Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
Howitzer
#251 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Živjelo Kosovo !!!

- Ahmmed
#252 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Ne zna Johny šta je ummet, jel tako Valbon? 
-
Johny
#253 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Mozda bi i znao da nema dva M...Ahmmed wrote:Ne zna Johny šta je ummet, jel tako Valbon?
Sta ces, ucio sam "po Vuku", nepismen sam za slova W,Q, X(ako nije H)...
Drugar iz osnovne se preziva Umet, da ne mislis na njega?! Imao je uvek masnu kosu, pa mozda zbog toga...
- Mx
- Ahmmed
#255 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Johny wrote:Mozda bi i znao da nema dva M...Ahmmed wrote:Ne zna Johny šta je ummet, jel tako Valbon?
Drugar iz osnovne se preziva Umet, da ne mislis na njega?! Imao je uvek masnu kosu, pa mozda zbog toga...
Što toliki jed i bijes progovaraju iz tebe?I koliko god se ti trudio da na ovom forumu pokažeš da si "drugačiji"....Jednostavno, ne ide ti. Mali, iskompleksirani četnik u rukavicama, koji svoje pravo lice ne može sakriti....
A za druga Umeta....Nadam se da je preživio....Ubijali ste ljude i za manje stvari....od masne kose....
-
Johny
#256 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
RrofteValbon_1 wrote:![]()
Definitivno ovo je jedna od najznacajnijih priznanja nezavisnosti Republike Kosova![]()
Mislim da poslije ovog priznanja ostale (od arapskih-muslimanskih zemalja) ce doci ka "domingo efekat"![]()
Rroftë Republika e Kosovës
Cestitam vam na Rrofte, zvuci jebeno
-
Johny
#257 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Joj, pa i ti imas dva M, pa zato i pises ovako...Ahmmed wrote:Johny wrote:Mozda bi i znao da nema dva M...Ahmmed wrote:Ne zna Johny šta je ummet, jel tako Valbon?
Što toliki jed i bijes progovaraju iz tebe?I koliko god se ti trudio da na ovom forumu pokažeš da si "drugačiji"....Jednostavno, ne ide ti. Mali, iskompleksirani četnik u rukavicama, koji svoje pravo lice ne može sakriti....
A za druga Umeta....Nadam se da je preživio....Ubijali ste ljude i za manje stvari....od masne kose....
Objasni mi nesto, ako sam vec iskompleksiran, zasto nosim rukavice
Umet ziv i zdrav, zove se Dragan
- Ahmmed
#258 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Sreća njegova pa se zove Dragan...Pored tebe takvog, da mu je kakvo drugačije ime, vjerovatno ne bi preživio....
Nemam živaca ( iako se obično potrudim), naglabati sa četnicima, pogotovo tvoga profila....
I pogotovo nakon informacije da će se ove godine u Potočarima, kraj Srebrenice, pokopati 1000 nevinih duša....
Nemam živaca ( iako se obično potrudim), naglabati sa četnicima, pogotovo tvoga profila....
I pogotovo nakon informacije da će se ove godine u Potočarima, kraj Srebrenice, pokopati 1000 nevinih duša....
-
zijancer
#259 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
jel poceo da pere kosu?
-
Johny
#260 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Kako si patetican... prosla je ponoc, carolija je nestala, a nisam ti ni nasao cipelicu...Ahmmed wrote:Sreća njegova pa se zove Dragan...Pored tebe takvog, da mu je kakvo drugačije ime, vjerovatno ne bi preživio....
Steta sto se nisi potrudio, kapiram, nije ti dan, a vec je i utorak, nikakav dan, zasto bi se i trudio?!
Mozda Dragan ne bi preziveo, ali moj dobar drugar Adnan Dervisevic je preziveo...mozda zato sto se trudi...ko ce to znati...
- Ahmmed
#261 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Johny wrote:Kako si patetican... prosla je ponoc, carolija je nestala, a nisam ti ni nasao cipelicu...Ahmmed wrote:Sreća njegova pa se zove Dragan...Pored tebe takvog, da mu je kakvo drugačije ime, vjerovatno ne bi preživio....
I pogotovo nakon informacije da će se ove godine u Potočarima, kraj Srebrenice, pokopati 1000 nevinih duša....![]()
Steta sto se nisi potrudio, kapiram, nije ti dan, a vec je i utorak, nikakav dan, zasto bi se i trudio?!
Mozda Dragan ne bi preziveo, ali moj dobar drugar Adnan Dervisevic je preziveo...mozda zato sto se trudi...ko ce to znati...
Jah....
Da, patetično je, nakon tvoga ismijavanja Meke i Medine, nakon jeda i bijesa, uvreda,siktanja, pomenuti Potočare....Uvijek ste bili majstori za obrtanje teza.....
-
Johny
#262 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Ja se sprdam na ovoj temi, jasna je razlika kad sam ozbiljan a kad je zezancija...a ovo sve sto sam pisao je zezancija, dok ti nisi uleteo sa svojim glupostima...
Tema i jeste za zezanje, koga boli za Arabiju i Kosovo, kakva je to uopste vest?! Jel ce neko obesiti npr "Banglades priznao Kosovo", ajde da budemo dosledni do kraja i da zavrsimo sa "Makao i Dzibuti priznali Kosovo"...
O Kosovu ima mnogo postova gde sam pisao ozbiljno, a ovo je tolko neozbiljno da je i smesno...
Tvoji pokusaji da ubacis trgediju u Srebrenici u ovoj temi su bedni, ko si ti da meni prebacujes to?! Jel to sto si Bosnjak po nacionalnosti ti daje za pravo da manipulises zrtvama na kafanski nacin... zalutao si dibidus!
Tema i jeste za zezanje, koga boli za Arabiju i Kosovo, kakva je to uopste vest?! Jel ce neko obesiti npr "Banglades priznao Kosovo", ajde da budemo dosledni do kraja i da zavrsimo sa "Makao i Dzibuti priznali Kosovo"...
O Kosovu ima mnogo postova gde sam pisao ozbiljno, a ovo je tolko neozbiljno da je i smesno...
Tvoji pokusaji da ubacis trgediju u Srebrenici u ovoj temi su bedni, ko si ti da meni prebacujes to?! Jel to sto si Bosnjak po nacionalnosti ti daje za pravo da manipulises zrtvama na kafanski nacin... zalutao si dibidus!
Last edited by Johny on 21/04/2009 01:31, edited 1 time in total.
-
F.G.R.
#263 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
prijavicu tvoja 2-3 posta sa ove teme jer vrijedjas muslimane i islam...sala ili ne, ja te prijavim..Johny wrote:Ja se sprdam na ovoj temi, jasna je razlika kad sam ozbiljan a kad je zezancija...a ovo sve sto sam pisao je zezancija, dok ti nisi uleteo sa svojim glupostima...
O Kosovu sam pisao mnogo postova gde sam pisao ozbiljno, a ovo je tolko neozbiljno da je i smesno...
pozdrav..
-
Johny
#264 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Samo napredF.G.R. wrote:
prijavicu tvoja 2-3 posta sa ove teme jer vrijedjas muslimane i islam...sala ili ne, ja te prijavim..
pozdrav..
Al si me sad uplasio, sta mi ovo treba pred spavanje
p.s znam da sedis u prvoj klupi i da imas sve petice, samo ne znam dal si drugi ili treci osnovne... vec u cetvrtom se to ne radi...
-
F.G.R.
#265 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Johny wrote:Samo napredF.G.R. wrote:
prijavicu tvoja 2-3 posta sa ove teme jer vrijedjas muslimane i islam...sala ili ne, ja te prijavim..
pozdrav..![]()
Al si me sad uplasio, sta mi ovo treba pred spavanje![]()
p.s znam da sedis u prvoj klupi i da imas sve petice, samo ne znam dal si drugi ili treci osnovne... vec u cetvrtom se to ne radi...
- Ahmmed
#266 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Johny wrote:Ja se sprdam na ovoj temi, jasna je razlika kad sam ozbiljan a kad je zezancija...a ovo sve sto sam pisao je zezancija, dok ti nisi uleteo sa svojim glupostima...
O Kosovu sam pisao mnogo postova gde sam pisao ozbiljno, a ovo je tolko neozbiljno da je i smesno...
1.Nema nikakve potrebe za sprdanje Mekom i Medinom....Ne postoji niti jedna tema, šaljiva ili ne, koja bi bilo kome, pa i tebi, dozvolila da se sprdaš sa nečim što nekome nešto znači. Zapamti to.
2. U tvojoj silnoj "sprdnji", previše je jeda i bijesa....E ako se to na srpskom zove sprdnja, onda priznajem da sam pogriješio.
3. Ti si posljednja osoba na ovom forumu koja mi može reći da žrtvama manipuliram na "kafanski način".....
Ja ću Srebrenicu i genocid koji su u njoj počinili Srbi, pominjati kad god ja mislim da treba. I sigurno od jednog četnika, kao što si ti, neću tražiti dozvolu za to.
-
Johny
#267 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Tvoj stav mi nije nikakvo merilo, cak je i dobro sto osobe poput tebe imaju takvo misljenje o meni, nedao Bog da se svako slaze samnom, a sto je vise takvih luzera koji me pljuju to sam ubedjeniji da sam u pravu...
Ima ljudi ovde sa kojima sam diskutovao mnogo puta i retko ko ce ti reci bilo sta lose o meni, od 360 postova sigurno da ima i trasha negde, ali to je minorno u gomili stavova koji su antiteza cetnika i slicnih prica...
Nemoj da mi glumis nekog zagrizenog vernika, jel ne smem da uzmem u usta Meku i Medinu u saljivom tonu?! Ako se to ne sme nek mi kazu moderatori, nije ovo moje radno mesto, vrlo rado cu se udaljiti ako postoji takva cenzura...
Ima ljudi ovde sa kojima sam diskutovao mnogo puta i retko ko ce ti reci bilo sta lose o meni, od 360 postova sigurno da ima i trasha negde, ali to je minorno u gomili stavova koji su antiteza cetnika i slicnih prica...
Nemoj da mi glumis nekog zagrizenog vernika, jel ne smem da uzmem u usta Meku i Medinu u saljivom tonu?! Ako se to ne sme nek mi kazu moderatori, nije ovo moje radno mesto, vrlo rado cu se udaljiti ako postoji takva cenzura...
- arzuhal
#268 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Malo off-topic, da se opustite
Ušao, onomad, Sloba kod Albanca u slastičarnu i traži sladoled. Albanac: Hoćeš kuglu il' iz automata?
Ušao, onomad, Sloba kod Albanca u slastičarnu i traži sladoled. Albanac: Hoćeš kuglu il' iz automata?
-
Johny
#269 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
arzuhal wrote:Malo off-topic, da se opustite![]()
Prave sjajne sladolede, ispod moje zgrade na bulevaru je poslasticarnica Bombaj, drze Albanci i prepuna je uvek, bije ih glas da su vredni i posteni kad se prihvate nekog posla...
Samnom u skolu je isla Anela Murati, sjajna cura, ali njeni joj nisu dali da izlazi sa Srbima...steta...
- Jazz_Junkie
#270 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Wow, vrlo interesantna novost. 
-
mostarac
#271 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
pedeseta tema o kosovu. Red bi bilo da se spoje.
Hm... a sta cemo ako siptari krenu da otkinu komad Makedonije, a nisu daleko od toga? Pretpostavljam da ce mnogi ovdje tad "principijelno" bit ZA.
Hm... a sta cemo ako siptari krenu da otkinu komad Makedonije, a nisu daleko od toga? Pretpostavljam da ce mnogi ovdje tad "principijelno" bit ZA.
- Baltazar_khan
#272 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Ima ovde mnogo ljubomornih likova zbog toga što Kosovo napreduje...
Neka, nek pocrkaju od inata
Neka, nek pocrkaju od inata
- Ahmmed
#273 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Johny wrote:Tvoj stav mi nije nikakvo merilo, cak je i dobro sto osobe poput tebe imaju takvo misljenje o meni, nedao Bog da se svako slaze samnom, a sto je vise takvih luzera koji me pljuju to sam ubedjeniji da sam u pravu...
Ništa i nikog ne glumim. Nema sprdanja sa Mekom i Medinom.....I da znaš moja razmišljanja, sigurno bi znao da bih isto ovako reagirao i da si se sprdao sa Vatikanom, Hristovim grobom u Jerusalemu, Jevrejskim svetinjama.....Uradio bih to na isti način.
Možeš o meni da misliš šta hoćeš. I da me nazivaš kako hoćeš.
Čitao sam ponešto tvojih postova. Iza skoro svake priče o zločinima nad Bošnjacima,nakon tvoje osude tih zločina, išlo bi ALI.....Nema ALI.....Nema ALI, nakon Srebrenice......
Nikad, ama baš nikad, kad je riječ o srpskim ili hrvatskim žrtvama u BiH, ma koliki njihov broj bio u odnosu na bošnjačke, nisam napisao ALI.....Ti to često radiš........To što ima i većih velikosrba od tebe, velikosrba sa drugačijim metodama....Znaš, pun mi je klinac širenja ruku, prema takvim kao što si ti. Jerbo si ti toliko "divan i krasan", da , eto, ne bi baš ubijao i protjerivao....Prije nekoliko godina, i meni je bilo drago kad bih sreo makar i takve kao ti.....Danas više nemam prava na takav način razmišljanja. Jer, neću i ne želim da slušam manje ili više prikrivena relativiziranja....
Danas se jedino divim i iskreno radujem ljudima kao što je Nataša Kandić, kao što su "Žene u crnom"....
- Baltazar_khan
#274 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
Ahmmede, pretjerali ste, imate podforum religija
Ovo je tema o Kosovu i priznavanje te iste države od strane Saudijaca...
Ovo je tema o Kosovu i priznavanje te iste države od strane Saudijaca...
- Mx
#275 Re: Kosovo - Saudijska Arabija priznala nezavisnost Kosova!
A sto se ti to petljas, sta ti imas sa Makedonijom i Albancima u njoj?mostarac wrote:pedeseta tema o kosovu. Red bi bilo da se spoje.