1. Gornji Vakuf-Uskoplje
2. Donji Vakuf
3. Skender Vakuf/Kneževo
4. Mrkonjić Grad (nekad Varcar Vakuf)
5. Kulen Vakuf (opština Bihać)
6. Skucani Vakuf (opština Sanski Most)
7. Vakuf (opština Bosanska Gradiška/Gradiška)
8. Vakuf (opština Lopare)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
paja patk.paja_patak wrote:pa osnivanje vaseg kluba se zove kompleks a ja imam pravo komentarisati temu koju god ja hocu zar nije demokratija?![]()
nego ja nisam vidio grbavice![]()
ja ovdje rodjen i danas tu zivim a on meni da nisam vidio grbavice
ko sto reko imam pravo pisati na kojoj god temi pa i na temi o "ovom" klubu...a ti mi reci o kakvoj je zavisti rijec da nije mozda rijec o nekim velikim uspjesima?ero_sa_onog_svijeta wrote:paja patk.paja_patak wrote:pa osnivanje vaseg kluba se zove kompleks a ja imam pravo komentarisati temu koju god ja hocu zar nije demokratija?![]()
Kompleks je kad netko visiš na temi Zrinjski i pljuješ po Zrinjskom.
To je ta tvoja ljubomora, zvaist, jad...
NE SRAMOTI SE VIŠE
Očito je da ti je Zrinjski stvorio nekakav kompleks pa ispadaš smiješan.paja_patak wrote:ko sto reko imam pravo pisati na kojoj god temi pa i na temi o "ovom" klubu...a ti mi reci o kakvoj je zavisti rijec da nije mozda rijec o nekim velikim uspjesima?ero_sa_onog_svijeta wrote:paja patk.paja_patak wrote:pa osnivanje vaseg kluba se zove kompleks a ja imam pravo komentarisati temu koju god ja hocu zar nije demokratija?![]()
NE SRAMOTI SE VIŠE
Ljubomoran zbog uspjeha u slavnoj premijer ligiero_sa_onog_svijeta wrote:paja patk.paja_patak wrote:pa osnivanje vaseg kluba se zove kompleks a ja imam pravo komentarisati temu koju god ja hocu zar nije demokratija?![]()
NE SRAMOTI SE VIŠE
oko 3000 ljudi je bilo po nenormalnoj hladnoći i buriMoraless wrote:Nemoj odmah misliti da te nešto furam ili hebem, molim te, jer fakat nije mi to namjera, daleko od toga.... interesuje me jel bilo raje u kopu, ono ofrlje što bi rekli koliko je gledalaca uopšte bilo, jer avazu odavno ne vjerujem![]()
Svakako da mi je drago što ste dobili, da se ja pitam dao bi vam kup bez razmišljanja, ako ništa da i mi uhvatimo voz za evropu![]()
Pozz
bato99 wrote:oko 3000 ljudi je bilo po nenormalnoj hladnoći i buriMoraless wrote:Nemoj odmah misliti da te nešto furam ili hebem, molim te, jer fakat nije mi to namjera, daleko od toga.... interesuje me jel bilo raje u kopu, ono ofrlje što bi rekli koliko je gledalaca uopšte bilo, jer avazu odavno ne vjerujem![]()
Svakako da mi je drago što ste dobili, da se ja pitam dao bi vam kup bez razmišljanja, ako ništa da i mi uhvatimo voz za evropu![]()
Pozz