zijancer wrote:kakva hrabrost treba onima koji moraju biti svako jutro na odredenom mjestu TAČNO U 08:15

pa da se oslone na gras & otoka-jezero liniju?
a tek koji zivci kad konacno docekaju trolu, i shvate da su sva vrata ispupcena od stisnutih oČČajnika unutra
nista____ cekaj drugi, koji stize za pola sata(moŽda)
pa AKO!?? se ukrcas u taj i ponadas se da neces zakasniti, onda te sigurno dokusuri stanica na skenderiji, gdje gomila od najmanje 30-40 putnika ceka da se ukrca u isti...koji se vec raspada
ali nije problem sto oni vjeruju da cemo svi stati unutra.. problem je sto vozac ne moze da krene dok DOBROVOLJCI

ne odustanu od pokusaja da se ukrcaju..to zna trajati i po 15 min.
i tako svaki dan
a ja sa uredno platjenom kartom drug RUDAR
kada sam zaradila 3 minusa ponedjeljkom ujutro kod Zagore, zbog KASNJENJA, prestala sam kupovati kartu

zasto ne krenem 2 sata ranije pita Zagora? ne mogu priustiti, nemam vise od cega da otkinem 2 sata sna..hell ne spavam nikako, samo koliko treba da ne padnem u nesvijest
tako da kada opet posjetis bosnu, prosetaj u mojim cipelama po toj liniji u to vrijeme par dana
ćevape kada naručim ćevape i dobijem, zato ih i plaćam
taxi koristim kada moram, ali taxi me doveze na pravo mjesto i u pravo vrijeme, i ponovo______zato mu i platim
ni ćevabdžinice ni taxisti a ni pekare nisu na državnim jaslama, i možda upravo zato rade svoj posao onako kako treba
samo gras i slični rade onako kako im se 'oće-jer im se može
i da mi više nisi solio pamet!!!!!!!!!!!!!!1111 svojim black'n'white svijetom cika RUDAR

, dok god je on 1.475 čega-god-daleko