Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas od NK Rijeke rezultatom 3:2. U petom minutu strijelac je bio Muslimović, da bi Rijeka nakon penala u 30. minutu izjednačila na 1:1. Pred sami kraj prvog poluvremena Zvjezdan Misimović također iz penala dovodi našu selekciju u vodstvo. Na 2:2 poravnava u 48. minutu Sharbini nakon što je Spahić skrivio penal. U 69. minutu na 3:2 povećava stariji od braće Sharbini nakon uigrane akcije fudbalera Rijeke.
U našoj reprezentaciji izvršene su samo dvije izmjene. Zec je zamijenio Muslimovića, dok je Radeljić ušao umjesto Mirvića na poluvremenu. Žute kartone zaradili su Edin Džeko zbog prekršaja te Emir Spahić zbog prigovora.
raja,
skontao sam nesto: mozda je ovo samo dio taktike naseg brilijantnog trenera i menadzmenta reprezentacije kako bi se belgiji ucinili kao lagan protivnik i kako bi se belgijanci opustili jer ce kontati kad nas je rijeka uzela i oni ce zmireci.
a onda dok se osvijeste i dok skontaju s kim stvarno imaju posla: 0-4 za nas.
legendo_moja wrote:
A što dopuštaš? Nema u ovoj državi fajde ni od čega, jer narod vegetira. Ja sam iz Bihaća dolazio na proteste i revijalne utakmice protiv saveza, a raja mi se smijala na šta trošim pare. I meni je sad smiješno. ...
E ja čekam ne bi li koji od njih ( a najdraži bi mi bio Iljo) da dođe baš u Bihać. Ne bi ja više čekao masovna okupljanja, neg bi stvar uzeo u svoje ruke.
Šta da ti kažem za raju, kad sve znaš
anlayan12 wrote:kakav blam!!!kad ovo cuju ostale organizacije i drzave...nas je savez najgori na svijetu a i igraci su se malo morali potruditi vise da im ne zabijaju Sharbiniji...SRAMOTA!!
Ima li ono šanse da ovi Sharbiniji zaigraju za nas
yurebure wrote:
MEC JE ISAO IZ 2 U 1
NEKO JE DIGO EXTRA NOVCE!!!
Pa ova se tekma i igrala iz tog razloga, to je više jasno i mojoj nani od 80 godina.
Nema više arapskih para (otkantali ih), pa sad ova ciganija, a narod to puši ko drinu sarajevsku.
Blanco wrote:Ma jbg 2 penala im svirana ,da mi je samo vidjet snimak.Ma nije vazno ako izgube jes da je malo ofirno al jbg vazno je da dobijemo Belgiju .Evo kaze na radio da je bio nepostojeci penal
cccccc... donijece Ciro "majstor" pobjedu iz Belgije... aj majko mila
karanana wrote:raja,
skontao sam nesto: mozda je ovo samo dio taktike naseg brilijantnog trenera i menadzmenta reprezentacije kako bi se belgiji ucinili kao lagan protivnik i kako bi se belgijanci opustili jer ce kontati kad nas je rijeka uzela i oni ce zmireci.
-LIBERO- wrote:Etisoni u hotelu su bili ne kvalitetni,promjena podloge..nisu se prilagodili travi
Sudija je kriv
Kisa je kriva
Nismo imali srece
Tvrde ,prenapuhane lopte
......... itd itd
Uvijek su svi krivi,sem idiota iz saveza i ublehasa Cire na klupi
Malo prosiren slijed dogadjaja
Februar: Savez bira Usanovica za sekretara
Mart: Belgija uvaljuje 4 komada u Briselu. Tekma se prekida zbog bakljade ili nereda
April: Prazan stadion u Zenici I Belgijanci nam uvaljuju jos 2 komada
April: Ciro daje ostavku
Maj: Savez bira anonimusa za selektora
Juni: Misimovic i Bajramovic se oprastaju od repke.
Laku noc
Juli: Savez opet zamjeni selektora i odjednom BHF huligani, ciganji, dijasporci i huligani.
Blanco wrote:Ma jbg 2 penala im svirana ,da mi je samo vidjet snimak.Ma nije vazno ako izgube jes da je malo ofirno al jbg vazno je da dobijemo Belgiju .Evo kaze na radio da je bio nepostojeci penal
E jbg sad izgubili od Rijeke i sad nevalja nista ,a kad smo pobijedili 7-0 Ciro je bio kralj,jel tako?Rekao sam naravno da je sramota izgubit od Rijeke al naravno svi ce zaboravit ovu tekmu ako se donese dobar rezultat iz Belgije,i zato mislim da je glupo govorit kako Ciro nevalja i slicno.
E jbg sad izgubili od Rijeke i sad nevalja nista ,a kad smo pobijedili 7-0 Ciro je bio kralj,jel tako?Rekao sam naravno da je sramota izgubit od Rijeke al naravno svi ce zaboravit ovu tekmu ako se donese dobar rezultat iz Belgije,i zato mislim da je glupo govorit kako Ciro nevalja i slicno.
NIJE BIO KRALJ NAKON ESTONIJE OTKUD TI TO???? VECINA JE GA PLJUVALA ISPOCETKA JEBO TE ON. Samo su gani one budale u dresovima Turkse dizala u nebesa, za ostale je uvijek bio djubre.
Samo 0-4...
ovo dok ne skontaju s kim imaju posla, prvih 20ak minuta, a do kraja cemo se i mi malo opustiti pa dati jos samo 3-4 komada.
Kakav crni prenos ....Rijeka tražila 30.000 eura za prenos ...neka,neka i treba nam ovo ateriranje...da se malo spustimo na zemlju....žao mi samo što nas baš Rijeka spušta ,ali možda je tako i bolje...a danas cemo popušiti foru u Rijeci samo tako (možda jedino Ćiro nekako izmajmuniše da nas puste da pobjedimo)...pa pitari su pisali kako su razbili reprezentaciju svojom prepoznatljivom pas igrom ...šta li ce nam Rijeka tek prirediti
Dakle,ateriranje se desilo...Reprezentacija (na celu sa trenerom svih trenera zvanim Mikado) je izblamirana do te mjere da smo vec izgubili utakmicu sa Belgijom...neka vala i trebalo nam je ovo,samo zbog fanova onog klovna...jbt Rijeka nas poderala
kralj? kome? tebi i takvim plitkoumnim kao ti? idi lizi mu paksu sutra u tuzlu