Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
alphonse kauders

#251 Re: Vedad Ibisevic

Post by alphonse kauders »

Juka071 wrote:Odlučio je on i dogovorili su se svi i još da prođe fizički test i novi je njihov član. Sretno Vedo! (test upravo radi,info. iz prve ruke)
Jel' prepisivao na testu? Šta bi na kraju, onako iz prve ruke, ako može?
todd_smith

#252 Re: Vedad Ibisevic

Post by todd_smith »

i sta bi?
shake69

#253 Re: Vedad Ibisevic

Post by shake69 »

Prednost Premiership-a je da nakon i dobre polusezone jaci klubovi uzimaju igraca iz slabijih klubova a posreci li se Vedadu mogao bi karijeru zavrsiti i u klubu iz Top 6 Engleske. Sretno!
Baudelaire

#254 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

shake69 wrote:Prednost Premiership-a je da nakon i dobre polusezone jaci klubovi uzimaju igraca iz slabijih klubova a posreci li se Vedadu mogao bi karijeru zavrsiti i u klubu iz Top 6 Engleske. Sretno!
Pa to je svugdje tako, ne samo u Premiershipu :D
nekoeko

#255 Re: Vedad Ibisevic

Post by nekoeko »

Još nije dobio vizu za Englesku, tako da je transfer i dalje na čekanju...
ganjeta

#256 Re: Vedad Ibisevic

Post by ganjeta »

Ništa od transfera :!:
Murat Sabanovic

#257 Re: Vedad Ibisevic

Post by Murat Sabanovic »

BOLJE U SELU BITI PRVI ,NEGO U GRADU DRUGI !
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#258 Re: Vedad Ibisevic

Post by čoksa08 »

cuj zbog vize nije stigao, nidje veze :-)
udrch

#259 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

Svakako mu je bolje da ostane..ako ode Hoff će se raspasti..
Ipak je on idol navijača, danas gledam, puno mjesta prazno..
shake69

#260 Re: Vedad Ibisevic

Post by shake69 »

Cuj problem s vizom, zar nije covjek americki drzavljanin? Takvima ne treba viza za Englesku!
bingov buraz

#261 Re: Vedad Ibisevic

Post by bingov buraz »

Teta na salteru na godisnjem pa nema ko udariti vizu :mrgreen: odavno ne cuh gluplji razlog¨!
Edin H.

#262 Re: Vedad Ibisevic

Post by Edin H. »

Ne mogu vjerovati da Vedo nema nikvog jarana sanera da mu odradi saru :oops:
udrch

#263 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

shake69 wrote:Cuj problem s vizom, zar nije covjek americki drzavljanin? Takvima ne treba viza za Englesku!
Koliko znam ima samo Green kartu, ali mislim da bi čak i sa njom mogao i trebao ući u VB..
dječak sa šibicama

#264 Re: Vedad Ibisevic

Post by dječak sa šibicama »

Blackburn odustao od Ibiševića

Otpao je transfer bosanskog nogometaša Hoffenheima Vedada Ibiševića u Blackburn Roverse. Vodstvo premierligaškog kluba odustalo je od posla zbog straha od stanja nogometaševa koljena...

Ibišević nije mogao doći na liječnički pregled u Blackburn jer si nije uspio ishoditi vizu. Premda su Englezi svoju liječničku ekipu namjeravali poslati u Hoffenheim na testiranje fizičkog stanja 27-godišnjeg napadača, pogotovo njegova prije nekoliko sezona teško ozlijeđenog koljena, na koncu su odustali i od puta i od posla.

Razočaravajući je to rasplet za klupskog menadžera Stevea Keana, koji je odabrao Ibiševića jer se uklapao u klupski budžet. Za njega bi Blackburn platio 3.5 milijuna funti, a ukupno bi transfer bio vrijedan šest milijuna, piše Mirror.

Sada će Kean do srijede u ponoć, kada završava prijelazni rok, pokušati dovesti drugog napadača. Kandidati su Ajaxov Marokanac Mounir El Hamdaoui i Evertonov Jermaine Beckford.
Hodidid

#265 Re: Vedad Ibisevic

Post by Hodidid »

shake69 wrote:Prednost Premiership-a je da nakon i dobre polusezone jaci klubovi uzimaju igraca iz slabijih klubova a posreci li se Vedadu mogao bi karijeru zavrsiti i u klubu iz Top 6 Engleske. Sretno!
Nema tu puno srece. Samo ga golovi i dobra igra odnosno izgaranje na terenu mogu transferirati u bolji klub. A sto se tice Blackburn-a izgleda da ce biti fenjeras a koliko ce Ibisevic profitirati s prelaskom u Englesku ostaje da se vidi. Meni se cini da bi mu Italija bolje odgovarala po stilu igre ili cak da ostane u Bundesligi ali who knows.
todd_smith

#266 Re: Vedad Ibisevic

Post by todd_smith »

Iskreno, zao mi je Vedada, momak daje sve od sebe sa repku, bori se u najvaznijim utakmicama, isto tako i u prijateljskim, povrede su ga previse zeznule, da nije imao onu povredu u Januaru, ko zna kakav bi sada bio, i jos vaznije gdje bi bio, naravno paznja je vecinom na Edina i zbog dobrog razloga, samo se mozemo nadati da ce biti blizu onog igraca iz zimskog perioda, ali realno ne vjerujem da ce se to desiti :(
fosil

#267 Re: Vedad Ibisevic

Post by fosil »

MyCore

#268 Re: Vedad Ibisevic

Post by MyCore »

Dakle teme o Blackburnu nece biti do daljnjeg :(
Ajd nebitno samo nek sanira te povrede i počne zabijati u Hoffenheimu, pojavice se vec neko
mikogoago

#269 Re: Vedad Ibisevic

Post by mikogoago »

Nekako mi je drago zbog Vede sto je ostao u Hoffu.Ovaj engleski klub je los i izgleda kandidat za druge lige.Neka on sanira povredu i vrati se u formu,naci ce on mnogo bolji klub od Blekburna.Ima jos vremena za njega :thumbup:
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#270 Re: Vedad Ibisevic

Post by čoksa08 »

VEDO SE OPORAVIO! :thumbup:

Nakon gotovo dva mjeseca provedenih van terena zbog povrede danas je naš reprezentativac Vedad Ibišević bez ikakvih problema odradio trening sa prvotimcima Hoffenheima, što je pred odlučujuće kvalifikacijske susrete Zmajeva sasvim sigurna sjajna vijest.

Podsjetimo, Ibišević je krajem jula povrijedio mišić na treningu Hoffenheima, i zbog ove povrede je propustio reprezentativne duele sa Grčkom i Bjelorusijom.

Međutim, danas je Vedo trenirao bez ikakvih problema, tako da će biti u konkurenciji za duele našeg nacionalnog tima sa Luksemburgom i Francuskom.

"Bilo je jako zabavno. Divan je osjećaj trenirati sa saigračima", kratko je nakon današnjeg treninga Hoffenheima rekao bh. napadač
just principe

#271 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

e sad smo jos jaci :dance:
udrch

#272 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

Djeci koju ste sinoć vidjeli na Istoku u žutim dresovima NK Kiseljak (kod Tuzle), njih pedesetak, karte i prevoz kupio im je i obezbjedio Vedad Ibišević..
Neka ostane zabilježeno, iako ovo nijedan medij sigurno nije zabilježio..i ja sam slučajno to saznao od nekoliko starijih momaka koji su im bili u pratnji..
mikogoago

#273 Re: Vedad Ibisevic

Post by mikogoago »

udrch wrote:Djeci koju ste sinoć vidjeli na Istoku u žutim dresovima NK Kiseljak (kod Tuzle), njih pedesetak, karte i prevoz kupio im je i obezbjedio Vedad Ibišević..
Neka ostane zabilježeno, iako ovo nijedan medij sigurno nije zabilježio..i ja sam slučajno to saznao od nekoliko starijih momaka koji su im bili u pratnji..
Svaka cast Vedo :thumbup:
Dabogda ga zabio francuzima :bih:
Logovan

#274 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

udrch wrote:Djeci koju ste sinoć vidjeli na Istoku u žutim dresovima NK Kiseljak (kod Tuzle), njih pedesetak, karte i prevoz kupio im je i obezbjedio Vedad Ibišević..
Kralj :thumbup: :thumbup:
Platformas

#275 Re: Vedad Ibisevic

Post by Platformas »

Vedo je veliki covjek, to je vise puta pokazao ali on ne zasluzuje da igra (za reprezentaciju) od prve minute.
Gubi lopte, maša zicere, cak se vise i ne bori, prije je bar trcao.
Post Reply