Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#251 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Chmoljo »

seshat wrote:na vijestima javljaju da se tasimova žena pokušala ubiti... a sad je kao dobro.
šta je očekivala da će je dobra sreća pratiti s njim. a i ona je danas osuđena sa svojim dragim.
i šta sad? meni je nije žao... sorry.
terra_incognita

#252 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda

Post by terra_incognita »

don vito wrote:Ekskluzivno

Izjava Bakira Izetbegovica za sutrasnji ABA3 o lancu prostitucije Tasima Kučevića i povezanosti sa ovim mafijasem kojem je SDA osigurala drzavljanstvo BiH:
"Bio sam svjedok jedne obrnute situacije u vezi sa Tasimom i maloljetnim djevojkama". Na Baščaršiji je grupa maloljetnih nasilnika bila divljački napala dvije mirne djevojke. Udarali su ih šipkama po glavi, ali niko nije reagirao. Iz obližnje papučarske radnje istrčao je Tasim Kučević i otjerao nasilnike.Zatim je pomogao djevojkama da se smire i operu na česmi kod Begove džamije.
"Tako vam je to sa Tasimom, uradi dobre stvari, ali ih onda pričom kasnije upropasti pred Sudom BiH", dodaje Izetbegović.
I reis Ceric ocijenio je napade na Tasima Kučevića kao nastavak islamofobije FTV. "Na meti islamofobicnih medija su oni koji pomazu gradnju objekata IVZ."

Ili je ugledao repro-materijal. Nije li on upravo taj koji trguje ženama i lomi im ruke po Italiji?!?!?!
Kadija

#253 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Kadija »

in33sa wrote:Jel se oglasila ijedna organizacija za zastitu prava zena?

ma sta organizacija za zastitu zena!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVE MOGUCE ORGANIZACIJE...........NAVIJACKE GRUPE........MA SVI LjUDI KOJI NORMALNO RAZMISLJAJU.......SVI SE TREBAMO NA NEKI NACIN ANGAZOVATI DA SE KOTARISEMO OVAKVIH TIPOVA
Loulou

#254 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Loulou »

Još jednom sam pogledala onaj snimak.
Je l' stvarno onaj "doberman" iz njegove pratnje, jadnoj ženi, dok je sjedila na ivičnjaku, oteo slike iz ruke (njenih ubijenih nećakinja) koje je prethodno pokazivala onom zlotvoru? Vidjela sam da mu je, kao, policajac prišao i htio mu nešto uzeti iz ruke, ali se dalje na snimci ne vidi...
:( :( :(
in33sa

#255 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda

Post by in33sa »

don vito wrote:Ekskluzivno

Izjava Bakira Izetbegovica za sutrasnji ABA3 o lancu prostitucije Tasima Kučevića i povezanosti sa ovim mafijasem kojem je SDA osigurala drzavljanstvo BiH:
"Bio sam svjedok jedne obrnute situacije u vezi sa Tasimom i maloljetnim djevojkama". Na Baščaršiji je grupa maloljetnih nasilnika bila divljački napala dvije mirne djevojke. Udarali su ih šipkama po glavi, ali niko nije reagirao. Iz obližnje papučarske radnje istrčao je Tasim Kučević i otjerao nasilnike.Zatim je pomogao djevojkama da se smire i operu na česmi kod Begove džamije.
"Tako vam je to sa Tasimom, uradi dobre stvari, ali ih onda pričom kasnije upropasti pred Sudom BiH", dodaje Izetbegović.
I reis Ceric ocijenio je napade na Tasima Kučevića kao nastavak islamofobije FTV. "Na meti islamofobicnih medija su oni koji pomazu gradnju objekata IVZ."
Kontroverzni biznismen volume 2 :D

Bata brani u Sarajevu.
seshat

#256 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by seshat »

Chmoljo wrote:
seshat wrote:na vijestima javljaju da se tasimova žena pokušala ubiti... a sad je kao dobro.
šta je očekivala da će je dobra sreća pratiti s njim. a i ona je danas osuđena sa svojim dragim.
i šta sad? meni je nije žao... sorry.
ni meni, samo prenosim informaciju. i ona je učestvovala u njegim "humanitarnim" aktivnostima, zato je i osuđena
Soul_Sista

#257 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Soul_Sista »

Pišemo u ime hiljade ljudi koji su svoje potpise stavili da nas podrže i da osnujemo odbor za istinu koji želi ispričati istinu o čovjeku
„Kralju – Siromaha“
Gos. Tasim Kučević o svojim dobrim djelima neželi da priča, ali želimo mi, ljudi do kojima nikome nije stalo, osim ovom plemenitom čovjeku, koji je pomagao svima, bez obzira na vjeroispovjest. Imali smo želju da mi obični ljudi ispričamo pravu istinu o gospodinu Tasimu Kučeviću.Nije nam dozvolio.U ime hiljade potpisnika odlučilo sam da objavimo jednu drugu dimenziju koja će sadržavati činjenice i dokaze o humanim djelima za koje mi znamo i do podataka do kojih smo došli, o merhametli duše gos Tasima Kučevića.Ovo je samo dio potpisnika od 3762 potpisa građana za istinu i pravdu koji gos. Tasim Kučević zaslužuje.
Potpisi su prikupljeni iz MZ-a:
Pasci, Ljubače,Husino i Kiseljak"
= Sandzacki Robin Hud sa merHametli dusom :D :D :D :D :D :lol:
HAVANA

#258 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by HAVANA »

Soul_Sista wrote:
Pišemo u ime hiljade ljudi koji su svoje potpise stavili da nas podrže i da osnujemo odbor za istinu koji želi ispričati istinu o čovjeku
„Kralju – Siromaha“
Gos. Tasim Kučević o svojim dobrim djelima neželi da priča, ali želimo mi, ljudi do kojima nikome nije stalo, osim ovom plemenitom čovjeku, koji je pomagao svima, bez obzira na vjeroispovjest. Imali smo želju da mi obični ljudi ispričamo pravu istinu o gospodinu Tasimu Kučeviću.Nije nam dozvolio.U ime hiljade potpisnika odlučilo sam da objavimo jednu drugu dimenziju koja će sadržavati činjenice i dokaze o humanim djelima za koje mi znamo i do podataka do kojih smo došli, o merhametli duše gos Tasima Kučevića.Ovo je samo dio potpisnika od 3762 potpisa građana za istinu i pravdu koji gos. Tasim Kučević zaslužuje.
Potpisi su prikupljeni iz MZ-a:
Pasci, Ljubače,Husino i Kiseljak"

Serem im se u mjesnu zajednicu. :evil:
Mahalac

#259 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Mahalac »

Ova Tasimov samar nije samo samar nekoj zeni, tetki..ovo je samar svima nama a ponajvise drzavi BiH. Ovo je samar nama koji smo sve dali i dan danas dajemo za ovu nasu BiH, ovo je samar onim borcima koji su se na istom mjestu '92 okupili sa zastavom/ljiljanima i ispratili kolone katila koji su tenkovima napustale ovaj grad. Ovaj samar boli svakog normalnog i ako poslije ovog samara opet nastavimo samo da se zgrazavamo nad svim sta nam se desava onda stvarno zasluzujemo i gore nego sto nam je.
shuriken

#260 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by shuriken »

zlikovac koji je napao novinarku i htio od tetke ukrasti fotografije se zove Enver Spahic

Kučević izudarao ženu ispred Suda BiH
Datum: 21.04.2009 21:01
Autor: A. Sorguč

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH osudilo je Tasima Kučevića na 12, a Melihu Pjević na šest godina za organizovani kriminal, trgovinu ljudima i navođenje na prostituciju stranih državljanki, te za pranje novca, dok su za utaju poreza oslobođeni optužbe.
Kučević izudarao ženu ispred Suda BiH

Na zatvorske kazne osuđeno je još osam osoba, a Kučeviću i Pjevićevoj oduzeta je imovinska korist koju su stekli vršenjem ovih krivičnih djela u iznosu od 286.000 KM.

Kučević, koji se u sudskom postupku branio sa slobode, juče je prije izricanja presude u dvorištu Suda BiH fizički napao žensku osobu s inicijalima M.S., a Enver Spahić, koji je takođe osuđen u ovom predmetu, nasrnuo je na novinarku FTV-a Vildanu Duran.

Ova televizija ranije je objavila priču o djevojci koju je Kučević 1996. godine iz izbjegličkog kampa u Hrvatskoj odveo u Italiju, gdje ju je prisiljavao na prostituciju, a koja se nakon dvije godine objesila.

Žena koju je Kučević juče napao je tetka te djevojke.

"On ju je toliko jako udario da je pala na zemlju. Krenula sam da joj pomognem, a onda me Enver Spahić uhvatio za ramena i satjerao uz ogradu", ispričala je novinarka Vildana Duran.

Pripadnici sarajevske policije obavili su uviđaj nakon ovog incidenta, a Kučević je nakon saslušanja u policiji pušten.

Jučerašnjom presudom Kučeviću je za dvije godine povećana kazna u odnosu na onu koja mu je izrečena nakon prvostepenog postupka 2007. godine, a njegovoj supruzi Melihi Pjević Apelaciono vijeće smanjilo je kaznu za godinu dana.

Apelaciono vijeće osudilo je Envera Spahića na četiri godine zatvora, Zorana Trbaru na tri i po, Admira Fazlića na tri, Nedžada Đulovića na šest mjeseci, Mirsada Mujkića i Edževita Gusinca na po pet mjeseci, Mirzeta Đulovića na četiri mjeseca, te Almira Šabića na tri mjeseca.

Hilmo Vučinić, predsjedavajući Apelacionog vijeća, kazao je da je optužba dokazala da su oni od 2003. do 2005. godine u motelu "Mlin" i noćnom klubu "Amerikan" u Ljubačama, kod Tuzle, navodili i iskorištavali za prostituciju strane državljanke koje su pružale seksualne usluge za novac koji su osuđeni iskoristili za otvaranje preduzeća "Eurokuč".

Utvrđeno je da su te djevojke u motelu i noćnom klubu pružale seksualne usluge po tarifi za pola sata 60 KM, za sat 120 KM, a za cijelu noć 400 KM. Za taj posao dobijale su samo manji dio novca, dok su većinu uzimali Kučević i Pjevićeva.
VR6

#261 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by VR6 »

Ovaj narod je odavno otisao u k****, ova desavanja su samo potvrda toga...

Ja bi volio da se ovakve stvari svaki dan desavaju, mozda bi nekom normalnom dopizdilo zbog toga pa bi i nesto konkretno napravio.
brinetta

#262 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by brinetta »

Gledam pa ne mogu da vjerujem!!!!!!!!!
Fuj, sve mi se gadi, i nasa policija i svi tasimi koliko ih je god i tasimova zena. malo je njemu 12 godina, on treba dozivotno lezati a ta kaznica koju je dobio je nista u odnosu na ono sto je nakrao. Fuj fuj fuj
A-R-N-I

#263 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by A-R-N-I »

Mahalac wrote:Ova Tasimov samar nije samo samar nekoj zeni, tetki..ovo je samar svima nama a ponajvise drzavi BiH. Ovo je samar nama koji smo sve dali i dan danas dajemo za ovu nasu BiH, ovo je samar onim borcima koji su se na istom mjestu '92 okupili sa zastavom/ljiljanima i ispratili kolone katila koji su tenkovima napustale ovaj grad. Ovaj samar boli svakog normalnog i ako poslije ovog samara opet nastavimo samo da se zgrazavamo nad svim sta nam se desava onda stvarno zasluzujemo i gore nego sto nam je.
Toffee karamela

#264 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Toffee karamela »

sahan wrote:
Ma betmen danas opr'o kostim pa se susi.

Salu na stranu ako nam je ovo pravosudje, zakon i pravda nebi se cudio da se pojavi neko i uzme zakon u svoje ruke. Bila je davno serija ne znam kako se zove sa sudijom koji je po noci rijesavao ovakve stvari jer u sudu nije mogao nista.

Fuj sta smo docekali. :x
Ima ovo sa Michaelom Douglasom, a serije ne mogu da se sjetim...ovo je film Sudije izvan zakona

http://www.imdb.com/title/tt0086356/
terra_incognita

#265 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

VR6 wrote:Ovaj narod je odavno otisao u k****, ova desavanja su samo potvrda toga...

Ja bi volio da se ovakve stvari svaki dan desavaju, mozda bi nekom normalnom dopizdilo zbog toga pa bi i nesto konkretno napravio.
I dešavaju se, ali nema svaki dan video-zapis o tome.
Qler

#266 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Qler »

Ovaj Tasim je jedna klasicna seljacina papak sa dna kace, stoka neodgojena i jos ne moze da mi padne na pamet rijeci a da ne dobijem ban. Njega je grijeh upucati jer je steta metke na njega trositi, ne vrijeti ni te 1KM. Papak jedan nek mamu svoju onako samara.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#267 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Chmoljo »

VR6 wrote:Ovaj narod je odavno otisao u k****, ova desavanja su samo potvrda toga...

griješiš. onda bi to postala svakodnevnica i navikli bi se na to :(
Mostarska liska

#268 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Mostarska liska »

Pa gdje mi živimo ljudi moji ?

I onda se čude što se iseljava raja masovno,kako i neće...

Žalosno,majke mi...

Snimak sam 10 puta pogledao ali ni sad ne mogu da vjerujem da joj je stvarno udario šamar... :x
Mendoza

#269 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Mendoza »

ne znam sjeca li se neko serije prije rata "nocno lice pravde"?eh nesto onako bi nam dobro doslo...
Soul_Sista

#270 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Soul_Sista »

..treba njega staviti u americki zatvor da malo okusi vece od sebe i primi nesto u dupe :wink:
Blue room

#271 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Blue room »

Da. Tajni fond 100 km svi mi-potlaceni. Nadjemo profesionalce i potamanimo gnjide. Kakva ba policija, sudovi, forumi, obdusmeni...
Op3r4t0r

#272 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Op3r4t0r »

:x :x :x
terra_incognita

#273 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Soul_Sista wrote:..treba njega staviti u americki zatvor da malo okusi vece od sebe i primi nesto u dupe :wink:
U turski kao u "ponoćnom expresu"
F.G.R.

#274 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda

Post by F.G.R. »

don vito wrote:Sada se kao svi cudite, trazite sankcije za drotove, pitate gdje je "pravna drzava". Ne shvatate sta je za zajednicki sadrzilac za mafiju, polusvijet, kriminalce, mito, korupciju, tajkune, spregu vjere i drzave, nesigurnost, nezaposlenost, bijedu, reketarenje? SDA. Tasim Kucevic je njihov "zasluzni gradjanin" i "ugledni biznismen". Sjetite se da je jedan od prvaka SDA i predsjednik Sabora IVZ Edhem Bicakcic kazao kako ga ne zanima porijeklo novca koji se ulaze u BiH.
SDA demokratija

Proljetni se miris siri,
Toplo sunce nama sja,
Na izbore krece
stranka SDAAAA

SDA demokratija,
SDA ljudska prava sva,
SDA hajmo svi u glas,
Niko nece pobijediti naaaaaas… (2x)

Zeleni se bajrak vije,
Da nam zivi SDA,
veseli se Herceg-Bosno,
pred nama je pobjeda

SDA demokratija,
SDA ljudska prava sva,
SDA hajmo svi u glas,
Niko nece pobjediti naaaaaas… (2x)

Proljetni se miris siri,
svanuo je i taj dan,
Da slobodno mogu reci,
Da sam brate Musliman

SDA demokratija,
SDA ljudska prava sva,
SDA hajmo svi u glas,
Niko nece pobjediti naaaaaas… (2x)

http://www.youtube.com/watch?v=qfknAr1f7Qo
svasta! koristis ovo za svoje niske primitivne porive! nemogu da vjerujem kakvih ljudi ima!
VR6

#275 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by VR6 »

Chmoljo wrote:griješiš. onda bi to postala svakodnevnica i navikli bi se na to :(
Ma vjerovatno si upravu, al ja to gledam sa one strane, kad bi vidjeli da se to moze tek tako raditi, onda bi bilo i vise onih koji to rade. Pa slucajno bi se nekad namjerili na pogresnog i tad bi nesto pocelo. A kad pocnu neke stvari, tesko ih je zaustaviti...
Post Reply