Kojim cinom i kad mu je uzeo dipl.pasos?vemus wrote:Uzeo Aliji diplomatski pasos!mIRCerka wrote:ko je aliji sta uzeo?vemus wrote: ne!
kriminala ima u svakoj vlasti i svakoj stranci..najsretniji bih bio da imam neku jaku alternativu, provjerene ljude, ciste i postene..
ali, nazalost takvih nema...
a sjecam se da je SDP uzeo bosnjacima legitimet, izmislio teroriste, slao ljude u gvantanamo, montirao procese...
dao kacavedni, dakle jednom vrhusnkom zlocincu diplomatski pasos a uzeo ga Aliji...
Da li te je Boga strah????nije SDP proglasio alzirce teroristima i opasnima vec SAD, ali to je tesko prihvatiti...
i samo nesto da ti kazem, pa odustajem od diskusije s tobom...
ZLATKO LAGUMDZIJA JE KRIV ZA OVE VREMENSKE PROMJENE U TOKU DANA juce i danas!!!!
Uhapsio generala Alagica kao zadnjeg kriminalca a covjek bio spreman da se dobrovoljno preda i tako ga ponizio...
Montirao procese kao sto su to nekad dobro radili njegovi politicki mentori i uzori - udbasi i komunisti!
Prodao zlato dobijeno od sukcesije po mnogo manjoj vrijednosti od stvarne...
davao svojoj Amini poslove mimo tendera, drzavne poslove...
ima jos toga...
pogorelica...itd...
pa malo pljuvao borce pred parlamentom...
Sto se tice sve te price sto si napisao, vjerujem ti samo vo zaAminu..al hoces sad nesto iskreno...pa se ljuti...i taj kojeg okivas u zvijezde mi je od oca napravio invalida, rekao MIRNO SPAVAJ RATA NECE BITI, svoju djecu sve do jednog izmjestio vani i izdaleka govorio juris...
Nisu dzaba vogoscanke prije rata govorile BILJO RODI PA NA FRONT VODI...raspitaj se, provjeri, prije nego u centrali opet dobijes copy paste KOMUNISTICKO UDBASKI klinac palac...ja sad odo privremeno offline, gotov mi iPhone...
PS Dabogda ti uvijek bilo ko sto je danas.