kako se suzdržati ..fakat..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bubavi1
#251 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Napokon slika Sampite koju su ostavili...

- BlooQ.
#252 Re: kako se suzdržati ..fakat..
oslijepih jarane...
-
radiostar
#253 Re: kako se suzdržati ..fakat..
jes' vidjela cuda... strasnoBlooQ. wrote:oslijepih jarane...
pa ti idi u slasticarne... sta prave
- MoHiKaNaC
#254 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Pa gotovo svaka kafana, kafic pa i basta gdje izlaze mladji ljudi...BlooQ. wrote:MoHiKaNaC wrote:To vec zavisi, ima mjesta gdje to nije neobicno i gdje nikome ne smeta... Na takvim mjestima nikakav problem...
adrese kolega adrese
- BlooQ.
#255 Re: kako se suzdržati ..fakat..
MoHiKaNaC wrote:Pa gotovo svaka kafana, kafic pa i basta gdje izlaze mladji ljudi...BlooQ. wrote:MoHiKaNaC wrote:To vec zavisi, ima mjesta gdje to nije neobicno i gdje nikome ne smeta... Na takvim mjestima nikakav problem...
adrese kolega adrese
ako me ikad zajases, predstavi se
- BlooQ.
#256 Re: kako se suzdržati ..fakat..
vidis, u takve kafice izlaze i oni kojima je neugodno da gledaju jahanja...MoHiKaNaC wrote:Pa gotovo svaka kafana, kafic pa i basta gdje izlaze mladji ljudi...BlooQ. wrote:MoHiKaNaC wrote:To vec zavisi, ima mjesta gdje to nije neobicno i gdje nikome ne smeta... Na takvim mjestima nikakav problem...
adrese kolega adrese
- MoHiKaNaC
#257 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Pazi ja znam za odredjene lokale u Sarajevu gdje se takvo ponasanje ne tolerise i postujem zelju vlasnika da postavlja neke standarde u skladu sa svojim zeljama. Ocigledno da ima jos ljudi koji misle kao on cim izlaze na takva mjesta i smatram da je u najmanju ruku fer i posteno da i ljudi koji ne vole da gledaju ''jahanje'' imaju mjesto gdje ce izaci i gdje to ne moraju gledati...
S druge strane u vecini kafica u Sarajevu to nije problem i oni koji izlaze na takva mjesta i kojima to smeta su pomalo licemjerni i smatram da nemaju nikakvo pravo da kritikuju bilo koga ko slobodno izrazava svoje seksualne aspiracije prema bilo kome (naravno u granicama obostranog pristanka)...
E ako i dalje pitas za adrese onda nema druge nego da te vodim...
S druge strane u vecini kafica u Sarajevu to nije problem i oni koji izlaze na takva mjesta i kojima to smeta su pomalo licemjerni i smatram da nemaju nikakvo pravo da kritikuju bilo koga ko slobodno izrazava svoje seksualne aspiracije prema bilo kome (naravno u granicama obostranog pristanka)...
- BlooQ.
#258 Re: kako se suzdržati ..fakat..
MoHiKaNaC wrote:Pazi ja znam za odredjene lokale u Sarajevu gdje se takvo ponasanje ne tolerise i postujem zelju vlasnika da postavlja neke standarde u skladu sa svojim zeljama. Ocigledno da ima jos ljudi koji misle kao on cim izlaze na takva mjesta i smatram da je u najmanju ruku fer i posteno da i ljudi koji ne vole da gledaju ''jahanje'' imaju mjesto gdje ce izaci i gdje to ne moraju gledati...
znaci ne smeta ti ako vidis dva frajera da se hvataju u kaficu u kojem se svi fataju
- MoHiKaNaC
#259 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ako se oni osjecaju ugodno ''let there be love''...BlooQ. wrote:MoHiKaNaC wrote:Pazi ja znam za odredjene lokale u Sarajevu gdje se takvo ponasanje ne tolerise i postujem zelju vlasnika da postavlja neke standarde u skladu sa svojim zeljama. Ocigledno da ima jos ljudi koji misle kao on cim izlaze na takva mjesta i smatram da je u najmanju ruku fer i posteno da i ljudi koji ne vole da gledaju ''jahanje'' imaju mjesto gdje ce izaci i gdje to ne moraju gledati...
znaci ne smeta ti ako vidis dva frajera da se hvataju u kaficu u kojem se svi fataju
-
Zoya
#260 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Vas dvoje, uzmite sobu ja placam 
- Ateista
#261 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Vidis da su egzibicionisti, vole da ih drugi gledaju.Zoya wrote:Vas dvoje, uzmite sobu ja placam
Samo nastavite!
- MoHiKaNaC
#262 Re: kako se suzdržati ..fakat..
@Zoya, hvala na ponudi... Bas si obazriva
@Ateista...jel to iskustvo govori?
@Ateista...jel to iskustvo govori?
-
Zoya
#263 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Mogu li vas gledati dok jedem shampitu? 
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#264 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Obavezno svežite ubrus oko vrata i zaljevajte malim gootljajima vodeZoya wrote:Mogu li vas gledati dok jedem shampitu?
- BlooQ.
#265 Re: kako se suzdržati ..fakat..
pade mi secer od sve ove price 
- Cholina_Lokica
#266 Re: kako se suzdržati ..fakat..
hosh tuLJumbu, bujrumBlooQ. wrote:pade mi secer od sve ove price
- BlooQ.
#267 Re: kako se suzdržati ..fakat..
da sumiramo (profesionalna deformacija)
neki su za fatanje po kafanama, neki da se samo mladi hvataju, neki su totalno protiv, neki protiv u slasticarnama, neki za svuda i stalno
zakljucak...mislim da treba otvoriti hotel sa besplatnim sobama za hvatanje
neki su za fatanje po kafanama, neki da se samo mladi hvataju, neki su totalno protiv, neki protiv u slasticarnama, neki za svuda i stalno
zakljucak...mislim da treba otvoriti hotel sa besplatnim sobama za hvatanje
- MoHiKaNaC
#268 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Svjesno ili ne, tvoj te zakljucak odaje da si i ti ipak za malo vise privatnosti a malo manje scenskih performansi...
- BlooQ.
#269 Re: kako se suzdržati ..fakat..
MoHiKaNaC wrote:Svjesno ili ne, tvoj te zakljucak odaje da si i ti ipak za malo vise privatnosti a malo manje scenskih performansi...
ma ja zagorila pa mi krivo
- bez_ideje
#270 Re: kako se suzdržati ..fakat..
kazu mi da sam nastrana,a ja samo volim da me gledaju da gledam

- macan prvi
#271 Re: kako se suzdržati ..fakat..
dr.gog wrote:![]()
slatkiši, muzikica, ona slatka i medena...metar dva iza, ozbiljne tete sa trajnim frizurama u klimaxu i inkontinencijom se vrpolje, izlog preko puta dvojica mlađih čika sa dužim bradama i kraćim hlačama vrte mirisne hrskave piliće i pakuju sendviče, te s vremena na vrijeme ispod obrva pogledaju Preko gdje se Slatka i Medena grli sa Slatkim und Medenim uz šampite i makijato...konobar stišće dlanove i ispunjava listić iz kladionice..ulazi Gazda i prilazi Konobaru:
"Jel ti gledaš šta se po Radnji radi?"...
Slatkiši odlaze , napola pojedena šampita ostaje, stolice još vruće...tete s inkontinencijom i prodavači pilića Kralja Fahda su odahnuli, gazda je ispao dingospo..
kako vam ovo sve zvuči...
Mislim da je najsigurniji nacin da se ovakvi dogadjaji ne dogadjaju da se ukine ljubav.
- MoHiKaNaC
#272 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Pa sto ne kazes majka mu stara, neg' se ovdje dzaba handrimo...BlooQ. wrote:MoHiKaNaC wrote:Svjesno ili ne, tvoj te zakljucak odaje da si i ti ipak za malo vise privatnosti a malo manje scenskih performansi...
-
radiostar
#273 Re: kako se suzdržati ..fakat..
BlooQ. wrote:MoHiKaNaC wrote:Svjesno ili ne, tvoj te zakljucak odaje da si i ti ipak za malo vise privatnosti a malo manje scenskih performansi...
sad ce se vukovi sjatiti.... auuuuuuuuuuu
-
nespora
#274 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Vala bas, ruka joj usahla. Nalet je bilo i kamenom i drvetom, jejina pokvarena. Pipka cka bez pitanja, a ne zna da je homicarzuhal wrote:Jes vidio što ti je ženski šerr...Pa ne ošini
- BlooQ.
#275 Re: kako se suzdržati ..fakat..
mislim da je najbolje da uhvatimo dr.goga kao pokretaca ove teme, svezemo ga i namazemo sampitom