Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
pOZz

#251 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by pOZz »

Ко то има проблема са екавицом? :mrgreen:

Ma ne znam... Jest da i meni malo ekavica smeta, ali kad čujem onakve legendarne komentare, zaboravim na to.

Ali doći će to sve na svoje... Čovjek je rođen u Tuzli. Znači, vjerovatno nije pričao ekavicom dok nije određen dio života proveo u Beogradu. Isto tako, trebat će mu određen vremenski period da se vrati na ijekavicu. :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#252 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by ladyblue18 »

Mene ekavica ne iritira ni pod tackom raznom, to moze samo smetati krajnje plitkoumnim osobama!
Jbt, get a life umjesto da pratite ko prica na ekavici a ko ne! :x :x
Smradovi bosnjacki jos ce otjerati covjeka.
Baho Marjanu nije ni do koljena.
Marjan se ne ulizuje nikome, covjek je Bosanac i Hercegovac u pm!
Ali kod nas na Balkanu cim postoji osoba koja nije opterecena nacionalizmom i koja voli cijeli svijet odmah ne valja.
Bem nas glupe!
bosanska rijec

#253 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by bosanska rijec »

Simpatican momak, ismijala sam se na ono Dzeeeekooo, Dzeeeeekoooo, Dzeeekoooo, :lol: na razne epitetete poput , bosanski zmajevi , dijamanti i ostalo , i zaista je iz srca komentarisao i navijao za Bosnu. Jedina zamjerka moja a nije bas mala sto nas zbog nacina komentarisanja non stop drzao pod nekim pritiskom i grcom... Zbog stalnog pritiska dok komentarise uhvatila me neka trema, pa sam non stop izlazila i ulazila, umjesto da uzivam gledajuci igru. Bar je tako bilo kad sam slusala Bahu . Bahino komentarisanje je u tom dijelu nedostajalo, s takvom lahkocom i sposobnoscu je znao kako iz usijane situacije smiriti tenzije i kako dalje ne vrsiti pritisak na slusaoca i gledaoca. Sutradan sam pregledala utakmicu na miru , i moje misljenje o komentarisanju je ostalo isto. Samo jos da zna „smiriti loptu“ kad ne postoje razlozi za bespotrebnim dizanjem tenzija, pa da mozemo i uzivati a ne da nas drzi u stalnom grcu jer za to ne postoje opravdani razlozi. Eto to je moja zamjerka i vecine sa kojima sam gledala imaju isto misljenje. Inace ostalo momak pravo dobar....
A sta je sa Bahom gdje je on :?
pOZz

#254 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by pOZz »

bosanska rijec wrote:A sta je sa Bahom gdje je on :?
PeMzija. :mrgreen:
muha_sa

#255 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by muha_sa »

bosanska rijec @
u tome i jest fol :D nije partija saha--
- momak je genijalac--ne samo zbog subotnje utakmice vec i ranije--dok je radio na S.K.--zbog njega sam pratio prenose tekmi.
Jos jednom-Marjane, kapa dole i duboki naklon :-D
ladyblue18

#256 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by ladyblue18 »

Ja sam tek primjetila da je ovo neki "hrvat" pisao, pa u tom grmu lezi zec :-)
cuj doveli ga jer je srbin i jer je onako komentarisao Vedu :lol: :lol: :lol:
I sto ba slagase da Misketa zove ZvEzdan :x :x
ili sam ja gluha, ali covjeka pratim mjesecima i uvijek je bilo Zvjezdan tj. Miske :x :x
koliko je onima gore i onima dole krivo zbog pobjede, pa na sve nacine pokusavaju da nam uniste radost.
I da unesu negativu pred srijedu.
Sanjajte misevi :bih:
Marjan jeste Bosanac i Hercegovac, zastava jeste nasa, a vi mars! :bih:

@bosanska rijec-u tome i jeste poenta fudbala. Da te digne na noge, i da osjetis kao da si i ti tamo na terenu :thumbup:
A ne"I bio je to go" 5 minuta kasnije " Go je dao Edin Dzeko" 10 minuta kasnije "I faul nad Spahicem" :oops: :skoljka:
Last edited by ladyblue18 on 30/03/2009 15:57, edited 1 time in total.
bosanska rijec

#257 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by bosanska rijec »

muha_sa wrote:bosanska rijec @
- momak je genijalac--ne samo zbog subotnje utakmice vec i ranije--dok je radio na S.K.--zbog njega sam pratio prenose tekmi.

Ti si kao i moj brat i prije redovno slusaoo... valjdao navikao i njemu je pravo dobar,
a sta ces , nismo svi isti i ne volimo svi isto, i zaista nije ovo samo moje misljenje, i uvijek kazem iskreno, pa se ljutio neko ili ne... :) A za ostalo momak je pravo osvjezenje :thumbup:
muha_sa

#258 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by muha_sa »

bosanska rijec wrote:
muha_sa wrote:bosanska rijec @

Ti si kao i moj brat i prije redovno slusaoo... valjdao navikao i njemu je pravo dobar,
a sta ces , nismo svi isti i ne volimo svi isto, i zaista nije ovo samo moje misljenje, i uvijek kazem iskreno, pa se ljutio neko ili ne... :) A za ostalo momak je pravo osvjezenje :thumbup:
nedo bog :D nema ljutnje :D
pozorisna atmosfera bi me otjerala ispred tv ekrana taman da moj sin igra utakmicu :D
giovannir

#259 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by giovannir »

ladyblue18 wrote:Ja sam tek primjetila da je ovo neki "hrvat" pisao, pa u tom grmu lezi zec :-)
cuj doveli ga jer je srbin i jer je onako komentarisao Vedu :lol: :lol: :lol:
I sto ba slagase da Misketa zove ZvEzdan :x :x
ili sam ja gluha, ali covjeka pratim mjesecima i uvijek je bilo Zvjezdan tj. Miske :x :x
koliko je onima gore i onima dole krivo zbog pobjede, pa na sve nacine pokusavaju da nam uniste radost.
I da unesu negativu pred srijedu.
Sanjajte misevi :bih:
Marjan jeste Bosanac i Hercegovac, zastava jeste nasa, a vi mars! :bih:

@bosanska rijec-u tome i jeste poenta fudbala. Da te digne na noge, i da osjetis kao da si i ti tamo na terenu :thumbup:
A ne"I bio je to go" 5 minuta kasnije " Go je dao Edin Dzeko" 10 minuta kasnije "I faul nad Spahicem" :oops: :skoljka:
Sad ga i ti brate prysra. Ja linkao ono kao da se nije svima baš svidio Marjan, a uvijek i opet se nađe neko ko jednostavno mora unijeti nešto "nacionalno". U ovom slučaju se baš slažem sa napisanim o kompleksima manje vrijednosti. Čuj leži zec jer je navodno Hrvat pisao, koji bi trebao "marširati" i njima dole krivo radi pobjede?! Pa ja sam od tih dole i od kuda tebi i takvima pravo da govoriš da uništavam radost. Od kuda znaš da i ja nisam blesao po gradu sa ovom zastavom: :bih: . Što se tiče ljiljana, meni lično, devedeset neke nije kuću opljačkala na Tekiji ni šahovnica i 4C, nego baš jedan sa ljiljanima. No, to je offtopic i sorry adminima.
Šta želim reći, po meni je Baho kralj! Nisam nacionalista, ne mogu ovdje to riječima dokazati i pokazati, međutim, smeta me ekavica. I ponavljam, poštujem svačije mišljenje, ali ti i takvi trebate poštivati tuđa, inače, ponavljam, počinjem sve više i više vjerovati tim tezama o kompleksu manje vrijednosti koje istaknuti pojedinci imaju.
ladyblue18

#260 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by ladyblue18 »

@giovannir-ja nikada nisam rekla da su svi isti. Ali postoje ljudi koji ne vole ovu drzavu i koji opstruiraju sve zivo, pa i sada kada smo svi presretni. koji uzivaju u tome.
To sto su u ratu koristili zastavu sa ljiljanjima za neke trece stvari to stoji, ali sta ces ti debilima.
To je bila zastava drzavna, a sto je drugi povezuju sa nekim trecim stvarim jbg...

Postujem, tebi je Baho kralj bio, meni nije, i tu se razilazimo i ok.
Ekavica nema razloga da mi smeta, tebi smeta, ok.
Ja samo kazem da Marjan nema komplexa i ne glumi, jer ono se ne moze glumiti! A nek misli sta ko hoce.
Covjek je rodjeni Bosanac i Hercegovac, zivio je trecinu svog zivota ovdje, i sada ga neki pokusavaju napraviti ulizicom a on jednostavno voli fudbal, te momke, voli ljude, nacitan je iznimno, inteligentan.
Od njega uvijek saznam jako korisnih stvari u toku prenosa.
Nekoga to nervia, i sta cemo.
Bosancima nikada ugoditi.
Dok je bio u Srbiji niko mu nije nikada rekao on je Bosanac i Hercegovac i ulizuje se Srbima, ali ga jesu otjerali jer je hvalio nase igrace.
Prokleti Balkan, svakoga bi kudili vjecno.
al_akhisari

#261 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by al_akhisari »

Marjane, svaka cast :thumbup: Hayat je napravio posao "stoljeca" :dance:

Nemoguce je odglumiti onako dobro...il ko zna...mozda je co"ek Denzel Washington :bih:
Bandierra Rossa

#262 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by Bandierra Rossa »

MOGU DA TI P... MARIJANE,MARIJANE,MARIJANE...
The 51st State

#263 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by The 51st State »

giovannir wrote:Lepo vam kažem, nije Mijailo Bahi do kolena.

Baho je kraaaalj!!!!
ali raja to odmah isprave komentarom :D :

BAHO DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE, DIJAMANTE,
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#264 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by Admir_1984 »

ladyblue18 wrote:@giovannir-ja nikada nisam rekla da su svi isti. Ali postoje ljudi koji ne vole ovu drzavu i koji opstruiraju sve zivo, pa i sada kada smo svi presretni. koji uzivaju u tome.
To sto su u ratu koristili zastavu sa ljiljanjima za neke trece stvari to stoji, ali sta ces ti debilima.
To je bila zastava drzavna, a sto je drugi povezuju sa nekim trecim stvarim jbg...

Postujem, tebi je Baho kralj bio, meni nije, i tu se razilazimo i ok.
Ekavica nema razloga da mi smeta, tebi smeta, ok.
Ja samo kazem da Marjan nema komplexa i ne glumi, jer ono se ne moze glumiti! A nek misli sta ko hoce.
Covjek je rodjeni Bosanac i Hercegovac, zivio je trecinu svog zivota ovdje, i sada ga neki pokusavaju napraviti ulizicom a on jednostavno voli fudbal, te momke, voli ljude, nacitan je iznimno, inteligentan.
Od njega uvijek saznam jako korisnih stvari u toku prenosa.
Nekoga to nervia, i sta cemo.
Bosancima nikada ugoditi.
Dok je bio u Srbiji niko mu nije nikada rekao on je Bosanac i Hercegovac i ulizuje se Srbima, ali ga jesu otjerali jer je hvalio nase igrace.
Prokleti Balkan, svakoga bi kudili vjecno.
Njega niko iz Srbije nije otjerao, vec je momak dobio ponudu Hayata i pristao doci vamo da radi. Ne vjeruj glupim clancima iz avaza
pOZz

#265 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by pOZz »

Sigurno se svojevoljno ostavio Bundeslige, Cvajte, NHL-a i ostalih prijenosa na Sport Klubu. :-)

Dok na Hayatu ima 1 ili 2 prijenosa sedmično... :run:
zijancer

#266 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by zijancer »

ohh COME ONNN, covjek je naporan k'o tjumur :skoljka: pa da je neZnamTiKako srcan..dzaba kad se moram prikopcati na bocu s kisikom i pojacati da se cuje sa sedmog do prizemlja___________________ :cry: :x ako hocu da pratim prenos
VjecitiStudent

#267 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by VjecitiStudent »

LEPO VAM KAŽEM, NIJE MIHAJLO BAHI DO KOLENA
Zar su toliko veliki kompleksi naroda BiH pa da zbog predvidivog i usiljenog ulizivanja, i to na ekavici Dobrice Ćosića, dižu tamo nekog spikera u nebesa.

U kakvoj mi zemlji živimo!? Po prvi put imamo momčad koja na nešto liči, izbornika koji zna kako se vodi nogometna reprezentacija, pobijedimo momčad Belgije zabivši im poker kod kuće, što nitko nikad nije napravio, a u nas javnost i mediji više pričaju o spikeru koji nit smrdi nit miriše, dapače, toliko se usiljeno i predvidljivo ulizuje Bosancima, da nam je došlo da tekmu gledamo bez tona.
...
Izgleda da je ovaj i sam skontao sta je sve ovdje nadrobio da to ni pas sa maslom ne bi pojeo pa se nije usudio ni potpisati.
ladyblue18

#268 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by ladyblue18 »

Admir_1984 wrote: Njega niko iz Srbije nije otjerao, vec je momak dobio ponudu Hayata i pristao doci vamo da radi. Ne vjeruj glupim clancima iz avaza
Hajde nek je tako. Ali ja nekako ne mogu povjerovati kao sto je neko vec rekao da se svojevoljno ostavio onih silnih sadrzaja koje je imao na SK, koji su za osobu poput njega raj, i dosao ovdje...
A kada sam vidjela grupu na fejsu koju su otvorili u Srbiji nesto tipa lincujmo Marjana, braca iz RS-a ce se pobrinuti za tebe i kada vidim sta mu cesto pisu po profilu... odron :run:
Ali to je nas balkanski mentalitet
muha_sa

#269 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by muha_sa »

neko od onih huligana iz genocidne tvorevini sto su u Nisu zapalili zastavu svoje drzave BiH.
cico x

#270 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by cico x »

treba napraviti trans za zenicu: "oni ti ga puse marjane!"
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#271 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by Admir_1984 »

ladyblue18 wrote:
Admir_1984 wrote: Njega niko iz Srbije nije otjerao, vec je momak dobio ponudu Hayata i pristao doci vamo da radi. Ne vjeruj glupim clancima iz avaza
Hajde nek je tako. Ali ja nekako ne mogu povjerovati kao sto je neko vec rekao da se svojevoljno ostavio onih silnih sadrzaja koje je imao na SK, koji su za osobu poput njega raj, i dosao ovdje...
A kada sam vidjela grupu na fejsu koju su otvorili u Srbiji nesto tipa lincujmo Marjana, braca iz RS-a ce se pobrinuti za tebe i kada vidim sta mu cesto pisu po profilu... odron :run:
Ali to je nas balkanski mentalitet
Pa u zivotu postoje i drugi izazovi osim tih silnih prenosa. Neki glavni urednik sportkluba je malo srao po nekim novinama, pa je mozda to natjeralo covjeka da dodje vamo.
Luke Perry

#272 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by Luke Perry »

Galamdzija neki. Ne svidja mi se takav stil.
Mikado

#273 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Mikado »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jednostavno VRH !!!!
Last edited by Mikado on 30/03/2009 21:04, edited 1 time in total.
LongDong

#274 Re: Marjan Mijajlović na Hayatu

Post by LongDong »

Luke Perry wrote:Galamdzija neki. Ne svidja mi se takav stil.
Dajte čovjeku poster Seada Hadžijahića u prirodnoj veličini, jer vjerujem da mu je stil dotičnog dopadljiviji.
Mikado

#275 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Mikado »

Il jos bolje Zorana Suke koji je izmedju ostalog poznat i po onoj da je "Villareal grad u predgradju Valensije" !! :mrgreen:
Locked