dino84 wrote:
Pravo zalbe Drzavnom interenet sudu Hordi zla je ukinuto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad malo ozbiljnosti...Dosao je izgleda vakat tolikog primanja,ne kao sadaka nego kao pola sadake,da covjek na ovom forumu ne moze izgleda ni napisati svoje misljenje.Najbolje da od strane HZ na ovom forumu uvedemo komisiju za cenzuru,kao u SFRJ koja bi tek nakon detaljnog pregleda dala saglasnost sta se moze napisati a sta ne.Samo ne znam koliko bi clanova trebala imati,jer su HZ ubjedljivo najbrojnije na Internetu i tuku sve redom na Internetu,ko bi bio predsjednik,ko potpredsjednik,a ko obicni clanovi...Tu je belaj...
Sto se tice gore navedenog posta,ovo misljenje sam cuo do sada bezbroj puta od raje koja nije iz Sarajeva i sto je najvaznije ne gotivi ni jedne ni druge.Normalno da ne mogu reci za nekoga da je snob,ne mogu reci ni da smo za koplje ispred njih kad ove godine to nismo,medjutim znam sta ljude najvise boli pa se zato i primaju...
A to je vjernost u vremenima losih igara maticnih im klubova, manijaci nikad nisu ostavili klub za razliku od njih...
Mozete navoditi i borbe,i agenture![]()
![]()
Zna se sta je i kako je...I mi smo imali belaj,pa je belaj ekspresno rijesen,bez seoba sa tribine,bez osnivanja kojekakvih frontova i ofanziva...Nisu nam trebale godine...Sad se javite i spomenite omiljenog Ticu,eno ga u Zenici neki dan zajedno sa ostalim navijacima,ziv i zdrav kao dren,sa megafonom u ruci...
Inace,kad smo vec kod Zenice,pozdrav iz Zenice! (slike su sa indexa,sa javnog dijela site-a.)![]()
http://themaniacs.org/galerija/main.php?g2_itemId=11925
Od svega sto si trunio najpametnije je sto si postavio taj link, pa eto prilike da svi pogledaju galeriju komsijskih slika sa domacih i gostujucih utakmica a zatim to slobodno ucine i recimo na ovoj stranici: http://www.fksinfo.com/galerija/pa neka sami prosude ciji kop je brojniji. A te price o teskoj situaciji i 'ne stavljanju' kluba mozes pricati maloj djeci. Pola sezone bojkotujete klub ne dolazite na utakmice a ovdje pricate kako 'nikad klub niste ostavili, za razliku od nekih'. Pa na vasim filozofskim opservacijama bi i Hegel pozavidio
Eto, mi nismo u teskoj situaciji, nismo bili ni prosle godine, nama igraju vjerovatno najbolji igraci u poslijeratnoj historiji...
A znas li kad su horde osnovane? Kad se klub grcevito borio za opstanak, i sad ti nekom nesto nasao vazit', grozno