Novi Fitness Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
latinalover

#251 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

newbloke wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
Chairman wrote:Ja ne znam sta je s tobom. Dobro ti je decko i rekao... ne znas sta ces od kompleksa. Radi nesto pametno i prestani pricati gluposti. I, da...sreca pa ne ides preko domacih agencija na putovanja, jos treba da ubijes iz zavisti nekog kao sto je Melbourne.
pa druze radi ona nesto pametno..Vidis da svoje komplekse pokusava da izljeci ovde na forumu,ja se samo pitam kako nekoga nije sramota da napise onaj posto vezano za druge ljude..Ko si ti da komentarise druge ljude??Jako je nisko i jadno kad se drugi ljudi komentarisu na osnovu izgleda ili torbice ili cipela ili koliko para ima..Svako ima svoje u zivotu i nek svako zivi kako hoce...ali pricati kako je neko lopov sto ima ili kako je neko kompleksas jer nosi markirane cipele ili torbice je zalosno :D :D

u sta se ovo pretvori!!! :D

haha

ma pusti melbourne....nek pise sta ko hoce.....a opet nije vrijedni se smarati takvim detaljima

ovdje bi trebali da govorimo o kvaliteti usluge i cijeni...
jel srazmjer ili nije... :d
naravno da je srazmjerno ..i vise od toga....mislim na akcijsku cijenu od 100KM

medjutim ..kazu imaju preko 600 clanova..a stalno im s ista grupa od nekih 70-ak vrti u krug... :mrgreen:

-doslo je jos traka(sad ukupno 19)
- stigli su i spinning bicikla(specijalna bicikla ,koja su predvidjena za grupne casove voznje)...to jos nigdje nema kod nas...vozi se biciklo i usput se rade vjezbe rukama, pa onda vozis stojeci...
a kad mazasa bude dostupna, vjerovatno ce biti popusta za clanove...
uglavnom , sad je jos bolje...a skoro prazno ....radnim danima... :mrgreen:
newbloke

#252 Re: Novi Fitness Centar

Post by newbloke »

ja sam se sad vratio...covjece ekstra!!!!!:D prva liga :D a ne znam za spinning kako ce biti...kao nemaju jos nekoga tko bi to vodio...mora se neko obuciti :D

a na to idem svakako :D

a onaj red traka.....ko na filmovima...a prazno :D
latinalover

#253 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

ev i ja sad dodjoh...red traka bas ko na filmovima..jedino sto je gore teretana malo manja..da je gore js malo veci prostor i da ima jos koja spravica..i par prozora da se otvore..onda bi bilo nenadmasno..

al i ovako je odlicno...jebo zeljezo..lijepi bazen :D
latinalover

#254 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

a spinning pocinje za 10-tak dana..nema toga kod nas u Sa uopste..

a kad otvore sobe za masaze i relaksaciju... tu ce djevojke navaliti... :D
newbloke

#255 Re: Novi Fitness Centar

Post by newbloke »

latinalover wrote:a spinning pocinje za 10-tak dana..nema toga kod nas u Sa uopste..

a kad otvore sobe za masaze i relaksaciju... tu ce djevojke navaliti... :D
hahaha pa necu ih masirati :D svejedno mi to... :D
hahahha

ali ce biti dobro...uzivancija :D
laguna84

#256 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

strasno je vidjet da se sve svelo sto se tice ove teme na sminkere i cjenu..... da ispravim neke stvari koje neki ovdje isticu, a to je dosta ljudi nisu platili 250KM clanarinu i ne placaju 150KM mjesecno nego 100 KM (fino potpisete ugovor napravite trajni nalog u banci da vam skidaju svaki mjesec koliko je potrebno) i nije bila potrebna stela i raspravaljti o cijeni je glupo iz prostog razloga sto vas niko ne tjera da platite (svi mi imamo svoje prioritete u zivotu nekom su cigare nekom burek iskreno ja sam imo nezgodnu povredu i to je razlog vise da aktivno treniram ljudi o svom zdravlju pocnu razmisljat tek kad se sranje desi), mene ubrajaju u te kako kazete sminkere (nosim orginal stvari al ne na treningu obicna maica i trenerka i vidio sam samo jednog momka da ima markiranu opremu)i moram mnoge razocarat da necu bas odustat za dva mjeseca koliko vi prognozirate vec treniram aktivno godinu dana, dosta ljudi pa bili siminkeri ili stranci ili kako vi kazete obicni ljudi vec dugo treniraju i u central su dosli jer mogu sve da spoje fitness, cardio, bazen, sauna, tursko kupatilo i ubrzo ce ubaciti i masaze na jednom mjestu,a ne da budu vidjeni koliko to mnogi isticu. slazem se da je velika mana parking mjesto al ni fis, a ni svera neam bas rijeseno to pitanje. moram priznat isto da je vise djevojaka ili zena nego muskaraca i nisam vidio te sponzoruse iz central cafe, a znam ih dosta....dolaze normalni ljudi koji zele trenirati. sto se tice osoblja, osoblje je ok, vise se bave djevojkama i zenam al i to je ok..... sprava ima mnogo pogotovo sad kad su nove dosle , ima raznih program za grupno treniranje pa ko sta voli, higijena je dobra sve cisto doduse neke stvari su bosnje vec razvalile al to moram prepisat treningu sigurno su izgubili osjecaj u rukamam :))) neko je pitao za cijene soba ne znam stvarno koje su al s obzirom na lokaciju u gradu to se samo namece da nije jeftino. podrzavam sto u kafeu nema alkohola i sto je zabranjeno pusenje jer filozofija mjesta nije takva ako kome ne odgovara ima drugih mjesta gdje moze sjediti pit i pusiti :)) i hrana je bazirana na zdravoj ishrani tako da moram monoge razocarati neam bureka sa ili bez kajmaka i jogurtom ili kefirom. sve u svemu bosnjo ne moze da cestita ljudima na uspjehu vec voli samo da kritikuje (to je nekako lakse lijepo je sjediti i kudit zivot i druge ljude, a nis ne poduzimat da nes promjenis u svom zivotu jer za uspjeh je potrebno dosta rada i truda tu stela ne pomaze koliko to mnogima smetalo) to mu je valjda genetski ja iskreno cestitam ljudima na ovakom jednom objektu jer sarajevu fali ovakvih mjesta pa bio covjek sminker ili ne svi smo mi za to da sarajevo bude jedna metropola al najvise mi moram poraditi na nasem mentalitetu.
MELBOURNE_SARAJEVO

#257 Re: Novi Fitness Centar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

laguna84 wrote:strasno je vidjet da se sve svelo sto se tice ove teme na sminkere i cjenu..... da ispravim neke stvari koje neki ovdje isticu, a to je dosta ljudi nisu platili 250KM clanarinu i ne placaju 150KM mjesecno nego 100 KM (fino potpisete ugovor napravite trajni nalog u banci da vam skidaju svaki mjesec koliko je potrebno) i nije bila potrebna stela i raspravaljti o cijeni je glupo iz prostog razloga sto vas niko ne tjera da platite (svi mi imamo svoje prioritete u zivotu nekom su cigare nekom burek iskreno ja sam imo nezgodnu povredu i to je razlog vise da aktivno treniram ljudi o svom zdravlju pocnu razmisljat tek kad se sranje desi), mene ubrajaju u te kako kazete sminkere (nosim orginal stvari al ne na treningu obicna maica i trenerka i vidio sam samo jednog momka da ima markiranu opremu)i moram mnoge razocarat da necu bas odustat za dva mjeseca koliko vi prognozirate vec treniram aktivno godinu dana, dosta ljudi pa bili siminkeri ili stranci ili kako vi kazete obicni ljudi vec dugo treniraju i u central su dosli jer mogu sve da spoje fitness, cardio, bazen, sauna, tursko kupatilo i ubrzo ce ubaciti i masaze na jednom mjestu,a ne da budu vidjeni koliko to mnogi isticu. slazem se da je velika mana parking mjesto al ni fis, a ni svera neam bas rijeseno to pitanje. moram priznat isto da je vise djevojaka ili zena nego muskaraca i nisam vidio te sponzoruse iz central cafe, a znam ih dosta....dolaze normalni ljudi koji zele trenirati. sto se tice osoblja, osoblje je ok, vise se bave djevojkama i zenam al i to je ok..... sprava ima mnogo pogotovo sad kad su nove dosle , ima raznih program za grupno treniranje pa ko sta voli, higijena je dobra sve cisto doduse neke stvari su bosnje vec razvalile al to moram prepisat treningu sigurno su izgubili osjecaj u rukamam :))) neko je pitao za cijene soba ne znam stvarno koje su al s obzirom na lokaciju u gradu to se samo namece da nije jeftino. podrzavam sto u kafeu nema alkohola i sto je zabranjeno pusenje jer filozofija mjesta nije takva ako kome ne odgovara ima drugih mjesta gdje moze sjediti pit i pusiti :)) i hrana je bazirana na zdravoj ishrani tako da moram monoge razocarati neam bureka sa ili bez kajmaka i jogurtom ili kefirom. sve u svemu bosnjo ne moze da cestita ljudima na uspjehu vec voli samo da kritikuje (to je nekako lakse lijepo je sjediti i kudit zivot i druge ljude, a nis ne poduzimat da nes promjenis u svom zivotu jer za uspjeh je potrebno dosta rada i truda tu stela ne pomaze koliko to mnogima smetalo) to mu je valjda genetski ja iskreno cestitam ljudima na ovakom jednom objektu jer sarajevu fali ovakvih mjesta pa bio covjek sminker ili ne svi smo mi za to da sarajevo bude jedna metropola al najvise mi moram poraditi na nasem mentalitetu.

Djelimo misljenje i jos jednom to je ovo o cemu ja cijelo vrijeme pricam...POTPISUJEM ...A sad odo na trening da pokazem da sam sminker :-) :-)
latinalover

#258 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

laguna84 wrote:strasno je vidjet da se sve svelo sto se tice ove teme na sminkere i cjenu..... da ispravim neke stvari koje neki ovdje isticu, a to je dosta ljudi nisu platili 250KM clanarinu i ne placaju 150KM mjesecno nego 100 KM (fino potpisete ugovor napravite trajni nalog u banci da vam skidaju svaki mjesec koliko je potrebno) i nije bila potrebna stela i raspravaljti o cijeni je glupo iz prostog razloga sto vas niko ne tjera da platite (svi mi imamo svoje prioritete u zivotu nekom su cigare nekom burek iskreno ja sam imo nezgodnu povredu i to je razlog vise da aktivno treniram ljudi o svom zdravlju pocnu razmisljat tek kad se sranje desi), mene ubrajaju u te kako kazete sminkere (nosim orginal stvari al ne na treningu obicna maica i trenerka i vidio sam samo jednog momka da ima markiranu opremu)i moram mnoge razocarat da necu bas odustat za dva mjeseca koliko vi prognozirate vec treniram aktivno godinu dana, dosta ljudi pa bili siminkeri ili stranci ili kako vi kazete obicni ljudi vec dugo treniraju i u central su dosli jer mogu sve da spoje fitness, cardio, bazen, sauna, tursko kupatilo i ubrzo ce ubaciti i masaze na jednom mjestu,a ne da budu vidjeni koliko to mnogi isticu. slazem se da je velika mana parking mjesto al ni fis, a ni svera neam bas rijeseno to pitanje. moram priznat isto da je vise djevojaka ili zena nego muskaraca i nisam vidio te sponzoruse iz central cafe, a znam ih dosta....dolaze normalni ljudi koji zele trenirati. sto se tice osoblja, osoblje je ok, vise se bave djevojkama i zenam al i to je ok..... sprava ima mnogo pogotovo sad kad su nove dosle , ima raznih program za grupno treniranje pa ko sta voli, higijena je dobra sve cisto doduse neke stvari su bosnje vec razvalile al to moram prepisat treningu sigurno su izgubili osjecaj u rukamam :))) neko je pitao za cijene soba ne znam stvarno koje su al s obzirom na lokaciju u gradu to se samo namece da nije jeftino. podrzavam sto u kafeu nema alkohola i sto je zabranjeno pusenje jer filozofija mjesta nije takva ako kome ne odgovara ima drugih mjesta gdje moze sjediti pit i pusiti :)) i hrana je bazirana na zdravoj ishrani tako da moram monoge razocarati neam bureka sa ili bez kajmaka i jogurtom ili kefirom. sve u svemu bosnjo ne moze da cestita ljudima na uspjehu vec voli samo da kritikuje (to je nekako lakse lijepo je sjediti i kudit zivot i druge ljude, a nis ne poduzimat da nes promjenis u svom zivotu jer za uspjeh je potrebno dosta rada i truda tu stela ne pomaze koliko to mnogima smetalo) to mu je valjda genetski ja iskreno cestitam ljudima na ovakom jednom objektu jer sarajevu fali ovakvih mjesta pa bio covjek sminker ili ne svi smo mi za to da sarajevo bude jedna metropola al najvise mi moram poraditi na nasem mentalitetu.
ma sminkera uopste nema puno.....od 600 clanova ...redovno ih trenira 70-tak..tako mi rece ona cura sto radi dole...vecinom ista grupa redovno dolazi...a ti sminkeri bili jednom i zavrsili s treningom zagodinu dana... :mrgreen:

a u pravu si to..sto se tice toga da je sve na jendom mjestu...to je najveca prednost...
nego morali su malo povezati hotel sa sminkerajem preko puta...nemoj im zamjerit :D

a sarajevo da bude metropola...tu se nisam ni nasmijao
laguna84

#259 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

a sarajevo da bude metropola...tu se nisam ni nasmijao[/quote]

hmmm.....nisam precizirao kada samo sam reko da nam je svima zelja u jedno sam siguran, a to je da mi to necmo doziviti mozdanassa djeca??? lol
laguna84

#260 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

a evo slike bazena Image
Blue room

#261 Re: Novi Fitness Centar

Post by Blue room »

Ja ne skontah posto ste se posvadjali pa bih molio da mi neko odgovori ko zna :Da li se mora platiti unaprijed 1200 km za cijelu godinu + 250 km clanarine ili je moguce placati mjesecno jer ako jeste to i nije nesto prestrasno . Zetra je bila 80 km bez saune i bazena. Ali 1200 odjednom, jebiga to je nekom cijela plata a nikad ne mozes znati da li ces svaki mjesec moci dolaziti redovno .
kirby

#262 Re: Novi Fitness Centar

Post by kirby »

ja se ne sjecam da sam ista rekao protiv objekta.bazen lijepo izgleda :D cijene jesu paprene ali ko moze i kome se daju tolike pare nek daje.ALI, nismo na forumu da bi smo se hvalili stelama i kako se ima,nego da raspravljamo o kvaliteti i cijeni fitnes kluba.
ne zivim dole pa ne mogu biti ni ljubomoran.
a vec sam rekao da je meni taj sport monoton.bio,probao i odustao
laguna84

#263 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

Blue room wrote:Ja ne skontah posto ste se posvadjali pa bih molio da mi neko odgovori ko zna :Da li se mora platiti unaprijed 1200 km za cijelu godinu + 250 km clanarine ili je moguce placati mjesecno jer ako jeste to i nije nesto prestrasno . Zetra je bila 80 km bez saune i bazena. Ali 1200 odjednom, jebiga to je nekom cijela plata a nikad ne mozes znati da li ces svaki mjesec moci dolaziti redovno .

e ovako stoje stvari 250KM + 100KM ili vec koliko je sad cijena za mjesec dana potpises ugovor i napravis u banic trajni nalog sa kojeg ti skidaju za jedan mjesec ne moras placat odam za citavu godinu

zetra fitnes + sauna (4 puta mjesecno) 125KM mjesecno
tbaharis

#264 Re: Novi Fitness Centar

Post by tbaharis »

koje je radno vrijeme i da li imaju web site za vise informacija.... hvala
laguna84

#265 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

[quote=ja se ne sjecam da sam ista rekao protiv objekta.bazen lijepo izgleda :D cijene jesu paprene ali ko moze i kome se daju tolike pare nek daje.ALI, nismo na forumu da bi smo se hvalili stelama i kako se ima,nego da raspravljamo o kvaliteti i cijeni fitnes kluba.
ne zivim dole pa ne mogu biti ni ljubomoran.
a vec sam rekao da je meni taj sport monoton.bio,probao i odustao[/quote]

nisi ti al su mnogi i rekli e sad jel cijena paprena pa kad sve uzmes u obzir i nije jer u cnetralu imas sve na jednom mjestu i ne placas toliko samo za fitnes nego za sve tj. bazen, fitnes, kardio, sauna, tursko kupatilo i ostali timski kursevi ovo u svim drugim objektima sve odvojeno placas i ako uzmes u obzir da evo u fisu samo sa fitnes das 50KM i dodaj odalzke na bazen, mjesecno ces dobiti pribliznu cijenu.

slazem se al na ovoj temi se najmanje spominjala rijec kvalitet i ne mogu ljudi raspravljat o kavlitetu ako im je glavni argument cijena, a nisu ni krocili nogom tamo
laguna84

#266 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

tbaharis wrote:koje je radno vrijeme i da li imaju web site za vise informacija.... hvala
website je jako los i ne daje nikakve informacije http://www.westwood.ba/bos/index.html
radno vrijeme je pon-pet od 8 ili 9 do 22, vikend 10 do 20 sati i znam da neki amer doalzi u 6 ujutro tako da su ljudi jako nagodni
latinalover

#267 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

laguna84 wrote:
Blue room wrote:Ja ne skontah posto ste se posvadjali pa bih molio da mi neko odgovori ko zna :Da li se mora platiti unaprijed 1200 km za cijelu godinu + 250 km clanarine ili je moguce placati mjesecno jer ako jeste to i nije nesto prestrasno . Zetra je bila 80 km bez saune i bazena. Ali 1200 odjednom, jebiga to je nekom cijela plata a nikad ne mozes znati da li ces svaki mjesec moci dolaziti redovno .

e ovako stoje stvari 250KM + 100KM ili vec koliko je sad cijena za mjesec dana potpises ugovor i napravis u banic trajni nalog sa kojeg ti skidaju za jedan mjesec ne moras placat odam za citavu godinu

zetra fitnes + sauna (4 puta mjesecno) 125KM mjesecno

napisao sam ja tacno..
sad je 250KM jednokratno + 150KM mjesecno
latinalover

#268 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

laguna84 wrote:a evo slike bazena Image
a kad uslika ovo...ja nikad ne vidjeh ove svjetlosne efekte..a bas super ovako izgleda?
nikad ni ove svijece nisu bile postavljene..a ovo svjetlo prvi put sad vidim...
laguna84

#269 Re: Novi Fitness Centar

Post by laguna84 »

latinalover wrote:
laguna84 wrote:a evo slike bazena Image
a kad uslika ovo...ja nikad ne vidjeh ove svjetlosne efekte..a bas super ovako izgleda?
nikad ni ove svijece nisu bile postavljene..a ovo svjetlo prvi put sad vidim...

na otvaranju sam bio pa usliko reko sam da me smatraju sminkerom lol
latinalover

#270 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

Image
Image
Image
Image
Image
Image

preuzeto sa baroom
newbloke