imaju !hej Zovimo sa pravom na korištenje opcije 1000 besplatnih minuta; razgovori prema !hej ti broju za 0 KM/min. Besplatan !hej ti broj vrijedi dok je korisnik na !hej Zovimo tarifi. Ukoliko promijeni tarifu, pogodnost besplatnog broja više neće vrijediti

Dakle vrijedi za nove prepaid korisnike ja sam kupio danas start paket novi samo mi naplacuje uspostavu pozive 0,06 Km
Post Reply