Mlada si ti josladyblue18 wrote: sta god da znaci nije dobro. Nije nikada bilo ovako veselo, bar ja ne pamtim
Crnjak je to sto u momentu co'ek ostane ukopan u mjestu i "ceka" da prestane, umjesto da se hvata noge
Mlada si ti josladyblue18 wrote: sta god da znaci nije dobro. Nije nikada bilo ovako veselo, bar ja ne pamtim
sta li im je ovo "automatic"?chuchumbamayumbe wrote:GFZ Potsdam - Earthquake Bulletin
Region: NW Balkan Region
Time: 2009-03-31 01:46:07.8 UTC
Magnitude: 4.2
Epicenter: 18.50°E 43.88°N
Depth: 10 km
Status: automatic
Kolektivni stav sa-x forumaša je da ne spavamo dok ne izađe mačkaKemooSA wrote:Jel izasla ta macketina da idem spavati..Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
bas vala! haha, majke mi maloprije plafon gledam i samo kontam sad ce past sve na mene...KemooSA wrote:Jel izasla ta macketina da idem spavati..Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
cagi wrote:hahahhaahaSAAdnan wrote:Treba Marijanu Mijajlovicu dati da prenosi ove zemljotrese
.....IIII TREEEEESIIII SE ZEMLJOOOO BOSANSKAAAAAAAA![]()
![]()
KemooSA wrote:Jel izasla ta macketina da idem spavati..Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
znam kako ti je, 45 minuta buljim u plafon... ovo je strašno...ladyblue18 wrote: Dzaba ti sve ne smijem vise nazad u krevet
ama ja trazim gredu da se sakrijem ispod, al' nema sanse da se sjetim Ge jepotres_mozga wrote:najgore je sto se co'ek "paralizuje" u tom momentu, vise cekas da prestane nego sto se pokusavas skloniti
jock. ljulja mi se krevetburek_in_space wrote:Aduu, ani1410, Blaka, Bodkin, cagi, chejf, chengaba, chuchumbamayumbe, duudamdej, Ejch-ju-es-i-aj-en, Erzsebet, Google [Bot], Isaac, Karen, KemooSA, kEN0, kkbosna_90, komentar, melodija1, Metafizicz, nagib nizbrdica, nihoniho, novi, Pooll, SAAdnan, shaqqa, SkorchedEarth, terra_incognita, Topla voda, tranquil, USAblues, Yahoo [Bot], zomri i 92 gostiju.
Spava li iko?!
tranquil wrote:Kolektivni stav sa-x forumaša je da ne spavamo dok ne izađe mačkaKemooSA wrote:Jel izasla ta macketina da idem spavati..Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
Popriječiš se ispod štoka.zijancer wrote:ama ja trazim gredu da se sakrijem ispod, al' nema sanse da se sjetim Ge jepotres_mozga wrote:najgore je sto se co'ek "paralizuje" u tom momentu, vise cekas da prestane nego sto se pokusavas skloniti
jok, baburek_in_space wrote:Aduu, ani1410, Blaka, Bodkin, cagi, chejf, chengaba, chuchumbamayumbe, duudamdej, Ejch-ju-es-i-aj-en, Erzsebet, Google [Bot], Isaac, Karen, KemooSA, kEN0, kkbosna_90, komentar, melodija1, Metafizicz, nagib nizbrdica, nihoniho, novi, Pooll, SAAdnan, shaqqa, SkorchedEarth, terra_incognita, Topla voda, tranquil, USAblues, Yahoo [Bot], zomri i 92 gostiju.
Spava li iko?!
Sto ne drzite pacove mjesto tih bezveznjaka, pa da vas na vrijeme upozoreduudamdej wrote:a zeko?Blaka wrote:Jebale vas vise macke, sta one znaju![]()
mene je moj fino upozorio noć prije
Jara wrote:vjerovatno je u šoku, ne vjerujem da sluti...životinje, navodno, unaprijed osjete...možda je i ona nešto osjetila prije ovog sada...slonovi na Cejlonu prije zemljotresa koji je izazvao onaj katastrofalni cunami počeli iznenada da bježe...ni jedan nije stradao, a koliko znam, ni jedna druga životinja...Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
Jara wrote:vjerovatno je u šoku, ne vjerujem da sluti...životinje, navodno, unaprijed osjete...možda je i ona nešto osjetila prije ovog sada...slonovi na Cejlonu prije zemljotresa koji je izazvao onaj katastrofalni cunami počeli iznenada da bježe...ni jedan nije stradao, a koliko znam, ni jedna druga životinja...Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
vjerovali ili ne stokovi su pokusali iskociti..slicno kao kod detonacije sto je islopOZz wrote:Popriječiš se ispod štoka.zijancer wrote:ama ja trazim gredu da se sakrijem ispod, al' nema sanse da se sjetim Ge jepotres_mozga wrote:najgore je sto se co'ek "paralizuje" u tom momentu, vise cekas da prestane nego sto se pokusavas skloniti
nađi muhu pa naoravi slona od njeburek_in_space wrote:Jara wrote:vjerovatno je u šoku, ne vjerujem da sluti...životinje, navodno, unaprijed osjete...možda je i ona nešto osjetila prije ovog sada...slonovi na Cejlonu prije zemljotresa koji je izazvao onaj katastrofalni cunami počeli iznenada da bježe...ni jedan nije stradao, a koliko znam, ni jedna druga životinja...Skyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
Gdje sad slona da nadjem?!