Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MokeQc

#251 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MokeQc »

Dammme wrote:Za ove Misketove kritičare:
Miske ima 45 nastupa za reprezentaciju BiH. Od njega više nastupa imaju samo Barbarez(47) i Bolić(52), a Miske ima 27 godina i u top formi je.
Miske je dao 16 golova za reprezentaciju BiH. Od njega su više golova dali samo Barbarez(17) i Bolić(22). a Miske ima 27 godina i u top formi je.
Toliko o Misketovom patriotizmu.
Pametnom dosta, a budali je svakako "lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu".
Miske, majstore, ne daj šupcima da ti dođu glave.
MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE !!!!!!!

Covjek upisao ovakav ucinak za reprezentaciju i onda se nadje senilni klaun da mu sere. Klaun od Cire koji je jedva u repki godinu dana, kome se za sve, osim za pare, hebe k'o za lanjski snijeg, on se nadje da tako javno diskreditira Covjeka bez kojeg nema repke.
Ciro je prodo par jeftinih folova, svidio se narodnim masama, svima zamazao oci, a ucinak protiv Spanije, Turske i Portugala, qurcu ne valja.
Ali zato garant nije veliki Ciro kriv - nego Supic, pa Miske, pa Medunjanin, pa eno kaze Hasagic dozivio nervni slom. Ove izjave su portret narcisoidnog lika i prelivode kakav je Ciro.

Nemoj da mi neko u Misketa barne...
Dammme

#252 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

slusam.ba wrote:
Miske ima 45 nastupa za reprezentaciju BiH. Od njega više nastupa imaju samo Barbarez(47) i Bolić(52), a Miske ima 27 godina i u top formi je.
Miske je dao 16 golova za reprezentaciju BiH. Od njega su više golova dali samo Barbarez(17) i Bolić(22). a Miske ima 27 godina i u top formi je.
MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE !!!!!!!
drug ova tvoja mala statistika je super al mene pravo zabrinjava,recu i zasto..da je Miske fenomen igrac stoji i to ne vjerujem da iko moze da ospori..Miske je jednostavno nas Zizu mozak ekipe nas najbolji igrac i nema tu nikakve diskusije..ono sto mene brine je zasto nasi velikani Barba,Bola prestaju igrati sa 50-ak nastupa evo i Miske je tu negdje po tvojoj statistici i ja se bojim al pravo se bojim da i njega gubimo iako mu je samo 27 godina..i zasto svi ti velikani naseg fudbala kad zavrse sute niko ni da pisne..sjedne strane razumijem nije se sa rogatim bosti svak se cuva,brine za karijeru,familiju,zivce sve ja to razumijem al ne razumijem ko su to ba oni pa da niko pisnuti ne smije..ko su to oni da zbog njih nasi najbolji igraci (Hasan,Papac,Barba,Bola,pa sad evo i Miske citaj intervju izmedju redova) prestaju igrati za reprezentaciju u najboljim godinama..ko su to oni da se mi ovdje jedemo, pisemo stotine postova, prepiremo i jedni druge vrijedjamo..ko su oni naspram jednog cjelog naroda..mislim da su to oni isti ljudi koji i drzavu ruse (al necemo u politiku)..moj zakljucak je ko su da su skidam im kapu jer uspjesno rade posao..a mi,mi smo mishevi obicni :sad:
To da smo mi generalno misevi, tu cu se sloziti s tobom. Kradu nas sa svih strana 15 godina poslije rata, a mi sutimo. (ali kao što ti reče nećemo o politici.)
Ovo "ko su to oni" nisam najbolje razumio. Da li se to odnosi na Igrače ili "one anamo neke" koji nam tjeraju igrače?
P.S. Nije ovo moja statistika nego zvanična statistika N/FSBiH sa njihove stranice.
slusam.ba

#253 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by slusam.ba »

Dammme wrote:
slusam.ba wrote:
drug ova tvoja mala statistika je super al mene pravo zabrinjava,recu i zasto..da je Miske fenomen igrac stoji i to ne vjerujem da iko moze da ospori..Miske je jednostavno nas Zizu mozak ekipe nas najbolji igrac i nema tu nikakve diskusije..ono sto mene brine je zasto nasi velikani Barba,Bola prestaju igrati sa 50-ak nastupa evo i Miske je tu negdje po tvojoj statistici i ja se bojim al pravo se bojim da i njega gubimo iako mu je samo 27 godina..i zasto svi ti velikani naseg fudbala kad zavrse sute niko ni da pisne..sjedne strane razumijem nije se sa rogatim bosti svak se cuva,brine za karijeru,familiju,zivce sve ja to razumijem al ne razumijem ko su to ba oni pa da niko pisnuti ne smije..ko su to oni da zbog njih nasi najbolji igraci (Hasan,Papac,Barba,Bola,pa sad evo i Miske citaj intervju izmedju redova) prestaju igrati za reprezentaciju u najboljim godinama..ko su to oni da se mi ovdje jedemo, pisemo stotine postova, prepiremo i jedni druge vrijedjamo..ko su oni naspram jednog cjelog naroda..mislim da su to oni isti ljudi koji i drzavu ruse (al necemo u politiku)..moj zakljucak je ko su da su skidam im kapu jer uspjesno rade posao..a mi,mi smo mishevi obicni :sad:
To da smo mi generalno misevi, tu cu se sloziti s tobom. Kradu nas sa svih strana 15 godina poslije rata, a mi sutimo. (ali kao što ti reče nećemo o politici.)
Ovo "ko su to oni" nisam najbolje razumio. Da li se to odnosi na Igrače ili "one anamo neke" koji nam tjeraju igrače?
odnosi se na one zbog koji igraci odlaze sami ili ti ga oni koji tjeraju igrace..odnosi se na one zbog koji cemo sutra izgubiti jos mnogo mnogo talenata..odnosi se jednostavno na ljudski sljam
bager

#254 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bager »

Prije svega da kažem da Misimoviću i Barbarezu treba za života postaviti spomenik u BiH, a da se mene pita i u svakom gradu u BiH bi bila ulica koja bi se zvala po njima. Misimović je najbolji igrač naše reprezentacije i samo se nadam da mu ovo nije bio posljednji odaziv u reprezentaciju. To što je loše odigrao u Portugalu se svakom igraču može desiti, pritisak zbog važnosti utakmice, prevelikih očekivanja naših navijača, a da ne spominjemo kvalitet Portugala čiji igrači igraju u najboljim evropskim klubovima i čija se odbrambena taktika zasnivala na tome da se Misimović kao kreator naše igre uštopa, pri čemu će naš napad biti totalno bezopasan.
Meni najviše smeta što je Ćiro kao vrsni pedagog i motivator zbog svoje promašene taktike svu krivnju inidirektno prebacio na Misimovića, pri čemu nije ni pokušao razmisliti i skontati da je to nekulturno, licemjerno i kukavički. Ista situacija se desila u drugoj utakmici sa Medunjaninom. Momak prvi put došao u ekipu i u svom prvom nastupu, selektor pred nezadovoljnim i razočaranim narodom za neuspjeh direktno prozove debitanta u reprezentaciji, to je samo da momak pokupi svoje stvari i da se pokaje što je ikad imao ikakve veze sa našom bagrom. Ako Ćiro za ovo vrijeme nije upoznao karakter svakog igrača, a naročito karakter Misimovića kao našeg glavnog igrača, tu se radi radi o ozbiljnom propustu koji se ne može nikako oprostiti.
Misimović nam je svojim potezima i golovima priuštio najveće radosti u reprezentaciji i mislim da je u pravu što nije dozvolio da se preko njega pravog zdravog kola lome, a možda je momak stvarno bio i povrijeđen.
pored svega ovoga, a nakon njegove današnje izjave za spport sport očito je da je njemu kao profesionalnom fudbaleru nezamislivo da pred jednu tako važnu utakmicu pijani navijači i novinari, a po odobrenju čelnika našeg fudbala, mogu praviti teferič kao da su u čevljanovićima na koridi. U takvim situacijama, a naročito noć pred utakmicu niko ne bi smio prismrditi na kilometar blizu igračima, zna se postoji pres konferencija, kaže se šta ima i poslije tog svi sem stručnog štaba ima da prošetaju. Kod nas još uvijek vlada mišljenje da sve možemo na HO-RUK, bez ikakve ozbiljnosti i sistematsko rada. U svakom slučaju Miske ima moju punu podršku i hvala mu za sve do sada učinjeno za nas i reprezentaciju i iskreno se nadam da će i dalje igrati jer nam je stvarno potreban.
mrtva kokoš

#255 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mrtva kokoš »

bager wrote:Prije svega da kažem da Misimoviću i Barbarezu treba za života postaviti spomenik u BiH, a da se mene pita i u svakom gradu u BiH bi bila ulica koja bi se zvala po njima. Misimović je najbolji igrač naše reprezentacije i samo se nadam da mu ovo nije bio posljednji odaziv u reprezentaciju. To što je loše odigrao u Portugalu se svakom igraču može desiti, pritisak zbog važnosti utakmice, prevelikih očekivanja naših navijača, a da ne spominjemo kvalitet Portugala čiji igrači igraju u najboljim evropskim klubovima i čija se odbrambena taktika zasnivala na tome da se Misimović kao kreator naše igre uštopa, pri čemu će naš napad biti totalno bezopasan.
Meni najviše smeta što je Ćiro kao vrsni pedagog i motivator zbog svoje promašene taktike svu krivnju inidirektno prebacio na Misimovića, pri čemu nije ni pokušao razmisliti i skontati da je to nekulturno, licemjerno i kukavički. Ista situacija se desila u drugoj utakmici sa Medunjaninom. Momak prvi put došao u ekipu i u svom prvom nastupu, selektor pred nezadovoljnim i razočaranim narodom za neuspjeh direktno prozove debitanta u reprezentaciji, to je samo da momak pokupi svoje stvari i da se pokaje što je ikad imao ikakve veze sa našom bagrom. Ako Ćiro za ovo vrijeme nije upoznao karakter svakog igrača, a naročito karakter Misimovića kao našeg glavnog igrača, tu se radi radi o ozbiljnom propustu koji se ne može nikako oprostiti.
Misimović nam je svojim potezima i golovima priuštio najveće radosti u reprezentaciji i mislim da je u pravu što nije dozvolio da se preko njega pravog zdravog kola lome, a možda je momak stvarno bio i povrijeđen.
pored svega ovoga, a nakon njegove današnje izjave za spport sport očito je da je njemu kao profesionalnom fudbaleru nezamislivo da pred jednu tako važnu utakmicu pijani navijači i novinari, a po odobrenju čelnika našeg fudbala, mogu praviti teferič kao da su u čevljanovićima na koridi. U takvim situacijama, a naročito noć pred utakmicu niko ne bi smio prismrditi na kilometar blizu igračima, zna se postoji pres konferencija, kaže se šta ima i poslije tog svi sem stručnog štaba ima da prošetaju. Kod nas još uvijek vlada mišljenje da sve možemo na HO-RUK, bez ikakve ozbiljnosti i sistematsko rada. U svakom slučaju Miske ima moju punu podršku i hvala mu za sve do sada učinjeno za nas i reprezentaciju i iskreno se nadam da će i dalje igrati jer nam je stvarno potreban.
nemam primjedbe ni na zarez :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dammme

#256 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

slusam.ba wrote:
Dammme wrote: To da smo mi generalno misevi, tu cu se sloziti s tobom. Kradu nas sa svih strana 15 godina poslije rata, a mi sutimo. (ali kao što ti reče nećemo o politici.)
odnosi se na one zbog koji igraci odlaze sami ili ti ga oni koji tjeraju igrace..odnosi se na one zbog koji cemo sutra izgubiti jos mnogo mnogo talenata..odnosi se jednostavno na ljudski sljam
Onda ti nemam šta više reći, sve sam znaš. Ima tema o savezu, ali se tamo slabo napreduje sa konkretnim prijedlozima.
Dammme

#257 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

bager wrote:Prije svega da kažem da Misimoviću i Barbarezu treba za života postaviti spomenik u BiH, a da se mene pita i u svakom gradu u BiH bi bila ulica koja bi se zvala po njima. Misimović je najbolji igrač naše reprezentacije i samo se nadam da mu ovo nije bio posljednji odaziv u reprezentaciju. To što je loše odigrao u Portugalu se svakom igraču može desiti, pritisak zbog važnosti utakmice, prevelikih očekivanja naših navijača, a da ne spominjemo kvalitet Portugala čiji igrači igraju u najboljim evropskim klubovima i čija se odbrambena taktika zasnivala na tome da se Misimović kao kreator naše igre uštopa, pri čemu će naš napad biti totalno bezopasan.
:thumbup:
bager

#258 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bager »

Splinter wrote:
nemam primjedbe ni na zarez :thumbup: :thumbup: :thumbup:
napisao sam pogrešno spport sport, izvinjavam se :wink:
Zmijuga loma

#259 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Zmijuga loma »

Bravo @bager. :thumbup: :bih:

Nedaj se Miske!
palermo

#260 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

Ja sam odlučio da vjerujem da je Misimović bio povrijeđen i da nije mogao igrati.Znam da to vjerovatno nije tačno, ali to je jedini razlog na osnovu kojeg i dalje mogu da vjerujem i navijam za Zvjezdana.Svaki drugi razlog jednostavno Misimovića u mojim očima snižava i čini ga manje vrijednim čovjekom.Ćiro ga kritikovao pa se on naljutio, nisu imali mira u reprezentaciji pa on kao vid protesta odlučio da ne igra, bio nezadovljona tretmanom......i da dalje ne nabrajam, nijedan od ovih razloga nije jednostavno dovoljan da se ne igra u odlučujućoj utakmici. U utakmici u koju smo svi mi uložili toliko emocija, nakon koje smo svi mi (ili barem nas 99 %) osjećali kao da nas je voz pregazio. Jednostavno, osim povrede ne postoji opravdan razlog za izostajanje sa utakmice.Sa ove utakmice.Zato ću ja i dalje da vjerujem da je Miske bio povrijeđen i da nije mogao igrati.
burekodsira

#261 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burekodsira »

sjasite ba vise i ostavite misketa na miru sa "provjerenim "informacijama iz expresa sana avaza (od skora i sa-xa) itd isl

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#262 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by -LIBERO- »

Misimovic je iz Sarajeva u Zenicu dosao automobilom svog nekog jarana,zajednom sa tim jaranom,i to je dosao pred samu utakmicu u Zenici.

Ne govori vam to nista?

Poslije ove izjave Misimovica,momak samo ponavlja ZVANICNU PRICU,koju su odlucili da pricaju SVI.

A to sto je Miske malo slabije odigrao u Lisabonu,prije svega je razlog sto je strucni stab Portugala profesionalno odradio pripremu za utakmicu i bili su svjesni da ako izbace iz igre Misimovica da su vec unaprijed odradili 50% posla

Stalno su ga udvajali,i nije vise od 10 puta primio loptu kako treba,sto sve govori samo po sebi. Nije imao sekunde prostora za bilo sta.

Ciro je odmah poslije utakmice u Lisabonu,u jednoj izjavi javno optuzio Misimovica za losije izdanje i da je jedan od vecih razloga poraza sam Misimovic (bravo Ciro pedagoze). Uopste me nebi iznenadilo da je naribao misketa na treningu,ili na vise treninga,sastanaka ....i da ej bilo nesto slicno kao sa Nadarevicem.

A ni u jednom momentu nije sebe stavio u prvi plan kao eventualnog krivca,jer nemoguce je da nije mogao procijeniti da ce tako striktno cuvati Misimovica i ne mogu da vjerujem da nije mogao skontati da je bilo neophodno staviti i Pjanica od prve minute sto bi rasteretilo pritisak u sredini.

Ali eto,"trener svih trenera" zna sve najbolje.... :shock: :roll:
Nomy

#263 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Nomy »

palermo wrote:Ja sam odlučio da vjerujem da je Misimović bio povrijeđen i da nije mogao igrati.Znam da to vjerovatno nije tačno, ali to je jedini razlog na osnovu kojeg i dalje mogu da vjerujem i navijam za Zvjezdana.Svaki drugi razlog jednostavno Misimovića u mojim očima snižava i čini ga manje vrijednim čovjekom.Ćiro ga kritikovao pa se on naljutio, nisu imali mira u reprezentaciji pa on kao vid protesta odlučio da ne igra, bio nezadovljona tretmanom......i da dalje ne nabrajam, nijedan od ovih razloga nije jednostavno dovoljan da se ne igra u odlučujućoj utakmici. U utakmici u koju smo svi mi uložili toliko emocija, nakon koje smo svi mi (ili barem nas 99 %) osjećali kao da nas je voz pregazio. Jednostavno, osim povrede ne postoji opravdan razlog za izostajanje sa utakmice.Sa ove utakmice.Zato ću ja i dalje da vjerujem da je Miske bio povrijeđen i da nije mogao igrati.
vjerovat cu da je rijec o povredi dok Miske ne nađe za shodno da nam svima kaze o cemu je rijec ili ce se samo prije reci...
a da smo se osjecali kao da nas je voz pregazi jesmo i danas se tako osjecamo nakon ovih informacija za koje iskreno se nadam nece biti tacne jer ja se i dalje nadam da je to samo krivica saveza i međeda koji sjede tamo i cire koji mi se nikada nije ni sviđao a sad aposlutno nikako...vjerujem samo u igrace i njihovu ljubav prema ovoj zemlji.. :bih: . :bih: .
jeza u ledja

#264 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Sta je s vama ljudi?

Ja tek sad vidim da vi - navijaci, imate plaho problema sa svojim stavom prema repki. Ja stvarno ne razumijem...
BH novinari i novinarstvo kod nas uopste je jedno veliko ZLO koje truje narod decenijama.

Covjek kaze da je povrijedjen. U Njemackoj prije dva dana za novine izjavljuje da je povrijedjen (lijevo koljeno), a vi kakite i kakite.

Pa ko ce vam ugodit.

Predlazem da se otvori tema sa svim lazima u medijima u vezi nasih reprezentativaca i repke u koje ste povjerovali.

Od navodnog maltretiranja reprezentativaca na aerodromu, pa ne znam do nekih svadja izmedju ovog i onog, pa do izjava Medunjanina, Begovica, u kojima ste u roku dva dana u stanju promjeniti 5 puta misljenje. Pa koji je vama?

A ova djubrad novinarska.....uh, u pravu su svi koji kazu da oni ne trebaju imati kontakta sa reprezentativcima. Uopste. A kamo li putovati s njima.
bager

#265 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bager »

palermo wrote:Ja sam odlučio da vjerujem da je Misimović bio povrijeđen i da nije mogao igrati.Znam da to vjerovatno nije tačno, ali to je jedini razlog na osnovu kojeg i dalje mogu da vjerujem i navijam za Zvjezdana.Svaki drugi razlog jednostavno Misimovića u mojim očima snižava i čini ga manje vrijednim čovjekom.Ćiro ga kritikovao pa se on naljutio, nisu imali mira u reprezentaciji pa on kao vid protesta odlučio da ne igra, bio nezadovljona tretmanom......i da dalje ne nabrajam, nijedan od ovih razloga nije jednostavno dovoljan da se ne igra u odlučujućoj utakmici. U utakmici u koju smo svi mi uložili toliko emocija, nakon koje smo svi mi (ili barem nas 99 %) osjećali kao da nas je voz pregazio. Jednostavno, osim povrede ne postoji opravdan razlog za izostajanje sa utakmice.Sa ove utakmice.Zato ću ja i dalje da vjerujem da je Miske bio povrijeđen i da nije mogao igrati.

I ja se iskreno nadam da je bio povrijeđen i da zbog toga nije igrao, a što mi daje nadu da će i dalje igrati za reprezentaciju.
A što se tiče kritika od strane selektora, i ja se slažem da kritika mora biti i da one pozitivno utiču na poboljšanje svega u životu, pa tako i fudbala, međutim to se po mom mišljenju radi tokom utakmice, u svlačionici, na poluvremenu pa i na treningu, a ne nakon poraza i to pred televizijskim kamerama za vrijeme najveće gledanosti svih vremena u BiH. Meni stvarno nije poznata ta praksa okrivljavanja igrača nakon utakmice zato što je neko na njima igrao flastera i što nisu uspjeli imati makar dvije asistencije za go :-D
jeza u ledja

#266 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Pa sta se imas 'iskreno nadati'??? Covjek fino kaze da je bio povrijedjen. Takodje fino kaze da je i dalje clan reprezentacije.
Sta je s vama? Je li vi ne znate citati ili ne vjerujete covjeku u koga se zaklinjete???

Kao da on sam ne bi htio igrati na svjetskom, pa je eto iz hira odlucio da ne igra?!?
Onaj kaze, eto napustio je trening sa strane i krisom. Vau!! To mora onda znaciti da je ljut!
Onaj drugi kaze eto isao je autom?!? E to onda definitivno mora znaciti da se posvadjao sa Cirom?!?

Ja stvarno ne razumijem kakvi ste vi to ljudi...

uf.
alica.k

#267 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by alica.k »

btw citav dan danas na svim vijestima/dnevnicima bombarduju pricom "misimovic je kriv za sve, a ciro treba ostati!"

meni je ovo bas suhveli.
jah_

#268 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jah_ »

eto on je dans igro "povrijedjen ",weh mu posudio svoje koljeno :D
Lakat Jebić

#269 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Lakat Jebić »

alica.k wrote:btw citav dan danas na svim vijestima/dnevnicima bombarduju pricom "misimovic je kriv za sve, a ciro treba ostati!"

meni je ovo bas suhveli.
ovo je tacno, i pravo mi ide na kurac...
blue_sky

#270 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by blue_sky »

Lakat Jebić wrote:
alica.k wrote:btw citav dan danas na svim vijestima/dnevnicima bombarduju pricom "misimovic je kriv za sve, a ciro treba ostati!"

meni je ovo bas suhveli.
ovo je tacno, i pravo mi ide na kurac...
pa nase vijesti/dnevnici i mediji uopste :-) :run:
mrtva kokoš

#271 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mrtva kokoš »

ako neko zeli nesto uputiti doticnom novinaru Mirzi Kolaru zbog "sjajnog" priloga o misimovicu :x :x :x
moze na ovoj str. http://www.tvsa.ba/contact/show_form/
a ako nekoga zanima sta je doticni rekao ima na str. njihova centralna emisija, 22 minuta..
Timscho

#272 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Timscho »

Ja ovako vidim posljednja dogadjanja u vezi Misketa:

Misimovic je imam utisak zadnjih dana imao hrabrosti da opravdano kritikuje Savez i atmosferu u i oko reprezentacije, a i da to javno spomene.
To naravno smeta FSBiH mafiji jer Miske uziva ogromno povjerenje svih navijaca Reprezentacije i plase se da bi on mogao inicirati masivnu akciju koja bi rezultirala ciscenjem u Savezu.
Da bi to sprijecili pokusavaju ga diskreditirati preko TVSA (vjerovatno i drugih medija) udarajuci na njegov patriotizam i odanost Reprezentaciji. Vjerovatno razmisljaju po sistemu:"ili on ili mi".
Da li se slazete sa mnom?
Pitam se jos i koliko je ta FSBiH mafija mocna i odlucna sprovesti svoje ciljeve u djelo. Dokle su spremni ici?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#273 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by ladyblue18 »

Splinter wrote:ako neko zeli nesto uputiti doticnom novinaru Mirzi Kolaru zbog "sjajnog" priloga o misimovicu :x :x :x
moze na ovoj str. http://www.tvsa.ba/contact/show_form/
a ako nekoga zanima sta je doticni rekao ima na str. njihova centralna emisija, 22 minuta..
:shock: :shock: :shock: fuj.
Kako ih nije stid! Ne mogu vjerovati sta je momak dozivio... :cry:
Nikki27

#274 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Nikki27 »

Zadnjih mjeseci, a pogotovo zadnjih dana sve moguce novine i raznorazni portali se bave jednom jedinom vijesti: Fudbalom. Do prije nekoliko, svi su hvalili uspjeh reprezentacije, podrzavali Ciru, a sada, nakon sto se nismo plasirali na SP, ti isti novinari su okrenuli svoje drugo lice i pljuju po Ciri, po reprezentaciji, po Misketu a ni rijeci o UsRanovicu.
Najlakse je pametovati nakon sto nesto ne uspije, tad svi imaju nesto da kazu, kako su stvari trebale biti radjene drugacije, kako bi bilo bolje da je uradio ovako ili onako itd. Sa tolikim brojem pametnjakovica u drzavi, cudi me da nam je drzava jos uvijek ovakva kakva jeste.

Ocigledno je da ima stvari koje bi se trebale promjeniti za ubuduce, o trenerskom poslu necu, ali je organizacija na najnizem mogucem nivou. Gdje su ljudi koji znaju raditi svoj posao, pa nisu nasi zmajevi igraci s ulice da bi se prema njima postupalo tako neprofesionalno, ili?
Treba maknuti bagru koja je okupirala fotelje, koja se sepuri po lozama i lobijima hotela i kojima je uspjeh BiH reprezentacije na zadnjem mjestu.Lobi hotela Marriott je, naravno cast dobroj organizaciji, imao vise slicnosti vaseru nego prostorijama ekskluzivnog hotela. Izuzetno pametni pojedinci, clanovi jos boljeg fudbalskog saveza su okupirali crvene ogromne fotelje, nazdravljali uz Jack Daniels i sponzoruse u uzasno ruznim stiklicama, a za repku iz zaboli ona stvar (ako je jos uvijek imaju).

Sad na sve to dolazi nesto sto se zove slucaj Misimovic. Da li je Miske samo zrtva vec poznatog kriminala u savezu ili je i on prodana dusa, preostaje da se vidi. Navodno da za njega nije bilo mjesta u lozi u Zenici, a postavlja se i pitanje da li je Miske sam odbijo da bude u lozi sa mafijasima? Kako to da u srijedu nije mogao igrati ni 10 minuta, a u subotu bez problema igra 90? Na tekmi u Lisabonu se je vidjelo da zaista sepa na terenu nakon sukoba s jednim od igraca Portugala, e pitanje je sad: kamuflaza ili ne? Cudi me i ne mogu da vjerujem da bi Miske nakon svih utakmica koje je odigrao u dresu BiH na kraju izdao ostale igrace i navijace na ovakav nacin i to onda kada nam je najvise trebao, ali ako jeste neka je njemu na cast. U svakom slucaju ovdje nesto ne stima a istina ce valjda nekad isplivati na povrsinu.

Na kraju kako to kod nas inace biva, opet po narodu. Dali nam malo nade, nevidjena euforija zavladala drzavom i njenom dijasporom, a na kraju po obicaju opet price o velikim parama i izdajnicima. Ipak za ulaznice u Lisabonu smo platili mnogo vise nego sto te ulaznice inace kostaju, a ko je izmedju sebe podjelio taj visak love nije toliko tesko ni predpostaviti.
No, sve na stranu, ono sto je fudbal ucinio za narod Bosne i Hercegovine, pa makar na kratko vrijeme, je mnogo vise nego sto su svi politicari ucinili za sve ove godine. Zamislite kakav je to osjecaj kada u centru Lisabona vidite ljude sa zastavama BiH u dresovima reprezentacije koji su tu stigli sa svih krajeva svijeta, od Australije do Amerike i to iz samo jednog razloga. Kako je lijepo biti Bosanac i Hercegovac u tom drustvu gdje jos uvijek vazi ona: svi za jednog, jedan za sve.

Nismo otisli u Afriku, ali smo dosli daleko i to nije za pjuvanje to je za ponos. Bez obzira na sve ove price o parama, kamuflazama i korupciji, nasi reprezentativci su ipak postigli mnogo, pruzili nam dozu srece i hvala im na tome, njima i Ciri. Misljenja o Ciri su podjeljenja, prvo smo poceli sa skandiranjem “Ciro pederu” pa smo presli na “Ciro majstore” a sad izgleda da neki i njega svrstavaju u mafiju saveza. On nikad nece biti kao te guzonje, jer na kraju ako nista, barem ih dijeli jedna cinjenica: Ciro je sarmantan, za razliku od vec pomenute gospode koja ne zna ni sta biti sarmantan znaci.

Da smo otisli na SP danas niko ne bi pricao o ovim problemima, nego o aranzmanima za odlazak u Afriku. Ipak, sve je to politika, a politika je kurva pa onda nije ni cudno sto su stvari takve kakve jesu, savez se pravo udomacio.

Ako je sve ovo po ne znam koji put opet u reziji saveza, necemo mi na EP ni s Cirom ni bez njega, jer na kraju preostaje samo jedno . . . . hajmo ih rusit, mater im je*em!
LSD

#275 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by LSD »

Timscho wrote:Ja ovako vidim posljednja dogadjanja u vezi Misketa:

Misimovic je imam utisak zadnjih dana imao hrabrosti da opravdano kritikuje Savez i atmosferu u i oko reprezentacije, a i da to javno spomene.
To naravno smeta FSBiH mafiji jer Miske uziva ogromno povjerenje svih navijaca Reprezentacije i plase se da bi on mogao inicirati masivnu akciju koja bi rezultirala ciscenjem u Savezu.
Da bi to sprijecili pokusavaju ga diskreditirati preko TVSA (vjerovatno i drugih medija) udarajuci na njegov patriotizam i odanost Reprezentaciji. Vjerovatno razmisljaju po sistemu:"ili on ili mi".
Da li se slazete sa mnom?
Pitam se jos i koliko je ta FSBiH mafija mocna i odlucna sprovesti svoje ciljeve u djelo. Dokle su spremni ici?
Mafija je spremna ici do kraja, u to ne sumnjaj...samo su se ovaj put prevarili u racunici,udarili su po Misketu našem kljucnom igracu i miljeniku navijaca.
Pa ko vam onda valja ako vam Misimović ne valja,bando profiterska :x :x :x a Ćiro je pokazao da je pakaš veliki kad je Misketa javno prozvao i na njegova ledja svalio krivicu za poraz.
Post Reply