Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Blue room

#251 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Blue room »

Ja sam prilicno siguran da je sva ta prica oko stranke Batkova zajebancija i nacin da promovise druge projekte na kojima radi. Mislim da bi zaista trebalo birati politicare na osnovu koliko im je stalo do jednog ljudskog zivota ali to je vec ozbiljna prica za neku drugu temu. I mislim da je pomalo nepristojno stalno ulaziti u to kolika je nekome plata to je kao da nekome viris iza ledja dok stoji na bankomatu u stanje na racanu .
EUROBIH

#252 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by EUROBIH »

Blue room wrote:Ja sam prilicno siguran da je sva ta prica oko stranke Batkova zajebancija i nacin da promovise druge projekte na kojima radi. Mislim da bi zaista trebalo birati politicare na osnovu koliko im je stalo do jednog ljudskog zivota ali to je vec ozbiljna prica za neku drugu temu. I mislim da je pomalo nepristojno stalno ulaziti u to kolika je nekome plata to je kao da nekome viris iza ledja dok stoji na bankomatu u stanje na racanu .
na zapadu znaju koliko sportista zarađuje dok samo spava :zzzz: :zzzz: ,svima se zna koliko ko makne sedmičnoo,jer se tamo zna ko je poreski obveznik a ko poreski ovisnik,a ovde neko ko se smatra ideologom i zaštitnikom kokuza ili ti baksuza može da prodaje prazne priče o npr germanijumu,koji je u usa i njemačkoj zabranjen a kod njega spasitelj,ali njegovog novčanika :lol: :lol: :lol:
ili dovuče u program onu budalu što liječi na daljinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ili onog propalicu od brozovih što ima nekakvu komunističku partiju i hvali dodika punih usta,a humanitarni rad i skupljanje para moleći preko etera,to je DEGUTANTNO u normalnim zemljama,jer je sistem zadužen za čovjeka,a ne neki pojedinac,koji sada na tuđim nesrećama SKUPLJA GLASOVE ZA IZBORE!!!!!! :bih:

p.s.
za mene je pepeljuga uvijek bila ortodoksna kurva,samo se dobro pretvarala za potrebe narodnih masa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mahalac

#253 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Mahalac »

Nevjerovatno 50% podrske na on-line anketi s-xa....pa ovaj narod je zreo za Batka :shock:
Haris.ba

#254 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Haris.ba »

Blue room wrote:I mislim da je pomalo nepristojno stalno ulaziti u to kolika je nekome plata to je kao da nekome viris iza ledja dok stoji na bankomatu u stanje na racanu .
Osim ako ne postane političar(izađe na izbornim listama). Po zakonu mora popuniti imovinski karton. :D
A u demokratskim društvima okvirni iznos plate je javna stvar kod javnih osoba. Hoćeš biti javna osoba, uticati na platu drugih, a svoju ne dati u javnost?

Joj, što je naš narod politički nepismen.
vrhbosna

#255 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by vrhbosna »

EUROBIH wrote:
aerosa wrote:Ljudi vi ste fakat bolesni, jbt na čovjeka koji je već do sad spasio toliko života a to i dalje radi zdrav čovjek ne može toliko pljuvati....
kokuz sa 5000 maraka plate na krmeleonu i
bar nije na budžetu ili ti proračunu
Johnny071

#256 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Johnny071 »

jebo i budzet i sve, fino naslov kaze
BATKO, seres dugo a trebo bi kratko!

Al on i jes za ovaj zaostali narod.
jedna tamo

#257 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by jedna tamo »

ja sam o Batku imala jako lijepo mišljenje, ali priča se dosta ružno o njemu...znam ga sa ilidže...sad šta je istina :?
uglavnom podržavam akcije kojima je pomogao bolesnim ljudima i zato Batko :thumbup:
silver04

#258 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by silver04 »

"On je izrazio i veliku zahvalnost ministru vanjskih poslova Crne Gore Milanu Roćenu i premijeru te zemlje Mili Đukanoviću koji su dali "zeleno svjetlo" i istakli u dopisu španskim vlastima da nemaju ništa protiv da monstrum bude izručen u BiH."

Izjava za nevjerovati. Onima koji su ga 2001. pustili da pobjegne iz podgorickog zatvora sad se izrazava neka zahvalnost za nesto u vezi Batka!!!???
"O tempora o mores", kakva ironija.
O'zone
Globalni moderator

#259 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by O'zone »

silver04 wrote:"On je izrazio i veliku zahvalnost ministru vanjskih poslova Crne Gore Milanu Roćenu i premijeru te zemlje Mili Đukanoviću koji su dali "zeleno svjetlo" i istakli u dopisu španskim vlastima da nemaju ništa protiv da monstrum bude izručen u BiH."

Izjava za nevjerovati. Onima koji su ga 2001. pustili da pobjegne iz podgorickog zatvora sad se izrazava neka zahvalnost za nesto u vezi Batka!!!???
Pošto ti je prvi post evo jedan savjet: Prvo pročitaj o kome je tema pa onda piši komentar. Naime ova tema je o Almiru Ćehajić-u "Batku" a ne o veselinu vlahoviću "Batku"

Dobro došao :sax:
luckylaka

#260 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by luckylaka »

O'zone wrote:
silver04 wrote:"On je izrazio i veliku zahvalnost ministru vanjskih poslova Crne Gore Milanu Roćenu i premijeru te zemlje Mili Đukanoviću koji su dali "zeleno svjetlo" i istakli u dopisu španskim vlastima da nemaju ništa protiv da monstrum bude izručen u BiH."

Pošto ti je prvi post evo jedan savjet: Prvo pročitaj o kome je tema pa onda piši komentar. Naime ova tema je o Almiru Ćehajić-u "Batku" a ne o veselinu vlahoviću "Batku"

Dobro došao :sax:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobar
emirchata

#261 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by emirchata »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prejako! :thumbup:
ByDuric

#262 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ByDuric »

Lik je legenda, a svi mozete da pisete sta ocete, njega cijela BiH podrzava zato sto je lik ČOVJEK, sto vi ocigledno niste cim tako pisete... BATKA ZA PREDSJEDNIKA!!!!
Reglan

#263 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Reglan »

ByDuric wrote:Lik je legenda, a svi mozete da pisete sta ocete, njega cijela BiH podrzava zato sto je lik ČOVJEK, sto vi ocigledno niste cim tako pisete... BATKA ZA PREDSJEDNIKA!!!!
Kojeg ba Batka,jeli onoga sa Grbavice ili onoga stomatologa :-) :lol: :lol: :D
A_I_

#264 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by A_I_ »

Cenzura kao u kakvim diktatorskim banana zemljama :roll:
Prvo je u petak ometan signal i Kameleonu i eFM-u da bi juce tj u ponedjeljak bila iskljucena struja opet i Kameleonu i eFM-u. Onako slucajno jelte :-)
Dodatno - OBN je isti dan ukinuo tv emisiju Udri muski.

Ovo je sve manje pokusaj demokratske zemlje a sve vise mafijaska zemlja.
ratata

#265 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ratata »

A_I_ wrote:Cenzura kao u kakvim diktatorskim banana zemljama :roll:
Prvo je u petak ometan signal i Kameleonu i eFM-u da bi juce tj u ponedjeljak bila iskljucena struja opet i Kameleonu i eFM-u. Onako slucajno jelte :-)

pa OBN je morao ukinuti tu emisiju jer Batko kroz svako svoje pojavljivanje, bilo humanitarno, kroz emisiju ili preko one primitivne serije, promovise zadnje tri godine svoju stranku da bi se konachno i kandidovao, nakon cega se vise ne moze tretirati samo kao voditelj, nego kao neko ko u svakom trenutku predstavlja i radi za svoju stranku.
A_I_

#266 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by A_I_ »

ratata wrote:
A_I_ wrote:Cenzura kao u kakvim diktatorskim banana zemljama :roll:

pa OBN je morao ukinuti tu emisiju jer Batko kroz svako svoje pojavljivanje, bilo humanitarno, kroz emisiju ili preko one primitivne serije, promovise zadnje tri godine svoju stranku da bi se konachno i kandidovao, nakon cega se vise ne moze tretirati samo kao voditelj, nego kao neko ko u svakom trenutku predstavlja i radi za svoju stranku.
AFAIK stranka postoji tek nekoliko mjeseci a uopste on nije bio pokretac ideje za osnivanje te Stranke Kokuza vec pojedini slusatelji emisije. I koliko mi je poznato, samo je pocasni predsjednik a ne kandidat za bilo kakvu funkciju na izborima.

Ovo iskljucivanje struje Batku i Zoki (kao jedinoj dvojici ljudi koji SVAKODNEVNO rastjeruju zabokrecinu u drustvu), ometanje signala te uklanjanje s OBN televizije 6 dana pred izbore jasan je pokazatelj u kakvom je sranju nase drustvo (da ne pricam kako bi se RAK morao ovim pozabaviti).
samo malo

#267 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by samo malo »

Ja sam cuo da onaj ko se Batku to jest Otvorenoj mrezi obrati za pomoc, nema pravo u uvid stanja racuna za svoje dijete ili clana familije za kojeg se skupljaju pare. Samo Batko i njegovi ljudi znaju koliko para ima na racunu.

Cuo od osobe koja mu se obratila za pomoc (za sina) i gostovala u njegovoj emisiji prije nekoliko mjeseci. Navodno su se pojedini od roditelja i clanova familija oboljelih htjeli obratiti po tom pitanju i u emisiji, ali su kulturno otkaceni od strane Seje (jel Sejo? ne znam tacno ime onog njegovog urednika) ili ko vec prima pozive i mailove od gledalaca i slusalaca.
ratata

#268 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ratata »

samo malo wrote:Ja sam cuo da onaj ko se Batku to jest Otvorenoj mrezi obrati za pomoc, nema pravo u uvid stanja racuna za svoje dijete ili clana familije za kojeg se skupljaju pare. Samo Batko i njegovi ljudi znaju koliko para ima na racunu.

Cuo od osobe koja mu se obratila za pomoc (za sina) i gostovala u njegovoj emisiji prije nekoliko mjeseci. Navodno su se pojedini od roditelja i clanova familija oboljelih htjeli obratiti po tom pitanju i u emisiji, ali su kulturno otkaceni od strane Seje (jel Sejo? ne znam tacno ime onog njegovog urednika) ili ko vec prima pozive i mailove od gledalaca i slusalaca.
ne bi me ni to chudilo kad je Batko i njegova ekipa u pitanju
ismb

#269 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ismb »

ratata wrote:pa OBN je morao ukinuti tu emisiju jer Batko kroz svako svoje pojavljivanje, bilo humanitarno, kroz emisiju ili preko one primitivne serije, promovise zadnje tri godine svoju stranku da bi se konachno i kandidovao, nakon cega se vise ne moze tretirati samo kao voditelj, nego kao neko ko u svakom trenutku predstavlja i radi za svoju stranku.
Allaha ti, pa što ne ukinu Avaz, i njegovo plaćanje iz budžeta za lokalne nivoe vlasti... A, sada da nastavimo u Vašem revijalnom tonu - Fahro kroz svako svoje pojavljivanje, bilo u novinama (pogodi kojim), bilo na TV, ili preko primitivnih plakata koji oblijepiše grad (s glavom koja dira nebesa (neimar naš, lijep, visok, šesan ... - valjda je Allah (neuzubillah)), promoviše sebe (Ja kao Jedini) zadnje tri godine da bi se konačno i kandidovao, nakon čega se više ne može tretirati samo kao privrednik, nego kao neko ko u svakom trenutku treba da predstavi sebe i svoj imovinski karton (mislim pravi, ne onaj od 1400 KM plate i firmom od više stotina miliona...
ismb

#270 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ismb »

Uz dodatak - onaj koji stavi na avatar sliku gospodina Alberta treba barem malo i da promisli, ili ako već piše na BSH forumima da koristi i Č, Ć, Đ, Ž, Š - nije to tako teško ni skinuti za g. Alberta.
TheDocToR

#271 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by TheDocToR »

samo malo wrote:Ja sam cuo da onaj ko se Batku to jest Otvorenoj mrezi obrati za pomoc, nema pravo u uvid stanja racuna za svoje dijete ili clana familije za kojeg se skupljaju pare. Samo Batko i njegovi ljudi znaju koliko para ima na racunu.

Ne znam da li cu snositi neke posljedice sto dizem temu iz mrtvih, ali moram reci da su ovo tacni navodi.
Taj covjek od svake akcije koju je organizovao imao je odredjeni procenat.

Moram reci ovako javno BATKO je kriminalac, osoba koja iz hobija vara druge, zbog njega i njemu slicnih tri puta razmislim da li da ucestvujem u nekoj humanitarnoj akciji.

Svako ko zivi u gradu zna da je BATKO kriminalac i bogati se na racun bolesnih ljudi, kupuje kamine od 12 000 KM u OBI-ju za svoju vilu, navodno ide na lijecenja u Austriju, a ustvari je otisao na skijanje u Aspen i tako slicne malverzacije.

Ovo pisem da ukoliko dodjete u kontakt sa ovom osobom da pristupite sa oprezom.
xXBl0odXx

#272 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by xXBl0odXx »

TheDocToR wrote:

Ne znam da li cu snositi neke posljedice sto dizem temu iz mrtvih, ali moram reci da su ovo tacni navodi.
Taj covjek od svake akcije koju je organizovao imao je odredjeni procenat.

Moram reci ovako javno BATKO je kriminalac, osoba koja iz hobija vara druge, zbog njega i njemu slicnih tri puta razmislim da li da ucestvujem u nekoj humanitarnoj akciji.

Svako ko zivi u gradu zna da je BATKO kriminalac i bogati se na racun bolesnih ljudi, kupuje kamine od 12 000 KM u OBI-ju za svoju vilu, navodno ide na lijecenja u Austriju, a ustvari je otisao na skijanje u Aspen i tako slicne malverzacije.

Ovo pisem da ukoliko dodjete u kontakt sa ovom osobom da pristupite sa oprezom.
....i sad bi ti mi trebali vjerovati. :roll:

Ne interesuje me ni Batko, a ni ti, al ti zasluzujes jednu dobru vaspitnu !
astrid

#273 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by astrid »

Ne znam :roll: ..Ne vjerujem da je to tacno iz jednostavnog razloga jer je i Batko prosao tu borbu sa svojom cerkom.
...e,sad... :roll:
alibegoa

#274 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by alibegoa »

Rece javno a on anoniman

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2
Sabirni centar

#275 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Sabirni centar »

Lud i ponosan wrote:Mnogo zivota je spaseno zahvaljujuci ovom "ublehasu", odnosno njegovim naporima da se dobri ljudi animiraju i ukljuce u akcije, a losih ljudi je uvijek bilo i bice... Iznositi bljuvotine bez ikakvih dokaza je degutantno.

I jos nesto... Da mu je mjesecna plata 20 hiljada KM ne bih imao nista protiv toga, samo jedan spaseni zivot vrijedi daleko vise i apsolutno mi je nebitno koji kamin kupuje, te koliko ima na racunu. To sto direktor Razvojne banke FBiH ima 20 hiljada KM nikog ne zabrinjava, to su "sposobni" ljudi koji zasluzuju taj novac i nas glas na izborima. Da ne spominjem direktore drzavnih preduzeca, itd.

Drugo, prica Batkovog udruzenja ide i malo sire... pokrenuta su mnoga pitanja, akcije, pritisce se vlast da se rijese odredjena pitanja i eliminisu zakonske prepreke, animirani su doktori da rade besplatno,... Ozbiljna je ovo prica da bi se po njoj pljuvalo na osnovi mahalskih prica.

Jadni smo mi... Za promjenu, darujte krv, obidjite neku porodicu kojoj je pomoc neophodna, posjetite komsiju koji tesko zivi, uradite nesto u svojoj zajednici za ljude u nevolji... i onda pricajte. Sram vas bilo.
Svaka čast care :thumbup:
Post Reply