tako je i u ril lajf.. block u glavu i kraj ljubaviaida05 wrote:Za one koji vjeruju u to samo BLOCK i kraj ljubavi......
Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ekspanzi
#251 Re: Virtualna ljubav
-
d2
#252 Re: Virtualna ljubav
ja procitah "vidjali smo se na kamAri" pa pomislih - kakva divna vezazagrebačka_cura wrote:i ja sam vjerovala da ne može...iali desilo se...i nije samo kuckanje...vidjeli smo se na kameri...pričali satima ...noćima....ujutro se budili sa slušalicama i mikrofonom...sve je otišlo malo predaleko....ali ipak ostalo samo virtualno...nažalost...
- Ekspanzi
#253 Re: Virtualna ljubav
d2 wrote:ja procitah "vidjali smo se na kamAri" pa pomislih - kakva divna vezazagrebačka_cura wrote:i ja sam vjerovala da ne može...iali desilo se...i nije samo kuckanje...vidjeli smo se na kameri...pričali satima ...noćima....ujutro se budili sa slušalicama i mikrofonom...sve je otišlo malo predaleko....ali ipak ostalo samo virtualno...nažalost...
trazi se zena zavidnih oblina za vidjanje na kamari
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#254 Re: Virtualna ljubav
A sta ako je osoba neka nezrela koja ce ti pjeati serenadu pod prozorom i zvati svaki sekund?Tu ne postoji block sem toj osobi block u glavuEkspanzi wrote:tako je i u ril lajf.. block u glavu i kraj ljubaviaida05 wrote:Za one koji vjeruju u to samo BLOCK i kraj ljubavi......
- Ekspanzi
#255 Re: Virtualna ljubav
aida05 wrote:A sta ako je osoba neka nezrela koja ce ti pjeati serenadu pod prozorom i zvati svaki sekund?Tu ne postoji block sem toj osobi block u glavuEkspanzi wrote:tako je i u ril lajf.. block u glavu i kraj ljubaviaida05 wrote:Za one koji vjeruju u to samo BLOCK i kraj ljubavi......
pa draga aida, upravo to i napisah
- x0z0y0
#256 Re: Virtualna ljubav
trebao si naglasiti koji blok...betonski..fasadni...puni...suplji...itd itd..cijela paleta mogucnostiEkspanzi wrote: pa draga aida, upravo to i napisah
- Ekspanzi
#257 Re: Virtualna ljubav
vidim i ja.. nije garant blok 5 za vodene bojiceCompos_Sui wrote:trebao si naglasiti koji blok...betonski..fasadni...puni...suplji...itd itd..cijela paleta mogucnostiEkspanzi wrote: pa draga aida, upravo to i napisah
- Šeherzada
#258 Re: Veza preko interneta
A zamisli das toj osobi blok u glavu,osoba se oporavi i nastavi sa provociranjem
....Onda blok ponovo,ona opet isto....a od toliko blokova kada svakog gadjas kucu mozes napraviti.Ne isplati se....Bolje se isplati internet uvesti ....
- Ekspanzi
#259 Re: Veza preko interneta
aida draga neces svaki put drugi blok.. blok ima dobru osobinu da se moze uspjesno visekratno koristiti.. ako ti je mrsko hodat a gadjas se vec onda ga svezi spagom il zicom (bolje zicom) i onda cim ga upotrijebis repetiraj i mozes opet pucataida05 wrote:A zamisli das toj osobi blok u glavu,osoba se oporavi i nastavi sa provociranjem....Onda blok ponovo,ona opet isto....a od toliko blokova kada svakog gadjas kucu mozes napraviti.Ne isplati se....Bolje se isplati internet uvesti ....
- Šeherzada
#260 Re: Veza preko interneta
Bilo bi i tebi mrsko hodat da imas kila kao ja....A to sam vec isprobala,ja pogodim jednom u glavu i cigla pukne ,glava tvrda i Bosanska ostane u normalnom stanju....Zao mi vise cigli.....Ili da zaobilazim Bosance?Ekspanzi wrote: aida draga neces svaki put drugi blok.. blok ima dobru osobinu da se moze uspjesno visekratno koristiti.. ako ti je mrsko hodat a gadjas se vec onda ga svezi spagom il zicom (bolje zicom) i onda cim ga upotrijebis repetiraj i mozes opet pucat
- Ekspanzi
#261 Re: Veza preko interneta
promjeni blok.. cigle i nisu neki kvalitet.. nista to pecena glina i gluposti,aida05 wrote:Bilo bi i tebi mrsko hodat da imas kila kao ja....A to sam vec isprobala,ja pogodim jednom u glavu i cigla pukne ,glava tvrda i Bosanska ostane u normalnom stanju....Zao mi vise cigli.....Ili da zaobilazim Bosance?Ekspanzi wrote: aida draga neces svaki put drugi blok.. blok ima dobru osobinu da se moze uspjesno visekratno koristiti.. ako ti je mrsko hodat a gadjas se vec onda ga svezi spagom il zicom (bolje zicom) i onda cim ga upotrijebis repetiraj i mozes opet pucat
baci se na nove tehnologije, armirani beton il industrijski dijamant.. to ne puca, nema te bosanske tvrde
- anđeo s greškom
#262 Re: Veza preko interneta
Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima.. 
- Loulou
#263 Re: Veza preko interneta
Sretno!anđeo s greškom wrote:Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima..
- anđeo s greškom
#264 Re: Veza preko interneta
Loulou wrote:Sretno!anđeo s greškom wrote:Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima..![]()
Hvala! Trebati će mi
- anđeo s greškom
#265 Re: Veza preko interneta
anđeo s greškom wrote:Loulou wrote:Sretno!anđeo s greškom wrote:Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima..![]()
Hvala! Trebati će mi, s obzirom da ću prijeći par hiljada kilometara
Ups, krivi smajlići
-
Zoya
#266 Re: Veza preko interneta
Andjelcicu, ne daj na se draga, pokazi odmah ko je shef u vezi
i samo oshtro 
- Loulou
#267 Re: Veza preko interneta
I da nam javiš kako je bilo...anđeo s greškom wrote:Loulou wrote:Sretno!anđeo s greškom wrote:Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima..![]()
Hvala! Trebati će mi, s obzirom da ću prijeći par hiljada kilometara
-
PalaSa Marsa
#268 Re: Veza preko interneta
anđeo s greškom wrote:Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima..
- Šeherzada
#269 Re: Veza preko interneta
Da li se andjes s greskom upozna preko interneta i kako se razvija veza?
- Cholina_Lokica
#270 Re: Veza preko interneta
ne javlja nista... valjda je nije ubioaida05 wrote:Da li se andjes s greskom upozna preko interneta i kako se razvija veza?
- Šeherzada
#271 Re: Veza preko interneta
Pa to se i ja pitam dok je nema.....Dile wrote:ne javlja nista... valjda je nije ubioaida05 wrote:Da li se andjes s greskom upozna preko interneta i kako se razvija veza?
- Cholina_Lokica
#272 Re: Veza preko interneta
bilo bi valjda gdje u crnoj hronici da je djevojka otisla da se nadje sa likom kojeg je upoznala preko net-a i gubi joj se svaki trag ili nadjena mrtva...
mozda im je samo fino..
mozda im je samo fino..
- Šeherzada
#273 Re: Veza preko interneta
Ja se bojim da je otisla u stranu zemlju da se nadje s njim.....On je fino za ruku i u bijelo roblje.....

- Cholina_Lokica
#274 Re: Veza preko interneta
uh.. to je vec veci problem...
da je bar potrefi kakav fin seik, koji ne maltretra puno... da ne bude....
da je bar potrefi kakav fin seik, koji ne maltretra puno... da ne bude....
-
d2
#275 Re: Veza preko interneta
hej, to je lijepo, sretnoanđeo s greškom wrote:Upravo se spremam na put upoznati nekoga s kime se virtualno gledam i čujem već mjesecima..