mIRCerka wrote:port4l wrote:
I naravno djeda mraza ili kako god ga zvali NIJE niko ni protjerao, ni spalio, ni ubio, ni istjerao, ni zabranio.... i kao svake godine do sada, i ove godine cete djeda mraza vidjeti sirom grada Sarajeva i a za divno cudo djed mraz ce davati vasoj djeci poklone ako ste spremni platiti za to kao i uvijek do sata i cak cete se moci i slikati sa njim ... svi znate da je to tako ali volite da zakuhavate a narucito volite da na osnovu huskaskih poluinformacija prozivate sve redom aposebno kojekakve muslimane itd...
a tu informaciju si dobio od?
Toliko o supljiranju. Dok Arzija ne kaze sta i kako u kameru, JA SAM CVRSTOG UVJERENJA da ce ona opet puknut pricu o neimastini i kako svi roditelji ne mogu priustiti 10 KM za paketic, kao sto je prosle godine pricala...
Ko ima 140 KM za mjesec dana vrtica, ima i 10 za paketic...i tacka.
PS Nek se ima para u vrticu placat vjeroucitelje...

nemam ja od koga dobiti tu informaciju, to je tako bilo godinama do sada sto ne bi bilo i ove godine?
Ti i tebi slicni ovda dizete hajku i potkuhavate, zlonamjerno pricajuci price kako je neko PROTJERAO djeda mraza i to na bazi cega? na osnovu kojih INFORMACIJA?
Nemas nikakvu informaciju pa ovda bacas supljake na koje se raja lozi, sram te bilo!
Ja sam za princip ko zeli bujrum, ima gdje, ko ne zeli, nemora ima i on gdje i sta je tu lose...
ja npr. ne zelim da mi djete daruje djed mraz, jednostavno ne zelim da neko oblikuje svijest mog djeteta u tom pravcu( na kraju krajeva svoje razloge ne trebam nikome objasnjavati)... i NIKO NEMA PRAVO DA TO RADI, isto tako NIKO NEMA PRAVO DA ZABRANI DJEDA MRAZA RODITELJIMA ONE DJECE KOJI ZELE DA IM DJETE DARUJE DJED MRAZ...
Zaista ne razumijem radi cega imate toliku potrebu za dizanjem halabuke na osnovu nekakvih supljih prica???
nemozete Vi natjerati nikoga da prihvati nesto sto on ne zeli, zar je to tesko svatiti?