naravno da je srazmjerno ..i vise od toga....mislim na akcijsku cijenu od 100KMnewbloke wrote:MELBOURNE_SARAJEVO wrote:pa druze radi ona nesto pametno..Vidis da svoje komplekse pokusava da izljeci ovde na forumu,ja se samo pitam kako nekoga nije sramota da napise onaj posto vezano za druge ljude..Ko si ti da komentarise druge ljude??Jako je nisko i jadno kad se drugi ljudi komentarisu na osnovu izgleda ili torbice ili cipela ili koliko para ima..Svako ima svoje u zivotu i nek svako zivi kako hoce...ali pricati kako je neko lopov sto ima ili kako je neko kompleksas jer nosi markirane cipele ili torbice je zalosnoChairman wrote:Ja ne znam sta je s tobom. Dobro ti je decko i rekao... ne znas sta ces od kompleksa. Radi nesto pametno i prestani pricati gluposti. I, da...sreca pa ne ides preko domacih agencija na putovanja, jos treba da ubijes iz zavisti nekog kao sto je Melbourne.![]()
u sta se ovo pretvori!!!![]()
haha
ma pusti melbourne....nek pise sta ko hoce.....a opet nije vrijedni se smarati takvim detaljima
ovdje bi trebali da govorimo o kvaliteti usluge i cijeni...
jel srazmjer ili nije... :d
medjutim ..kazu imaju preko 600 clanova..a stalno im s ista grupa od nekih 70-ak vrti u krug...
-doslo je jos traka(sad ukupno 19)
- stigli su i spinning bicikla(specijalna bicikla ,koja su predvidjena za grupne casove voznje)...to jos nigdje nema kod nas...vozi se biciklo i usput se rade vjezbe rukama, pa onda vozis stojeci...
a kad mazasa bude dostupna, vjerovatno ce biti popusta za clanove...
uglavnom , sad je jos bolje...a skoro prazno ....radnim danima...